Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
LOL

az az M attack amit ott latsz nem igazan altalanos a WC k koreben:)))

ezt mar csak demon settel lehetett volna fokozni, de az nem lett volna eletszeru :P

sosem hittem volna hogy kozel 1.7K m atatckom lesz valaha.. es ez 78 on meg sokkal tob lesz:)

Akhi! ime errol beszeltem:)

VipJoco
Kellene nekem olyan ember akinek van lejárt Account-ja! PM még ma ha lehet

köcsög én tejlesen bevettem! xDD
mAilkaEVO3
GRAATTUUUU :D:D:D:D:D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

skacok lehet en vok hulye, de en 2 levelet kaptam az nc softtol!az egyikbe velemenyt kertek, a masikbe ez volt írva: Am closing this ticket as this issue is being worked in ticket# 040204-001521. Megneztem, a szamot, de a kerdesem van ott, de ettol meg nem tok belepni a jatekba....Aki visszakapta, az kapott masik jelszot vagy a regi jelszoval tudott belepni?

MeoH
Ma vegre sikerult par orat eltoltenem a ptsen. Es talalkoztam is a Zariche karddal. 1 profetahoz kerult es igen csak durva volt... Tudta magat buffolni, es kb40 emberke csepelte, siman kibirta. Bar az is igaz hogy 2k-4k dmgt osztott. En full buffban +hawkeye+acc.cal 80-100dmgt, es kb minden 3-4 lovesem talalta el... De ha leolt nem vesztettem xpt. Jo moka lesz ez:P
Ime a kard maga, a kisasszony kezebe

fuck mmo's..i.,

pharao
heh, ez nem jött össze, itt van még 1szer

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Ha terelsz, minden bizonnyal...
Én beteszek egy linket egy jó kis szerverröl, remélem ezért nem harapják le majd a fejem, Low rate, de ahogy elnéztem szinte minden megy rajta, és valami újfajta lehet, mert állítólag se nem L2j, se nem off mod, na mind1, itt a link, nézegessétek!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

matthew 55
ott nekme is van egy karim lvl 50 prophet, de szerintem egész jó szerver, bár van némi hátulütõje...

Egy kérdés:

OFF-on is jönnek a mobok a healerre, akkor ha az healeli a partitársát?

Celebrimbor

PíszLávJuniti
szerveren múlik?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

najó nem f@szkodok
és egy liket amiben van egy link?:D :D :D
Tufa
nem

feltehetek egy linket arrol az off mod szerverrõl amin én játszok?
ezen azért elegen játszanak és elég sok dolog jól mûködik rajta.de officált meg se közelíti!mint minden off mód vagy l2j szar <#violent><#mf1><#wink><#smile><#banplz><#duma>
pharao
Hmmm, jó kis szerveren tolhatod <#idiota><#idiota><#csodalk>

PíszLávJuniti
nemrég kezdtem a játékot, tökre tetszik, csak a szerveren kevesen vannak :) na mind1.
azt viszont nem tudom, hogy a késõbbiekben is így lesz-e, indítottam egy harcost, és egy varázslót is.. Kicsit könnyednek érzem a harcokat, a harcossal, jóformán annyit tudnak sebezni a velem egyszintû ellenfelek, amennyi fel is gyógyul szinte azonnal.. a varázslónak kis ellenfél egy széllökés, a nagy (uaz lvl) meg két csapással levágja. sõt, még két szintel kisebb ellen is leüt kb, fegyverrel pláne, ( õk is rohadt gyorsan gyógyulnak fel.. ), varázslatomat pedig megtudják zavarni támadással, tehát onnantól kezdve hogy az elsõ támadás az enyém volt, már végem, ha nem futok elég messzire.
Küldetésekért csak itemeket lehet kapni, vagy xp-t is?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

TruBy
Gratu Akhi <#wow1>

pl én.Szerintem egyszerûbb, és gyorsabb megoldás<#beka3>

ZsuzS
Gratu <#taps><#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Creator
Szeretnék én is off-ra menni, de ez a fizetési rendszer nekem nem felel meg. A gamecard-os rendszerrõl mi a véleményetek? Valaki vásaárolt már itt: http://www.amextec.hu? Most a Lineage II + 60 napos gamecard adják 11990 ft-ért.

Strahd_
Az egyik(az elsõ) én vagyok :P a genya leölt :P :P

Cobra.
30$ a serial + havi 15$ a játék. Ingyenesen free szervereken ki tudod próbálni, de azok messze elmaradnak a hivatalos szerverektõl. A legtöbb információt megtalálod a játék honlapján, elõször azt nézd át, utána kérdezz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
Gratula!!!!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
grat <#taps>

Akhi
Gondoltam fel rakok en is egy kepet ha mar itt Diniz a 77 rol beszel<#crazya>

GibboRamone
HurrAaa!En is!<#integet2>

Dota 2

Valaki leírná nekem hogy pontosan milyen a játék, mirõl szól...Én eddig a WoW-al és a Silkroaddal játszottam ami MMORPG, ezek bejöttek, mai napig játszom velük, de kipróbálnám ezt is!Ez jobb mint a Silkroad?Honnan tölthetném le?Vagy ez nem ingyenes?Elõre is thx a válaszért!
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

gPROject
CAT INVASION! :D

TruBy
Diniz csunya ott az az 5 PK pont, le kellene faragni rola :)

IG walker.

Visszakaptam az accomat!!! <#taps>

gPROject
milyen progi írja ki a hp/mp-t?

gPROject
nem túl nagy a matkod :(
a szinted és felszerelésed viszont elfogadnám :PP

B@lu
ez lett volna az elso kep

B@lu
Azok akik azt hiszik engem nem kell oylan gyorsan felhuzni 78 ra...

akkor nezzek meg ezt a kepet, csak 1 buff kulonbozik

Ez pedig bd vel

<#idiota><#eljen> állat

the world is mine

Tufa

McWolfy
De asszem mostanában a regisztrációval gondok vannak, de lehet, h már nem o.O

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Tobacco
már sikerült megoldanom, egy dos-os tömöritövel. a legujabb winrar azt írta hibás vagy sérült a csomagolt file

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

phalanx
spéci tömörítõ nem kell, csak a a legújabb winrar

Tobacco
egy kis help kellene.letöltöttem a Lineage 2 a gyárto honlapjárol már 2szer, de nem tudom kicsomagolni. kell hozzá valami spéci tömöritö? vagy hibás ?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

McWolfy
Jahh, aranyos a rift, imádom, igaz, mi még csak az 50-60 asban voltunk, de a sarokkal mi is megbarátkoztunk párszor, fõleg az elején.
Hm, én accomhoz tartozó dolgokat is megtörhetné valaki :)
Aztán persze nem visszaélne vele, hanem ideadná :P

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Szekijoe
Jah ha lesz idõm akkor majd csinálok egy montázst a 76HE dracoval és különbözõ buffokban

Szekijoe
csináltam néhányat de mindegyiken csak az látszik hogy nem látszom ki a mobokból vagy a spellbõl (általában falhoz húzódva tartottuk magunkat amikor ha magad elé akarsz nézni nem látsz mást csak a mobtengert ha hátrafele nézel akkor látszik a csata de mire átfordultam már kite-olnom kellett<#hehe> vagy elhúzódni a rootolt moboktól, eh és ilu is csak a végén szólt hogy miért nem veszem fel replay-el ezért a replayomon csak a raid boss van jah meg a kimenekülésünk az utolsó elõtti szobából<#hehe>majd azt lehet szétküldöm ha valakit érdekel. Csak viszonyításként a party az IT L alakú szobáját lefutás közben szinte megállás nélkül kitakarította (el akartuk érni Oldgrayone-t<#hehe> sajna a lejtõ túl hosszú és elbsoezott)És 4sep-ben pedig túléõztünk.

TruBy
Szeki képre nem jutott idõ? <#hehe>

Szekijoe
Uh nem is írtam még tegnap hajnal 3tól 4ig nyomtunk egy 4sep riftet<#wow1>
Surviver hunt a négyzeten. <#boxer> Lehet közben is pihenni de amikor elkezdõdik a hunt iszonyat rémálom és káosz.(lehet hogy csak nekem mert nekem ez volt az elsõ sikeres 4sep grpom) DE áltlában nem látszottunk ki a mobok közül. És a qhp-t úgy ittam mint a vizet ha 3 nál több mob jött rám<#hehe> Általában akkor volt nyugisabb ha le voltak rootolva a mobok.<#violent>

Strahd_
Kistigris Madár Bika stb petekröl hol van leírás? melyik questet kell megcsinálni hogy olyat szerezni tudj?

Hja... Az évszámot már rég kisakkoztam volna.

Szekijoe
ah de neked nem az évszámmal van problémád. Te a választ nem tudod ugye?