Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Így van, ezek szerint a második opciót válaszottad, ami így hangzott:
-nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz"

Ez azt hiszem egyértelmû. Mástól sem nézem el, hogy így beszéljen, nem hogy egy ilyen 0+ultra embertõl.
Fel kéne fogni, hogy van akinek az offos farmolós játékstílust kedveli, valaki pedig a gyorsabb fejlõdés + több játék - os free serveres dolgot.
És ennek köze nincs a tökösséghez....

Miért ne lehetne vitázni? Vagy ide csak a screenshotokat lehet berakni minden egyes szintlépésrõl 1-tõl 78-ig? Mi nem flémeltünk, nem anyáztunk. Több mint egy éve olvasom ezt a topicot és soha egy kúrva hozzászólásom nem volt. Persze biztos a véletlen mûve, hogy pont most kezdtem el írogatni.

Ez mondjuk flame:
" © KABALL
ma 00:20 | privát | válasz erre | #57028
Halod Beast te nagy cimborálya vagy a zsírgombóc PvP bajnok DGP(Dagatt geci paraszt),jaj köhöm,elnézést a nyelvbotlásért.Tehát te "dmx" cimborálya vagy?
Ti nagy FREE server betyárok vagytok ám!Szinte már felnézekrád,de sajnos tisztában vagyopk azzal hogy minket bunko OFFicialos playereket szarbase néztek.Hiszen a tudásunk,az béka segge alatt van,arról ne is beszélyünk milyen hülye az összes 70+-os subbos kari tulajdonosa....
Hova gondolunk mi bunkók!!!
Szerintem inkább amit csokira költötök azt,tegyétek fére a PlayBoy-ra,mert mint tugyuk sajnos nem minden eggyes FREE SERVEREN van az patch hogy a nõi karaktereken nincsen ruha,ergo sajnos nincs mire vernetek a faszotokat. lásd😄allie valamivel ezelötti írásában!
Csak a te kedvedért hagytam benne helyesírási hibákat hogy amint sikerölt felapoznod,a szótárt illetve a magyarértelmezõ kéziszótárak valamelyikét,tudd verni a melledet hogy milyen kibaszottul okos degenerált génkezelt kis köcsög vagy.
NA "

ZsuzS
<#puszi>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

GamerAdams007
Remélem GAthersw hamarosan kitakarítja ezt az értelmetlen vitát, mert sikerült teljesen szétbarmolni a fórumot. Belépek, látom 200 új üzenet, azt hittem végre fellendült a fórum, van egy csomó új info Interlude-ról, meg egy csomó screenshot erre benézek, és egy újabb értelmetlen vitát látok... Ez nem a vita fóruma!! Hanem Lineage 2-é, azon belül az official szervereseknek szánt fórum.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

jah ha jól látom 1 olyan hülyeségbõl indult ki hogy vki hozzászolt azzal hogy az arenaba is kap pvp pontot xD

Excal1bur Leader of Sleepers

Ez PhoenixKnightnak ment csak mindkét üzenet #57119 lett.

Olvass vissza!

A free szerver témát meg nem mi hoztuk fel...

Nem azért, mert nem offon játszik, hanem mert marhaságokat ír. Nagy különbség. Amúgy még mindig áll a dolog, hogy ez az official verzió fóruma, és nem a free-é. Ha nem tetszik amit írunk, el lehet távozni szép csendben.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Mér miben néztek le az off os srácok titeket?

Mi az, hogy nincs jogosultságod ide írni? Az ír ide aki akar. Amúgy én is olvasom már elég régóta ezt a fórumot és én se írtam ide, de most unatkoztam és volt idõm írni.

Amióta elindult ez a forum, azóta olvasom. És játszottam én is offon. Nem is nagyon volt rá precedens, hogy valakivel vitatkoztam volna. De az már szánalmas, hogy valakit azért néznek le, mert nem offon játszik. Fõleg hogy ezt olyanok teszik, mint akik....

Ne haragudjatok már free szerveren játszó "kollégák" de nagyon eltévesztettétek a házszámot! Én is freen játszom (már ha engedi idõm egyáltalán), de fel se merült még bennem, hogy ide böfögjek mindenféle okosságot. Nagy fokú taplóságnak tartom, hogy amirõl halvány lila gõzötök sincs (megkockáztatom még a két hetes trial accot se próbáltátok offon...) arról osztjátok az észt, és nem hogy meglapulnátok, még kell írni 30 hozzászólást, hogy de akkor is én vagyok a jani...
Minden nap olvasom a fórumot, és egyáltalán nem vagyok kiváncsi rátok, azért járok ide, hogy minél több infóm legyen az offról. Kicsit magaménak érezzem az ottani történéseket, ha már nem játszom ott...
Eleve nekem sincs jogosultságom ideírni és nem is szeretnék többet, jó lenne ha a többi frees is így tenne.
(majd ha takarítás lesz a fórumon nyugodtan töröljétek ezt is)
mAilkaEVO3
hupsz ez a TPzés külön példa csak höJén irtam sry ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
mi sem azét "gyurunk" hogy 1 lövéssel kevesebb legyen a mob csak tudod az enemy 2-2,5 év elõnyét qrwv nehéz ledolgozni miközben 79-80as ok zergelnek nyakon XPzés közben 😄 és azt látod hogy TPzel:
Jaredi hit u 3875 damage
SSJ3steve hit u 120 damage
SSJ3steve hit u 99 damage
Jaredi hit u 10840 damage
és betölt a kép hogy meghaltál pl 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Ki monta hogy én pro vagyok? képzeld én is free szervereken keztem és amikor ugyanazt a classt viszem fel és látoma különbségeket a free és az off között nyugodtan hozzá merek szolni a témához ... na de mind1 hagyom ezt a témát és a veled való "vitatkozást" mert inkább játszok ...

1. C4 Pts van. Nem , nem C5.
2. Dallie-hoz beszeltem.

De latom te mar lvl 28 vagy, szal offpro lett belõled is.Ugyhogy en balra el.

ha jol tudom akkor Franz is official server....

Jah és még van 1 ELÉG nagy különbség hivatalos és free között : a skillek a hivataloson az eredetiek mig freen tuti át vannak dolgozva mivel elvileg a lineage le van védve. + Hivataloson vana legújabb chronicle mindig és mire rendesen lemásolják a free szerverek addigra már 1 újabb frissítés jön ...

Es ki beszélt itt most franz rol?

piac/farmer különbségek miatt már megvan az a grade ?? Míg a free serveren már 5. szinttõl használsz soulshotot és a szörny fedezi is ezt a pénzt addig officialon 32 es szinten se tudok több pénzt szerezni ha használok ss t... piac/farmer különbségek miatt már megvan az a grade 61esen ?? Gyere el Franzra és nézd emg a piacot: 200adenáért veszik be az animal skint és az EWC t jo esetbe 500kert alig van A grades srác a szerveren pedig ha jól tudom akkor már van subclassos srác is és az emebrek nagy része már elérte a 65 t ....

Meg az a masik tobb ezer akit nem =D

Biza elég a walker, ezt megerõsíthetik azok is, akiket 1 hete bannoltak😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

A piac/farmer különbségek miatt, míg te 61-en mar A grade- ben rohangálsz, low rates free servereken, jó ha megvan a B graded. Szal ez sem így van. És az 1x rathez sem kell tökösség. Ahhoz elég a walker..

Jah, nem a pénz tartja vissza, hanem az, hogy nem tud 3 nap alatt 80/80/80 lenni, és meg kell dolgoznia a cuccaiért (márha nem vesz 500 milla adénát). Az 1x ratehez kell a tökösség, nem a tejeléshez.

ui: látom beragadt a billentyûzeteden a T, az A, a R és a D betû 😊

Ez a PvP pontos dolog azért hülyeség mert 1 Tank vagy 1 buffernek hogy a francba lenne sok pvp pontja???? Nem aza dolga hogy az embereket ölje hanem hogy mentse a csapattársakat ami ugyanolyan fontos. (Ha jól tudom mass pvpbe is csak azok kapnak pontot akik megölik az embert)Pl ott van a temple knight : hogy a francba szerezzen pvp pontot? vagy a paladin : odaadja az összes HPját a partytagoknak, vagy a Bishop healel és nem támad
Oké a Dark Avanger az 1 más téma tankoknál de azzal is 20 év alatt ölsz meg valakit
De ez az egész megfog változni a C6 duel rendzserrel...

B@lu
Nagyon elfajult a tema
a topic fejlece szerint ez az offosok foruma, nyugodtan szet lehet itt nezni, de kurvara nem kell it tsavazni se oda se vissza mert kibaszottul nem erdekel hogy mi megy a freen meg ki a kemenyebb a frees vagy az offos...

ez itt offos forum tehat ha nem teccik valami akkor kuss az anyadba es takarodj es vissza se gyere ..ennyi...EZT VEGYE MAGARA AKI AKARJA

Milyen szabályokról beszélsz ?
Attól vagy tökös meg baszakodsz a Destroddal 2 éven keresztül és van 200k pve pontod? Hagyjuk mar.. TARD.
Ki ezt szereti, ki azt. Egy fikarcnyival sem vagy több azért mert te offon játszol. A legtöbb embert nem az tartja vissza off- tól hogy kifizesse azt a szánalmas 3k-t....

Így van, ezek szerint a második opciót válaszottad, ami így hangzott:
-nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz

De legalább vállalod, ez becsülendõ.

Illu, te nem galacticáztál valamikor? csak a phalanx név miatt kérdem

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

phalanx
#57046 <#crazya>

Ha ezt nekem írtad, akkor bocs, de nincs ahoz lelkierõm, hogy napi 1x órába l2-t nyomjak, és még ezért fizessek is. De nem értem, hogy akkor titeket mi motivál? Én amikor játszottam free-n, azért akartam mindig jobb cuccot, meg azért akartam gyorsan fejlõdni, hogy jobb legyek pvp-be, nem azért, hogy 1 lövéssel kevesebb legyen a mob.

Ja és nehogy azt hidd, hogy irigykedek rád, mert ki tudsz fizetni szaros 3000 ft-ot havonta. Én soha nem mennék offra az 1x rate miatt, nem a pénz miatt.

én csináltam freen 75-ös karival egy nap 70 pvp-t.
offon 3 van. most akkor jani vagyok vagy nem? 😊
Gordis2k
És garantálom megtudod mi az amitõl büszkék vagyunk akár csak 1 pvp pontra adot körülmények között.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Taptarap
hát ez elég prímitiv volt.<#lama>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Tufa
i am god...

Hja és mögötte még pyros sem fog ott állni !!! =(

Jah és a "csinálok egy kiskarit, flagelek vele és agyonveretem 150-szer a mainemmel" nem számít pvp pontnak - merthogy kb. 1 óra alatt csinálok neked olyan screenshotot egy bishoppal amin subclass nélkül lesz ennyi a neve mellett. De majd kirakom neki title-be, "150 pvp I R god", és mindenki leborul majd elõtte, "figyeljétek jön a faszacsávó, mindegy, hogy bishoppal játszik, mégis van neki annyi pvp-je, hogy még freen is rettegik a nevét!".

Gordis2k
És garantálom megtudod mi az amitõl büszkék vagyunk akár csak 1 pvp pontra adot körülmények között.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szõröstalpú barátom, ugorj be offra pár hónapra (jahogy sajnálod a pénzt; nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz; hogy 2 hét után abbahagynád mert nincs pénzed a top cuccokra/SS-re/utálna mindenki mert f*szfej vagy; 70 felett naphosszat sírnál ha többször 4%-ot vesztenél; sírnál, hogy nincs saját buffered és anélkül milyen szar), indíts egy tankot/prophetet/elven eldert/bishopot/BD-t, tehát tõrösön/íjászon és nukeren kívül bármit, nyomd fel 70-ig, de ha nem lesz 150 pvp pontod, akkor haladéktalanul kérj magadnak 40 év szigorított fõbelövést, felfüggesztés nélkül, különben a saját elveid szerint a létezésed nem érdemes.

phalanx
freen szerintem nem is ismerik a bsoe-t <#beka2> itt nállunk viszont ha a célpontodban egy pillantra is felmerül a kétség, hogy esetleg vesztesként kerül ki a pvpbõl, akkor már ba***atod a pvp pontodat <#idiota>

csak egy ötlet, menj be offra, flagelj egy magyarra, visszatámad. menj be bármelyik offmod serverre, mondjuk nightmare, 10bõl 9 anyázik miatta. de várlak szívesen nightmarre, hoyg pvp tudást nézegessünk 😉

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Cobra.
Mi lenne ha az értelmetlen vitatkozás helyett segítenétek a kérdezõknek?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

én teljesen nyugodtan kifejtem a véleményem erre való a fórum.
Gordis2k
Én azt hisszem ha valaki itt irogatta a pvp élményeit az én vagyok!!

És igen büszke is vagyok igen sok brutális pvpmre. Míg freen az spsemmel megöltem 20 embert gyakorlatilag sérülés nélkül itt ezt nem játszod el! Tudom jobb már a helyzet freen néha én is megyek ha karbantartás van de felejtsd el, hogy ugyan az 2 ora egy héten nálunk ennyit áll a szerver ebben a 2 órában szereztem már 100+ pvpt mailkával meg egyszer egy 40 fõs orosz klánt ownoltunk 1 órán át nevetséges skilljeinknek köszönhetõen😊

Endaer
jolvan, en csak az utolso 2 honaprol nyilatkoztam. Ellenben, szerintem azt a ket honapot mindenkepp jo lenne megtartani mint minimalis szinvonalat, es abba ez nem fer bele szerintem.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

nem 😊
másrészt kb 1 éve járok ide és igenis sokkszor olvastam a nagy gizda offos pvp keménykedéseket 😊
Endaer
Biztos en voltam a figyelmetlen, de most igy hirtelen, munka kozben nem jut eszembe az elmult 2 honapbol (en meg csak ennyi ideje officialozok) olyan, amikor itt ezen a forumon valaki arra lett volna buszke o mekkora pvp bajnok, fuggetlenul a pontjaitol. Lehet, hogy szelektiv memoriam van, es nem jegyzem a nagy baromsagokat, de ha csak az elmult ket napot nezem, hat nem az aktiv officialosok dumaltak a nagy pvp maniarol...

Egyaltalan... amig nem jottem offra, szandekosan nem is irtam erre a forumra... nem igy kene masnak is?

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Hát nemakarok ezzel vitatkozni mármint a pvp-pve-vel (de nem értek eggyet)
Mértkell találomra én életemben nem kerestem a balhét csak úgy de ha valaki belémcsapott viszaütöttem vagy a bosslopást láttam az ellenfél szemébemn akkor is öltem 😊 a bsoe meg a legpatkányabb dlog bekéne tiltani a lila/piros kariknál. Amúgy rólad nemgondolja senki hogy nem vágod a pvp-t mert azért 360+ alatt rendesen be lehet gyakorolni én azokon idegesitem fel magam akik mind a 20 pvp pontjukkal akkora gizdák hogy õk már mindent tudnak a pvp-rõl 😊
Nekem freen se volt soha 1k pvp pontom. De azért 70+on 10-20 pvp elég karcsú. Azért minimum 100-at illene összeszedni, fõleg egy ilyen játékba, ahol a pvp-n van a hangsúly. Persze lehet farmolni reggeltõl-estig, de ha nem használod ki a szintet és a cuccot amit összefarmoltál, akkor nem sok értelme van.

Abyss meg nem 7szeres hanem 3szoros.