Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Gyorsan szerezz be egy Pole-t <#eplus2>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GamerAdams007
<#vigyor3><#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sámán
LOL!!!! Próbaképp bekukkantottam Franz szerverre -persze hogy a legnépszerûbb botképzõ helyre,törpikhez, és miket találtam?! Természetesen egy nagy rakás tök egyszerre mozgó/gyakó/nem válaszoló pénzcsináló spoilnövendéket <#csodalk>
Annyira egyszerre szaladgálnak, nehéz lekapni õket külön-külön <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

NiuHUN
tudom én azt 😛
Amex-Tectõl rendeltem énis,mert galaxisba nemvolt.
Amúgy bankkártya nélkül nemis lehet aktiválni vagy mi ? oO

NiuHUN lvl 32 mage|KalOnline|Hanin server kecsap lvl 40 mage|Hanin ZeonSWhorE lvl 40 archer|Kalonline|Hanin server Kinyirlakusz lvl 26 knight|Hanin

gPROject
ha megadod egy bank kártyának az adatait akkor is aktiválódik és nem kell, hogy pénz legyen a kártyán

GamerAdams007
Minek rendelted meg, amikor itt magyarországon, a CD-Galaxisban is lehet kapni?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

NiuHUN
elvileg 60 napos gamecarddal együtt rendeltem meg,de majd elválik holnap

NiuHUN lvl 32 mage|KalOnline|Hanin server kecsap lvl 40 mage|Hanin ZeonSWhorE lvl 40 archer|Kalonline|Hanin server Kinyirlakusz lvl 26 knight|Hanin

GameCardot rendeltél? Nekem ma jött meg és nem tom használni, mert az 1 hónapos ingyenes próbát nem adja be, míg nem töltöm fel:S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Tudja most vki hogy lehet-e vegul A grade helmetet spoilolni/dobja-e a mob, vagy megin toi questelni kell?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mi van ezzel a klándologgal most? valaki elmondaná a lényeget, ki mikor kerül vissza klánba? (ma este, holnap, szombaton, mindenki mást mond)

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Kezdõfaluban sztem érdemes az összes questet megcsinálni, akkor kb 20ig lesz newbie shotod 😊

többit passz, gamecardos izékben más tud talán segíteni

Szászke

Szekijoe
Nem értem mi a bajod! Ezek csak a prophetjeim valamivel csak kell buffolnom a 9 fõs partyaimat!!!<#wink>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Törölt felhasználó
Chara !
Ha hamarabb mennél amulettet ütni a 2 új buffunkhoz, akkor, gondolj rám is légyszi (ismétlés a tudás anyja<#vigyor>)
Ha estleg mi megyünk hamarabb, én is duplázok majd.

köszi<#puszi>
NiuHUN
Sziasztok!
5 perce hívtak,hogy holnap délelõtt fogják hozni a játékot végre<#idiota>
Szeretnék kérdezni addig pár dolgot,hogy holnap ne kelljen ezekkel foglalkozni hanem egybõl kockulhassak 😛
Hogy is tudom aktiválni?
Hogy érdemes 1 kezdõnek nekiáálni,milyen questeket érdemes megcsinálni és,hogy lehet viszonylag hamar jó cuccokhoz jutni?
Nagyából ennyi lenne elõre is köszönöm a válaszokat!

xt198
nemjo a kép :/

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Huh megusztok nem lesznek botok francz szerveren menyunk oda tuti jo jatek lesz!! Ha esetleg ne adj isten akar egy bot lesz ezt lepkzuk.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
Oksa ha ilunak lesz rá igénye vagy a magyarokkal megyünk zergelni akkor behozunk. Ja azt sajna nem garantálom hogy 78 maradsz de a 77re nagyobb esélyed van mint a 79re<#vigyor5> Most szinte mindenki az új C5ös könyveket farmolja(nekem is kell még 6, ilunak 7) oda meg nem hiszem, hogy kivinnénk mert elég durva arcokat láttam(nem tudom honnan ismertek fel<#vigyor2> untaggedként hajnalban kimentünk démon setben és Articula még pirosodni is hajlandó volt rajtam <#nevetes2> így szépen adtak egy jó farmhelyet<#hehe>)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Cs all!

Megvettem a game-t, aktiváltam is, de nem adta meg az 1 egy hónapot, azt írja, h lejárt a game cardom. A játék mellett egy activaton gomb van, de ha rámeek akkor kéri a game cardot, 1 card-ot adtak a game-el, de azt meg nem fogadja el. Ezzel mit kezdjek?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

egybõl volt😊
kicsit szivatas most a c5,sleep hasznalhatatlan megkell szokni hogy nem hasznalom,meg hogy nemigazan van hely ahol tudnek szolozni
azt a par uj varikonyvet meg kikell utni,majd meglassuk
herbek jok lettek,questek most sincsenek
Tetszik az új Frenzy és Rage. Sajnos íjjal még nem volt alkalmam kipróbálni, így nem tudom, azzal a fegyvertípussal mennyit gyengült. De kétkezes karddal, omg... Tegnap elõttig (azaz C4) egy bishop buffjaival (Pyroska😊) 2405 volt a max. patk-om. Tegnap ugyanilyen körülmények között 3790, és késõbb, amikor a "nagyokkal" ütögettem ki a könyveket, BD+prophet buffokkal 4000 fölé ment - mindezt egy +3-as Greatsworddel.

A Zealot-ot még nem tudtam kipróbálni (az lvl 58), de ahogy olvastam, +100 crit ratet ad 😊. Yikes!

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

xt198
😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Van e már sétáló vazz <#circling>

B@lu
SZOMBAT ESTE JOVOK, ADDIG COVOZZATOK!
DE AZTAN LEGYEK LVL79 EN!!!!!!!

Ezeket a clan armor questeket hol lehet felvenni?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

B@lu
csak annyit tegy hogy olvasd el amit a DC robe leirasban talalsz amikor rakattintasz.
vagy nezd meg mailka altal belinkelt kepen a leirast legalul.
mondom, 5,2 milliard adenanal jart akkor a bid
nem tom visszakap E

mAilkaEVO3
Clan academy full ruha set Quest elég könnyõ és sztem jó a ruci is 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mindig tanul az ember😊
McWolfy
Mondjuk SH-k még jobban szívtak a sleep nerffer, mert ugye a lassú nekünk még lassabb, de majd elválik, milyen jó is az a curse fear, csak könyvet kéne szerezni, az meg nem tom, van-e boltban, mert ugye egy csomó új könyv is bekerült, amit eddig csak ütni lehetett.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

gPROject
megalakult egy klán a franzon akit esetleg majd érdekel pm cukorfalat

FragStaR
Tanashi rol vmi info ? jatszik meg ? Csak mert nala maradt a cuccom... <#ejnye1>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Igen, a sleep nerf sajnos sima mobozás közben is nagyon betett... Pyrossal eddig mindig úgy mentünk, hogy behúztam x mobot, õ altatta azokat amit épp nem ütöttem - pl. Alligator Islandon vannak azok a swamp tribe-ok, azokat több szinten keresztül így csináltuk. Valamint, nem egyszer mentett meg a haláltól... Most semmit nem ér, remélem, a Trance használhatóbb lesz, mert a spell leírása szerint "Instantly puts enemies to sleep". Na, majd meglátjuk...

egy SPS számára történt pozitív változás is? mert a sleeppel jól kibasztak velem. az egyetlen eszköz ami megmentett a haláltól most mehet a kukába majdnem. magam is sleppelek mire lecastolom.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Jah, ezzel van a kavaras.

Billion may mean:

* 1 000 000 000, i.e. one thousand million: used by most English-speaking countries (American and usual modern British meaning)
* 1 000 000 000 000, i.e. one million million: used by most other countries outside Asia (older British meaning)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

_Neo
thx 😊
inkább 2 milliárd mert gondolom a 2 billio angolul az 2 milliárd magyarul
Ja elirtam, milliardra gondoltam😊

2000 milliard?😮OO ennyit inkabb adna el a neten es kapna erte 200m huffot😊
Hmm, akkor nem nagyon eri meg +6-olni az egesz setet(kiveve ebayereknek, azoknak ugyis mind1) sztem. Persze kerdeses hogy mennyi az az extra, mondjuk 10% pdef-ert en nem szorakoznek ilyennel, inkabb boss yewels vagy weapon OE.
Es mi van akkor ha mondjuk csak az 1-ik part +6-os(mondjuk egy kesztyut vagy csukat be lehetne jaccani)?

Hat en ugy tudom hogy 2 bill a max limit, es aze lesz a CH, aki eloszor bidel ra 2b-t. Legalabbis nalunk a clan leader 2.16-ot tett ra, es abbol 160m-t visszakapott.

B@lu
rune ch 5.2 milliardnal jar

B@lu
Jó hír a robe usereknek: ha a set minden egyes darabja +6 vagy magasabb akkor kapnak nemi extra p defet es teherbirast😊
erdekes lesz a +6 os dc helmet😊

B@lu
en ugy hallottam meg 160 ora van a licitre

NiuHUN
Sziasztok megint én vagyok 😊
lécci küldjön PM-et akit zaklathatok,majd 1 kicsit pár kérdéssel,mert nemakarom fórumot teleírkálni köszi 😛

Nem értem miért mindenhova csak a full klienst teszik ki. Ez nagy szopás, nem készültem elõre PTS-el.

Rune clanhallok el is keltek mar😄

gogogo,megy😊
xt198
ugyis jó lesz hamar.. 😄

Nyugiii 😊

B@lu
osszes server online.. vki be tud logolni?

B@lu
bazze mar a Teon is online....