Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem kéne inkább itt lazaságban felhuzni és ha jön a szerver transver szépen átviszed a karid.
Na akkor jo visszatérést:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Amúgy frenzy/guts remek csapatmentõ "oh shit" esetekre is, nem csak pvp-ben hasznos - pl. pár hete Antharas Lair-ben Skandar úgy gondolta, átfut a barlang másik sarkába, utána a vízözön:). Behúzott rengeteg mobot (nekem mind piros volt és többszörös HP-sak), mondom nem hagyom egyedül meghalni, 30%-nál kattintottam az "imba" feliratú gombomra (frenzy+battle roar+raget nyomja el, tõrrel a kézben, ilyen sorrendben; zealotot azért nem, mert az -80% vagy mennyi healing), aminek az lett a vége, hogy Pyros olyan spamhealt nyomott rám amilyet addig soha, elittam 2-3 quick heal potit, és amire meghaltam (és csak én, senki más), 2 mob maradt élve körülöttem - de a party többi tagja állva maradt és ez a lényeg. Szerintem ezt más kaszttal nem játszod meg ilyen helyzetben.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Ez a RoadCafé :)
Aki eljön kap ey forocsokit ajcsiba:) (vagy egy szabadon vélasztott italt):)
Excal1bur Leader of Sleepers
Ja meg a kockák... sajnos azok sajnos továbbra is csak 20 percig vannak -persze azokat nem lehet eltüntetni, és idézésnél levonja egyösszegben a krisókat <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Vagy félre értettem valamit? Muhahahahhaha:)^^
Alaposan ismerve a destrot, apró de nagyon hasznos trükkökkel a rage kb. 85%-ban rajtad lehet (sws imba songot nem számítva, azzal 100%), azaz rendes XP csapatban állandó +65% patk-al mászkálhatsz. A frenzyt én jelenleg 1 buffround alatt 4-szer tudom elnyomni (ez ugye azt jelenti, hogy 20 percbõl 6-ot frenzyben töltök, a maradék 85%-át rageben), olyankor általában a csapat többi tagja a lootot szedegeti utánam, és egész termek/barlangok tisztulnak ki<#wink>#wink>.
XP-zésre Infernal Master /focust és Tallum Armort ajánlom, PvP esetében a HP és a focus is jó választás, valamint a Majestic szett is képbe jöhet - ez már játékstílus, a csapatod stb. kérdése.
Én imádom a kasztot minden hátránya ellenére (lassú, melee stb, nincs root stb. - én mindig azt mondom, hogy ezekre ott van mögöttem egy másik társam aki kompenzál) és egyszer sem bántam meg a választásomat. De talán ide téved valaki azok közül, akikkel már partiztam, és elmondják, õk, hogy látják a dolgot:).
fuck mmo's..i.,
érdeklõdnék C5-ben destroyer milyen pvp-ben? estleg van aki azzal játszik közületek? mennyit dobnak rajta a c5 skillek, (pl. Infernal form, zealot)
milyen kasztok ellen veszi fel a harcot és mik ellen esélytelen?
köszi a válaszokat.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
-a free trialra 1 hónapig lehetett regelni november 6tól.tehát azt már
nem lehet.
-a kliens letöltése alapból nem fizetõs csak a használata
-ha nem fizetõsön akarja használni azt már freenek hívom
"...letölteni a klienst, ami nem fizetõs?"
A kliens nem fizetõs. Az Official szerverek fizetõsek.
A kliens letöltésre a fileplanet valóban jó, kérdés, tud-e a delikvens alapvetõ angol szavakat értelmezni...? A többségnek nem megy, ez van - az autó se jogsival megy, mégis, nem ajánlatos vezetni jogsi nélkül.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
L1 pl még mindig megy, L2tõl teljesen függetlenül <#vigyor5>#vigyor5>
Meg ha a fejlesztõk nem hülyék nem teszik tönkre az elsõ pillanatban L3-at L2bõl hozott überkarikkal/cuccokkal -elméletileg csak a gm-ek hülyék... <#hehe>#hehe><#crazya>#crazya><#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!