Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Szerzel egy bármien verziójú Lineage2-õt feltelepíted és indításkor rányomsz az updete vagy a check gombra <#hehe> És tuti felupdatelõdik C4-re

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a lineage 2 c4-et ami nincs egy darab ba csomagolva hanem fel van darabólva mert nagyon idegesít hogy nem tom ugy letölteni hogy ne legyen sérülve a fájl
meszitibi
Hi Patron !

Én lennék az aki kiakadt a Questen :))
Nekem is megvoltak a fogak, visszavittem és kaptam 2 papirt (papir / Umbar Orc Head) Tehát pontosan ott ahol jelöli a térkép addig ölöd öket mig nem dobja ki mind a 2 fejet az max 5 perc!Ebböl a Quest MOnsterböl van ott vagy 20 db!Ha pedig Freen jáccol akkor tudtommal a Neutral Zonetól Dél nyugatra elindulva 1 fánál találod meg a szintén Umbar Orc nevezetü egyént, amiböl ott csak 1 db lesz.... Ha igysem müködne vedd fel ujra a questet. Sok szerencsét

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

ha egyszer officalra mennék én is bishop lennék:D
Sámán
Bishop -és nagyon nem értékeli senki, pedig bishopnak a healerek közül 2 tanulós szinttel elõre van ghealje. Egy 48as bishop egy 56os elder ghealjét csinálja <#hehe>
De Dallie-vel most nagyon nyomulnak <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Pyrosnak mi a kasztja?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
Az biztos hogy Pyroskának nem nagyon kell félnie az oldaladon <#vigyor5><#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hehe offon is mindenki itt akad el rok rider küldiknél -a leírás szerint ezeket a küldi mobokat addig kell ölni amig nem adják a fejüket -ami nem egyszerû és nem rövid -én még nem csináltam ezt a küldit egyszer sem, de pont mostanság akadt ki rajta valaki offon is -allicsatin <#nevetes1>
Dallie biztos elmondja hogy is mûködik -tuti nem felejtette el, ez minden destro jelöltben mély nyomokat hagy <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Hi! Kéne nekem egy kis segítség in-game setálóhoz! Tudna nekem vki írni egy SCRIPT-et auto-fegyo-enchantolásra, vagyis hogy nem én nyomkodom rá az enchantot hanem magától? Fontos lenne, mer vagy 10 000 enchantot kell rányomnom a felszerelésemre, és az meg baromi sok idõ. Jah és free szerveren használnám, officialon nem botozok, mielõtt még leoltanátok... Na szal aki tud írni egy SCRIPT-et ehhez az küldje el e-mailbe plz, vagy vegyen fel msn-re! [email protected] (msn ugyanez) Elõre is köszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sajnos látom már, csak aki fizet, annak elérhetõ.
Szevasztok!
Honnan kaphatok acc-ot a C5 public testre?
Mert a PlayNC-nél csak egy 25 jegyú Master kulcsot kér.<#szomoru1>
McWolfy
Kérdezd meg szervered GM-jeit.
Sajna itteni dolgok picit mások, szal lehet, bevinnénk dzsindzsába.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

GamerAdams007
Ne free szerveren játsz más ötletem nincs <#hehe>

Szekijoe
Zitus!!! kiütöttem pötyit véletlenül gyere vissza vele nyugodtan én csak délután tudok jönni játszani.

PAtr0n
Hellósztok!

Tudna valaki az Orc Raider kasztváltóban segíteni?
Na szal az a lényeg, hogy tudok angolul, de szerintem megint egy oltári nagy bugba ütköztem, de azért röviden leírom a problémát:
Szal a fogak megvannak odaadtam Prefect Kraukia-nak, õ erre 1árulóról szóló papírt adott, holott nem 2-õt kellett volna adnia? Az angol nyelvû 400 oldalas leírásban is 2 report-ról van szó...
Na mindegy...szal elindultam megkeresni õket: egyiket meg is találtam kinyírtam (azt mondanom sem kell, hogy ahová a térképen mutatott a nyíl, közel sem ott volt az áruló, na mindegy): OK...eddig 1. ......megtaláltam még vagy 4.-et a 10-bõl (kb. ennyi áruló van asszem), de azoknak már nem volt sárga a nevük...vagyis kellene nekem még egy név gondolom...eddig csak az "Umbar" nevû egyént öltem meg, róla is szól a papír...de a többit hiába ölöm (már ha megtalálom õket), nem adják a fejüket!

Valaki ötlet? Köszönöm!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

ijj akkor már értem mér megy ela lóvé :P
McWolfy
-bsps-t marokra nyelik
-van egy pár és igen
-olyan kveszteket csinálunk, ami oda van, ahol amúgy is ölnénk.

Amugy egykét dolog:
-bsps-t használlnak a varik a mindennapi moboláshoz is vagycsak pvp-re?
-hány ember van 55 körül illetve szoktak e partyban fejlödni?
-questelni mennyire szokás? vagy inkább a farmolás megy?
cool :)
addig is olvasgatom miket irogattok itt :)
szurjatok be minnél több képet bossolásról mass pvp-rõl vagyb bármirõl pls :P
McWolfy
Hely az mindig van.
Elég nehéz pozitív irányba hozni pénzt, fõleg gyorsan, 1X es ratek mellett örülhetsz ha 0 szaltóra kihozod magad, fõleg sps-el.
Ventri van, de nem tom cuccokat :)
De kölcsön tuti kapsz.

Már 1 éve tolom free-n és most tervezem offra menni. Ha minden jól megy akkor egy 56-os sps-el fogok érkezni :P. Lenne pár kérdésem:
-van még hely az rs-ben?
-használltok ts-t vagy ventrit (mármint aki online az felmegy e ts/ventrire is?)
-és érdekelne kaphatok e kölcsönbe egy c-s felszerelést meg némi kpt vagy fizetnék is érte értelmes huf-ot.

amugy elég sokat tolom a gamet szal gyorsan visszakockulnáma kölcsön dolgok árát :P
Majd lvl 70 felett, egy Soul Bow-val ^^

One-shotting ftw!

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

McWolfy
Széép, egyszer egy csúzlival is készíthetnél ilyen állapotban képet :P

Tufa
Látod mire válaszoltam?

Ilyenkor mindig szeretném, ha valaki lvl 45-50 körüli belénk kötne :)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

HEro chat<#lama>

Tufa
Elárulod micsoda gg rajta?

mAilkaEVO3
RSnel van egy kém-e akinek sikerült közelférközni az egyik tempeztes herohoz^^

aki nem értené ez POÉN :P <#worship><#nemtudom><#nevetes2><#nevetes2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

xt198
az gg

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Igaz event cicuk ott vannak de most nincs a wareban love

Zitus

Hat Pts-t most inditottak ujra uj pathek stb es mindenki 0-rol nem 75-rol nincs semmi + mani es szint csak xp rate noveles+dropp.Leg 3 utesbol harom full esett es lvl 3 lettem.

Zitus

Sámán
IGEN???? Már csak kb 10 nap??? Kb akkor lesz vége a szabimnak... <#sir><#nemtudom>
De azért jöjjön csak!!!! <#taps>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
max 10 nap

valaki tudja mikor indul elesben a c5?

The Life is a Game. Yust play it!

Jol hangzik:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Én még azon a bizniszen gondolkozom, hogy most kiülök venni minden fajta Ag sapi darabot extra olcsón (az sem fog zavarni ha nem adnak el habár szerintem tuti kapok) És C5 elején 1 max 2 napot rászánok 60as spoilos törpe(Ogri) van és bepróbáljuk egy kis plusz zseton nem ártott meg még senkinek<#bee1>
Valahogy mindíg ilyen bizniszeket találok ki<#vigyor5> ezen sem lehet bukni semmitha nem esik semmi akkor végig poénkodjuk az egészet. Pont ezért húzom örült tempoban a nukerem hogy azzal tudjak ott ölni és ha enemy jönne nem gáz mert visszük Ilut(a titkos Jokert) is.<#vigyor5> Fun lesz és izgis.

Sámán
<#crazya><#eplus2><#miaz>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
jah a dc helm recit add el most még jó áron.

Szekijoe
Carebear ally <#hehe>nem szeretünk 78as buffer nélkül pvp-zni<#nevetes2>
De ha allehandra azt mondja hogy pvp grp forming akkor hirtelen megélénkül az allychat<#hehe>
C2 C3ban a szerver legerõssebb klán allyja 2 Adeni klánházzal és 2 várral Giran/Oren. A bekerülés egyik feltétele volt, hogy saját kézzel húztad fel a karidat a egy másik feltétel hogy hard core player legyél. Háborúban álltunk az összes botter és bot/farmer partyba beülõs klánnal.
C4 re meggyengültünk, szétszakadtunk és újjászülettünk most az IC allynak 1 adeni és 1 Goddardi Clanháza van és miénk Goddard és Inadril. És mostmár ha nem jön enemy a várhoz akkor megyünk funnolni és poénból betámadunk egy másik várat csak azért hogy ne unatkozzon a társaság (sok lázadozás volt a 2 órás here fényesítés ellen mert nagyon unalmas várni ha nem jön senki)

Ostromra 3-5 partyt tudunk összehozni ha nagyon szájba rágósan fel van mindenki szólítva, hogy jöjjön akkor 6-8.
Kb hetente 2 neves raid a boss ékszerért. Aktuálisan nem vagyunk elég erõsek megölni Antharaszt talán ha az RS felnõ akkor velük.

Kb ennyi<#bee1>

Sikerult bemakolnom 1 DC helmetet TOI questbol, akkor gyorsan tul teszek rajta:)
Azt meg nem tudom hogy lesznek-e uj armorok C5-ben, csak gondoltam. A +6-os armor bonusok le vannak irva valahova?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pfff :D

McWolfy
IC az a klán, ahol 75 fölött vesznek be. Magyaroknak a Rising Sun van fenttartva :)

GAthersw
Nekem nem jön be most Blah, ha temporary akkor akármit csinálhatott, én pl. shoutolásért kaptam annó, de akkor még úgy járt a tempo ban, hogy ha bármi szabálytalant csinálsz utána akkor perma ban és jobban figyelik a karit.

01110000 01110010 00110000

Az IC egyébként milyen klán? mennyien vagytok?

Szekijoe
lesznek új armour setek C5ben?

Szekijoe
Az Ag sapkák ára csökkenni fog mert lehet majd spoilolni receptet monster farm mellett. szerintem a többi marad.

Az Sg armour cuccok ára szerintem marad vagy csökkeni fog mert szerintem továbbra sem lesz rá tömeges igény. Esetleg a Draco light setre (de az most is a legkeresettebb)

A draco bow és az arcana mace ára csökkenni fog mert C5ben FoGban te választhatod ki mien recit akarsz. És FoGban is van min 2 szoba ahol viszonylag jól lehet farmolni az itemet. Csak kell egy 77es BD ismerõs aki leviszi a partyt.(mondjuk az IC IT ben farmol a SOA és a Catalyst farmol FoGban de legalább 3 party pr-ezett/logolt ki minimum (ebbõl szerintem 2 Catalyst bot grp/fél bot grp volt) Tehát ott is lehet jól gyüjteni a cuccot.
Te az sps-eddel tudod jól gyüjteni IT entrance-on ha enemy jön akkor logout vagy pr.

C5-os armor setteket meg lehet vhol nezni?
Meg van vkinek tippje hogy C5-ben minek fog fel/le menni az ara?

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=45729

azt írja temporary ban.. :)

Szászke

McWolfy
Dehogynem :)

FragStaR
Azért mert szobán kívûl ülök a botparty ba nem jár ban. Semmi olyat nem csonálsz ami tiltott lenne

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)