88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Pukkka
    A csatter Fasutal nyomja a Hello Kitty online-t. Már lvl 3-as Pony Managerek!
  • darkmenx
    ugyeacsatterisjon?
  • Pukkka
    Az lényegtelen. A lényeg, hogy gordishun illetve mailkaevo csapatába lehessek, mert kell az ingyen kávé! Amúgy is komolytalanrequ te nem látod át a játékban lévő PvP bonyolultságát!!
  • Requuu
    de kiazapukkka?
  • Pukkka
    Már nem játszom, de majd meglátjuk, ahogy a munka engedi.
  • darkmenx
    ahahhaha

te is jossz vissza free-re jatszani? (vagy most is tolod epp)
  • Pukkka
    Vegyetek egy Hondát, az már fél siker%%!
  • daemonervosa
    AKKOR MINDEN VÁGYAM TELJESÜLNE +"!+
  • darkmenx
    REMELEM BEVESZ MINKET A GORDISHUN A KLANJABA!!!1111
  • daemonervosa
    lol, azt hittem valami működőképes ötlet ;>
  • Endaer
    Szuper bot protectnek meg nem nevezte senki elotted, szoval nagyon udvarias vagy vele... :) Lassuk mas oldalrol: ez egy program ami az egesz geped atnezi, A-tól Z-ig. HA talal/felismer/ vmilyen bot progit a gepen, akkor bizony meg leszel baszva az accountoddal egyutt. Ha vmi sajat kis progid van, amit nem ismer fel, akkor mehet a botozas tovabb. :)
  • MadnessX
    Soon

• Satisfactory
    Elvileg már decemberben nem lesznek heroitok. Szóval egy hónapon belül már lehet h indul is.
  • MadnessX
    szuper rootkit
  • daemonervosa
    Ez a Frost valami szuper bot protect?
  • Endaer
    ez igazan vicces lesz... jelenleg nincs info arrol, hogy NCWest szeretne barmit is valtoztatni a botozassal kapcsolatban, semmi riadalmat kelto hir egy Frost-szeru szarrol, még a vegen azzal probalnak versenykepesek maradni, hogy:
    1., nagyjabol ugyanaz, mint Innovan:
    -free
    -itt is lesz micro-transaction
    2., megtarthatod a karaktered es jatszhatsz tovabb
    3., nincs Frost, vagy barmilyen egyeb terv az ugynevezett "csalok" eletenek megnehezitesere

Az ujak meg valaszthatnak: Frost es EUs ping, VAGY ugyanaz a botter eletmod es US ping (ami egyaltalan nem olyan szar mint amilyenrol egyesek sirdogalnak)
  • Midas
    jaja arra en is kivancsi volnek :)
  • VipJoco
    Valami ilyesmire számítottunk, már csak a nagy kérdés: Mikor?
  • Midas
    varhato volt hogy olyasmi lesz mint az orosz, voltam rajta egy darabig es kb pont ilyesmi rendszer volt ott is.
  • MadnessX
    This was unexpected....
  • Renjike
    nope
  • semo1
    Arról van infó,hogy EU-ban mikor indul?
  • Tüskés
    Hasonlókról hallottam én is, de láthatóan Petman barátunkat nem érdekelték a részletek.

Amennyire én látom, pontosan hogy l2.re terjeszkedik. Szerintem megvették az EU-ban való forgalmazás jogát NcWesttől, vagy valami hasonló, és mivel az alapjáték ingyenes, ezért elég könnyen terjeszkednek. Talán akik kipróbálták l2.ru-t, többet tudnak.
  • FragStaR
    Walker radar Superman és társai biztos nem lesz egy jó darabig. Saját "házi" készítésű védelme lesz (Frost) ami ha jól tudom minden játékost valós időben monitoroz és ha valami vicces dologot vél felfedezni egyből jelez és rádugrik 1-2 GM. Továbbá ha jól sejtem itt is életben lesz az egy ip-ről maximum 2 kliens/karakter dolog. Persze nem nagyon vagyok tisztában a jelenlegi helyzettel offon de ha jól tudom már ott sem nagyon lehet botozni nem? :)
    De lesznek fizetős extrák pl 2x XP és drop gondolom ilyen havi 4-5 euróért illetve buffpetek/potik és társai. Szóval gondolom tökugyanaz lesz mint az l2.ru csak lokalizálva.
  • daemonervosa
    ha lesz, lehet visszatekintek én is kicsit mókázni :P
  • Skynet85
    +1 most important question rly!
  • BaalKain
    és vajon működő bot lesz-e
  • FragStaR
    Lehet tudni hány szerver indul? Vagy körvonalazódik már valami terv, hogy mégis hány embert érdekel a dolog? Ahogy nézem elég komolyan veszik lefordítják törökre németre franciára és lengyelre is szóval elég magabiztosnak tűnnek. Tuti kipróbálom majd már csak a móka kedvéért is.
  • MadnessX
    perfect answer from Renjike.

@Petman5

Ezt az "elvből nem költök játékra" felfogást nem értem.Ételért,italért,benzinért stb. meg fizetsz? :D

• Renjike
    1. Amit linkeltek neked szerót te nagyon okos az ingyenes lesz csak olvasni kéne tudnod szóval "a nem költök l2-őre" elvedet baszhatod is a kukába
    2. sokan örülnek az új updatenek és ha te is annyit játszottál volna ezzel a játékkal mint itt sokan mások akkor máshogy látnád meg "az l2-ő csúfolását.
    3. ha valakik beszélnek egy régmúlt ingyenes magyar l2j szerverről még nem azt jelenti,hogy l2j-vel is játszanak most is és egy utolsó jó tanács mielőtt idehánynál vmi szart elolvashatnád a szép banner kép alatti piros szöveget

ui: akkor ne "l2őzzél" ha nem tetszik
  • Petman5
    Semmi egyedi nem lesz már az L2őben..ugyan úgy, mint az Aionban, meg WoW-ban az emberkék felett jelzi a sebzést...Az l2 egyedisége veszik el szerintem:(
  • Tüskés
    Örültem a szerencsének.
  • Petman5
    kizárt dolog... Szerintem ez a Lineage2 megcsúfolása, inkább elmennék akkor már Aionozni, mint egy gyenge lineage2-ös változatával játszak...Ugyan azok a skillek, köv updateben szerintem már repülni is lehet. Amúgy én nem officiál szerverre gondoltam, az kicsit drága, én meg elvből nem költök játékra, főleg nem ennyit. Láttam, hogy itt jó sokáig szó volt a régi NF-ről(Inqu foreverxD), gondoltam hátha vannak itt l2j-sek is, akik találtak valami "rejtett gyöngyszem" szerót:)
  • Tüskés
    Szerintem ezt várd meg.
  • Petman5
    Valaki tud egy normális szervert, ami mondjuk gracia final-epiloge vagy freya? high fiveot nem viszi a gépem már, interlude meg unalmas. Mostanában eszméletlen nehéz még tűrhető szervert is találni, és kifogytam az ötletekből azért írok ide,sry:S
  • BaalKain
    Próbálta már vki h 90 napnál tovább inaktív karinak küldött re-invitet az event miatt? Ha 30 napos tc-vel meg a reinvite kóddal aktiválom a karit akkor vajon nála lesz a dyn fegyó szerdán?
  • Odikeee
    Kit érdekel....? Hisz csak egy retardált vagyok...
    Milyen fura, sztem meg pont aki nem IG LNP.s volt, azok ezek... de ez már csak így megy.
  • solyomb
    Ilidian Te vagy az?!:D
  • Voyager5
    +1
  • Endaer
    persze hogy retardált, hiszen LNPs volt. :)