Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az kéne, hogy mit csinál a külsõ/belsõ progi. és hogy nonnan lehet leszedni a legújabbat

GamerAdams007
letöltöttem külsõ-belsõ sétáló progi legujabb verzióját az l2vackok-ról és egyikhez sincs leírás...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

McWolfy
Miért nem offon használod? ott a legbiztonságosabb.
Amúgy leírás az értelemszerû... oda van írva, mi-mit csinál, tapasztalni sokkal jobb, mint elmagyarázni.

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

GamerAdams007
30 télleg van ingyen, de csak akkor ha megadsz egy game card kódot (azaz ha 60 napos a gamecard, akkor +30, azaz 90 napot fogsz kapni), vagy meg kell adnod a dombornyomott bankkártyád, esetleg webkártyád adatait, aztán levonnak róla 1 eurónyi forint összeget, h érvényes-e a kártya, és utána meg is van a 30 nap.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Ez jöhetne nekem is privibe, de leszögezem elõre, hogy nem offon akarom használni, mielõtt beszóltok...

Valaki leirná légyszi😊 hogy hogyan is müködik ez a kártyás regelés ? vagy valami weboldali jo lenne ahol bemutatjo hogy hogyan kel ezt az egészet csinálni... Köszi

McWolfy
Mondjuk tényleg gáz, h -8% al ébredsz, h azt sem tod mizú...
Gordi... neked meg el kéne kezdened pvp-t gyakorolni, ebben a mai világban nem lehet kiforrott technika nélkül megélni, majd írok egy PM-et, h mikor érek rá elmagyarázni neked a dolgokat.

Gordis2k
Az a k... UUHHH hát papa azért az egy nap az életedbõl😞.

Hát ne agodj tuti visszakalapálják rád kamatostúl.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sétáló leírás érdekelne, valaki tudna adni egy linket, vagy csak röviden leírni, h mi is ez az ingame setalo stb..?

Szevasztok!
Nemtudom mi lehet a gond egyszerûen nem tudom feltenni a chronicle 5-öt! Auto update mindig kifagy, letöltött clienset pedig nemtudom kicsomagolni. Probáltam kicsomagolt cliensel is de az a telepítés háromnegyedénél "katasztrofális hiba" néven leáll. Pls help valaki ilyenlor mit lehet tenni???

Ertem. Olvastam olyasmit is, hogy vmelyk javitasban(ugy latt hogy a 8.ban) implementaljak az A grades helmet recept droppokat es spoilokat. Ha a 4. javitas 2 honap, akkor ez kb olyan 4-5 honap lesz? o.O

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cobra.
Nem neked szólt, de te se lehetsz nagy zseni, ugyanis csak ezen az oldalon le van írva egyszer mit kell csinálni, meg az elõzõ 5 oldalon is legalább egyszer oldalanként...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jólvan na 😄 de most akkor mivan ? nemtudok játszani ? ti tutatok vagy az elején vetetek már time card-ot is...

GAthersw
Nagy zseni lehetett 😊

01110000 01110010 00110000

Sziasztok!
Végre megvetem a l2-öt eredetibe😊 de elakatam a regelésnél ! Szoval amikor megvetem rajta volt 1 folia és a folián rajta volt hogy 30 napig játszatok vele utána már havidijas szoval nem vetem game time cardot de mégse tudok játszani vele mert csak 1 game activation cardot kaptam es nemtudok játszani!😞 vagy én vagyok béna :S ? plz segitsetek! Elöre is köszi Üdv!

xt198
-8% <#wow3><#wow1>

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Pont ezért hülyeség a sleep nerfelése. Mert már rég csak mobok ellen volt hasznos. Mass pvp-be én se használtam soha.

MeoH
Hat nemtok rola semmit, de a tegnapi siege videon rajt vagy, es a Cat/mxg eroteljesen zergelt letszam elony miatt, megint...

fuck mmo's..i.,

B@lu
NEM ERTEM HOGY A PICSABA LEHETETT BUKNI 8 % OT 2 NAP ALATT PLANE HOGY VAN BREZ IS A VILAGON
KURVARA NEM VOLT VICCES BELOGOLNI SZERETNEM TUDNI HOGY EZT KI KOVETTE EL
MAJD MEGKERDEZEM ENDUT IS DE NEM SOK KEDVEM VAN BELOGOLNI EZEKUTAN

B@lu
ja gordi teeletdben nem pvp ztel

Az alábbi cuccokat keresem megvételre, ha van valakinek kérem ingame vagy priviben jelezze:

Dragon Slayer recipe
Dragon Slayer edges (még 9 darab kell)

Esetleg az új A-s kard is érdekel, bár eddig még sehol semmit nem láttam belõle 😊.

A-grade armort nem nagyon tudom eldönteni, melyik legyen. A Majesticet több magas szintû destron is láttam, de úgy érzem, pvp-ben a root/trance sokkal inkább zavaró tényezõ lehet, mert a magas CON-om miatt amúgy sem nagyon tudnak stunolni, ezért aztána Nightmare is szóba jöhet. A Tallum harci bónuszai jók, a bleed/poison resist nem tudom, mennyire szükséges magasabb szinten.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Gordis2k
Ide még irok nincs tul sok tapasztalatom varázslos pvpben de szerintem a sleep már ott elvesztette értelmét hogy a játék ma már egy pvp orientált harci mmorpg, ergo ki sem megyek a városbol buff nélkül. Tehát magic bariel és mental shield is van rajtam örülhetsz ha 10 böl 1 sleep bejön én átlag 4 másodperc alat ölök meg valakit. Ha felételezük hogy sps és 1 sec a kaszt akor is 2 és félszer meghal mire bealtat nembeszélve arrol hogy kiutom a sleepböl😊

Semmit nem vettek el a sleepel kint sem volt a gyorsmenümön😊.

vortex skill vortex halot vagy gloom skill skill skill haott...
De lehet tévedek mondom még nem sokat játszottam nukerrel offon a pvp meg nem nekem való.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Jaj hát lekéstem egy jo vitát😊

Nem is fûzök hozzá semmit😊

az SPS és a necro a legtápab dolog amiota lineage létezik.

Majd nyomatok akival egyet és kiderül melyik a jobb de az tuti bármelyikkel megölök bárkit ha megyek mert ölni akarok.

Gordis2k
a 4dik javitasban lesz kb 2 hónap mulva😊

én se tudtam...😄<#lama>
pharao
<#mf1><#taps><#mf1><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

asszem ja

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GamerAdams007
player vs environment, nem?

nem enemy<#banplz>
azóta leesett 😊

TruBy
Enemy<#mf1>

a PvE az player vs Ellenség? 😄 nem bírtam rájöni h angolum minek a rövidítése 😛

Cobra.
Már 2 napja C5 van. PvP-re SpS jobb, PvE-re, mass PvP-re SH.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hi szeretnék csinálni még C4-en egy varázslót csak azt nem tudom eldönteni hogy elf Spellsigert vagy dark elf spellhowlert csináljak. Melyik éri meg jobban???

Tudja vki kinel lehet elkezdeni ezt a buff bar kiterjeszto kuldit? Vagy majd csak az elkovetkezendo patchben implementaljak ezt?

McWolfy
<#lama>

Dragooon
látom sajna késõbb gondolkodtam, máskor jobban odafigyelek.. mégegyszer bocs ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

A free-be(amnesia), 100szor többen írnak, mint ide.

McWolfy
<#lama>

Dragooon
<#lama> óóóh bocs, mindent visszaszívok :S

Dragooon
sziasztok! lenne egy olyan, problémám, hogy amikor belépek a Lineage-be (5. chronicle), kattintgatok a szerverekre, de semmi nem történik =()
volt már egy ilyen problémám a 4-gyel is, de azt egy update megoldotta. egy csomó helyen keretem már erre gyógyírt, de semmit nem találtam.. valakinek van vmilyen tippje?
(röstellem, hogy nem a free-be írtam, de ott úgy láttam, hogy nem nagyon élnek emberek, ezért próbálkozom itt. ha valaki büntipontot akar ezért adni, tegye meg :S)

gPROject
nincs

azért régen ezekre egy sleep mig büvészkedik +silence és bumm véged
hogyan kell a clan academy-ás dolgot megcsinálni? törpével.
schuttgartban odamentem a blacksmithez de nem mond semmit.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

GAthersw
Húzva van a CPU?

01110000 01110010 00110000

GamerAdams007
FearmYAngeR nevû Human Fighter megszületett! 😊 Szerintem végülis Dark Avanger lesz, de Hawkeye-on és Treasure Hunteren is gondolkodom. Ez majd még úgyis elválik... mAilka-t nem értem el egyelõre, de még majd próbálkozok, és akkor ismét RS-ben leszek, meg minden 😄D Na pápá, még ingém biztos talizunk majd... <#wave>

Akhi
Na szal aszem en tapasztalatom is jo lesz ha nincs Gordi😛 en egy szegeny le nerfelt 77-s mystic muse vagyok😞 nincs sleepem istenem!!!!!!!!!!!!!!😞 na komolyra forditva😊 nalam igy nez ki: ice vortex, viz gyengites,viz,viz,viz,viz😊 olyan casting speedel hogy csak na😊 ha 900 rol kezdodik 1vs1 be sok karit lenyomok. Azert nem kezdek cancelel mert 600 range es kockazatos azal kezdeni ha 900 rol mesz az ellenek,de ez is szitutol fugg... egy buffolt ijasznal pl idom nincs elnyomni a cancel-t😊 szal ezel csak anyit akkartam hogy c4 be se sokat hasznaltam pvp re inkabb pve re. Pve ben nagyon rosz hogy nincs sleep,foleg sleeping cloud par segget mar meg mentetem vele foleg a sajatom😊 stoory: s-grades TH vs a-grades MM = hozam se ert a TH,altatas nelkul azal a comboval nyomtam amit elol irtam, szoval ez szitu fugo ha o jon vagy jonek engem kinyirni es bele vagyok merulve az xpbe akkor lehet buktam 😞 de ha en megyek olni! akkor par kari borul.Es nem nyomtam a Delete gombra mikkor bejott a C5 nem nem, mert igy is tapcsiter maradt,a necro meg foleg . UTALOM AZ OSSZES NECROPANCSERT 😛

Szekijoe
kezdésnek 76+ os spell ami magában foglaljaaz aktuális elemed elleni gyengítést+ annyit vagy többet sebez mint az elemed legerõsebb spellje, utána 1 lövés az elemed legerõsebb speljével = a célpont halott kivéve nagyonsok hp-s ellenfelek azokba kell lõni egy harmadikat is<#hehe> Általában köszönni sincs idõ. (az én elderem77s a hawkeyem76 is így szokott hanyattesni)
C5 ben a tõrösök is kb ilyen gyorsan ölnek. Az ijjász 2-3 lövésbõl öl. A tyrant ahogy hallottam több ütésbõl de iszonyat attk speed miatt ez idõben kb ugyanannyi

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Kérdés: Nem szokott az sh laggolni amiatt, h messze van a server?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Aham ezt könnyû mondani mond te hogy tolsz egy pvp-t c4-ben varival??