Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I like The Party^^Make luv Occult-Lvl 33 Necrokezdemény(SH)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Uj vagyok meg official serveren gondoltam bekoszonok.
Nehanyan talan emlekeznek meg nf bartz - Hannibal ra(esetleg Obsessionra)
hat most itten ez lett a nevem.😊
I like The Party^^Make luv Occult-Lvl 33 Necrokezdemény(SH)
The Life is a Game. Yust play it!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
levelezni kell az SE-t mincs mese mert nincs manya😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Valaki léccives magyarázza el hogy a 60as SH nak 45 SE miért 0 manát tölt? MI az a határ amin belül töltene és miért van igy? <#conf>#conf><#confused>#confused>
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Kellemes üneppeket! <#wave>#wave>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Kíváncsi vaok, mit talál ki az NCSOFT karácsonyra...
Kíváncsi vaok, mit talál ki az NCSOFT karácsonyra...
hehe szendvics pénzrõl rögtön Gordi jutott eszembe <#hehe>#hehe>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Excal1bur Leader of Sleepers
na ebbõl is látszik mennyit konyítok a pvp-hez
ezért összeerõlködhettem ezt a kis összeesküvés elméletet
hehe 😄
ÜDV:egy észosztó<#banplz>#banplz>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Mostanában elkezdtem megint olvasgatni a topikot. Az egyik utolsó témához kapcsolódva, egy kis érdekesség. 😊
Láttam volt itt vita pvp-rõl is. 😊
Játszottam egy kicsit offon, de sose pvpztem vagy jártam siegre, nekem tökéletesen elég vot a hunt. Sok klánból a pvp miatt léptem ki, egyszerûen nem lehetett szólózni, mert mindig leölt valaki az ellenséges klánokból. Ami meg a rengeteg pvp pontot illeti: a táposabb playerek soxor rendelkeztek pk karakterrel, amit direkt azért húztak fel, de miután piros lett a karakter mindig õk ölték le és ebbõl rengeteg pontot összetudtak szedni.
Emléxem crumában amikor még low lvlek voltunk és lejött 1-2 köcsög, mindig ezt csinálták, mivel értünk kissebb játékosokért sok karma járt, volt amikor 4-5x leölték a pirosat, így elég rendesen gyûlt nekik a pvp pont. Nameg ugye a nagy klánoknál is rendszeresen leölik egymást, ha egy társ pk-zott. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy sok playernek ezek az értékek egyáltalán nem valósak.
Én igazán egyetlen gyerekre emlékszem aki nagy pvp-s volt a sieghardton és az Zert. Volt, hogy 2-3 társával eljött al-hoz és ott oltogatta a 20-30fõs népet. Nagyon nehezen tudták levadászni, mire 1x meghalt addigra leölt 8-10 playert, és akkor még nem volt bsoe.
na gyorsan be is fejezem a nosztalgiázást, mert még a végén..áá dehogy!
további jó játékot és kellemes ünnepeket(hátha addig nemjárok erre)!<#wave>#wave>
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Pronghorn nevu mobokat hol talalok?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Éredekes, hogy megemlítették a walker-eket 😛
A végén a kis húzottszemû hasonlított Frey Tamásra egy picit...lehet újabb dossziét forgat 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
Jurilla (Friend) has logged in.
Remélem nem csak káprázott a szemem... 😊
"...the purchase or sale of in-game assets for real world currency is a violation of the User Agreement and a punishable offense."
Sõt, hogy tovább ragozzam a tényállást, a donate-elés büntetõjogi következményekkel is jár, ha kiderül.
Továbbra is van eladó L2 +30 nap game time bontatlan amúgy!
3K-ért odaadom akinek kell PM vagy msn:[email protected]
Elvileg a donate nem jár bannal mert a játékon belül csak a pénzt kapod meg,a bötbbit neten intézed és semmi köze az accauntodhoz ha jól tudom.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Csak hitelkártyával tudok donatelni?
Az feltétlenül kell hozza?
Elöre is köszi.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ez engem a L2 hangerõ szabályozójára emlékeztet (és mivel minden csúszka osztáson áll tuti nem lehet fél osztásra állítani ergó semmi változás)<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#confused>#confused>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep