88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85890 Hali.
A játékban véletlenül eltüntettem alulról a skill bar-t hogyan tudom visszahozni?:D -
BaalKain #85889 Adena eladó Chronoson pm itt :) -
GGabika #85888 Egy buta kerdes urak.
Melyik szerveren jatszotok hol vagytok Chronos vagy Naia? -
#85887 Abban teljesen igazad van, hogy már elég volt a mobok öldökléséből. Én is személy szerint unom (c1 kezdése óta megunta az ember), de vagy legyen akkor engedélyezett a bot, vagy bannolják mindet. Mindig is utáltam, hogy volt aki folyamat csak botozott és semmit nem kapott valakit meg bannoltak bot miatt. Nem azért írom a 6-8karimból nekem csak egy szált el emiatt, de akkor is vagy mind vagy egyet se!!! De az is teljesen igaz, hogy az a kari amivel végigszenvedted azt a 85 mostmár 99 szintet sokkal tovább lesz élvezetes mit egy amit felbotoztál, mivel semmi nem tart vissza az új karitól, max 1hónap :D -
#85886 nehéz leállni a témával, akkor még ezt hagy mondjam el. Nem modtam, hogy kimagasló és példás az életvitelem, szerintem ezt meg se lehet határozni ahogy mondtad kinek a pap, kinek a papné. Azonban azt meg te érsd meg hogy a játék bizonyos részeit szeretem, egyes részeit nem, amit nem szeretek azt megoldja a bot, és ennyi a napi 1-2 óra game örömöt szerez nekem ami még ha nem is hasznos időtöltés, még is szükséges, ha nem egy robot az ember, az aszonnyal se azért ülök le filmezni mert hu ez moat hasznos lesz :D 1 szónak is 100 a vége...vagy fordítva ?:d nah midn1 a lényeg azért botozok mert számomra a hent idő pocsáklás nem akarok rá áldozni 1 percet sem, ha nem muszáj és ennyi PONT. :D
-
#85885 Kinek a pap, kinek a papné ugye (:
Én csak azt nem értettem meg sosem (és most ne vedd magra légyszives), hogy jönnek az emberek, azzal a szöveggel, hogy "huh tök fasza az életem, nincs időm semmire", stb. akkor minek pocsékolja azt a drága szabadidejét egy MMO-ra? Kb. 1000 féle képen el lehet "baszni" azt az időt anélkül, hogy bárki is nyavalyogna, hogy grindelni kell mint egy no lifer, és nem kell másoknak hallgatni, hogy mekkora kocka amiért több időt öl a játékba napi szinten.
Nekem majdnem 3 évembe telt az egyik karim felhúznom offon 85-re, de mégis élveztem a játékot. Sokat PVP-ztem, jól éreztem magam másokkal ventrin, stb. Én úgy vettem észre, hogy aki az egyik napról a másikra akar 85 lenni, az sosem élvezi igazán a játékot és még annál hamarabb is beleun mintha hetekig farmolna. -
#85884 Lehet, sőt elhiszem, hogy többet :D de én nem hentelek egy percet sem, pedig amikor kezdtem én voltam a hent király aztán hál isten változott a életem(szerintem) jó irányba, és többet nem kötött le, hogy nah megint egy fettered soul olé 4X xp hajrá az enyém lesz. Mindenki azért játszik amiért akar engem nem izgat ki legit, és ki botter, csak elmodtam a véleményem, ahogy az elöző hszben is. Btw én is beszélgetek ventrin emebrekkel azt az only pvp nem zárja ki, ahogy az rb partykat sem. Még vmi, nem felvágás kép írtam amit írtam, mint mondtam tőlem mindeki akkora kocka lehet amekorra csak akar, én is az vagyok csak másba ölöm az időm és szerintem a henteslés idő pocséklás ennyi.:D A témáról ennyit mert ebből órási falme lavina indulhat a két tábór önérzetes emg testesítői között és ezt nem szeretném :D -
aalat #85883 Ha most kb 15 evvel fiatalabb lennek, azt mondanam: "Fogadjunk, hogy elo partyval 2 ora alatt tobb xp-t szedek oszze, mint te mondjuk 6-8 ora botozassal."
Kb semmi ertelme botozni mar. lassu xp, szar drop, akkor meg minek?
Csak azert, hogy egy forumon lehessen irni, oh, en nem hugyozok uvegbe... meg hogy wow.. nem bannoltak a karim, sooot egy dc shiled is volt az inventoryban reggel.
Hat nemtom, en inkabb jatszom azt a 2 orat, beszelgetek ventrin emberekkel, netalan pvp-zek. Felhuzni egy karit 85-re ma mar semmi.. es nem bot kell hozza. -
#85882 Nem akarok senki oldalára állni a vitatott téma körben, meg ugye volt már itt pro kontra kis millió, de ha nem tötyöm lötyöm játékos akarsz lenni, és esetleg később szeretnéd azt játszani amire az l2 való, tehát pvp-ni, akkor két lehetőséged van:
1. üvegbe pisálsz, elfelejtesz olyan apró cseprő dolgokat mint munka, élet, család, barátok és alapvető emberi szükségletek
2. botozól
Persze ha a ,,vasárnapi l2" is megfelelő, akkor legyen az ember legit, sőt ha azt veszük mennyit egyszerűsödött a szintezés pl c4 óta, akkor egy munkanélküli, vagy otthon tespedő egyetmista, már már kisebb erőfeszítéssel is letud tenni vmit az asztalra. Azonban én még ennyit se akarok áldaozni és csak játszani akarok ismétlem JÁTSZANI napi 1 max 2 órát abba nem fér bele a hentelés vagy is de, csak épp 3 év mire vmire való karit összerak az ember biztos jó a pvp lvl 60-on is de még se az igazi...
Végűl kis személyeskedés. Nem vettem magamra amit írtál, de picit okszimoronnal tartom amit megfogalmaztál nyomorék aki botozik ?? ok lehet csalónak nevezeni, köcsögnek, legit önérzetét sárba tiprónak egy alapos pkzás után, de nyomoréknak ?:) azért mert van eszem és nem ülök napi 6 ban a gép előt egy hegyolaldt kibérelve hát nem tom de modom no offense csak nem értem az összefüggést :D
-
#85881 -
#85880 Lehet csak én vagyok, de nem annak kéne lenni a nyomoréknak aki BOT-ozik? Signaturodba amúgy "... AN art." a pontos :H -
#85879 Gondolom a következo valami chuck norris os lesz? right? -
#85878 Köszönjük emese -
#85877 Azt nem tom, de az off klienst csak c4-ben láttam utoljára, azóta minden kari ugyan úgy nézki különféle szinű négyzet. :D -
#85876 Bot nélkül még elindul az l2? :P
[17:32:35] -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
[17:32:41] -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
[17:32:52] -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak -
#85875 Egy a baj ezzel, hogy ez l2.com nem az l2.eu szóval ez nem az innova rész tudomásom szerint. -
#85874 Innen -
#85873 bot nelkul mi :D -
#85872 Talán innen ? Mennyire megbízható ez az infó ? -
#85871 üdv, infod honnan van az indulásról ? -
#85870 NOV 30 -tól majd lehet megmutatni megint ki mekkora kocka csak most majd bot nélkül (egy darabig legalábbis)
Kíváncsi leszek hány szerver lesz de feltételezem nem a török francia német szerveren akar játszani itt a többség.
Ja és egyébként Endaer tényleg ICA tag volt már a PW el is mert emlékszem hogy MOS ba XP -ztünk. Az az EE meg akinek lenyúlták a boss ékszereit a két jómadár Shaere/Szekijoe volt (Aki még Diniz től kapta a baium ot de ez már más tészta) -
#85869 Akkor ezt dicséretnek veszem, mert nálam se a gear se a szint nem volt über:) -
#85868 Hat ez a jo jatekos dolog relativ , nalatok meg igen sokat szamitott a gear a skill enchant , de most mindenkinek top karija van szinte sokkal jobban kijon a kulonbseg . Bar igaz tobb volt mint most -
#85867 Azért azt te is beismerheted, hogy régebben azért jóval több volt a jó játékos - persze ezzel nem téged akarlak becsmérelni:) -
#85866 Ez az l2 halott kifogas pont az olyan nonfactorok hoztak fel mindig akik sosem jutottak sehova , csak egy sg forumon tudjak leirni mekkora kiralyok is voltak . -
#85865 A baratsag akkor romlott meg, amikor kiderult, csomoszor hazudtal, mindenfele hulyesegrol, arrol is, amirol tok folosleges volt.
Odike a top player, mikor a jatek mar reg a halott szakaszba kerult mikor elkezdtel offon jatszani, es alig voltak a szervereken ahhoz kepest, amikor meg mi eltuk a fenykorunkat... -
#85864 Én még emléxem milyen jókat játszotunk annó... ésmikor meglátogattalak pesten arra is... hogy miért vagy rám mérges arra nem de nem is érdekel.
2007-2009 Ecoteq IT
Elcoteq és a nokia
És én emléxem mi volt és nemis szoktam elfelejteni a barátokat... -
#85863 aranyos , szerezek vkit aki megolel a nagyszerusegedert es vissza allitja tevkepzeted , hogy te tenyleg tettel vmit ebbe a jatekba , vagy megelegszel azzal ha en elismerem h egy senki vagy es rossz voltal/vagy ebben a jatekban ?
ps: imadom onert es cqt torokra venni , ja nem mivel en top player vagyok nem random sws . -
#85862 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
En attol vagyok csodalatos, hogy sosem ugy teszem a dolgaim, ahogyan ti elkepzelitek, es megis elerem a celom. Ti azt hiszitek, nem akartok utanozni, kozben utaltok, amiert nem tudtok utanozni. Sajnos tudok rajtatok nevetni, igy egyelore nem fenyeget semmilyen veszely a ti iranyotokbol.
Az meg, hogy Odi beszel egy egesz ally leszopasarol, egyszeruen epic. :) -
#85861 hogy lehet utalni egy ilyen kibaszot rendes embert mint nihil , aki leszopott egy egesz allyt csak a magyarokert?! -
#85860 csak a tripla post kedveert:
-sosem volt titok az anilee-story egyetlen reszlete sem
-az eredeti tulajdonosaval, es az utanam kovetkezo tulajjal is mai napig tartom a kapcsolatot, akarcsak CE-vel. Ha masert nem, hat mar az emberi kapcsolatok miatt is jo huzas es jo vetel volt.
-amikor Gordi elment a Nokiahoz igat huzni (es erdekes modon a Nokia nem szerepel Gordi iwiw adatlapjan, de minden mas igen, szoval talan igaz sem volt), es en vivtam ki az amcsiknal hogy kapjon Detto baium gyurut, senki nem utalt erte engem (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor KegHawk meg Alt0id lenyultak vagy 30+ bossekszert, es behuztak a legregebbi ICAs magyar, Sh-akarmi nevu EE bossekszereit, es kisirtam NoSir-nel, hogy potoljak oket a klankeszletbol, akkor se utalt erte senki (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor valaki be akart kerulni magyarkent, de kis ket napos karakter volt, es academyt inteztem nekik, senki nem utalt erte (ezt kivetelesen megkoszontek az illetok, megjegyzem, veluk azota is beszelek es egyutt jatszunk)
-utalni akkor kezdtek el engem itt SGn, mikor paran vmi jellegzetesen magyar butthurt emo szar miatt kileptek, es en nem mentem veluk
bulvár-adalék:
-NF-en mindig is utalt az atlagos jatekos, mert en voltam az egyetlen aki pofancsapta a primitiv forumozokat, akiknek pl a netikett maig ismeretlen fogalom, vagy akibol nem volt olyan egyszeru hulyet csinalni (bar ertelemszeruen belolem is lehetett olykor, kar lenne tagadni... aztan amikor bannoltam aki atvert, ujabb "baratokat" szereztem)... ugyanakkor maig van olyan NFes, akivel NFC1 ota jo baratok vagyunk.
NF-en titankodni/gmkedni jo volt, amig az embernek volt turelme a tomeg nyomorahoz.
Offon vett karakterrel jatszani is jo volt, mert nem az szamitott, hogy vetted-e, hanem, hogy hogyan jatszol vele - es abban hoztam a megkivant szintet, ugyhogy innentol kezdve ha kérhetem, akkor csak bő nyállal, mert úgy szeretem.
-
#85859 ja, amugy az sps meg nem volt noblesse a megvetelkor, mert a sub sws csak 72 volt, es huzni kellett rajta, amit CatherineEnvy csinalt meg ijasz subon MoSban (jol jott neki egy sws az ijasz sub botozasahoz). :) -
#85858 Cool story... Error, koszi, hogy helyettem irtad le a valosagot.
Annyit hozzatennek, hogy volt egy Endaer nevu PW-m, 68ig felhuztam, es akkor mar az ICA Allyban voltam vele, mikor megvettem az sps-t, amit anno azert tettem, hogy Gordit konnyebben tudjuk feedelni. Bar aki ezt nem tudta eddig, az valszeg sose figyelt, ha meg nem figyelt, akkor most nem tudom minek jar a pofaja. -
#85857 Lehet hogy volt még egy magyar akinek nem támogattad a felvételét, és ezért az enemybe kényszerült, és sűrűn került vízszintes helyzetbe:) -
ErrOrHUN #85856 Szép kis történet kb annyi igazságtartalommal, hogy vett egy SPS-t és sokat kellett sws-t játszania.
Alapvetően valahol felvétel közelében volt, talán csak a szint hiányzott neki. Gondolta rövidre fogja a fejlődést, és megvett egy noblesse sps-t azzal a "hátsó" szándékkal, hogy Gordiból hero legyen. (lábjegyzet: kb ő volt az egyetlen akit nem támogattam, hogy felvegyenek, a tapasztalat hiánya miatt. Hálistennek gyorsan tanult és rámcáfolt)
Mivel tudott amcsi idő szerint játszani, ezért valamilyen szinten átvette a magyarok pátyolgatását a klánban.
Abban az időben nukert csak a legritkább esetben vittek bárhova, és íjász partykat használtunk mindenre, ezért értelemszerűen sws-t játszott. Erőltethette volna, hogy de hát ő SPS, csak mindenki leszarta volna :).
Netán te is benne voltál az allyban, hogy ilyen „jól értesült” vagy?
-
#85855 -
Lenderow #85854 Te nem tudod ki is Ő.Elmesélek 1 kis történetet.Egyszer volt hol nem volt volt 1x 1 kis szájhős mindenkinek megmondom hova szarik a légy típusú.Csak azt elfelejtette a kis nyomorék seggszőrzeten maradt betyárkörténk,hogy régen ő nem felhúzott karaktert hanem vett egyet mert be akarta nyalni magát a legnagyobb allyba SH-n de még a klántársai is egy szerencsétlen picsagyümölcsnek tartották és csak sws subbal mehetett bárhová is mert ugye bár herot csináltak a karijából (sps) de még így is olyan degenerált kis fogyatékos senkiházi gyerek,hogy main classban a partyk nem tűrték meg.
Hát röviden ennyi.
Jah és még egy mondat a célzott személyhez: Lehet sok itt a buzi de te vagy az egyetlen köcsög. -
#85853 Korlátolt senki? Mert te ki vagy? darkmeniksz seggnyalója? Te is aztán nagy valaki vagy... -
#85852 Ha eredeti kerékvágás akkor nem lesz itt senki.
Csak egyet nem értek, miért baszogat itt mindenki mindenkit? Tudom jó magyar szokás anyázni a másikat, de most.....
Végre fellendülne a dolog legalább némi info lenne a forumon erre -
#85851 Na aki kicsit ismerkedni akar az új GoD PVP-vel nyugodtan vethet egy pillantást erre a videóra.
P.S.: Remélem mihamarabb elhúznak a szájkaratésok és visszaáll a fórum az eredeti kerékvágásba.