Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz"
Ez azt hiszem egyértelmû. Mástól sem nézem el, hogy így beszéljen, nem hogy egy ilyen 0+ultra embertõl.
Fel kéne fogni, hogy van akinek az offos farmolós játékstílust kedveli, valaki pedig a gyorsabb fejlõdés + több játék - os free serveres dolgot.
És ennek köze nincs a tökösséghez....
Ez mondjuk flame:
" © KABALL
ma 00:20 | privát | válasz erre | #57028
Halod Beast te nagy cimborálya vagy a zsírgombóc PvP bajnok DGP(Dagatt geci paraszt),jaj köhöm,elnézést a nyelvbotlásért.Tehát te "dmx" cimborálya vagy?
Ti nagy FREE server betyárok vagytok ám!Szinte már felnézekrád,de sajnos tisztában vagyopk azzal hogy minket bunko OFFicialos playereket szarbase néztek.Hiszen a tudásunk,az béka segge alatt van,arról ne is beszélyünk milyen hülye az összes 70+-os subbos kari tulajdonosa....
Hova gondolunk mi bunkók!!!
Szerintem inkább amit csokira költötök azt,tegyétek fére a PlayBoy-ra,mert mint tugyuk sajnos nem minden eggyes FREE SERVEREN van az patch hogy a nõi karaktereken nincsen ruha,ergo sajnos nincs mire vernetek a faszotokat. lásd😄allie valamivel ezelötti írásában!
Csak a te kedvedért hagytam benne helyesírási hibákat hogy amint sikerölt felapoznod,a szótárt illetve a magyarértelmezõ kéziszótárak valamelyikét,tudd verni a melledet hogy milyen kibaszottul okos degenerált génkezelt kis köcsög vagy.
NA "
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Excal1bur Leader of Sleepers
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Minden nap olvasom a fórumot, és egyáltalán nem vagyok kiváncsi rátok, azért járok ide, hogy minél több infóm legyen az offról. Kicsit magaménak érezzem az ottani történéseket, ha már nem játszom ott...
Eleve nekem sincs jogosultságom ideírni és nem is szeretnék többet, jó lenne ha a többi frees is így tenne.
(majd ha takarítás lesz a fórumon nyugodtan töröljétek ezt is)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Jaredi hit u 3875 damage
SSJ3steve hit u 120 damage
SSJ3steve hit u 99 damage
Jaredi hit u 10840 damage
és betölt a kép hogy meghaltál pl 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
2. Dallie-hoz beszeltem.
De latom te mar lvl 28 vagy, szal offpro lett belõled is.Ugyhogy en balra el.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
ui: látom beragadt a billentyûzeteden a T, az A, a R és a D betû 😊
Oké a Dark Avanger az 1 más téma tankoknál de azzal is 20 év alatt ölsz meg valakit
De ez az egész megfog változni a C6 duel rendzserrel...
a topic fejlece szerint ez az offosok foruma, nyugodtan szet lehet itt nezni, de kurvara nem kell it tsavazni se oda se vissza mert kibaszottul nem erdekel hogy mi megy a freen meg ki a kemenyebb a frees vagy az offos...
ez itt offos forum tehat ha nem teccik valami akkor kuss az anyadba es takarodj es vissza se gyere ..ennyi...EZT VEGYE MAGARA AKI AKARJA
Attól vagy tökös meg baszakodsz a Destroddal 2 éven keresztül és van 200k pve pontod? Hagyjuk mar.. TARD.
Ki ezt szereti, ki azt. Egy fikarcnyival sem vagy több azért mert te offon játszol. A legtöbb embert nem az tartja vissza off- tól hogy kifizesse azt a szánalmas 3k-t....
-nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz
De legalább vállalod, ez becsülendõ.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Ja és nehogy azt hidd, hogy irigykedek rád, mert ki tudsz fizetni szaros 3000 ft-ot havonta. Én soha nem mennék offra az 1x rate miatt, nem a pénz miatt.
offon 3 van. most akkor jani vagyok vagy nem? 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És igen büszke is vagyok igen sok brutális pvpmre. Míg freen az spsemmel megöltem 20 embert gyakorlatilag sérülés nélkül itt ezt nem játszod el! Tudom jobb már a helyzet freen néha én is megyek ha karbantartás van de felejtsd el, hogy ugyan az 2 ora egy héten nálunk ennyit áll a szerver ebben a 2 órában szereztem már 100+ pvpt mailkával meg egyszer egy 40 fõs orosz klánt ownoltunk 1 órán át nevetséges skilljeinknek köszönhetõen😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
másrészt kb 1 éve járok ide és igenis sokkszor olvastam a nagy gizda offos pvp keménykedéseket 😊
Egyaltalan... amig nem jottem offra, szandekosan nem is irtam erre a forumra... nem igy kene masnak is?
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Mértkell találomra én életemben nem kerestem a balhét csak úgy de ha valaki belémcsapott viszaütöttem vagy a bosslopást láttam az ellenfél szemébemn akkor is öltem 😊 a bsoe meg a legpatkányabb dlog bekéne tiltani a lila/piros kariknál. Amúgy rólad nemgondolja senki hogy nem vágod a pvp-t mert azért 360+ alatt rendesen be lehet gyakorolni én azokon idegesitem fel magam akik mind a 20 pvp pontjukkal akkora gizdák hogy õk már mindent tudnak a pvp-rõl 😊
Abyss meg nem 7szeres hanem 3szoros.