Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Amúgy leírás az értelemszerû... oda van írva, mi-mit csinál, tapasztalni sokkal jobb, mint elmagyarázni.
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gordi... neked meg el kéne kezdened pvp-t gyakorolni, ebben a mai világban nem lehet kiforrott technika nélkül megélni, majd írok egy PM-et, h mikor érek rá elmagyarázni neked a dolgokat.
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Hát ne agodj tuti visszakalapálják rád kamatostúl.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nemtudom mi lehet a gond egyszerûen nem tudom feltenni a chronicle 5-öt! Auto update mindig kifagy, letöltött clienset pedig nemtudom kicsomagolni. Probáltam kicsomagolt cliensel is de az a telepítés háromnegyedénél "katasztrofális hiba" néven leáll. Pls help valaki ilyenlor mit lehet tenni???
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Végre megvetem a l2-öt eredetibe😊 de elakatam a regelésnél ! Szoval amikor megvetem rajta volt 1 folia és a folián rajta volt hogy 30 napig játszatok vele utána már havidijas szoval nem vetem game time cardot de mégse tudok játszani vele mert csak 1 game activation cardot kaptam es nemtudok játszani!😞 vagy én vagyok béna :S ? plz segitsetek! Elöre is köszi Üdv!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
fuck mmo's..i.,
KURVARA NEM VOLT VICCES BELOGOLNI SZERETNEM TUDNI HOGY EZT KI KOVETTE EL
MAJD MEGKERDEZEM ENDUT IS DE NEM SOK KEDVEM VAN BELOGOLNI EZEKUTAN
Dragon Slayer recipe
Dragon Slayer edges (még 9 darab kell)
Esetleg az új A-s kard is érdekel, bár eddig még sehol semmit nem láttam belõle 😊.
A-grade armort nem nagyon tudom eldönteni, melyik legyen. A Majesticet több magas szintû destron is láttam, de úgy érzem, pvp-ben a root/trance sokkal inkább zavaró tényezõ lehet, mert a magas CON-om miatt amúgy sem nagyon tudnak stunolni, ezért aztána Nightmare is szóba jöhet. A Tallum harci bónuszai jók, a bleed/poison resist nem tudom, mennyire szükséges magasabb szinten.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Semmit nem vettek el a sleepel kint sem volt a gyorsmenümön😊.
vortex skill vortex halot vagy gloom skill skill skill haott...
De lehet tévedek mondom még nem sokat játszottam nukerrel offon a pvp meg nem nekem való.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem is fûzök hozzá semmit😊
az SPS és a necro a legtápab dolog amiota lineage létezik.
Majd nyomatok akival egyet és kiderül melyik a jobb de az tuti bármelyikkel megölök bárkit ha megyek mert ölni akarok.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
volt már egy ilyen problémám a 4-gyel is, de azt egy update megoldotta. egy csomó helyen keretem már erre gyógyírt, de semmit nem találtam.. valakinek van vmilyen tippje?
(röstellem, hogy nem a free-be írtam, de ott úgy láttam, hogy nem nagyon élnek emberek, ezért próbálkozom itt. ha valaki büntipontot akar ezért adni, tegye meg :S)
schuttgartban odamentem a blacksmithez de nem mond semmit.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
C5 ben a tõrösök is kb ilyen gyorsan ölnek. Az ijjász 2-3 lövésbõl öl. A tyrant ahogy hallottam több ütésbõl de iszonyat attk speed miatt ez idõben kb ugyanannyi
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.