Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
de

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

HBSR nem TH?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Max téged nem érdekel <#crazya> Nekem pl már segített párszor ic, és nem a két szép szemem miatt, hanem mert pl Szeki szólt nekik <#nezze>
És ic-tõl függetlenül Ilu/Diniz/Szeki szerintem senkitõl sem tagadnak meg apró szivességeket <#vigyor5>
Egyébként van még pár magyar HUNalli-n, ic-n kívül is Sieghardt-on, de általánosságban szerintem õk sem közutálat tárgyai (vagyis személyei) <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
HBSR az egy karakter neve az NFI-bõl. A mainjával és a subjával is botpartyban húzatta fel magát(szobán kívül csücsült az IC is lepk-zta párszor) Ha kibannolták akkor tuti valami botolásos lebukás miatt nem tudok hozzászólni tegnap nem láttam.

SoDA: School of Dark Art drow elf dungeon az elején ott volt sok farmer.

Facek
soda=school of dark arts , HBSR pedig a HE hero(volt vagy van)
GamerAdams007
Najó akkor HBSR és SoDA megmagyarázását kérném 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
lol de hülye vagyok télleg, az max PK lehetne 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

McWolfy
Magyar pléjerek 99%-a Sieghardton van egy allyban, vannak 3 an IC-ben is, de õk nem érdekelnek senkit. <#mf1>
Subnak annyi értelme van, hogy nem kell megcsinálnod elsõ két kasztváltót, lesz egy neved amit már sokan ismernek, nem kell szarakodnod cucc átadásokkal és lehetsz n00bles, meg majd esetleg hero... de az minden kasztból csak 1 van egy szerveren, szal bele kell húznod 😉
Amennyiben meg partyzni akarsz sokat (esetleg mondjuk estére is bentfelejtõdni valahol), akkor legyél tank... iszonyat hiány van belõlük.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

BEAST
😄😄😄 emléxem amikor még mindenki kis ratyi volt és SoDA-ban kergettük a kínai farmereket , Ric asszem múvít is csinált akkor 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Én már prelude-ban konfrontálódtam a Lincan01-Lincan19881721 bandával 😊 El is lopták a tuti Devo Tunicom 😛

01110000 01110010 00110000

TruBy
Azt hallottátok, hogy HBSR-t állítólag kibannolták? <#wow1>

hát azért a farmerek igen korán elkezdték használni... talán annyira nem is tudtuk mi az, hogy hogy hogyan müxi, azért észre se vettük.
Mondjuk voltak érdekes klónhadseregek és társaik 😄

az teljességgel ki van zátrva, mert ne emlékszem <#wow3>

Jah esetleg lv46-os mage legjobb felszerelésbena szintjéhez csere is lehetséges az l2-es accra ha ez jobban érdekel valakit.
HALI!

Érdekelne kinek van eládó karija off sieghardon.
minimum a 2. kasztváltó utáni kari érdekelne. (ugyanis @@@@¢^°^¢·° a kásztváltó küldi 😊)
GibboRamone
Hmmmm ahogy elnezem eleg kivancsi vagy es meg sok minden erdekelhet! Ha gondolod vegyel fel MSN-re es amiben tok segítek! Elkuldtem a címem priviben!<#wave>

Dota 2

A magyar playerek szét vannak szóra, vagy egy nagy allyba van mindenki a Sieghardton?

Köszi!

hétfõn jön egy gamecarddal, szóval 3 hónapig garantáltan ott leszek 😊

Cobra.
A subclass értelme, hogy kezdhetsz egy karaktert a második kasztváltó utánról és ha ezt is felhúztad 75-re, akkor lehetsz nobless és indulhatsz a Hero olimpián. A Hero-k meg kapnak speciális skilleket.
ES mint minden summoner C4-ben eléggé fel lett javítva, szóval jó karakter. Lassan, de biztosan lehet vele haladni, illetve az új skilljeinek hála most már elviszik partyzni is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

WhiteRiC
Akkor még azért nem volt annyira elterjedt a bot, és donáció is minimális volt, mert drága volt az adena 😄

c1ben asszem 1millió adena 10$-15$ körül mozgott

Facek
Planet Quake , és a pq hogy jön ki a painkillerre ? 😄
így lehetsz noblesse

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

GamerAdams007
PQ painkiller?

valaki válaszoljon már légyszi
#54316 #54317
kösz

Thx. Tobb csapat volt nem csak 3😊 De tavalyi jobb volt, ott Zolee-ek lettek 1.ok, mi meg 2.ak😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

FragStaR
Sanca lol most latom, h 3. ikok lettetek PQ lan on grat^^ (vagy csak 3 csapat volt ? <#vigyor2> )

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

meghogy hány szerverrõl bannolták õket érte 😊 (ideveszem exploit, overbuff satöbbiket 😄)

B@lu
JA A jó öreg Jockey Bácsi meg a Kryn Bácsi akit itt még nem is láttatok, na õrájuk aztán hallgassatok!
Ha nincsenek, akkor nektek Dinizetek sincs😊
Emlexem 2 honapig minden este azon szovetkeztek hogy kene velem feltelepitetni a L2 t😊Na de at mar reg volt.
Viszont akkor is volt botozas, kerdezzetek rola ennek a forumnak a hazigazdajat😊))))))))))

aha köszi a válaszod máris világosabb<#puszis><#eljen><#awink><#smile>
amúgy egyszerû módja gazdagodásnak, veszel 11-12k ért b krisót, megkraftoltatod törpékkel kijön 61-61 adenára elõállítás, és árulod 72ért.

donate-elni pénzt donate-elek, abból veszem a cuccot és fejlõdök. nem a servernek donatelek, az megvan nekik havidíjból.
a botozás meg az, hogy nem te irányítod a karidat, hanem megadott módszer szerint magától öli a mobokat, egy külsõ progi

Ööö...bocs a lámaságomért de<#lama>a donate az az hogy adakozunk a szervernek cserebe kap a karid vmi cuccost??😄 és a botozás az mi?<#lama><#nemtudom><#fejvakaras>
Sajnálom, ha megbántok egyeseket, de én gyorsan szeretném elérni azt, hoyg az ally, így a baráti allyk segítségére legyek. Ehhez donate+bot kell. Meló és suli mellett kicsit nehéz lenne normális tempóban haladni.

hát az már több mint 2 éve volt még lehet c1 se volt 😄D

gPROject
<#merges2><#wow3>

lol. A lineage 2 a 10. legnépszerûbb topic😊))

A botozásról: Én nem ítélem el. Aki nem tud napi 17-18 órát a gép elõtt ûlni, az botozik ha el akar érni valamit. Mostanába sajnos kijött freeszerverekre a tetves anti-bot rendszer, amitõl nem lehet botozni, így kénytelen vagyok kézzel játszani😞 És most lehet azzal jönni, hogy akkor hol marad a játékélmény?? Megjártam már sok szervert és az alatt volt részem bõven a farmolásnak csúfolt játékélménybe és nincs már hozzá kedvem, mert a free szerverek semmi újdonságot nem nyújtottak már. De most, hogy kiszivárgott a c4 pts, megint jó lesz kézzel játszani, mert tele van újításokkal😊

<#wave>Szio!!
Ha Szeki megtalaja a kulcsot gyere jatszani!!

En is irnek szivesen a lent zajlo vitaba de nem akarom szitani a tuzet!😊

Zitus

Az elemental summoner az jó kari?
bocs, hogy ennyit írkálok 😊

De akkor mi értelme a subclassnak, mert hát valami csak van...?
eddig úgy tudtam, hogy ha hero leszek akkor megkapom a skilleket is...

MeoH
Nem. Ez nem free, hogy keverednek a skillek azt csak nehany szerver hibaja vagy hulyesege, hogy osszeolvadnak. A subclassnel kapsz 1 uj 40es karit. A pvp es rec pontokon kivul minden stat, skill atvalt arra a kasztra es eltunek a dyeok, stb..

Regnel kitod valasztani, hogy Gcarddal vagy szamlarol fizetsz.

fuck mmo's..i.,

és mielõtt karaktert kezdek 😊 , ha csinálok egy sps-t aztán subclassba majd egy másik varit, akkor az sps castingspeedje megmarad?

van olyan, ha igen mikortól, hogy a subbok skilljeit vegyesen lehet egyszerre használni?

még mielõtt megveszem, regnél bankszámlaszámot vagy gamecard számot kell megadni??

Jockey
ezen már egyszer még akezdetekkor (mikor még sokan a mostani L2 scene-bõl sztem ahllani se hallottak az L2-rõl) szétment a magyar közösség.
Nem akarok beleszolni, de sztem aki botozik botozzon, aki nem az nem, legyen mindekinek egyedi döntése. Sztem senkit nem minõsít negatívan a botozás, ha nem veri a nyálát utána rá mekkora császár. A lényeg ne öljétek egymást, egy az érdek a jó játék...
MIndenestere sztem az ûberkockákat kivéve aki el is akar érni valamit abszolúte nem gáz a bot, de nem ez alényeg. Egy közösség vagytok, alázzatokbe minki mást ez alényeg, azt csá:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szekijoe
Nem tud<#wow3>
Dolgozom rajta csak az az acc is be..opta mert nem tudjuk a választ a kérdésre. És ráadásul még ez rág is belülrõl. Mert soha nem változtattam meg semmi passt az eddigi L2-õs pályafutásom alatt. A pali accán a BD-t tolták vagy 3-4en és sosa semmi probléma nem volt, most egy ilyen hülyeség miatt nem lehet hozzáférni. Huh azt nem is néztem hogy annak az accnak hova megy a riasztó levele de lehet, hogy palinak ki kellet már törölnie 50-100at az utóbbi 1-2 hétben<#hehe>

Sámán
Akár vissza is jöhetnél <#hehe><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Én eddig iaro-ra rakosgattam fel és onnan ide, de ha utólag is vissza akarod nézegetni a képeidet akkor a fórum saját beállításaidnál a galériába másold be, onnan kattints rá hogy kicsit nagyobb legyen és az annak a tulajdonságainál megjelenõ címet másold a -hez 😊

FeketeVipera 77 SS

BEAST
mondjuk már akkoriban is gyanus voltál =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
<#hehe>

Huha, megy itt az elet. Meg jo, hogy masfel eve eljottem Sieghardtrol mert ram is ramfognak hogy botozok. 40+-os karival 😊
BEAST
nemtom mirõl beszélsz ... réges régen volt egy ilyen alkalom , de akkor az nem pure skill volt lol 😄 elvert 4-5 embert úgy hogy õ akkor már fényévekkel lehagyott mindenkit , szintben és cuccban is 😄😄