88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Requuu
    Nem az a lényeg, hogy ki kit basz szét meg hol, annyit mondtam saját tapasztalat alapján, hogy nem egy nagy bonyolultságú a játék pvp része.
    Sokat játszottam vele, mert tetszik mert szeretem, mert jól el van találva. Érdekes módon az én partym is vert mindenkit 80% ban, de az okát igazából nem skillnek nevezném hanem szimpla logikus gondolkodásnak. Soha nem beszéltük meg hogy ki mit csináljon, mindenki tette a dolgát és kész. Azt, hogy egyesek miért nem képesek erre, fogalmam sincs.
    És nem volt itt semmi panaszkodás, csupán szerintem így van. De ha akár 10 gomb megnyomása szerinted bonyolult, hát akkor legyen úgy.
  • GAthersw
    Azért játszott vele 7-8 évet (megszakításokkal), mert nem szereti.
  • Lullaby
    angry birdshöz sem kell sok ész, még is sokan játszanak vele és mindenki rohadtul leszarja, hogy ki élvezi vagy nem. neked/nektek nem jön be az L2 akkor el lehet fáradni a 10-es ablakhoz és ott panaszkodni, minket, pórnépet pedig hagyni nyugalomban és békességben.
  • daemonervosa
    Én nem emlékszem olyan szerverre ahol egyenlo feltételek mellett ne oltunk volna mindenkit halomra, de gyakran a gyengebbik felkent is.

az ilyen 1 honapja jatszom gorog droidokat 2-3szoros tuleroben bármikor
  • Hunter of Deer
    Lehet hogy 2003ban még elég volt az F1, F2, de azért mostanra ez már nem nagyon igaz sztem.
  • Requuu
    Igen, igen szerintem is teljes mértékben igaza van mácsesztinek meg sikumikunak is...De azért tegyétek a szívetekre a kezeteket és vallja be mindenki legalább magának, hogy nem kell agysebésznek lenni ebben a játékban kb egy karakterhez sem. Nincs olyan kurva sok variáció a 9v9 eken, az 1v1/oly-n még kevesebb amit ne lehetne egy kevésbé csökkent értelmi képességű embernek is max 1 hónap alatt elsajátítani. A szint/gear sokkal de sokkal többet számít.
    És, hogy mi közöm van mindehhez és ki vagyok? Semmi, csak úgy gondoltam hozzászólok én is témához. Amugy a Gather féle bandával játszottunk 2003- nemtommeddig.
  • DiamondHeart
    Naian vennék adenát, olyan 600-800 millát. Pmbe jöhetnek az árajánlatok. :)
  • solyomb
    2 hónap alatt sikerült azért átúszni talking islandról?
  • TruBy
    Ez mind az: http://la2portal.com.ua/movies-lineage2/overlord/
  • Hunter of Deer
    Hali! nem tudtok véletlenül Dominatorrol oly/ pvp videot ami HFben keszult? ha igen pls dobjatok meg egy linkkel!
    thx.
  • Predtom0O
    Idejössz egy narutoból vett névvel és meg mondod a tutit, hát fiam neked az agyad helyén bizony trágyalé van,A másik az ha szeretnéd, hogy bekapja valaki a túrós faszodat ne itt próbálkozz, menny le szépen egy neked való csinos kis buzibárba és ott keress partnert ezzel a dumával.

fasz,fasz,faszkabátok,faszt nekik
  • daemonervosa
    Jah szerintem is tökre igazad van. aki encsizik az cool raj csávó, az egesz jatek agy nagyyyy szarrr

mindenki szopjon fasssszttt
  • Odikee
    Nah ezt most jol megmondtad , te szeretnel lenni a helyi bazdszajba , vagy csak ide szerettel volna hanyni , mert ha igen az tokeletes sikerult anelkul h fogalmad lenne errol a jatekrol.
  • TruBy
    Köszönöm szépen, nagy segítség volt! Igaz Odikee-nak már elküldtem az 5000-et, de így jártam :( :P
  • aalat
    ertem, koszi :)
  • Lullaby

arról az oldalról nem lehet linkelni mert köcsög az SG :c
  • aalat
    nekem soha nem jelenik meg egy kep sem :/
  • aalat
    Bizonyiteeeeeek!!!!
  • Odikeee
    Köszönöm a segítséget.
  • Kly
    Hasonló a két skill, de nem egyformák (egyik közelharci AOE, másik távolsági AOE). Elsősorban azért használják őket, mert lehet velük critical-ozni és "nem esznek" force-ot. MassPVP-n pedig evidens, hogy miért használják őket.
  • biomage
    ha jól tudom mindkettő skill egyforma, képes az overhitre és aoes, szal elég jó
  • Odikeee
    Üdv!

Van egy 60-as Tyrantom. Egy olyan kérdésem lenne, hogy sztem elég gyenge skill a force burst és a force storm. De minden PVP-s videóban látom, hogy használják. kérdésem az lenne, hogy miért? 500 valamennyi a powerje..ezért nem értem. köszi all
  • Odikee
    5k a szamlamra es kesz is.
  • TruBy
    Odikee olvass levelet pls
  • Predtom0O
    Ha te mondod, akkor tuti úgy lesz....
  • biomage
    én azt mondom, gd frissítés után meghal az európai szerver
  • Csenky
    Ahoj!

Ha jól emlékszem ez patchtől függően változó volt régen, úgyhogy megkérdezem, Gracia Final-ban melyik kasztok dominálnak mass pvp-ben, illetve melyik olympián? (vagy talán egyszerűbb a kérdés úgy, hogy pvp-re gladi, paladin vagy hawkeye? Vagy ha véletlen vazsi lenne a válasz, a sorcerer miért rosszabb, mint az SPS?)
  • Mydgard
    Ah koszi, ez igy nagyon zsir. Nemsoka kiprobalom.
  • ErrOrHUN
    H5-öt átmásolod máshova, uninstall az eredeti könyvtárat és felrakod a korábbit. Nekem így 4 verzió van fent
  • Mydgard
    Udv!

Lenne egy technikai kerdesem. Fel van telepitve a H5 de fel akarom rakni a korabbi Gracia Final verziot is, termeszetesen nem akarja engedni. Meg lehet oldani, hogy egyszerre fel legyen rakva mindket verzio is?
  • Odikeee
    Nem tudom te hol élsz... sok a player? Naián alig van 1k fő... vagy neked ez sok?
  • BaalKain
    a csökkenő szerverlétszámból ítélve a kutya nem viszi
  • Renjike
    Veszik mint a cukrot , akkor minek legyen 11 dollár ha lehet 20-24 is .
  • BaalKain
    Néztétek hogy felment a cdkey ára?
    11 dollár helyett már 20-24.. Vajon mi lehet az oka?
    Nem akarják, hogy új játékosok jöjjenek?
  • MadnessX
    SE
  • Mydgard
    Lenne egy kérdésem. Egy vazsi karihoz, mondjuk sorcerer milyen boxbuffert celszerű indítani: EE, SE vagy PP?
  • MeoH #85613
    owned... :) Hat eleg idegesito szitu, de azert igy visszanezve mokas :)
  • solyomb
    wtf... ez a videó meg honnan jött?

• solyomb
    Kikérem magamnak sose volt ilyen - najó amikor a frenzys titán ellen első utésre felprocolt a celestial és 2 mcritet löttem az csak egyszer fordult elő:D

Orkor - mondjuk elsőre nem mosolyodtam el a szitun de rá egy kevessél már alá képzeltem a mario zenejét és egy catch me if you can feliratot:D

• MadnessX