Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
the world is mine
"7 sikeres maja éxer kraft 6 sikeres som kraft 4 sikeres s-grade éxer kraft 1 sikeres s-grade most 300millás weapon kraft! Ami nem lene nagy sém de mellete mindösze 7 itemem tört be! +5 ös maja éxer szet és +6 os bo szet! Megvan a subom és igena azzal is kerestem 70millát! Továbba senkinek az agesz klánban összesen nem volt anyi ful dropja mind nekem!
A telyeség igénye nélkül!:
5 bw heavy also
3 doom cipö
2 bw kesztyü!!
2 tallum cipö
1 doom light armor
1 valhala recept (20milla)
2 (aoba recept)
21 maja recept questböl
10-15 cs éxer
1 sls
dc shield
dc kesztyu
ezenfelül eventbõl lévén mágus vagyok 100 millió feletti bevételt produkáltam min 3 alkalommal
A c4 elindulásánál a horgászatban mindenkit megelõztem 100miliot kerestem vele!!
Na ad össze te ....
Tudsz számolni.
900milio adena!!!! enyit költöttem a trükölésböl összeszedet lovémból a klánra!!!! Ki it a gazdak mindezt úgy hogy 15 ezer forintért donételtem az elmult 10 hónapban épp most terveztem egy giga donétet csak mert imádom a játékot de szekivel történt beszélgetésem után lemondtam róla!
És kérdezd meg csak az embereket akikket tisztelsz: szeki diniz ilu vajon kitól veszik a cucaikat 15-20 milliós kedvezményel?
Na erre varjál gombot te semmit nem tudó ... nagyon rossz embert kostolgatsz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
nem is lenne ezzel akkora baj, ha az amije van nem így szerezte volna ahogy szerezte, eljön free szerverrõl, felvásárolja eBayt, vesz vagy 10 accot, botozik stb...
Mi szorongatjuk a raidboss farmereket 1000el, lehet ezert ilyen draga nalunk. Sztem nem azert mert teon ujabb, mivel volt hogy olcsobb is volt a teoni adena mint a sieghardti.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ez jo😊)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mondjuk te sosem voltál annyira oda a pvp-ért.
Csak néhány gondolatot hozzáfûznék az egészhez.
Mondhatnám, hogy még lehetett volna húzni, hogy az RS nem bonyolódik bele a politikába. DE már elég sok magas szintû RS-es van akiknek bírniuk kell a gyûrõdést. A nagyobb klánoknak mindíg az lesz az érdeke, hogy a kicsiket akadályozzák a fejlõdésben és ennek következtében õk tovább maradjanak a toppon. Ez már C1 óta így van. A kicsi klánok vagy kibírják és felnõnek vagy inaktívvá válnak. Csak kitartó játékkal lehet elérni, hogy visszaüthess. És csak sok gyakorlással lehet tapasztalatot szerezni pvp-ben. Az IC irányvonala az hogy ha túlerõvel áll szembe akkor bsoe/pr. Mert nem éri meg értelmetlenül meghalni. Ha van 50%os esély akkor már ki lehet állni. Egyenlõre MÉG az IC ben is majd mindenki arra hajt, hogy a karija elérje a 78at az ûbettáp skilleket. A pvp-t próbáljuk általában elkerülni mert még az IC is esélytelen egy fullos Catalyst nuker party ellen. Kivéve ha van 78as buffer. Még az én 76os ijjászomat is kinyírta Qazzi 2 lövésbõl rajta volt pof rajtam nem. Már szinte mindenhova telepíteni kell megfigyelõt, hogy tudjuk merrõl jön az ellenség. Tegnap 2 szer estem hanyatt mert ottmaradtam hátha tudok segíteni a redemption+Blaze partynak 2 Catalyst party érkezett nagyon kicsi esélyünk volt és meg haltunk. Ilyen az élet (sõt utána Allehandra le is cseszett, hogy miért vagyok olyan balek miért maradtam<#nevetes1>#nevetes1>).
A donate-hoz csak annyit, ahogy én látom a 2 év játék mert végig grindelted volt mindened utána eladtad és újból kezdted (nem tudom mennyiért és nem is érdekel) Kb szerintem neked kijött annyira hogy végig ingyen játszottál.
Kár pedig benned bíztam még, hogy te elég kocka vagy felhúzod 70+ra a karidat és akkor lehet hívni téged is pvpre.<#vigyor2>#vigyor2>
gl bb<#integet2>#integet2>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
the world is mine
Én battle tounamenten is láttam amikor a törpe megfektette a necrot vagy az sps-t nemtom már melyik volt!Sztem inkább relaxáljatok mint ezen vergõdtök és ilyenért azért sztem nem kéne abbahagyni a jáccást<#banplz>#banplz>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
az volt a lényeg
szólj ha felfogtad...
Ui: -Sajna, 1 kis donetra szuksegem volt. De nem oltem bele tizezreket. Nehany eventbol lett penz es kicsit forgatni kell.
-Ertelmes ember, aki 2 nagy allyval all warba, az nem megy ki varosbol buff nelkul, mert az alt. az enemy nem kerdez, vacakol ennyit mint most...
-Setalo van es lesz is. Sztem nincs olyan ember a szerveren akinek nem volt kapcsolata vele, hacsak 1 botbuffer erejeig. De sztem ez mindenki maga dontse el, meddig megy el. Es latni a nagy oregeket is(nem a magyarokat), akik bennt csucsulnek a botpartyba...
fuck mmo's..i.,
uff
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ezek szerint 78.100 ig ne mis erdemes😊)))) es utana is csak 80 % eselyig😊
De pl en amikor megleptem 76 ot azonnal enchantoltam, es 80% os esellyel betört a +1 es steel essencePs.: nem tudom mennyire fake ez a txt egyebkent...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
de ezek az "új" tagok akik free szerverrõl jöttek...úgy vásárolják az adenát mint a cukrot, botozásról nem is beszélve, tisztelet a kivételnek.
Meg ez a szánalmas "namostjólmegmondomafrankót" szöveg...
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
3000m adena? na ne viccelj már, nekem ötödébõl is kijött, ebayerek meg eddig is voltak meg lesznek is, ezen kár bosszankodni...
the world is mine
FeketeVipera 77 SS
befejeztem l2-t, remélem semmi nem húz majd vissza
a sok "ebayer" teljesen élvezhetetlenné tette a játékot
3000m+ adena az s grade, az a gradet sem úszod meg 300-400m alatt
ennyi pénzt adena vásárlás nélkül nem szedsz össze(2 év alatt jött össze ennyi crafterrel 2 accal) és én abból nem kérek(igaz úgy volt veszek én is, de szerencsémre közbejöttek dolgok)
l2 mamára tehetõsek játéka és én nem tartozom közéjük
na bye
ha visszajönnék pkzatok le