Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az M attack amit ott latsz nem igazan altalanos a WC k koreben:)))
ezt mar csak demon settel lehetett volna fokozni, de az nem lett volna eletszeru :P
sosem hittem volna hogy kozel 1.7K m atatckom lesz valaha.. es ez 78 on meg sokkal tob lesz:)
Akhi! ime errol beszeltem:)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Ime a kard maga, a kisasszony kezebe

fuck mmo's..i.,
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Én beteszek egy linket egy jó kis szerverröl, remélem ezért nem harapják le majd a fejem, Low rate, de ahogy elnéztem szinte minden megy rajta, és valami újfajta lehet, mert állítólag se nem L2j, se nem off mod, na mind1, itt a link, nézegessétek!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Egy kérdés:
OFF-on is jönnek a mobok a healerre, akkor ha az healeli a partitársát?
Celebrimbor
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezen azért elegen játszanak és elég sok dolog jól mûködik rajta.de officált meg se közelíti!mint minden off mód vagy l2j szar <#violent>#violent><#mf1>#mf1><#wink>#wink><#smile>#smile><#banplz>#banplz><#duma>#duma>
azt viszont nem tudom, hogy a késõbbiekben is így lesz-e, indítottam egy harcost, és egy varázslót is.. Kicsit könnyednek érzem a harcokat, a harcossal, jóformán annyit tudnak sebezni a velem egyszintû ellenfelek, amennyi fel is gyógyul szinte azonnal.. a varázslónak kis ellenfél egy széllökés, a nagy (uaz lvl) meg két csapással levágja. sõt, még két szintel kisebb ellen is leüt kb, fegyverrel pláne, ( õk is rohadt gyorsan gyógyulnak fel.. ), varázslatomat pedig megtudják zavarni támadással, tehát onnantól kezdve hogy az elsõ támadás az enyém volt, már végem, ha nem futok elég messzire.
Küldetésekért csak itemeket lehet kapni, vagy xp-t is?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
akkor nezzek meg ezt a kepet, csak 1 buff kulonbozik
Ez pedig bd vel

the world is mine
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Hm, én accomhoz tartozó dolgokat is megtörhetné valaki :)
Aztán persze nem visszaélne vele, hanem ideadná :P
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Surviver hunt a négyzeten. <#boxer>#boxer> Lehet közben is pihenni de amikor elkezdõdik a hunt iszonyat rémálom és káosz.(lehet hogy csak nekem mert nekem ez volt az elsõ sikeres 4sep grpom) DE áltlában nem látszottunk ki a mobok közül. És a qhp-t úgy ittam mint a vizet ha 3 nál több mob jött rám<#hehe>#hehe> Általában akkor volt nyugisabb ha le voltak rootolva a mobok.<#violent>#violent>