Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
o rly 122 ppl?!
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

AeroeHealer lvl-86 innova@aria
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Idyll
Az is valami😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chronos
A-Grade
ImmortalsS - Aden Gold Manor
InnerSphere - Aden Silver Manor
Nocturnus - Aden Bronze Chamber
RescueRangers - Aden Gold Chamber
Core - Aden Mithril Chamber
FuriousSteel - Aden Silver Chamber
LegionOfDivinity - Giran Silver Manor
Camelot - Giran Bronze Chamber
HouseOfErrants - Giran Golden Chamber
Enmity - Giran Mithril Chamber
Sunshine - Goddard Emerald Hall
Polaris - Goddard Moonstone Hall
DeathWish - Goddard Onyx Hall
IN - Goddard Sapphire Hall
RidersontheStorm - Rune Aria Chamber
Bregan - Rune Astaire Chamber
ArcaneGenesis - Rune Luna Chamber
RisingPhoenix - Rune Mont Chamber
UltimaRatio - Rune Roien Chamber
Renovatio - Rune Traban Chamber
BOSS - Rune Yiana Chamber
B-Grade
ElitePraetorians - Gludin Crystal Hall
Argonautes - Gludin Emerald Hall
DefendersOfAden - Gludin Moonstone Hall
Arg0nauteS - Gludin Onyx Hall
Evermore - Gludin Sapphire Hall
WretchedOutKasts - Gludio Moonstone Hall
RisingKnights - Gludio Onyx Hall
HelmsWatch - Gludio Ruby Hall
Mercenaries - Gludio Topaz Hall
Unity - Schuttgart Eisen Hall
First - Schuttgart Heavy Metal Hall
ElOlimpo - Schuttgart Molten Ore Hall
C-Grade
EliteTeam - Dion The Atramental Barracks
Naia
A-Grade
ToxiC - Aden Gold Manor
DragonHunters - Aden Silver Manor
Wrath - Aden Bronze Chamber
MightyKnights - Aden Gold Chamber
SilentHorros - Aden Mithril Chamber
GreenFire - Aden Silver Chamber
Onslaught - Giran Silver Manor
GranCaribe - Giran Bronze Chamber
Hazard - Giran Golden Chamber
SoutherLights - Giran Mithril Chamber
vestoniceans - Goddard Emerald Hall
KJ - Goddard Moonstone Hall
Right - Goddard Onyx Hall
JAKUDZA - Goddard Sapphire Hall
Einheit - Rune Aria Chamber
Inquisition - Rune Astaire Chamber
FierceRage - Rune Luna Chamber
DawnBringers - Rune Mont Chamber
NeMeSIIS - Rune Roien Chamber
Hellenicspirit - Rune Traban Chamber
BlackShadows - Rune Yiana Chamber
B-Grade
SilverHawks - Gludin Crystal Hall
Styx - Gludin Emerald Hall
LionsHeart - Gludin Moonstone Hall
100Percent - Gludin Onyx Hall
Crematory - Gludin Sapphire Hall
SACRED - Gludio Moonstone Hall
NinjaPirates - Gludio Onyx Hall
LordsOfDarknesS - Gludio Ruby Hall
RedStorm - Gludio Topaz Hall
TheNewTerror - Schuttgart Eisen Hall
C-Grade
ResidentKILLERS - Dion The Atramental Barracks
Celtiberos - Dion The Scarlet Barracks
Idyll
Aki sokallja, az egyszeruen csak gondoljon bele, mi van a merleg ket serpenyojeben. Egyik oldalon egy endgame kari, egy rakasnyi penzert, amit azonnal teljes "értékében" használni tudsz, a masik oldalon meg kb az egészséges "mákos 1-3 %", hogy manapság te, saját magad egy ilyen karit fel tudsz önerõbõl botolni ugyan ilyen szintre, no de persze a cuccaid még akkor is be kell donalnod, szal akkor sem usssza meg az ember feltetlen olcson a dolgot. Mindez a "sajat kezu" karihuzas nyilvan eltart egy darabig, szal még a legjob powerXp-s groupba is szerintem "also hangon" 0.5-1 év, míg huzol egy 85/3x80-as karit. Es persze az a kis "édes" bannhammer bármikor agyoncsaphatja a "rózsaszín kis álmaidat" - mondjuk épp mikor fél szintnyire vagy, fél ev 0/24-es botolás után - BAMMM .... ott úszik a kis kari le a lefolyón....
- Amugy tudom,hogy sok helyesirasi hibaval, meg nyelvtani hibaval irok... elobbiert a szaros német keyboard, ahol nyilván nincsenek kitéve a magyar ékezetes betuk, a nelvtani hibakért meg hát.... izé... én már kicsit törni eztet az magyar nyelvet mán.... 😛
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
De segitek At Least 1500$
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
elõször is köszönet MeoH-nak a segítségért, de azóta nem tudtam elcsípni online 😊
Az lenne a kérdésem hogy common B-grade-t, ha jól néztem, már nem árul NPC. Jól sejtem?
Kellene nekem common b-grade SE-nak meg BD-nek.
Csuzlee!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
ennyi? 😄