88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Odikeee #85730 Mi az h ftp lesz lassan?
Meg könyörgöm, írja le valaki mi van most, mit változtattak, mi lett rosszabb?
A jövő hónapba szeretnék menni vissza off-ra. Valaki legyen szíves beavatni, mi történt, hogy árulják a karikat. Odikee-is, akitől mégegyszer elnézést a névért. Csinálok újat. -
BaalKain #85729 Mi értelme befizetni a játékot ha elvileg ftp lesz hamarosan? -
Typh00n1 #85728 Miután most ha befizet valaki MINDKÉT szerveren kap Dynasty fegyvert az ember, így lesz olyan 6-7 fölösleges Dynasty fegyverem Naia szerveren a következő karbantartásnál,amit cserélnék Chronoson lévőkre. Ha bárkit érdekelne az ajánlat PM itt, vagy Chronoson Typho0n .
-
#85727 5k huf eleg fair? :) -
#85726 WTS Lv85GH pm itt -
#85725 ha nincs rajta SA akkor nem szamit mit adnak, kuka... :) -
#85724 Ez komoly, hogy mindenki kapni fog egy random Dynasty fegyót? :O -
Odikeee #85723 Mit csinált? -
#85722 Hat nem tudom , volt mar ra 1k usd egy par honapja 1,5k usdert akkor megvaltam volna tole , most ezutan amit nc csinalt otletem sincs -
#85721 Nyilván nem magyar pénztárcára méretezve, de mennyiért lehetne eladni most a karid - cuccok nélkül-? -
#85720 nekem is csak egy jobb ! -
#85719 lv85 GH eladóóóóóó -
#85718 jahm, csak ez már mos, főz, takarít is -
#85717 Idézem egy klántársamat:
"RU you get an "awesome" anti-bot protection that scans everything your computer does. Don't think i would want them to know my banking info." -
#85716 A ranger a control továbbfejlesztett verziója? -
irenicus #85715 F2P :D -
aalat #85714 Q: I heard that Innova will be the new official service provider for Lineage II in Europe when Goddess of Destruction launches. What does that mean for me?
A: NCsoft West will continue to support Lineage II in all aspects of the business in North America and will retain existing European players. In order to preserve the active Lineage II community, we will be moving the physical location of the European server (Naia) to North America. Any new European players can choose to start new characters on either service.
fasza... -
#85713 O______O -
#85712 BOTS MUST DIE -
#85711 A bot életben tartotta a piacot, a ranger elbaszta a PvP-t... -
#85710 Nem jatszottam ott, es biztos vagyok benne, hogy vannak okossagok. De a ruszki szerverek nem botpadicsom 3K+ online letszamnal, mint ami volt az eu/na anno. Bar aztan lehet :) Meg aztan sztem ranger jobban szetszarta ezt ajatekot, mint a bot.. -
#85709 Egy frissen induló szervernek mindig nagy az érdeklődési száma csak kérdés az ,meddig.....??? -
#85708 pro contra érvek alapján egy ingyenes off szerver még mindig jobban fogja vonzani a free serveres játékos közösséget, mint egy ujabb bugos "mezei GM irányította" szerver. -
#85707 Mi mar kaptunk ajanlatot exclusive rangerre , amit rene hasznal ru offon . -
#85706 HAt orosz szervereken sem van tulzottan sok bot tudtommal. Ha itt is Innova lesz, akkor valszeg erre is figyelnek majd. -
aalat #85705 Ezzel a Frost security rendszerrel, amit emlegetnek, nem nagyon lesz botozas... -
BaalKain #85704 Lesz botháború rendesen ^^ -
#85703 "partnership with Innova, a game publisher known for providing Lineage® II service in Russia, to service Lineage II Free to Play in Europe. Current Lineage II European players who already have NCsoft West accounts can continue to play on existing NCsoft West servers."
én ebből azt hámozom ki, hogy lesz új szerver is, f@sza lenne -
BaalKain #85702 Ez miért baj?
Hátha lesz még1 feltámadás a teljes zuhanás előtt -
#85701 lol? -
Odikeee #85700 Ezt mindig meg akartam kérdezni. i az h l2j, meg l2p? meg F2P? -
#85699 F2P lesz a game hamarosan :/
KATT IDE -
ErrOrHUN #85698 Ti vagytok kevesen :D -
#85697 Elkurvult a topik. -
Modaa #85696 Lassan át kéne átírni a fenti szép piros mondatot... -
adamka001 #85695 Hali!
Nemsoká indul egy új L2 H5-ös szerver Mid-35 High-200x-os.
Jelenleg teszt időszak fojik a szerveren és várnánk minden kedves játékost tesztelés céljából. Ötleteket is szívesen fogadunk.Weblap készűl címe L2newdivide.stormline.hu Host-filban az ip:213.253.200.140
Gyertek minél többen hogy végre sikerüljön egy nagyon jo magyar szerót csinálni.....
üdv:. Ádám -
#85694 Orosz uj cronica beta teszt stream, ha valakit erdekel:
http://www.own3d.tv/live/126006/Lineage_II_-_Airin__KubikNoobik_ -
#85693 Off
Íjjász konstans party keres aktív Bishopot!
l2.ws
H5 szerver
Start date: 2011.09.09.
A karik még lvl 60-40 közöttiek, saját TS, egyszerre haladunk.
Akit érdekel a dolog PM itt!
Üdv!
On -
Requuu #85692 Most hiába röfögsz itt ilyen teátrálisan, 5 helyett a 7.5 xp igen is sokat számít, és még a drop rate is +50%. Jah igen és lehet hogy csak 2000 forint de akinek épp nincs annyi feleslege erre hanem csak normálisan szeretne játszani, annak igazságtalan. -
#85691 Az sem rossz ötlet.