Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
acument rakja ra gondolom azért mondta

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

semo1
L3-rol van valami info?

mammonnak mi köze a som-hoz?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

meszitibi
WTB SOM w/ACU PM játékba plz (max +3) 2 napja nem lehet kapni, mammon meg miért is lenne... <#help>

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Gordis2k
Na jo lehet ott még olcsobb is a fene sem tudja:) te tudod remélem lesz cimbid ott is.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Te zseni megin neki álsz franzon szemvedni ?? aho a d-grade arany árban van?

Nem kéne inkább itt lazaságban felhuzni és ha jön a szerver transver szépen átviszed a karid.

Na akkor jo visszatérést:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

WhiteRiC
Nem hiszem, hogy valaha is visszamennénk. :) Talán majd L3-ra újra elõfizetünk, de ez még csak a jövõ zenéje.

VipJoco
Keresek Franz-on játszó embereket! PM ME <#circling>

BEAST
haliho Cromac , mesz vissza officialra? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

VipJoco
mAilkaEVO3
hehe én leviszek 8 embert ugy a szivhez hoyg egy mobhoz se kell hozzáérni csak gyönyörködni a kilátásban stb ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Ja, még a destrós témához két szót: azért már hallottam sírni Spidert, hogy "ne rohanj b*mmeg; ne öld meeeeeeeeeeg még nem seedeltem" :D. A személyi híleremet meg azért, hogy ne rohanjak be 10 mob közé :D. Nekem emiatt tetszik a destro, olyan tipikus nagydarab barbár, aki csak dühösebb és õrjöngõbb lesz a sebektõl, de nem törik meg (bah, még a végén felülkerekednek rajtam a szerepjátékos érzéseim:)) - lehet, hogy lassúcska, de nem érdemes a közelében maradni =).
Amúgy frenzy/guts remek csapatmentõ "oh shit" esetekre is, nem csak pvp-ben hasznos - pl. pár hete Antharas Lair-ben Skandar úgy gondolta, átfut a barlang másik sarkába, utána a vízözön:). Behúzott rengeteg mobot (nekem mind piros volt és többszörös HP-sak), mondom nem hagyom egyedül meghalni, 30%-nál kattintottam az "imba" feliratú gombomra (frenzy+battle roar+raget nyomja el, tõrrel a kézben, ilyen sorrendben; zealotot azért nem, mert az -80% vagy mennyi healing), aminek az lett a vége, hogy Pyros olyan spamhealt nyomott rám amilyet addig soha, elittam 2-3 quick heal potit, és amire meghaltam (és csak én, senki más), 2 mob maradt élve körülöttem - de a party többi tagja állva maradt és ez a lényeg. Szerintem ezt más kaszttal nem játszod meg ilyen helyzetben.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Gordis2k
Ha jó a hangulat egynek:)

1nek számít a kancsós is?

Vizsgák után becsomagolom Pyrost egy bõröndbe és kiiszunk a vagyonodból xD

Gordis2k
Egye fene megmutatom:)
Ez a RoadCafé :)

Gordis2k
Gyere!! Pécs RoadCafé Rákoczi ut. 50. :)

Aki eljön kap ey forocsokit ajcsiba:) (vagy egy szabadon vélasztott italt):)

kösz :P

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordi mit ittál? Nekem is hozz belõle :D

Sámán
Persze én csak unikornis viszonylatban tudok nyilatkozni <#vigyor5><#nevetes2>

Ja meg a kockák... sajnos azok sajnos továbbra is csak 20 percig vannak -persze azokat nem lehet eltüntetni, és idézésnél levonja egyösszegben a krisókat <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem olyan régen változott, most minden petet 3buffnyi idõre lehet megidézni -már ha gyaksz is vele (ha csak ácsorog akkor órákig megmarad) -de ettõl az idõtõl nem függ a krisó. Minden petnél szinttõl függõen le van írva a skillekhez hogy mennyi krisó amíg megidézed, és mennyit kajál összesen amíg "él". Pl idézéskor 2 d-krisó, és 14 alkalommal von még leg 2-2 d-krisót -ez azt jelenti hogy ha a "zöld csíkját" felosztod 14 részre, ahogy elér egy határt levon 2 d-krisót -ha a summon pet csak ácsorog, marha lassan megy le ez a zöld csík -de attól még ugyanúgy 14x fog összesen levonni -persze akármikor eltüntetheted (unsummon) és akkor nem zabál tovább <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
A destro nagyon jó kaszt attol mert dallie nem tudja használni csak 85 meg 65% ban attol még jó.

Vagy félre értettem valamit? Muhahahahhaha:)^^

Gordis2k
hát ha csak van 5-8perc sumontol fugg ha hsználod 1-3 perc eszmeletlen drága...

Légyszi segítsetek : A Dark panther vagy a többi summon hány percenként eszi a kristályt?

nem Cromac! SE neked való :P Hidd el :D

Cromac Mac Art
köszi az infót, nekem még anno C1-ben volt destrom, és azóta azért sokat változtak a dolgok (szerencsére). azthiszem meghoztad a kedvem a nagy zöldekhez való visszatéréshez :)

meszitibi
Ha valaki tud SOM ot acumennel léccives szoljon !

Engem még nem löktek ki partiból azért, mert túl keveset sebeztem volna :). Amúgy a sebzés (és tallumban, jó buffokkal az atk. speeded is 600+ - az én szintemen persze) miatt még a nálam 8-10 szinttel nagyobb mobok is ragadnak rám, kérdezd csak meg Spidert <#crazya>. Infernal form nem rossz, de mobja válogatja, mennyit dob. A zealot ellenben a frenzy mellett az másik "godmode" skill, lvl74-en +100 critet, +30 runspeedet és +30% atk. speedet ad.
Alaposan ismerve a destrot, apró de nagyon hasznos trükkökkel a rage kb. 85%-ban rajtad lehet (sws imba songot nem számítva, azzal 100%), azaz rendes XP csapatban állandó +65% patk-al mászkálhatsz. A frenzyt én jelenleg 1 buffround alatt 4-szer tudom elnyomni (ez ugye azt jelenti, hogy 20 percbõl 6-ot frenzyben töltök, a maradék 85%-át rageben), olyankor általában a csapat többi tagja a lootot szedegeti utánam, és egész termek/barlangok tisztulnak ki<#wink>.
XP-zésre Infernal Master /focust és Tallum Armort ajánlom, PvP esetében a HP és a focus is jó választás, valamint a Majestic szett is képbe jöhet - ez már játékstílus, a csapatod stb. kérdése.
Én imádom a kasztot minden hátránya ellenére (lassú, melee stb, nincs root stb. - én mindig azt mondom, hogy ezekre ott van mögöttem egy másik társam aki kompenzál) és egyszer sem bántam meg a választásomat. De talán ide téved valaki azok közül, akikkel már partiztam, és elmondják, õk, hogy látják a dolgot:).

MeoH
C5ben a Destrok durvak lettek, sztem nem nagyon lokik ki most partyikbol. Ha feltolja a skilljeit, igen lehet DDnek nevezni. Tobb ezreket sebez...

fuck mmo's..i.,

Cromac Mac Art
ja és még valami...+str dye-al, BW vagy Tallum heavy-ben kétkezes karddal rá lehet fogni hogy DD, vagy most is az a tipikus class amire azt mondják , hogy 'fujjnemkell'az XP partyba? :)

Cromac Mac Art
üdv mindenki

érdeklõdnék C5-ben destroyer milyen pvp-ben? estleg van aki azzal játszik közületek? mennyit dobnak rajta a c5 skillek, (pl. Infernal form, zealot)
milyen kasztok ellen veszi fel a harcot és mik ellen esélytelen?

köszi a válaszokat.

ZsuzS
#57257 tárgytalan

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

meszitibi
WTS +11 Homomculus Acumen -nel olyan 110milla körül PM játékba

ZsuzS
wtb greater heal SB

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Tufa
van valaki akinek van olyan lehetõsége hogy neten keresztül fizessen valamit? nem paypal. 6 dolláros tét lenne, hétfõn banki utalásal fizetném vissza. sürgõs lenne a dolog...

B@lu
irhattok ide sg privire is

B@lu
WTS ADENA A SIEGHARDTON

meszitibi
NM Robe szettet cserélnék DC robe szettre ha esetleg érdekel valakit.

mien patchet? xD

zsolesz92
jah megvan patchet kell tölteni a server oldalrol

zsolesz92
vagy ott az add gamenél kell vmit bütykölni? keressek serialt és azt irjam be?

zsolesz92
hali, reggeltem a lineage2.comon accot, be is enged de a játékban ezzel az accal meg jelszóval nem enged. mitr csináljak?

Facek
Kliens hasznalata se fizetõs csak a szerver ahol játszol :P
ZsuzS
akkor talán egyértelmûen kéne fogalmaznia :)
-a free trialra 1 hónapig lehetett regelni november 6tól.tehát azt már
nem lehet.
-a kliens letöltése alapból nem fizetõs csak a használata
-ha nem fizetõsön akarja használni azt már freenek hívom

Endaer
egy örökérvényû gondolat, dal helyett képben kifejezve:

"...letölteni a klienst, ami nem fizetõs?"

A kliens nem fizetõs. Az Official szerverek fizetõsek.
A kliens letöltésre a fileplanet valóban jó, kérdés, tud-e a delikvens alapvetõ angol szavakat értelmezni...? A többségnek nem megy, ez van - az autó se jogsival megy, mégis, nem ajánlatos vezetni jogsi nélkül.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Sámán
L3 egy teljesen más játék, már ha L1-L2 kapcsoltaából indulunk ki.
L1 pl még mindig megy, L2tõl teljesen függetlenül <#vigyor5>
Meg ha a fejlesztõk nem hülyék nem teszik tönkre az elsõ pillanatban L3-at L2bõl hozott überkarikkal/cuccokkal -elméletileg csak a gm-ek hülyék... <#hehe><#crazya><#buck>

FeketeVipera 77 SS

mennyi az esély arra, hogy a L3-ban új karit kell kezdeni és nem lesz az L2 folytatása? vagy ez hülyeség, upgrade és megy tovább?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Occult
SH:)

I like The Party^^Make luv Occult-Lvl 33 Necrokezdemény(SH)

mAilkaEVO3
hihi üdv és melyik serverre jöttél ? :)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Occult
:PP

I like The Party^^Make luv Occult-Lvl 33 Necrokezdemény(SH)