Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel sehol nem találtam megoldást a bajomra ezért kérdezek itt (persze ha nem baj)
Én is szívesen játszanék ezzel a játékkal de egyenlõre nem tudok 😞
Az a gond, hogy fel van telepítve, fel is update-elte magát a cucc, a hosts file-ba beírtam amit kell, meg is pingeltem a szervert, idáig tökéletes....de ahogy elindítom a játékot és beírom az usernevemet és jelszavamat, és a login-ra kattintok, nem csinál semmit...nem is ír ki alulra se semmit...még ha összevissza írkálok be neki betûket, akkor sem írja még azt sem, hogy "incorrect password" vagy ilyesmi...szóval semmit ...mintha fittyet hányna arra, hogy nyomom a gombot, csak kattog...ennyi.
Már mindent próbáltam...MSN-t leállítottam, tûzfal, vírusírtó, torrent kikapcs, gép újraindít kb 30-szor.
Az igaz, hogy routeren keresztül játszok, de az nem lehet probléma, hisz sokan mások is így nyomják...
Szerintetek mi a gond?
Bocsánat az ilyen jellegû kérdések miatt, ígérem többet nem teszek fel 😄
Köszönöm a segítséget, még ha nem használ akkor is 😉
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem tudok felhúzni egy armort sem +6-ra... Tegnap FPA tört be +6-nál, elõtte meg egy Briga felsõ +6-nál 😞
Mert ugye a scroll szerint EA is 60%-os, mégis, olyan, mintha 40% lenne ...
Dallie
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
(vaze egy 200 fõs free szerveren elõbb veszek mint itt ahol ezren ülnek a piacon)
😊
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha indul a C5 akkor lenne egy kis spoil meló az én DC sapi recimet kell kiszedni<#hehe>#hehe>
C5 spoilra Ag armour recik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Helyes, remélemmlegközelebb engem is visztek 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://pictures.carstyling.hu/Shot3.jpg
Mondjuk ez nem annyira extrém 😊
the world is mine
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
http://pictures.carstyling.hu/shot2.bmp
hosszú menet volt, de végig sétáltuk <#hehe>#hehe>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
www.sg.hu-t nemtom miért pakolássza be mindenhova.
http://pictures.carstyling.hu/shot.jpg ez a link, úgy látszik másképp nem megy.
akinek van elfekvõben felesleges és megválna tõle az nyomjon pm-et RiverDeSouza-nak és az árban megegyezünk<#nezze>#nezze>
<#vigyor5>#vigyor5>
De azért grat!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Dota 2
Van egy Valhallám 45m-ért ally tagoknak <#wave>#wave>
Grat<#eljen>#eljen>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
(vagy ezen a képen nem az a lényeg? <#banplz>#banplz>)
Egyébként meg Gratuu <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Jaja, SH-n van egy fullos magyar ally.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Melyk szerveren van a legtöbb magyar?
Használtok TS vagy Ventit, esetleg az IP-je?
Legtöbbször support karit csináltam, jó lesz vagy tulsok van belõlle?
Van olyan magyar klán aki egy kezdõt bevenne?