Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
lol ti nagyon nem vagytok képben

_Neo
de ha pl többen támadnak egy varit akkor nem árt neki, ha lealtatja szépen az ellenfeleit... mondjuk necro rulz, mass-slow aztán érjenek utol ;)
nemazért a húsz fillélért de alap hogy régen pvp-ben a vari sleep aztán minden átok rá és akkor már ja leosztja a sebbzést :P
MeoH
Lol, hat hogy... radver 2k dmg vagy inkabb meg tobbet 1 mp alatt. Pvpben ritkan hasznaltak sleepet a varik.

fuck mmo's..i.,

valaki nem akar l2 accot cserélni wowra? :D
TruBy
Neo jo lenne, ha meg most kezdenel a napokban kiskarit, es lv1-tol pm-eznel mailkara, mert a klan most kiskarikat gyart, es talan lenne partyd is :)
kellenek a kiskarik a klanpontok miatt...Clan lv6 a cél!

az úgy érdekelne akkor mégis hogy pvp-zik ?
Sáska
Én csak akumának kérdeztem meg.. Nekem wow van már, nem l2;) aztért thx a válaszokat a nevében is

Tufa
th!

GamerAdams007
Na hali lányok, régi accomat nem sikerül vissza szerezni (egyelõre!!!), mert PlayNC Support nem ír vissza a levelemre, a biztonsági kérdésre a választ meg elfelejtettem... xD Úgyhogy megvettem a dobozos gamet +60 nap GC-t, szal most újat kezdek, Sieghardton is, meg Franz-ot is kipróbálom. Sieghardton szerintetek mit kezdjek? Gondoltam Dark Avanger-re is, meg Silver Ranger-re, meg SH, SpS, szóval van pár jelölt :) Ti melyik karit javasolnátok, most így C5 idején, melyik az ûber kari, meg a leggyorsabban fejlõdõ, hasonlók? (Tudom, mindig azt mondjátok, h azt válasszak ami a legjobban tetszik, csak az a helyzet, hogy a Summonereken kívül minden kari tetszik :D ). Na ha segítenétek az szupi lenne... Majd ingém talizunk megint...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

_Neo
link
2) a következõ filet keresd meg: /WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/HOSTS és ird be az alabbiakat :
195.184.181.216 l2authd.lineage2.com
Szekijoe
Egy magas szintû nukernek nincs szüksége sleepre pvp-n.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Törölt felhasználó
Nem is értem mit kérdezel<#wilting>
A Nightfall az egy új játék<#rolleyes>? Mert akkor eltévedtél az az L2 hivatalos játékának<#gunyos1> a fóruma<#vigyor>
Bár ott feljebb van valami sárga betûvel írva<#gunyos1>
Felmentem de nem találtam :(((.

_Neo
http://arena.upc.hu/lineage2/index.php - itt mindent megtalálsz...
_Neo
Most, hogy c5 van a varázslók hogy pvp-znek ilyen sleepel? Vagy jön a tank uralom?
Hi nem tudja valaki a Nightfall szerverének az IP-jét???

Keményen overpopok a kezdõ helyek :)

McWolfy
Tegnap elég jópofa pvpzések voltak... találkoztunk zarichevel is... egy srácot bufferestõl mindenestõl agyonvertünk, aztán kilépett a warbol, mert h neki ez mégsem jó, mondtuk, h keltjük, mert nem szeressük egyenlõtlen harcot. Szépen elment, majd egy óra mulva jön, köszönök, megáll mellettem, köszön, azt összekalapál pár haverjával...
Na utána párszor szétvertük, meg úógy kb egész környéket borítottuk oda-vissza...
Gyerek meg ki-be ugralt warba...
Sose bízzatok senkibe... aki meg azt mondja, h ne kötekedj, csak fejlõdj békésen, azt lõdd agyon és barikádozd el magad a hullájával.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Szekijoe
Huh! Jobban megnéztem az IC fórumot és tényleg Rune-ban lesz CH. Aktuálisan nem vagyok klántag az átszervezés miatt. Meg így talán tudok farmolni magamnak C5ös könyvet ez a könyvfarmolás a legnagyobb kibaszás a gaméban. Öszesen 4 mobból esik a clarality könyv és iszonyat lassú respawn nekem még 6 fajta könyv hiányzik.

Miert nem Rune-ban vettek? Stuttgardi clan hall az nem B grades?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

McWolfy
nekünkisnekünkisnekünkis klán házat :)
Majd írok PM-et Gordinak az ügyben. <#nezze>

xt198
nem kapták fel, csak ha visszaolvastál volna a fórumba, nem kérdeznéd :)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Csak kérdeztem, nem vagyok otthon az IC ügyeiben:) Volt róla egy topic, megkérdeztem, ennyi, nem kell felkapni a vizet.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Szekijoe
Ha jól tudom az IC most vett 5.2 milliárdért Clánhallt Stutgartban. Szerinted viccbõl vették?

L2guru-n van egy topic arról, hogy az IC lelép a Franz-ra, mert nem igazán voltak oda, hogy a szerver 2/3-ával mindig háborúban vannak. Igaz ez?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

matthew 55
Lenne egy kérdésem:

Hol lehet felvenni a klánarmoros küldetést?????

PLS vki írja meg! Elõre is köszi! <#vigyor3>

Celebrimbor

Taptarap
hát tee???????<#vigyor1>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

McWolfy
Eladod.

McWolfy

phalanx
gather, egy inaktív account-al hogyan lehet pénzt keresni? <#wow1>

McWolfy
katt rá kétszer és elõjön a menüje, ott vannak gombok, z egyik fülben, azokat kirakhatod gyorsbillentyûre is.

GAthersw
Miben mesterkedtek puttákok?

01110000 01110010 00110000

*megadnod

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

akkor állítsd be azt, hogy gamecarddal fizetsz, és nem kell megadnom kártyaszámot. de reggelésnél mindenképp szükséged van +1 hónapnyi gamecardra. én megadtam és gond nélkül lett 3 hónapom

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

gPROject
pontosan kell megadnod az kártya adatait is, név cím stb.
nekem volt, hogy 5-6 próbálkozás után sikerült csak

PíszLávJuniti
Segítenétek, hogy Mew the Cat mit csinál tulajdonképpen?
Támad arra akit elkezdtem csapni??

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nekem nem fogadja sajnos el... OTP-s visa elektron kártyám van, de nem... Valami áthidaló megoldás esetleg? :(

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

gPROject
visa electron is jó, én azzal fizetem
kiválasztod a visa-t, beírod a kártyaszámot aztán a hátoldalon van a cvc vagy cvv vagy milyen szám az aláírás mezõben az utolsó 3 számjegy

Nekem is hasonló problémám van... ez kicseszés...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Sáska
hello
új account-nál készitésénél nem tudjátok hogy lehet kikerülni a kártya szám megadást? nincs dombornyomott kártya, s késõbbiekben gamecarddal lenne a fizetés. thx

gPROject
semmi, ua utánna is :(

A game meddig updatel kb? Hátha az gyorsabb, mint fileplanet-rõl leszedni a klienst:S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

xt198
systemet töröld, update.
nekem bejött (amikor c4 UGYANILYEN üzenetet dobott ki...)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Köszike <#worship>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
c5 óta bejött már vagy 10x és az a nagyobbik baj, hogy utánna nem lehet visszamenni gép újraindítás nélkül, mert kivág ugyanígy :(

gPROject

gPROject
nem tudja valaki ez miért van?

McWolfy
TEMPEEEST!!!!<#violent>

Szekijoe
Spring Water of Mimir at Ivory Tower

Requirement - Lv 75 and Star of Destiny from Fate’s Whisper Quest.

1. Go to Magister Ladd to start Spring Water of Mimir at 4th floor Dark Wizard Guild, he will ask you to get Pure Silver(Q).

2. To get Pure Silver, go to Magic Trade Wesley to start Supplier of Potion Quest at 1st Floor Underground Shopping Area.
To get a Moon Dust(Q) you need 10 Something parts(Q) plus 1 Volcanic Ash(Q).

To get Luna(Q) you need 10 Moon Dust(Q) plus 1 Quick Silver(Q).

To get Pure Silver(Q) you need 1 Luna(Q) and 1 Quick Silver(Q).

Total list is 100 moonstone shards(Q) + 10 Volcanic Ash(Q) + 2 Quick Silver(Q).

Something parts(Q) and Quick Silver(Q) from Hallate Maid at ToI.

Volcanic Ash(Q) and Quick Silver(Q) from Hamess Orc Shaman(?) at Blazing Swamp.
After you got all those Quest item, u need to heat it with 1degree flame to get Moon Dust/Luna/Pure Silver. You can use other degree but it will not be 100%, other degree may get more or fail and remember to follow the sequence to make and heat using Alchemist’s Mixing Urn.

3. After you got Pure Silver(Q), go back to Magister Ladd he will tell you he need to see Magister Joan.

4. Magister Joan is at 3rd Elven Wizard guild, he will tell you in order to get True Gold, you need to get him Stone of Wisemen(Q) from Group Mob at GC called Black Shadow.
Return Stone of Wisemen(Q) to Magister Joan, he will give you True Gold(Q).

5. Go back to Magister Ladd, he will ask you to get him Bloody Fire(Q).

Bloody Fire(Q) is from Bloody Guardian inside Lair.

6. Return to Magister Ladd, he will tell ask you to bring 1st Pure Silver, 2nd True Gold and 3rd Bloody Fire and use 3 Degrees to heat using Alchemist’s Mixing Urn.

*Not sure whether you can get Tears(Q) at 100% rate.

7. Return the Tears to Magister Ladd, he will give you 1 Weapon enchant scroll A and tell you to drink the Tears(Q)

*My friend say it is a bug, don’t drink it or you will get DC.

8. After Quest, you have to go Class’s Grand Master, Grand Magister, Blacksmith or High Priest for subclass you want to change.