Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Nah ide megint bevágott egy atombomba... <#csodalk><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Respect!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

BEAST
? <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
azért neked is van egy szinted ... grat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem semmi bajom a donattel irtam hogy egyéni flash, csak akkor nem kellene olyannak beszolni mint sonic. Ha meg a pvpnél tartunk én láttam sonicot 4v1 ben nyerni és lehet osztani az észt ki milyen gosu isten császár király de õ legalább nem veri a mellét hogy én vok a pro. Ez amit itt csinálnak páran emlékeztet a csére mindig annak van a legnagyobb arca aki whzik.

the world is mine

Gordis2k
Na akkor itt untam meg a köcsögösködést!! Mi a problémád ember? Na akor halgatlak te szerencsétlen menyi pénzt költötem én a lineagéra ???? Csak nehogy meglepödj nyomorult! Mert én erõsen pluszban vagyok olyan szinten, hogy megállás nélkül beszerzési áron szerzem mindenkinek az adenát mert nincs szükségem pénzre!

"7 sikeres maja éxer kraft 6 sikeres som kraft 4 sikeres s-grade éxer kraft 1 sikeres s-grade most 300millás weapon kraft! Ami nem lene nagy sém de mellete mindösze 7 itemem tört be! +5 ös maja éxer szet és +6 os bo szet! Megvan a subom és igena azzal is kerestem 70millát! Továbba senkinek az agesz klánban összesen nem volt anyi ful dropja mind nekem!

A telyeség igénye nélkül!:
5 bw heavy also
3 doom cipö
2 bw kesztyü!!
2 tallum cipö
1 doom light armor
1 valhala recept (20milla)
2 (aoba recept)
21 maja recept questböl
10-15 cs éxer
1 sls
dc shield
dc kesztyu
ezenfelül eventbõl lévén mágus vagyok 100 millió feletti bevételt produkáltam min 3 alkalommal
A c4 elindulásánál a horgászatban mindenkit megelõztem 100miliot kerestem vele!!
Na ad össze te ....
Tudsz számolni.
900milio adena!!!! enyit költöttem a trükölésböl összeszedet lovémból a klánra!!!! Ki it a gazdak mindezt úgy hogy 15 ezer forintért donételtem az elmult 10 hónapban épp most terveztem egy giga donétet csak mert imádom a játékot de szekivel történt beszélgetésem után lemondtam róla!

És kérdezd meg csak az embereket akikket tisztelsz: szeki diniz ilu vajon kitól veszik a cucaikat 15-20 milliós kedvezményel?
Na erre varjál gombot te semmit nem tudó ... nagyon rossz embert kostolgatsz.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

McWolfy
Az enyém most elég bénán volt, ugyanis elsõnek el akart fogyni ss-em, aztán el is fogyott, aztán meghaltam, aztán majdnem meghaltam... de a fõ probléma az, h bármit csinálok képpel, nagy lesz neki. Hogy lehet nagy képet berakni?

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

GamerAdams007
Grat!! Képet is szúrsz be statokról, meg hotkey bar-ról? (nemtom miért, de engem mindig is érdekelt ki hogy rendezi be a shortcut-jait 😄)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

McWolfy
lvl 60

Padidiver
Héó peaces duma levan védetve<#vigyor><#nyes><#banplz>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Akkor nem tudom mit kell fikázni itt a dolgokat. Mindenki úgy játszi ahogy tud. És ha vette a cuccait akkor mi van? Második kasztig elvinni azért kell egy kis kockaság. És ha ennek valaki tud örülni hagy örüljön már. Engem sosem érdekelt ki meddig jutott el és hogyan. Ha jól nyomta akkor jól nyomta és kész. Ha meg tudod milyen irányban ment el a játék akkor meg végképp nem érdemes ezen felhúzni magad, inkább dícsérd meg a törpét, mert szerintem az akkor is jó karakter. Peace... Fölösleges vitázni.

írígy nemtom mire lennék, mert már vagy 1,5-2 éve nem játszok L2-vel, talán még idõben kiszáltam mikor észrevettem milyen irányba megy el ez a játék

semmi csak nem bírom az ilyen nagyképû emberkéket, csak olvasd el a képek mellé fûzött kommenteket <#vomit>
nem is lenne ezzel akkora baj, ha az amije van nem így szerezte volna ahogy szerezte, eljön free szerverrõl, felvásárolja eBayt, vesz vagy 10 accot, botozik stb...

Hu jo olcso nalatok az adena. Nem is csoda hogy majdnem mindenki ebayel😄
Mi szorongatjuk a raidboss farmereket 1000el, lehet ezert ilyen draga nalunk. Sztem nem azert mert teon ujabb, mivel volt hogy olcsobb is volt a teoni adena mint a sieghardti.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pharao
Számolgathatnánk is 😄 Drac set: 70K HUF, Drac bow with focus: 60K, ez eddig 130, és 70K lehet még nem is futja ki az antharas nyaklánct és a baium ringet <#banplz>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

"200K HUF-os cuccai vannak"

Ez jo😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Sajnálom. <#shakehead>
Mondjuk te sosem voltál annyira oda a pvp-ért.

Csak néhány gondolatot hozzáfûznék az egészhez.
Mondhatnám, hogy még lehetett volna húzni, hogy az RS nem bonyolódik bele a politikába. DE már elég sok magas szintû RS-es van akiknek bírniuk kell a gyûrõdést. A nagyobb klánoknak mindíg az lesz az érdeke, hogy a kicsiket akadályozzák a fejlõdésben és ennek következtében õk tovább maradjanak a toppon. Ez már C1 óta így van. A kicsi klánok vagy kibírják és felnõnek vagy inaktívvá válnak. Csak kitartó játékkal lehet elérni, hogy visszaüthess. És csak sok gyakorlással lehet tapasztalatot szerezni pvp-ben. Az IC irányvonala az hogy ha túlerõvel áll szembe akkor bsoe/pr. Mert nem éri meg értelmetlenül meghalni. Ha van 50%os esély akkor már ki lehet állni. Egyenlõre MÉG az IC ben is majd mindenki arra hajt, hogy a karija elérje a 78at az ûbettáp skilleket. A pvp-t próbáljuk általában elkerülni mert még az IC is esélytelen egy fullos Catalyst nuker party ellen. Kivéve ha van 78as buffer. Még az én 76os ijjászomat is kinyírta Qazzi 2 lövésbõl rajta volt pof rajtam nem. Már szinte mindenhova telepíteni kell megfigyelõt, hogy tudjuk merrõl jön az ellenség. Tegnap 2 szer estem hanyatt mert ottmaradtam hátha tudok segíteni a redemption+Blaze partynak 2 Catalyst party érkezett nagyon kicsi esélyünk volt és meg haltunk. Ilyen az élet (sõt utána Allehandra le is cseszett, hogy miért vagyok olyan balek miért maradtam<#nevetes1>).

A donate-hoz csak annyit, ahogy én látom a 2 év játék mert végig grindelted volt mindened utána eladtad és újból kezdted (nem tudom mennyiért és nem is érdekel) Kb szerintem neked kijött annyira hogy végig ingyen játszottál.

Kár pedig benned bíztam még, hogy te elég kocka vagy felhúzod 70+ra a karidat és akkor lehet hívni téged is pvpre.<#vigyor2>

gl bb<#integet2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

pharao
Ha már annyira ellenzed a donate-t, akkor vessünk egy pillantást arra, hogy mi volna, ha... Ha becsületessen játszunk, és nincs donatelés a klánban: senki nem kapott volna best no,D, C-s ruhákat, és mindenki abból gazdálkodna amit összeüt, ez addig király, amíg benne vagy a szerver startban, sztem már megy lassan 3-om éve a szerver, és fél RS az utobbi fél évtõl számítva érkezett, azaz jócskán lemaradottan... A másik dolog, ha nem történének ilyen beruházások a klánon belül, most az SG nem avval lenne tele, hogy ma sikeressen megöltem egy S-es set-ben lévõ ellent, akinek 200K HUF-os cuccai vannak, én meg feszítek a 30K-s A-s cuccban, hanem kb arról, hogy "a fenébe már megint nemtok XP-lni, mert megtalált egy draconic-os csávó, és képzeljétek 75-ösként full C-ben nem 1, hanem 2 lövést is kibírtam (mert az elsõ nem volt crytical 😛)" Na errõl ennyit. Ja és söndör és sztem is PEACE emberek! <#law><#law><#law>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

BEAST
mire? 😄 ott volt amikor mindenki kezdte ... és szerintem mindenki elismeri azt hogy õ volt a leggazdagabb magyar köztünk , nemis tudom mit kéne irigyelnie =D

Sztem gordi nem kellene leszolni sonicot. Mivel te sem a skilledböl vitted föl a karid. Itt téleg Szeki Sámán meg pár ember az aki. Többiek meg pro donate de ez egyéni szocc mindenkinek.

the world is mine

TruBy
<#wow1>Hogy milyen emberek vannak...

Sanko
lol

a mohának mindig a déli oldala fás

Padidiver
Lol emberek peace vagy inkább mondjam úgy mint a szépségkirálynõk?VILÁGBÉKE
Én battle tounamenten is láttam amikor a törpe megfektette a necrot vagy az sps-t nemtom már melyik volt!Sztem inkább relaxáljatok mint ezen vergõdtök és ilyenért azért sztem nem kéne abbahagyni a jáccást<#banplz>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Irígy...

B@lu
ILU KRAFT?

phalanx
pedig én úgy emlékszem egész normális voltál régen... mi változott?

3. mondatot olvasd már el andráskám<#idiota><#gunyos1>
az volt a lényeg
szólj ha felfogtad...

akkor jó nagy balfasz lehetsz ha egy törpét nem tudtál kinyirni nekróval, grat hozzá

MeoH
thx. Viszlat.
Ui: -Sajna, 1 kis donetra szuksegem volt. De nem oltem bele tizezreket. Nehany eventbol lett penz es kicsit forgatni kell.
-Ertelmes ember, aki 2 nagy allyval all warba, az nem megy ki varosbol buff nelkul, mert az alt. az enemy nem kerdez, vacakol ennyit mint most...
-Setalo van es lesz is. Sztem nincs olyan ember a szerveren akinek nem volt kapcsolata vele, hacsak 1 botbuffer erejeig. De sztem ez mindenki maga dontse el, meddig megy el. Es latni a nagy oregeket is(nem a magyarokat), akik bennt csucsulnek a botpartyba...

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
Ez hülyeség hogy a tehetõseg játéka már bocs. Igaz én is donételtem de csak 1x egy kisebb összeget és azt forgatva jött össze amim most van és nem botoztam a karit és mégis sztem elég szép sziintet értem el. csak kockulni kell 😄 Sajnos elég sok olyan ember van RS ben akik benéznek "hi party van ? naaa milesz már? ok akkor bye" hát igy sajna nem lehet fejlõdni 😞 de õk tudják. Tudom nem minden embernek van ideje de ez jól is van igy csak azt nem értem akkor miért kell a másikat szapulni akinek esetleg több ideje van jáccani. de mind1 😞 midnenki azt gondol amit akar ez egy szabad ország én tudom mi az igazság és más ne érdekel 😄DDd

uff

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

FragStaR
Hát épp ez a baj h pont nem úgy veszik az adenat mint a cukrot, és kénytelen kölcsöncuccba nyomni

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

B@lu
Nem!
Ezek szerint 78.100 ig ne mis erdemes😊)))) es utana is csak 80 % eselyig😊
De pl en amikor megleptem 76 ot azonnal enchantoltam, es 80% os esellyel betört a +1 es steel essencePs.: nem tudom mennyire fake ez a txt egyebkent...

Gordis2k
AZt hiszem nehéz lenne egy ilyen csökentértelmû egyénnek elmagyaráznom ezért nem is igazán probálom... De szintén fullbuffban volt csak látom vak is vagy neki meg tánca is volt és igen szintén overtáp ruhákban minden nuker owerpower és épp 10 percel elötte ölt meg egy törpe pvp ben nem kicsit. Looser vagy öcsém grat hozzá. Üdv. Tasi András Pécs

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

neked, diniznek, shaerének respect talán sámánnak is 😊)) j/k
de ezek az "új" tagok akik free szerverrõl jöttek...úgy vásárolják az adenát mint a cukrot, botozásról nem is beszélve, tisztelet a kivételnek.

Már bocs, de ezt egy 10 éves gyerek is megcsinálja. Full buffban, CP lötyit nyomogatva, jó cuccokban, legerõsebb kaszttal...nemtom mire vered magad, csináld meg ezt pl törpével akkor azt mondanám respect, de így...rofl. Ez nem a te "érdemed" hanem a fos L2-é mert ilyen qrva unbalanced játék.<#banplz>
Meg ez a szánalmas "namostjólmegmondomafrankót" szöveg...

Ezekszerint. 76-on lvl3-ig erdemes csak.

FragStaR
Egy kis kedvcsináló a vasárnapi siege rõl. Hang az nincs hozzá de a lényeg látszik. AdenSiege

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

B@lu
BAZD
kisse elkapkodta maz enchantoalst 76 on?

phalanx
ez azért nem teljesen igaz, gondolj pl szekire, szinte mindene megvan pedig amennyire én tudom soha nem vett adenát, arról meg, hogy te meggondolatlanságból eladtad a két év alatt összekuporgatott vagyonodat nem mi tehetünk

3000m adena? na ne viccelj már, nekem ötödébõl is kijött, ebayerek meg eddig is voltak meg lesznek is, ezen kár bosszankodni...

<#vigyor> hehe sámi te kis számító 😄DD

the world is mine

Sámán
L3-ban spoilos törpe healerrel lesz az elsõ 2 mainunk az tuti <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Ez a file mire is jó?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

De jo a link, csak lehet hogy a geped nem szereti a rapidsharet

skill enchant

sztem direkt így lett kitalálva😛 ilyeneken már én is gondolkoztam
McWolfy
En viszonylag szerencsés helyzetben vagyok, a-ban is lazán elkavarok egy demonsban. Tõrösnek legjobb egy doom light. Néha nem biztos, hogy feltétlen a legdrágább a legjobb. Lehet elég egy mother tree, nem kell som, stbstb.

GamerAdams007
maximálisan egyetértek veled, ha nem lenne a klán kölcsöncucca, most vmi low ng-be mászkálnék, lv34en... télleg idegesítõ, h minden olyan drága. persze nem arról beszélek, hogy már 20ason legyen mindenkinek top D, de mondjuk 30 felett már azért illene, vagy legalább 35 felett... de 40esre se jön össze, még egy low-C-re se a pénz...

gPROject
nekem semmi

befejeztem l2-t, remélem semmi nem húz majd vissza
a sok "ebayer" teljesen élvezhetetlenné tette a játékot
3000m+ adena az s grade, az a gradet sem úszod meg 300-400m alatt
ennyi pénzt adena vásárlás nélkül nem szedsz össze(2 év alatt jött össze ennyi crafterrel 2 accal) és én abból nem kérek(igaz úgy volt veszek én is, de szerencsémre közbejöttek dolgok)
l2 mamára tehetõsek játéka és én nem tartozom közéjük
na bye

ha visszajönnék pkzatok le

phalanx
aham.. és neked most mi bajod van? pontosan tudod, hogy mire gondoltam, csak kiforgatod a szavaimat

McWolfy
És milyen igaz...

gPROject
"és még jópáran az RS-bõl"<#zavart2>
"tényleg megdolgoztak a szintjükért"<#kerdes>

aki nem kész karaktert vett az mind megdolgozott a szintjéért(így vagy úgy), mégha csak lvl20-as is
a képviselõk és a bányászok is elmondhatják minden nap: - dolgozni voltam