Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solyomb
Akkor én csak azért vallom be hogy használtam mert még nem értem el a 85-t?😄
Az "éjszakákat" kifejezés L2-ben nem értelmezhetõ idõmérõ fogalom ... itt a legkisebb idõegység az az "egy teljes év 0/24 botolással", "két teljes év 0/24 botolással", stb stb stb...

Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.

Vazz... ezt a ruhát már láttam itt németországban is,,,,, ilyen van a kukásoknak... csak õk még felé felhúznak egy "nejonsárga" mellényt, hogy kora hajnalban, mikor kukáznak, ne csapja el õket a fáradt sofõr... :ol

Ha leirnám hány/hanyas szintû karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.

Ejnye bejnye Sanci... te is tudod, nagyon jol, hogy l2walker az a program, amirõl MINDENKI hallott már, no de persze még SOHA SENKI sem használta.... mert ugye L2 off-on mindenki legit...... legalábbis mikoris eléred a lvl 85/3x80-at, hirtelen legitté válsz... 😛

Csúnyák ezek az s-es rucik. Legjobban az A-s cuccok néztek ki, tudom, hogy DC heavy szar cucc orknak, de sztem az és a nightmare néz rajta ki a legjobban. Majestycnak meg van egy kis "lovag" feelingje.
gyönyörû az a répaimitáció 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Lullaby
Gz orkie (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

MadnessX

Who's ur daddy? ^^

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

solyomb
hallottál már arrol a programról hogy l2walker?
pisztácia
85-ös kari... meg csomó ember vesperbe.... ti mennyit játszotok 1 nap? Én annó NF Bartz 3X-os szerón se bírtam elérni a 80-at... pedig a legjobb helyeken farmoltunk, volt hogy éjszakákat... szóval ez hihetetlennek tûnik. De lehet, hogy csak a féltékenység szól belõlem.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

úgy 5 év késéssel 😛

Gordis2k
dupla xp/sp hétvégék várhatóak a jövõben.

Event

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Odikee

o rly 122 ppl?!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

pharao
Aztaaaaa már kiszûrõdtek a Lineage 2 new project-bõl képek????? Nagyon jól néz ki, csak innen nem látom a kasztját/faját... Készíthettél volna valami elõnyösebb képet is róla 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Odikee
Mert szerintuk az jolvan ha twink clanoknak adnak cht random rendszerbe

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

solyomb
hh lemaradtatok?
Odikee
Redsky nem kap cht mert az ncsoftnal csak retardalt majmok dolgoznak bananert !

Tüskés
Én személy szerint nem értem, hogy Gludin/Gludio miért B grade, míg Dion C grade. OK, Gludinból ki lehet jutni HBre (de sehova máshova), és Gludioból Gracia sem egy-két teleport. Mindenképpen azok jártak jól, akik az "alacsonyabb szintû" CH-k közül Schuttgartot kapták.

Idyll

Gordis2k
First - Schuttgart Heavy Metal Hall

Az is valami😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
Grat mindenkinek, akinek lesz CH-ja!
Chronos

A-Grade
ImmortalsS - Aden Gold Manor
InnerSphere - Aden Silver Manor
Nocturnus - Aden Bronze Chamber
RescueRangers - Aden Gold Chamber
Core - Aden Mithril Chamber
FuriousSteel - Aden Silver Chamber
LegionOfDivinity - Giran Silver Manor
Camelot - Giran Bronze Chamber
HouseOfErrants - Giran Golden Chamber
Enmity - Giran Mithril Chamber
Sunshine - Goddard Emerald Hall
Polaris - Goddard Moonstone Hall
DeathWish - Goddard Onyx Hall
IN - Goddard Sapphire Hall
RidersontheStorm - Rune Aria Chamber
Bregan - Rune Astaire Chamber
ArcaneGenesis - Rune Luna Chamber
RisingPhoenix - Rune Mont Chamber
UltimaRatio - Rune Roien Chamber
Renovatio - Rune Traban Chamber
BOSS - Rune Yiana Chamber
B-Grade
ElitePraetorians - Gludin Crystal Hall
Argonautes - Gludin Emerald Hall
DefendersOfAden - Gludin Moonstone Hall
Arg0nauteS - Gludin Onyx Hall
Evermore - Gludin Sapphire Hall
WretchedOutKasts - Gludio Moonstone Hall
RisingKnights - Gludio Onyx Hall
HelmsWatch - Gludio Ruby Hall
Mercenaries - Gludio Topaz Hall
Unity - Schuttgart Eisen Hall
First - Schuttgart Heavy Metal Hall
ElOlimpo - Schuttgart Molten Ore Hall
C-Grade
EliteTeam - Dion The Atramental Barracks

Naia

A-Grade
ToxiC - Aden Gold Manor
DragonHunters - Aden Silver Manor
Wrath - Aden Bronze Chamber
MightyKnights - Aden Gold Chamber
SilentHorros - Aden Mithril Chamber
GreenFire - Aden Silver Chamber
Onslaught - Giran Silver Manor
GranCaribe - Giran Bronze Chamber
Hazard - Giran Golden Chamber
SoutherLights - Giran Mithril Chamber
vestoniceans - Goddard Emerald Hall
KJ - Goddard Moonstone Hall
Right - Goddard Onyx Hall
JAKUDZA - Goddard Sapphire Hall
Einheit - Rune Aria Chamber
Inquisition - Rune Astaire Chamber
FierceRage - Rune Luna Chamber
DawnBringers - Rune Mont Chamber
NeMeSIIS - Rune Roien Chamber
Hellenicspirit - Rune Traban Chamber
BlackShadows - Rune Yiana Chamber
B-Grade
SilverHawks - Gludin Crystal Hall
Styx - Gludin Emerald Hall
LionsHeart - Gludin Moonstone Hall
100Percent - Gludin Onyx Hall
Crematory - Gludin Sapphire Hall
SACRED - Gludio Moonstone Hall
NinjaPirates - Gludio Onyx Hall
LordsOfDarknesS - Gludio Ruby Hall
RedStorm - Gludio Topaz Hall
TheNewTerror - Schuttgart Eisen Hall
C-Grade
ResidentKILLERS - Dion The Atramental Barracks
Celtiberos - Dion The Scarlet Barracks

Idyll

TruBy

Mármint "...fél szintnyire vagy main classon lvl 85-tol..." - igy már kicsit tobb ertelemmel bir az elozo mondat.... :S

Jah, meg hát még egy gondolat az "összeghez", amit egy endgame kariert kell kiperkázni.
Aki sokallja, az egyszeruen csak gondoljon bele, mi van a merleg ket serpenyojeben. Egyik oldalon egy endgame kari, egy rakasnyi penzert, amit azonnal teljes "értékében" használni tudsz, a masik oldalon meg kb az egészséges "mákos 1-3 %", hogy manapság te, saját magad egy ilyen karit fel tudsz önerõbõl botolni ugyan ilyen szintre, no de persze a cuccaid még akkor is be kell donalnod, szal akkor sem usssza meg az ember feltetlen olcson a dolgot. Mindez a "sajat kezu" karihuzas nyilvan eltart egy darabig, szal még a legjob powerXp-s groupba is szerintem "also hangon" 0.5-1 év, míg huzol egy 85/3x80-as karit. Es persze az a kis "édes" bannhammer bármikor agyoncsaphatja a "rózsaszín kis álmaidat" - mondjuk épp mikor fél szintnyire vagy, fél ev 0/24-es botolás után - BAMMM .... ott úszik a kis kari le a lefolyón....
- Amugy tudom,hogy sok helyesirasi hibaval, meg nyelvtani hibaval irok... elobbiert a szaros német keyboard, ahol nyilván nincsenek kitéve a magyar ékezetes betuk, a nelvtani hibakért meg hát.... izé... én már kicsit törni eztet az magyar nyelvet mán.... 😛

És akkor az összeg mellett még ne feledkezzünk meg a "leleményes és nagyon gerinces" magyra mentalitástól, miszerint - "Próbáljuk meg recallolni a karim.... legrosszabb esetben kibannolják NCék zsigerbõl a karit de én már ógy is pénzemnél vagyok, de ha mákom van, visszakapom a karit is és megint el tudom adni." Nem egy magyar player (köztük sok, akikbõl az életben ki nem néztem volna egy ehhez hasonló trükköt!!) eljátszotta ezt a húzást az eladott karijaikkal... Persze tegyük hozzá, nyilván nem csak magyarok recall-olnak.... De az ember azt remélhetné -balga módon -hogy legalább egy dologban "különbözünk" az átlag "hulladék szemét csaló külföldieknél".... persze a "jó magyar" erre a "reményünkre" is hamar rácáfol.... Szoval summa summarum akkor vegyen bárki L2-s karit - akár magyartól, akár mástól, ha fel van készülve arra, hogy esetleg "jobb esetben" két hétre rá a "régi tulaj" kibannoltatja a karid, "rosszabb esetben" a régi tulaj visszakapja a kariját és a pofárbaröhög...

elvbõl nem fog adni érte annyit, mert nincs értelme. ezek az árak nem magyar szinthez vannak igazítva.

bocs a dábölpósztért, 80+on*, tehát 80-ról 84/5-re. És akkor még a 80as subokról szó sem esett, az mondjuk már csak luxus...

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Egy szóval sem mondtam, hogy sokallnék bármennyit is egy halom pixelért, de mivel régen nem néztem árakat ezért mondtam, hogy fogalmam sincs mennyi lehet egy kari mostanság. Van négy "majdnem" 79/75/75/75 karim, az utsó subokat kell még befejezni, pár szint már csak, viszont orrba szájba bannolják a 80on botozó ismerõseim, ergó inkább veszek egy már kész karit és felcuccolom. Na most már érted?

pharao
Ezért nem érdemes magyarokkal üzletelni. Ha bármilyen külföldi oldalon akarok eladni, tényleg több százat ér és mikor magyar akar rá licitálni a 20K HUF-ot is sokalja érte...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Ezt hívják úgy, hogy komolytalan.
De segitek At Least 1500$

Basszus Odikee, ha már Te is eladod a karid, szerintem akkor innentõl kezdve tutira nincs már értelme L2vel foglalkozni. <#falbav> Párszázas ajánlatot meg maximum a mekiben találsz! <#vigyor2> triG...nem nagyon néztem cucc / karakter rlm árakat már nagyon rég óta, akkor meg éppen leesõben voltak, ötletem sincs mennyi lehet, jobb lenne ha te tennél egy ajánlatot. Cucc nélkül is érdekel ha úgy is eladó, de cuccal is szóba jöhet. <#nevetes1>

Szeva, Gs 85/77/76/75 Vesper set, AQ, Frint, Icarus bow, plusz egy vagon cucc, pm offer

Odikee
Varj egy 2 hetet meg megkapom a vorpal settem aztan egy par szazas ajanlatert eladom neked a karim!

pm Ir3nicus tudok adni b-s dualt meg hvy armort

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

wtb Ghost Sentinel/Hunter 84+ / 76 / 76 / 76 pm.

csuzlee
Haliho,

elõször is köszönet MeoH-nak a segítségért, de azóta nem tudtam elcsípni online 😊

Az lenne a kérdésem hogy common B-grade-t, ha jól néztem, már nem árul NPC. Jól sejtem?

Kellene nekem common b-grade SE-nak meg BD-nek.

Csuzlee!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Odikee
X+pets vs Sh+Dh+Hazard+OS+pets

solyomb
Így a merge után milyen az élet eu szerveren? Hány oldal próbál most az erõsebb kutya szerepkörbe bújni?
TruBy
Jó a pizsamád 😄

MadnessX

Im hot u are not!

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

pharao
Ezt szánt szándékkal csináltam! Tudtam, hogy ha magasröptû vita közepette belinkelek valamit a játékról, amire senki sem tud reagálni, akkor megint meghal a fórum 3-4 napig. Ennnnnnnyi

Ennyi Flash..... beírsz a forumra, egybol behal az egesz es mindenki eltolja a bringát.... teeeeee, te "hátrányos helyzetû", teee.😄 😛 (Látom szerecc nagyon te is linkelni,,,, csak nehogy legközelebb a kedvenc weboldaladrol, a Hellokitty Online-rol linkelj ide....)

pharao
Na ennyit a bufferek közti különbségekrõl.

Hohóóóó,,, Ilyen vad indulatokat az Eszmeralda óta nem is láttam .... :o Na mindegy - eddig is köztudott volt, hogy az internet mindenkinek "erõt, tudást és önbizalmat" ad... 😄DD

MeoH
Hehe. Na ezt jol megkaptad, oreg harcos 😛

fuck mmo's..i.,

Predtom0O
nevezd el a petedet szépen mert ezután rajtad fog csüngeni.ilyen a szerelem elsõ látásra😊 vagyis olvasásra😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

solyomb
lett egy újabb barátod😄

ennyi? 😄

...mert fogyatékos vagy...

biomage
Jó legközelebb csinálok videót 😄 miért nem gondoltam rá elsõként 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8