Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meszitibi
Ez mi a fene FragStaR ?

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Valaki tudja a destruction tombstone kb mennyit kóstál piacon?

Szászke

GAthersw
Mire is?

01110000 01110010 00110000

Endaer
Ogri bacsi, en sose jatszottam veled Offon, hiszen csak tavozasod utan jottem - de NFen anno, idonkent jokat beszelgettunk, ezert en is orulnek ha visszajonnel. <#wave>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

FragStaR
Vááááaááááá vazeg nem hiszem el vééégre!!! mióta várunk rá c1 óta ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Sámán
Ittvoltittvolt... de a privijeit nem olvassa el <#crazya><#ejnye1><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
De most, hogy itt voltál egy kicsit jobb😊

Megvédtük Runát😊😊 és kivégeztük az összes bosst.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

<#wink>

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

ZsuzS
<#dumcsi>te is, de ventrire is oylan ritkán jössz <#rinya><#puszi>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Ogrus
hiányoztok csudára nagyon <#rinya>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

xt198
igy van, wow mellett énis aktívan tolom l2-t, már amikor van idõm meg kedvem 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Jó, azért nekem sem állt meg az életem ezzel <#hehe>
Csak már úgy megszoktam hogy L2 itt van ha van pár szabad pillanatom (órám/napom) <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

TruBy
Hallod Vipi, én is azért hagytam itt offot, mert tesómat kibannolták 😛 (ikrek vagyunk..szted?).
Nah mind1, most free-ztunk egy darabig, aztán gyorsan meguntuk, most uj MMO-kat tesztelunk, mindaddig amig ki nem jon az AION...majd meglátjuk milyen lesz...ha jó, akkor még gépezünk, ha nem akkor meg felnövünk, és elkezdjük életünk új szakaszát<#wave><#eljen>

Sámán
Nemcsak az exp, de a drop is -kevesebb felé megy ha véletlenül esik valami -és azért a legtöbb helyet normális cuccban 3-an de max 4en simán lehet tartani <#buck>
Amíg mindenki béna cuccokban rohangált mindenhova kellett 8-9 fõs party -most aki nincs toppos cuccban be se veszik sehova <#csodalk>
(és mellesleg szólózni se tud)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
28-n járt le Vipi acca -akkor még ugye úgy volt soha többé újra, meg <#kocsog> nckorcsl2csapat, és eladjuk az accot -de már most hiányoznak a karijaim <#rinya><#buck><#crazya>
Sajna Ceri accáról úgytûnik lemondhatunk...

De az a baj hogy most tényleg kezdkem el megint ezt a szólózós szenvedést 1 accal?!
Vagy fizessem az accot hátha beesik 1-1 jó kis party 1 héten 1x?
<#confused><#alien><#csodalk>

FeketeVipera 77 SS

ZsuzS
Inkább az a baj hogy a legtöbben a gyors fejlõés érdekében inkább támogatják a duót triót ... mert akkor ,,jó az exp,,

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gordis2k
Nagyon nagyon szomorú és én is visszasírom.
De képzeld 3 napja volt egy ilyen party😊 de jó volt monostery of silenceben.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sirch
Hát erre csak azt tudom mondani, hogyha valamilyen partyzás készül, szóljatok nekem is, mert már a tököm tele van a szólózással! 😞

Akhi
Nem banoltak csak miutan kihagytam 2-3 honapot szet esett minden😞 nagy partyknak anyi duo-k triok vanak😞 pedig 9 fos party az igazi😞 luke ncsoft... inkabb a solo-t tamogaták.. mint hogy a nagy partykat támogatnák..😞

xt198
banoltak? vagy már nem játszol?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Akhi
Hiányzik😞

hello! valki nem tudja megmondani miért nem enged fel a szerverre miután az accountommal belépek?
Az én élettapasztalatom pedig azt mondja, hogy tanulj meg olvasni mielõtt okoskodsz. És akkor én itt be is fejeztem.

Élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy ez a lenézés dolog 90%-ban a a "lenézett" egyén komplexusa miatt jön létre, a "lenézõ" nem szándékozik lenézni Téged. Az internetes kommunikációban ez még hatványozotabban jelentkezik.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

GamerAdams007
Asszem rift-be vannak.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ZsuzS
valaki nem is olyan régen valahol elveszve a sorok között keresett bizonyos mobokat 😄 nah én is kerestem õket de nem tudom hol vannak. elég új hangzású nevük van talán c5ös területen :S

akkor végre jöhetnek a képek 😊
xt198
<#eljen>

GAthersw
WTS +16 Ban Hammer /w Post Deleting SA

Komolyan srácok, csak velem akartok kibaszni, mert ennek amit összeírkáltatok 2 oldalon keresztül semmi értelme. Már az elsõ 4 postban elbeszéltetek egymás mellett ezért vitáról nem is lehet beszélni. Törölgetni visszamenõleg már nem fogok, úgy is elolvasta már mindenki, de innentõl kezdve minden flame/off vs free/pvp count pr0/tökös gyerek/omfgcarebearn00blol hozzászólás törölve lesz.

01110000 01110010 00110000

xt198
idióták

Taptarap
ez az nyomjátok már 4. helyen van a topic.<#banplz>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Facek
Beteg 😄
Szerinted? 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

darkmenx
elore tudtam, hogy az ilyen lofasz dolgokba fogsz belekotni, en az elozo kerdessel a "cimborálya", "tudc", "tucc", "teccik", "hadjál" dolgokra gondoltam.

de legalabb mogotted meg igy is ott all pyros. 😄

Facek
Élvezed Dallie, élvezed ?
Ha már belekötsz a helyesírásba, úgy tedd, hogy a tiédbe ne lehessen.

"en csak annyit szeretnek kerdezni ezekutan, hogy miert van az, hogy az officialon jatszo magyarok 90% -a egy szot nem tud helyesen leirni?"

Mondatkezdésnél a szót nagybetûvel írjuk. Az "ezekután" nem összetett szó; 90%-a (nincs szóköz); egy szót "sem" tud leírni. Az ékezetek teljes hiányát nem is emelném ki. Ajánlom a Bencédy József: Sajtónyelv, valamint Szikszainé Nagy Irma: Stilisztika c. könyveket a szíves figyelmedbe.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

barret
Lassan 2 eve mondom ugyanezt 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

El is hiszem. Nem is a nagyöregekkel van bajom.

phalanx
hidd el hogy én se a grindelésért maradtam mindvégig "offos" <#vigyor3>

Free servereken is ugyan ugy van politika. Nem mindenki Nightfallon jatszik.

darkmenx
inkabb akassz le egy peldakepet

"Himpli vagyok, igen laza..."

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

darkmenx
en csak annyit szeretnek kerdezni ezekutan, hogy miert van az, hogy az officialon jatszo magyarok 90% -a egy szot nem tud helyesen leirni?

ez nem tamadas csak statisztika 😄

lol @ pontod-e van

Tartom magam ahhoz, hogy igenis nem elég tökös gyerek ahhoz, hogy elviselje az official verzióval járó terheket - a lassabb fejlõdést, a politikát és ennek negatív hatásait, hogy nem köthet bele bármikor bárkibe. Az NCsoft nem véletlenül találta ki így az egészet, az off-nak pont a politika (méghozzá durva mennyiségben) adja meg a sava-borsát, anélkül a pvp totál értelmetlen gombnyomogatás, amit a Quake-ben is meg lehet tenni. Én anno pont ezért kezdtem el a Lineage-et. Risk vs. reward, a szövetségek/háborúk/politika alakítása, valamint tetteink következményeinek viselése. Ezt nyújta az off, sem többet, sem kevesebbet. Sok esetben (mint pl. Gordiék amikor átmentek az ICA-ba, hogy a kicsiket ne gankelje halomra a Catalyst, pedig ezzel egy jól fejlõdõ magyar klánt hagytak ott, aminek a tagjai adtak a szavukra - adnak még mindig -, és nem csak gondolkodás nélkül háborút indítottak mindenki ellen, csak, mert nagyon is szeretnek pvp-zni. A felelõsség a legjobb szó, ami eszembe jut ezzel kapcsolatban.

Zárásképp csak annyit mondanék, hogy mi sem megyünk (legalábbis az offosok nagy része tuti nem) a free fórumra megmondani a tutit, azt hiszem, ez kölcsönösen elvárható hozzáállás, nyilvános fórum ide, szólásszabadság oda. Mert ha visszaolvasol úgy 100 oldalt, akkor ált. az szokott lenni, hogy valaki idejön, beleköt a pvp-be, aztán jön az, hogy "tiezértfizetteklolol!!!oneoneeleven", meg az, hogy "nekem megvan az xynemeredeti verzió de ittmegott kifagy és hadd ne soroljam. Mind a két tábornak megvan a számára kijelölt fórum az SG oldalain, tessék szépen hazai portán sepregetni.

TruBy
Lineage2 4ever!!<#integet2>

Facek
Na gondoltam én se hagyom annyiba 😊
Tehát. Ha arrol vitáztok milyen off meg milyen free és hogy miben különböznek akkor hova írjunk ? Csináljunk egy 3. fórumot ? Mert felettünk a FREE-é van, itt meg az offé 😄 vagyis ide is tartozik meg nem. A másik attól senki nem lesz tökös gyerek hogy sok pvp pontja e van vagy nem . Ez csak egy játék és akinek sok ideje (meg pénze) van rá annak van esélye erõsebbnek lenni aki meg nem annak is van eselye csak tovább tart 😄 nincs értelme vitázni.
"Miért ne lehetne vitázni?"

vitázni miröl?
leírtatok mindent, amit gondoltok, most már csak az ismételgetés jön, meg a személyes flamek, mert néhányan nem bírják egymást (teljesen mindegy, hogy miért).
viszont ez sztem senkinek nem hiányzik, az offon játszóknak biztos nem, mert vannak aktuálisabb témák is, amik így elvesznek a spamben, nektek nem tuom milyen örömet hoz, hogy oltogathattok a pvp count miatt vagy free szervereket védve (amik _itt_ senkit nem érdekelnek).

nagyon jól tudja mindenki, hogy nem kötelezõ a fórumot olvasni.

Szászke

xt198
wtb gathersw 😊

BEAST
persze , tudom en hogy szandekosan teped fel a gyogyulofelben levo lelki sebeimet <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."