Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Jelentkezek majd pmen én is, ha lehet szeretnék én is bekerülni a nagy allyba 😊 (sws szeretnék lenni ><😉
Szászke
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Amúgy Sieghardton szokott lenni rendes siege, ahol harcolnak is, ha igen milyen gyakran?
Emléxem én nekem egyszer szarakodott a netem, és mi is FG-ben pvp-ztünk, tempest ellen... 9v27 😄
Következõ volt: elindul a harc, feltáncoltam... megállt a kép... rá fél percre, disconnected... 5perc mulva visszatudtam emnni, mindenki halott volt...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Kiugrottam a szokásos reggeli pvp mókámra.
Miután fgben több elenség is volt nem portáltam ki hanem adenbõl gyalog.
Remek ötletnek bizonyult simán hátbatámadtam Soulcaibert mikoris.
A megszakadt a chello és kiestem a játékból persze gattacat és engem is faszán kinyirtak mert addig még bentartot a lagban holot nem ütötek még meg és én sem ütöttem. Tehát regeli jókivánságaim chellonak Elmentek ti a ***** **** ***** ****** *** ****** * **** * **** **** ****** ** * ******** ******* **. És sajnálom az ügyfélszolgálatot miután felhivtam õket...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Egyébként Sieghardton van a legtöbb magyar, viszont teonon is vannak, kb 10 fõ, és szét vannak széledve külömbözõ klánokban...
MErt sieghardton 3klan+2 kis klan 132 tagu ally van amibol 60-70 aktiv játékos és 30-40 kocka sem hiányzik😊.
Inkább gyere át de gyorsan):
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
És érdekelne hogy bevesztek-e egy klánba és tudnátok e segíteni anyagilag az elején, mert most hagytam ott egy 70+os varit és kellemetlen kiskarival lenni 😄
Lenne 1 kérdésem. Amint elindítom a játékot 1bõl lelövi a netet a géprõl. Ez mitõl lehet?
carpe diem
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Meg C4-ben ijjaszoknak semmi ertelmuk heronak menni, persze en kivetel vagyok mivel szaros soul bowom van csak😛
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hero meg nem lesz konnyu mert enemy allyban az MS-ek +6+ drac bowwal meg OEs drac setben rohangalnak boss yeweleryvel en meg doom setben soul bowwal😄
Szeki
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Én MÉg Free player vagyok de szeretnék már váltani
csak nem tudom hogy mejik serverre mert nem ismerem a rateket sem azt hogy hol van többm magyar mert az Offical oldalon nem nagyon találtam ilyen infokat
😄😄 ha valaki dobna nekem 1 mailt nagyon megköszönném [email protected] elõre is köszi szepen
AmberJacobbs A Szerverünk heroja(nagyon kis betükkel) kitalálta, hogy mi a RisingSunosok nem merünk már XPzni. Mire természetesen azonnal kihivtam, hogy ö szemétládája mutasa meg milyen tökös legény és kiportáltam FG be! Ezt természetesen közöltem 5 tempeztes elött. Kihivtam 1 vs 1 re. A szánalmas kis szerencsétlen hero(csupa kis betüvel) 10 pm et küldöt biztos egyedül vagyok e...
Irtam neki igen és nem kempelem a portot!Beszari...
Ezután a beszari egy nukert küldött, hogy megöljön aztán irta ,hogy mit akarok egy 76os sorcival sem birok😊
És ezután jött az ami fontos a gyáva féreg rám pm ezet, hogy hazudok nem vagyok ott miután kiteleportaltam láthatoan kevés hpval cpvel. Mire közöltem vele ja még ál az 1 vs 1 okok akkor jövök vissza!
Féreg gyáva Tempezt 1 vs 1 e! Semmi bizalommal ne legyetek!

The Life is a Game. Yust play it!
Meg jobb ha vagytok legalább egy party szerintem...
pár óra mulva leszek csak, addig afk
van valaki royal coin member? kelllene egy bloody orchid recept, megszerzem a hozzávalókat, ha valaki betudná váltani
persze vennék is, ha van valakinek
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"