Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
És ic-tõl függetlenül Ilu/Diniz/Szeki szerintem senkitõl sem tagadnak meg apró szivességeket <#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként van még pár magyar HUNalli-n, ic-n kívül is Sieghardt-on, de általánosságban szerintem õk sem közutálat tárgyai (vagyis személyei) <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
SoDA: School of Dark Art drow elf dungeon az elején ott volt sok farmer.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Subnak annyi értelme van, hogy nem kell megcsinálnod elsõ két kasztváltót, lesz egy neved amit már sokan ismernek, nem kell szarakodnod cucc átadásokkal és lehetsz n00bles, meg majd esetleg hero... de az minden kasztból csak 1 van egy szerveren, szal bele kell húznod 😉
Amennyiben meg partyzni akarsz sokat (esetleg mondjuk estére is bentfelejtõdni valahol), akkor legyél tank... iszonyat hiány van belõlük.
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
Mondjuk voltak érdekes klónhadseregek és társaik 😄
Érdekelne kinek van eládó karija off sieghardon.
minimum a 2. kasztváltó utáni kari érdekelne. (ugyanis @@@@¢^°^¢·° a kásztváltó küldi 😊)
Dota 2
hétfõn jön egy gamecarddal, szóval 3 hónapig garantáltan ott leszek 😊
ES mint minden summoner C4-ben eléggé fel lett javítva, szóval jó karakter. Lassan, de biztosan lehet vele haladni, illetve az új skilljeinek hála most már elviszik partyzni is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
c1ben asszem 1millió adena 10$-15$ körül mozgott
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
#54316 #54317
kösz
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ha nincsenek, akkor nektek Dinizetek sincs😊
Emlexem 2 honapig minden este azon szovetkeztek hogy kene velem feltelepitetni a L2 t😊Na de at mar reg volt.
Viszont akkor is volt botozas, kerdezzetek rola ennek a forumnak a hazigazdajat😊))))))))))
a botozás meg az, hogy nem te irányítod a karidat, hanem megadott módszer szerint magától öli a mobokat, egy külsõ progi
A botozásról: Én nem ítélem el. Aki nem tud napi 17-18 órát a gép elõtt ûlni, az botozik ha el akar érni valamit. Mostanába sajnos kijött freeszerverekre a tetves anti-bot rendszer, amitõl nem lehet botozni, így kénytelen vagyok kézzel játszani😞 És most lehet azzal jönni, hogy akkor hol marad a játékélmény?? Megjártam már sok szervert és az alatt volt részem bõven a farmolásnak csúfolt játékélménybe és nincs már hozzá kedvem, mert a free szerverek semmi újdonságot nem nyújtottak már. De most, hogy kiszivárgott a c4 pts, megint jó lesz kézzel játszani, mert tele van újításokkal😊
Ha Szeki megtalaja a kulcsot gyere jatszani!!
En is irnek szivesen a lent zajlo vitaba de nem akarom szitani a tuzet!😊
Zitus
bocs, hogy ennyit írkálok 😊
eddig úgy tudtam, hogy ha hero leszek akkor megkapom a skilleket is...
Regnel kitod valasztani, hogy Gcarddal vagy szamlarol fizetsz.
fuck mmo's..i.,
van olyan, ha igen mikortól, hogy a subbok skilljeit vegyesen lehet egyszerre használni?
Nem akarok beleszolni, de sztem aki botozik botozzon, aki nem az nem, legyen mindekinek egyedi döntése. Sztem senkit nem minõsít negatívan a botozás, ha nem veri a nyálát utána rá mekkora császár. A lényeg ne öljétek egymást, egy az érdek a jó játék...
MIndenestere sztem az ûberkockákat kivéve aki el is akar érni valamit abszolúte nem gáz a bot, de nem ez alényeg. Egy közösség vagytok, alázzatokbe minki mást ez alényeg, azt csá:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Dolgozom rajta csak az az acc is be..opta mert nem tudjuk a választ a kérdésre. És ráadásul még ez rág is belülrõl. Mert soha nem változtattam meg semmi passt az eddigi L2-õs pályafutásom alatt. A pali accán a BD-t tolták vagy 3-4en és sosa semmi probléma nem volt, most egy ilyen hülyeség miatt nem lehet hozzáférni. Huh azt nem is néztem hogy annak az accnak hova megy a riasztó levele de lehet, hogy palinak ki kellet már törölnie 50-100at az utóbbi 1-2 hétben<#hehe>#hehe>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."