88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85850 Öreg? Mondjuk van benne valami, hozzád képest ki nem az? :) A hozzáállásomat pedig -minő fájdalom!- nem egy olyan kis korlátolt senki fogja érdemben kritizálni, mint te. -
#85849 Szar a hozzászólásod öreg, ennyi -
#85848 Truby es Gordi a kep jobb oldalan, ez mar tuti. -
#85847 Bizony érdemes nuke augment-re gyúrni és csak utána felrakni az attribut-ot.
Ha sikerül összehozni 2-3 nuke-ot az bizony már top OL kategória.(ilyen passive clarity etc. nem fontos mivel mana burn classok ellen ott a max clarity + life force combo).
Amennyiben nem lenne szerencséd nuke augment-tel rakj fire-t a fegyverre.(Onslaught of Paagrio még ha nem is írja fire-s skill (c) Blah). -
#85846 Valahogy Darkmenx bannolásáról ez jutott eszembe:
es most lehet engem is ujra leminuszozni, csak hogy ne okozzatok meglepetest :P -
ErrOrHUN #85845 nem tudom feltűnt-e, de erről egyikőtök sem tehet :D -
#85844 Hali! Dominatornak tudtok ajanlani attribot fegyora? csak mert ugye nincs attribos skillje igy nem tudom mit lenne jo? erdemes vele nuke augmentra gyurni es arra attribozni a fegyot? vagy inkabb valami jo kis passziv skillre es akkor attribbol ami a legolcsobb?
thx! -
#85843 Nem tudom feltünt-e de nem csak neki anyazol... -
#85842 nem tudom, hogy feltunt-e de csak neked anyazok :( -
#85841 Pont ezért kérdeztem.Mert akkor jövök. -
#85840 üdv, szerintem közülük nem játszik már senki, én is abbahagytam már egy ideje. Az új EU szerveret majd azért kipróbáljuk, jöhetnél te is -
#85839 Szia Ilu játszik meg valaki a régiek közül,mint te? -
#85838 Én még mindíg úgy olvasom, hogy a topic neve "Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)" és nem Darkmenx funclub. Amíg az adminisztrátornak vagy másoknak nem szúrja a szemét az amit írok és nem élnek a törlés lehetőségével, aminek kérvényezésére joguk van, addig ne mond meg, hogy mit írjak egy közösségi fórumba. Ha a te hozzászólásaidban lenne valami emberség, akkor emberszámba is vennének. Sajna úgylátom ez a világ nagyon elbánt veled és csak itt tudod kiélni magad. Gondolom 10 percenként frissíted az oldalt, nehogy valakinek ne tudj beszolni. Amit te művelsz az nem trollkodás, hanem anyázás. Legyél tisztában a különbséggel. -
#85837 nem tudom mire gondolsz, max valami walker crack lehet ami tőled származott, de azt se tőled kaphattam, hanem valamelyik haverodtól
de ha veszed a fáradtságot és megkeresed ebben a topicban a "publikációdat" akkor elismerem, hogy tévedek -
#85836 fanboy
fura, hogy akkor meg kisebb volt az arcod mikor az altalam publikalt botokkal keszultel bannoltatni a karijaidat. -
#85835 ő az utolsó 2 hozzászólásával több több hasznos infót osztott meg velünk mint te az elmúlt 3 évben összesen, inkább neked kéne eltakarodnod de ezúttal végleg, köszi -
#85834 Fila táskára gyüjtesz? Hajrá
A másik anyjának szidásában te milyen hasznos állítást találsz?
Most komolyan, ez nem flame, hanem verbal vituperation, hogy tanulj is valamit... -
#85833 csak az a gond, hogy az en allitasom valos te fosgyerek inkabb anyad hatara irkaljad a baromsagaidat ne ide -
#85832 Szépen gyülnek a minuszaid BMX azt már látom. Csak így tovább !
Az lehet, hogy a topic neve Lineage 2 és nem Lineage 1 de lehet, hogy a közösséget érdekli az is, hogy hogyan frissíti a régi Lineage-t NCSzaft. Ez alapján lesz-e majd L3-om, vagy sem.
Itt a trailer meg 1-2 kép.
Ez volt az utolsó offtopic. Aki akar, járjon utánna. -
#85831 csak sajnos az a baj, hogy eltevesztetted a topikot. -
#85830 Ez mi? Ez mi? Ez mi? Nem csak az L2 fejlődik. Régebben rebezsgették a híreket, hogy lelövik a Lineage (1) szervereket, erre most bejelentik a G Star-on a nagy visszatérést? Kicsit hajaz a DIO 3-ra bár az eredeti Lineage is hasonlított a DIO1-2-re...
Lineage Eternal
plusz infó -
BaalKain #85829 Tudja már vki h mikortól lesz szeró?
És hogy mi a neve a botnak ami fut majd rajta? -
ErrOrHUN #85828 a szaga is olyan... :D -
#85827 pancelos dmx bacsi mindenhol porog bro -
#85826 Itt is pörög a Tank Tábornok?:) -
#85825 azert nem lehet ram spawnolni, mert spawnkillelem az enemyt, tudod valaki megnyeri a jatekokat neked ;> -
ErrOrHUN #85824 blablabla... te vagy az egyetlen, akire sosem lehet spawnolni, mert mindig halott vagy :D -
#85823 tegyuk hozza, hogy skilled se :D -
ErrOrHUN #85822 kétlem, arra sincs időm, hogy BF3azzak :D -
#85821 Errorhán, te is csinálsz egy warlockkillert ezen a csodaszerveren?:) -
ErrOrHUN #85820 jobb adni, mint kapni... :D -
#85819 SHADOWEYES7 2 db büntetőpontot adott neked.
:((( -
Requuu #85818 Hagyd a kis csacsit, hisz erre a kommentre gyúrt már 3 hónapja. -
Pukkka #85817 Elmúltál 20 hip hip hurrá! -
#85816 anyad uzeni hogy kipallott a mehe a poshadtgecitol amit az ukran kamionosok spricceltek bele az m0 korgyuru mellett -
#85815 Félreértés azért ne essék, nem vagyok hater, se nem Troll. Én is megyek XPzni!( Hála, hogy nem NCWest, mert náluk még ingyen sem játszanék :S ) Csak az ember az én koromban már hosszútávra nem tervez ... -
#85814 Hello! Örülök, hogy így összefújja a szemetet a szél! Én előre látom a fényes jövőt! Legitek és botterek kézen fogják egymást és elindulnak az új L2 világába, hogy majd együtt tünnyenek el a süllyesztőben. Kíváncsi vagyok, hogy az első 1-2 hónapig tartó hype után mennyien maradnak. Gogo lvl 99! Már nincs is olyan messze, igaz fiúk? -
#85813 Alapvetően akinek hondája van instant invite...olyan öreg vagyok már, hogy ez nekem good old days...kávéhoz meg far far away kell elutaznotok... egészen az öreg UK be. -
#85812 Ohh Happy day! -
#85811 Fausttal? Akkor gondolom alap, hogy HC-ba pörgetik:D