Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más,szeritetek érdemes elkezdeni játszani lvl1-töl?
Van még jövöje az L2-nek?
Elörre is köszönöm!
\"Hess innen troll.\"
Tudna nekem valaki küldeni egy trialt,hogy kiprobáljam?
Elörre is köszike!
[email protected] emilcimem
\"Hess innen troll.\"
The replies that I got where positive and hopefully we will see some changes in the future."
lol
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
" http://www.ipon.hu/webshop/product/_gainward_1145_bliss_gtx460_768mb_gddr5_pcie/156863 "
Amelyik mondjuk most pont nincs raktáron, de 39k ért volt eddig.
01110000 01110010 00110000
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
"szomoru, hogy a ~2 eves gepem szintjet sem eri el."
meg ráadásul a vicced végérõl lehagytad a smileyt.
"nem en irtam be minden ok nelkul, hogy 1 ora mulva megvaltom a vilagot"
Nem írtam világmegváltásról, csupán tényközlés volt. Ha csak beugatni tudsz, sztem /ignore mindenkinek a kommentjeit, kivéve akikkel egymás fszát szpkodjátok aztán csõ. Én se szóltam azért, hogy egymást nyalogatjátok, ez csak és kizárólag a ti dolgotok. Ugyanúgy mint az NVidia-Intel "probléma"! <#mf1>#mf1>
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Ezis bõven megeszi =)
http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_460_erre_varunk_ket_eve/gtx_460_ezzel_kellett_volna_kezdeni.html
http://www.ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n460oc_1gi_gtx460_1gb_pcie/157434
http://www.ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r577so_1gd_hd5770_1gb_gddr5_pcie/155934
Egyébként nem is értem mit magyarázol az árakról. :)
Power of Fusion. thx
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
fuck mmo's..i.,
Ha kell tudok adni sok common fegyot mert csak foglalja a helyet.
ui.: ha azt mondod van értelme elfogadni azt az 1-2 milkát amit tudnál adni, azt megköszönném, mondom csak fejlõdés (cucc) miatt kell. A-gradet már úgy is megveszem (alias veszek adenat). Igazán csak addig kellene, de ha azt mondod nincs értelme, akkor nem kell.
AMÚGY MEG ÖRÜLÖK NEKED MEOH, GORDI, ÉS JÉÉÉÉÉ EGY BEAST!!!! :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hat par dolog megvaltozott amiota kiszalltal. Cuccot meg tudod mar venni npctol, ill. vannak mar common cumok, amit szarert hugyert megkapsz, fejlodni tokeletes, ha nincs loved. Nagyobb mennyisegu adena ugyben Baalkain az embered, de par millaval en is ki tudlak segiteni.
Ui: Geci sokan vannak a szervereken, NA szeron pl mozdulni nem lehet Giranban, kisse durvara sikerult a 5bol1et projekt :)
fuck mmo's..i.,
a következõ kérdéseim lennének.
1. Van-e valakinek Europa szerveren eladó vagy kölcsön adenaja, top B ill. C grade cuccra, illetve a cuccok kölcsön... (SE és BD jelöltnek)
2. Van-e valakinek SE és / vagy BD top B-grade eladó / kölcsön cuccos.
3. Van-e valakinek SE és / vagy BD top B-grade eladó / kölcsön cuccos.
a 2-es és 3-as kérdés még odébb van, csak kérdezem. Most fel akarom húzni 61-re amilyen gyorsan csak tudom a karikat.
ui.: aki nem ismerne :) beta óta toltam ezt a szutyit, enyém volt HUNcsuzlee (Gordi tolta mikor én elmentem), stb. stb. stb., szóval régi öreg róka vagyok, nem lopni jöttem, játszani :)
Csuzlee
remelem most mar leesik, hogy gerikevel miert oltottunk, pukkka eleg egyertelmuen leirta, hogy atbasztak.
NOT.
Kár h tönkrebaszódott ez a game de hátha lesz még1 jó év
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Ha minden igaz kb egy óra és ittvan! <#hamm>#hamm><#hehe>#hehe><#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2>
fuck mmo's..i.,
Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
Lecso: ugyis megtudom :P
fuck mmo's..i.,