88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85690 Amit én használtam OLen az:
- UD (tank subbol)
- celestial (buffer subbol)
- resist trait (warrior subbol) -
#85689 Arra a pár hónapra GoD-ig szinte mindegy, de:
UD (tank)
celestial (enchanter)
az utolsó pedig tetszés/játékstílus szerint:
summoner spirit (summoner)
haste (warrior)
mana vr (nuker)
casting speed (bármi) -
#85688 Valaki aki ért az Overlordhoz, tudna nekem adni tippet hogy milyen sub skillel járok jól? köszi!! -
aalat #85687 Naian fel lehet huzni egy karit 2 het alatt 85-re... Nemtom miert csodalkozol. -
#85686 Most telepitem, megnezem milyen. -
#85685 Ti tudjatok, de ennel ujabb, nepes, H5 off.fileos szervert nem talaltok. Amugy boven van nep minden lvlen. Azt, hogy van par 24/7 kocka es CP, akik mar 85, az masik szerveren is meglesznek :) Meg nem ertem miert problema ez, varoson kivul nem nagyon talakozol veluk... -
#85684 Annyi a gond itt, hogy mar 2 het utan 85-os karik rohangalnak, valaki mar megnezte. :o) Azert koszi. :D -
#85683 tessek x5 Donet van, de semmi olyan, hogy hatranyt szenvednel. -
#85682 Meg hozzatennem, hogy donatefree. :P -
#85681 Off
Csa! Tudom hogy nem kompatibilis a tema itt, de keresunk egy viszonylag uj, stabil, low rate (5-15x) H5 szervert, ami eleg jo es viszonylag nagy populacioju (1000+). Valakinek van esetleg valami tippje?
On -
#85680 ja, a ganyek kapnak +50% xp/spt( 5 helyett 7,5rate), meg vehetnek minden lofasz fejdiszt, meg buffscrollt is, mekkora csitt!!! Szemetek!!!! -
#85679 2k egy premium acc 1 honapra. -
Requuu #85678 /off
donésön miatt elég igazságtalan a szerver... -
DiamondHeart #85677 bump.
wts naked noble DC 82, 400kk sp +3 cov, minden mas +0 pm ajanlatokkal, adena vagy $$$$. 15 revita pop, 15 vit maintain poti es mind3 birthday potion is van nala. keresre mindharom protot betanulja. -
#85676 nem is rossz szerver, lehet kezdek egy karit -
#85675 Ne pazarold az idod offra. -
aseqz #85674 sziasztok! én most szeretnék elkezdeni játszani ezzel a játékkal, de már online shopokban nem találtam, mint eladó árú se máshol! Esetleg valami információt adnátok róla? Természetesen officialon akarok játszani! -
DiamondHeart #85673 wts naked noble DC 82, 400kk sp +3 cov, minden mas +0 pm ajanlatokkal, adena vagy $$$$. 15 revita pop es 15 vit maintain poti is van nala -
#85672 egy régi klántársam emlegetett valami olyasmit hogy némi stábváltás volt az L2 fejlesztői között és csináltak pár kedvezőbb változtatást a játékban, amitől jobb lett a gém mint régen volt, ebből mi igaz? -
#85671 EU szerveren 600 milla eladó pm itt -
#85670 nem lett még f2p az l2? :) -
#85669 A szint gear elmélettel egyetértek, de ez az 1 hónapos mondat azért erős túlzás szerintem. Leginkább most az 1v1 részre térnék ki, Ödiboy már leírta a jelenlegi 9v9-t (bár azt nem írta le, hogy jó pár dologban ott a szoftver ami remekül támogatja a jónépet:) ).
Amikor aktívan olyztam - akár szimultán 2 szerveren -, a saját kasztjaimból, elenyésző volt azon karakterek száma aki meg tudna verni 10ből 2nél többször, de még más power classok között is volt jó pár olyan játékos akire igaz volt ez az arány. Nem hiszem hogy a szintem vagy a gearmen lett volna eget rengető, így az elméletedből kiindulva, vagy mindenki új fiú volt és még nem játszott egy hónapja, vagy a Világ összes "Pető intézetében" a lineage2 volt a szabadidős foglalkozás:)
ui: a 10 gomb se feltétlenül igaz, 6 skillbarra van szükségem egy oly meccshez:) -
Odikeee #85668 Neked ennyit mondok...:
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
-
Odikeee #85667 . -
#85666 -
#85665 nem tudom meg nincs neve , en talaltam ki tetszik? -
ErrOrHUN #85664 ez milyen nyelv? :D -
#85663 facepalm , kb 6-7 eve hasznalom ezt a nevet , minden jatekban .
error to late my son -
Odikeee #85662 hoppá, most látom van Odikee név már...:S akkor azért nem tudtam két E betűset...:S akkor ma csinálok új nicket. -
ErrOrHUN #85661 MESTER TANÍCCS!!! -
Odikeee #85660 Üdv all!
Olyan kérdésem lenne, hogy ki mit ajánl delf tőrösnek, dual tőrt vagy sima egykezeset? PVP, és farm szempontjából. -
#85659 Nem hinnem h vkinek van annyi adenaja de azert teszek egy probat , szoval :
Wts: Mamba edge dual dagger +4 300
Skull edge +3 300 900m
Rif. Wizard hat 700 m
Pm ig Odikee @ Naia vagy itt forumon -
DiamondHeart #85658 wts naked noblesse Doomcryer Lv81 31% adenáért vagy kessért. 15*revita-pop & 15*30 perces vitality maintain poti, 7 Chocolate Cookie, Birthday Pack kibontatlanul, Epic Questes karkötővel! (ez a legfontosabb :D )
CoV +3, minden mas clean.
Ajánlat pmbe. -
Requuu #85657 okman -
#85656 ooo, en mar annak is orultem, ha az allyba az Ol kepes volt eltekerni egy vopot :D /jah es nem a gk mellett afkba :P/ -
#85655 Ugylatom sok ember van ezzen a forumon aki 9v9et jatszik a top partykkal es nem nem eleg megnyomkodni par gombot es kattingatni vki nevere . Ez nem c2-c3 ahol van f1-attack es vettel egy kurva +9es sbt es te vagy a bazdszajba , itt tudni kell h ki mit fog csinalni es milyen skillt nem lehet engedni elcastolni , vagy hogy ki lesz a 1-2-3 veil master , de ha eppen s/d akkor a 2-3 csereli egy mast vagy ha velamelyik buff leesett akkor nem az elso hanem a 3dik nyomja , mikor kell maxclairty es mikor kell lf vagy eppen 1-2 dp , mikor kell a dat kihuzni a partybol hogy nehogy elnyomja a crushert , kiken kell cserelni az agrot es mana burnt . Ez csak par dolog amirol szerintem a forum 99%anak fogalma sincs mert nem top player vmikor pvpzet egy sbval de semmi tobb. -
Requuu #85654 Ígyvan, egyetértek mindkettőtökkel :) -
#85653 Sajnos az ?emberek? nem képesek felfogni teljesen alapveto dolgokat, pl assist, itt el is hasalt az egesz.
Eddigi tapasztalataim alapjan az emberek nagyon csekely hanyada kepes a logikus gondolkodasra :P -
#85652 L2 inkább a ranger harcól szól mintsem a skillekről :d -
Requuu #85651 Az utolsó sort Lullabynak szántam.