88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Predtom0O
    az élet soha nem olyan egyszerű
  • Odikee
    szegeny csak retardalt , ezert nem sikerul neki :<
  • MadnessX
    Egész jó politikus lenne belőled olyan jól mellébeszélsz,és egy szimpla kérdést sem tudsz megválaszolni.

+1 to Yaime!:D
  • Lullaby
    ősi román szokás, és elég idegesítő.

(kamu)Odikeee: ilyen sokból tart regelni egy új nevet? kb. 1 hónapja hajtogatod, de látom nem sikerül eljutni addig. mi lenne ha egyáltalán nem járnál ide inkább és megtarthatod a neved is? (;
  • Odikeee
    Senki nem mondta h sztár voltam... csak h jó volt. Odikee nem tudom mire írod h pred sem ismert... mikor meg se mondtam hogy ki volt a karim ott... de biztos nem ismer mikor meg 1 klánba is voltam vele... és hallgattam a csáp-jait.
  • aalat
    Offtopic....

Egy ideje nem Magyarorszagon elek, de azert nem olyan regen. Viszont valami nagyon piszkalja az agyam.. Olvasok par magyar forumot, koztuk ezt is, es azt latom, hogy emberek "am"-mal kezdik a mondataikat. Ez valami uj dolog? Vagy ez mi ez? Valami iszonyat hulyen nez ki, es nemtom hogy kell erteni, hogy kell olvasni. Ha valaki fel tudna vilagositani, szupi lenne... kosz elore is. :)
  • Voyager5
    Lassan mar engem is erdekel. :D
  • MadnessX
    "As the Darkest Days of Autumn impend... Lineage II arises".

Ez áll a hivatalos oldalon.
  • MadnessX
    Most már csak az a kérdés melyik sztár játékos voltál ezen az NF-en,mivel ahogy nézem predtom sem emlékszik rád.
  • BaalKain
    Nem tudja véletlen vki h mikorra várható kb az innovás váltás?
  • Midas
    nf offmod koraban volt jo hely de jo magyar szokas szerint valtaniuk kelett :)
  • Odikee
    ennyi pred sem ismer.
  • Odikeee
    Elkezdem mert tetszik l2, és amúgy se vagyok nagy PVP-s. Meg hát már nem sulizok, így annyi időm úgyse lenne játszani. Mondhatni opnly fun-ból kezdem majd újra el.

A névvel kapcsban meg így jártam. Majd regelek újat SG-re.

Ám NF-ről azért nem ismerhetsz Pred, mert ott nem ez volt a nevem. De, ha a név nem ismerős, akkor te sem ismerted Odikee-t. Ám mindig is IG-s meg LNP-s voltam ott. (persze amíg jóba voltunk) ja meg latentinumbra.:)

ja, ám ha NF újra indulna nem mennék OFF-ra se. Fasza szerver volt nagyon. (TOI 8 volt alegjobb:))Na mind1, nem nosztalgiázok, jó game-et mindenkinek.
  • Predtom0O
    és miért nem vertek meg?? hm talán mert gyengék vagytok?ott voltam de egy kis pélóarcú nem jött oda
    "miért vagytok gyengék? küzdjetek!"
    más nick neve alatt jártatod a pofád és még te akarsz kioktatni másokat?! okokokokokok, de én sem ismertelek NFen pedig c1 óta voltam ott
  • Odikee
    Ebbol latszik mennyi eszed van , ha most kezded el akkor mar varni kene inovara nem ? Talan lenne vmi eslyed egy uj serveren .
  • MadnessX
  • ErrOrHUN
    döglött lóra felülni...
  • darth devil
    Ha elfogynak az érvek akkor jön az agresszió? :D Elkúrtad, pénzkidobás lesz.
  • Odikeee
    Ha NF-en te is voltál akkor te is verted ott a fütyidet nem?
    Másrészt én nagyon sok embert ismertem, mert én is C3 óta ott voltam, de téged nem ismertelek.
    Mind1, megyek off-ra, remélem nem pénzkidobás lesz...

• Odikee
    Pont az ilyen nyomorultak tartanak vissza , csak h lassak hogy ok hova nem tudnak sosem eljutni .

ps: ha nfen verted a kis futyid akkor neked tudni kenne h kivagyok mivel mar c3ban ott voltam es ezt a nevet hasznaltam .

• Midas
    XDD
  • Odikeee
    jó, és mi tart vissza? Ám kiv lennék milyen tőr az.

Pred, sztem fórumfighter meg stb Te ne nagyon mond. Asszem te is voltál anno NF talin, örülj h a nagy szád miatt ott nem vertek el. Flavia alias CSUVIval egyetemben.
  • VipJoco
    Meoh-nak teljesen igaza van, Free szerveren is lehet pénzt csinálni még ma is L2-ben. Persze magyar embereknek elég kicsi összegért lehet elpasszolni cuccokat, de én most huztam ki 30ezret 1-2free szerveres itemből. Ha nem magyarnak adom el akkor olyan 80-100ezer lett volna kb. igaz lehet 1-2hónapba telt volna az eladás. De ugye ez csak item volt, karakter pedig többet ér főleg Offon.
  • Predtom0O
    neked bizony trágya van a fejedben
    a másik csak azért raktam ki ide is a hirdetést ,mert gondoltam próba cseresznye és nem csak olyan kis faszpörgenttyű forumfighterek olvassák ezt fórumot mint te
  • Odikee
    tőrömet* csak neked random forum warrior, aki meg mindig az en nevemmel irogat . fcking impressive nigga.
  • Odikeee
    toromot? Az micsoda?
  • Odikee
    csak a toromot tudnam eladni tobb mint 70kert :D
  • phalanx
    csak összehasonlítás végett:
    legutoljára márciusban adtam el egy 85/80/78/78 support karit jó enchantokkal és belepő szintű s84 cuccal durván 70k hufért, bizony sok időbe került vevőt találni rá és nagyon sokat kellett engednem az árból mire belement a vásárba..
  • Odikeee
    Jó értem én ezt is. lehet csak nekem tűnt olyan sok pénznek, és tudom hogy vannak persze elvetemültek, akik jól keresnek stb és nekik megér ennyit. Magán ügyük, én csak azt mondom, hogy szomorú hogy ilyenek vannak.
    solyomb: szerintem nagyon jól tetted h ennyiért eladtad. Még féltékeny is vagyok, h ennyibe el tudtad adni:)
  • Psychedelic #85741
    Ne magadból indulj ki, 1k USD azért nem olyan hatalmas pénz még magyar országon se, egy jobbfajta fizetés aztán csá. Aki meg esetleg ennyit keres, annak nem feltétlen opció, hogy eladja azt a karit ennyiért amivel mondjuk évek óta játszik, fejlesztgeti, és még jól is szórakozik fele.
    És 1k USD pedig pláne nem nagy összes egy karakterért, én tudok olyan angol gyerekröl, aki több tizezer dollárt donateolt be egy totál custom tört szerverre, cserébe halhatatlan vol kb. mellé meg minden haverjának osztogatta a donateolt karikat, mert megtehette.
    Ha meg csak egy átlag Amcsi, vagy svéd vagy bármilyen nem 3. világbeli ország fizetéseid nézed, rohadtul nem nagy összeg, más kérdés, hogy ki az aki költ ilyenre és ki nem, de az a helyzet, hogy rengetegen költenek és vesznek karit minden MMO-ban.

Ez meg legtöbbször ilyen, amikor jó pénzért el tudod adni a karidat, nem feltétlen akarod, mert mondjuk van élet, pörög a játék és durva vagy és élvezed, aztán amikor beunod, haldoklik a játék stb, akkor meg már nem biztos hogy megveszik.
  • solyomb
    Nem akarlak elkeseríteni, de az aláírásomban szereplő karik 1k usd felett mentek el:(

Az mondjuk tény, hogy most már jó ha a feléért elmenne
  • Odikeee
    Kurvára képébe vagyok, és röhelyesnek tartom hogy van ember aki 1k USD-ért nem ad el egy szerencsétlen karaktert... Ez csak egy játék, az meg valós pénz, ami nem kevés... másik dolog, hogy lehet h volt olyan szerencsétlen kocka, akinek ért volna annyit az a kari, de most semmit se ér... és ez a lényeg.
    Magyarul: mostmár baszhatja, CSÁP gyerek is...
  • MeoH #85738
    Odikee karija siman ert 1,5K$ anno, es hidd el kulfoldiek adnak annyit 1 kariert. Sot, meg nagyobb free szerveren is el lehetett adni karit. Ne magyar szinten gondolkozz. Ha pedig nem vagy kepben, kussolj. Csak most szepen lezuhantak az arak. Bar abban igazad van, hogy most eladni nem lesz egyszeru jo aron.
  • Odikeee
    CSÁP!

Sose fogod azt eladni... nem tudom mire számítasz... ezek után amit művel NCSOFT szted mit ér az?

Odikee is írta, hogy volt aki ajánlott neki a szaros kariért 1k USD-t... hadd ne higgyem már el.. meg hogy 1,5k-ért el is adta volna... vicc
    ám (ha volt tényleg olyan hülye ember aki valóban 1k USD-t adott volna érte, te nem adtad el?:D jó nagy hülye vagy...)
  • ErrOrHUN
    pedig igaza van :) 1 évvel ezelőtt is kb lehetetlen volt eladni a karikat, pláne magyar piacon.
  • Predtom0O
    elsőre is nagyon vicces volt de most már megdöglök a röhögéstől
    köszönjük a hozzászólásodat
  • Endaer
    ok, inkabb csak 3k huf :)
  • Predtom0O
    WTS 85GH/76BD

+4 vesper d. dagger 150F
    +3 vesper la. set 3x60
    +4 aq ring, +3freya neck,+3 Giran guard earing,+3 Aden guard earing, +4 vorpal ring
    +4 s shirt cp
    230k token,35k fame
    170kk adena + items (enchant,transform scrolls,c-b grade weapons, etc)

skills: +10dagger mastery,+10 light armor mastery,+10 quick step,+10 critical damage,+10 boost evasion,+4wisdom,+6assassination+7backstab,+4letha l blow ,+6deadly blow,+4bluff,+7 sand bomb,+6hex,+5ultimate evasion

pm itt
  • BaalKain
    Sztem egyből össze is vonhatják a két szervert.
    Ki az a mazochista aki NCwest-nél maradna. Ennél kártékonyabb szar managementet képtelenség összehozni.
    Emlékezzetek csak a hint answerös mizériára mikor több 1000 acc veszett oda (csak nekem 30+) és ez csak 1 a sok közül!!
    Örülök, ha megszabadulhatok tőlük végre.
  • darth devil
    Nem érted, kapsz egy halom dyna fegyót, a hülyének is megéri. :D

Röviden, a God-al egyidőben az Innonva free szervereket nyit eu-ban. Mindeközben a Naia szervert átköltöztetik az usaba.