88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#88084 https://eu.4game.com/lineage2/play/ -
SL1C3 #88083 Hali. Régebben játszottam offon, szeretnék visszatérni új karival. Hova érdemes felmenni, merre vannak magyar játékosok vagy klánok? -
#88082 update:
adena / cuccok eladva.
ami maradt: +6 r99 blessed leather armor 3*120
account:
99/99/80/80 . 99 Dark elf Wind Rider main / 99 Trickster dualclass. other chars on acc: 76 bishop, 91/85 summoner/acher, 86tyr, 88feoh, 85yul, 85tank. (zaken /freya chars :))
skills: Blood stab +10 , Hearth braker / chain blow / revesre/ hide / ue / aod / shadow chase / shadow flash / light armor mastery / crit mastery +6 all, rest +3 8 Ability point.
items:
+3 TW belt top pvp defense, +3DEX fairy antenna, +6shiny elemental shirt(+3 all stat), Aria bracelet +3DEX, dye:14 DEX -6 CON ,ceremony earring stun, 2 active skill reuse agment, 1 active heal augment, 1096 raid point, 485k fame point, many other things in invertory + wh.
+7 blessed apo shaper haste+focus 300 augment: giant critical weakness
good name, lot of pvp point, 2nd place oly. :)
pm offer -
#88081 update
wts adena @Core 2b van atm + ~20b AHban (sealed Longing/hunter talisman/ soul tezza/ +6bles r99 leather armor 3*120+ a szett tobi resze +6 normal 3*120) pm itt -
#88080 wts +6r99 light set 3*120 (felso blessed) ?€
soul AQ 130€ , soul tezza 75€ , istina earring ~60€, Longing talisman ~230€
+7 bles apo shaper 2sa 300 ?€
ha vkinek kell vmi pm itt. probalom ingame is eladni a cumot ha sikerul akkor elado adena is 1/30 ty.
nemtom karik mennyire mennek mostansag: 99/99 WR/Trickster ~+7 minden skill/ backstab +10, ha kell vmi info pm.
-
#88079 kapom a mélt hogy jon az uj expánsön, mivel lusta vagyok, valaki osszefoglalja ? -
#88078 elejen 7 vs tauti cc, tobbi siege fraps
-
apropol2 #88077 Hi
L2 es karakter/acc érdekelne,
Elsősorban Dencer.Felcuccolva előny!
Ajánlatokat a [email protected] címre várok. -
#88076 wts adena @Core
wts +6 r99 ligth set
Soul AQ, soul tezza, istina earring, hunter talisman, longing talisman.
es jo penzert 99/99 wr/trickster . cuccok egyben vagy kulon is eladok pm offer. -
Ba zsa #88075 nagyon trükkös -
irenicus #88074 A játékra gondoltam a villódzó valami alatt..... -
#88073 frost update miatt a launcher fixelve.
@ irenicus:
milyen villodzo valami? ujra lett renderelve a video, elvileg mar nem kene, hogy "villodzon" -
irenicus #88072 Mi ez a villódzó valami? -
#88071 -
#88070 a minoseg eleg fosgenny, de a mi partynkban volt vasarnapi siegen a healer
-
#88069 Ha Innova Core-on jatszol es meguntad a weboldalas ki-belogolgatast itt a megoldas:
http://users.atw.hu/dmxpowa/l2eu.zip
Mivel a regi forraskodom elveszett az eterben es valtozott a login rendszer is igy ujra megirtam a launcheremet, a zipbe mellekeltem a forraskodot (mielott elindul barmilyen feltetelezes, hogy accountot probalok lopkodni vagy virust toltottem fel)
Hasznalathoz be kell masolni a .zip tartalmat a Lineage2 mappaba (a system mappan kivulre)
A launcher betolt ket egyedi ini fajlt, nev szerint dmx.ini (l2.ini) es dmxuser.ini (user.ini), valtoztatasok az l2.iniben: karakter nev kiiras 4500 tavban (max), hangok teljes kikapcsolasa (jobb teljesitmeny) gyorsitotar novelese 32-rol 64MB-re (jobb teljesitmeny) user.iniben: ultrazoom
Minden sikeres bejelentkezes utan eltarolja a felhasznalonevet es jelszot egy kulon fajlba (launcher.ini) kesobbi egyszeru es gyors bejelentkezeshez.
Az launcher.ini-ben tarolt jelszavak kodolva vannak es csak adott pc-n hasznalhatoak, masolas utan masik gepen nem fogja tudni dekodolni a launcher oket, ezert ha tobb gepen is szeretned hasznalni nem eleg atmasolni az init, hanem ujra be kell lepni az osszes accountra.
Hasznalatat csak sajat felelosegre, en tobb, mint 1eve hasznalom es igazabol semmi nem tortent egyik accountommal sem.
Igeny eseten irok bele szerver valasztot, ha esetleg jatszik valaki Lilith-en, bar ezt erosen ketlem. -
ErrOrHUN #88068 háromért benne van a premium acc és a kátrányos levelei? -
#88067 o:cca'? ez mar nagyon kinaipiacos, nem? :( -
ErrOrHUN #88066 háromeze' okés? -
#88065 lvl1-es karakter jolesz? otezere' -
gaborkkk #88064 Sziasztok!
Sok évnyi kihagyás után ismét játszanék kicsit ezzel a játékkal.
Ellenben már azt sem tudom mi volt anno a belépési jelszavam, ezért vennék egy karaktert.
Emailben várom az ajánlatokat: [email protected] -
#88063 such butthurt,much wow -
#88062 koszi OdOnHUN ))
-Zsolesz -
ErrOrHUN #88061 lowbie carebear crew, QQmore -
get on my level -
#88059 WTS adena @ Core -
Pukkka #88058 Én csak itt hülyéskedek, te meg beírod az igazi email címedet baszki? -
#88057 Legyen meg nagyobb! HUNoff! -
ErrOrHUN #88056 Csak a dioni Pilvaxra látok esélyt... Az a baj, hogy csak az ilyen lowskillek vannak, mint dmx vagy bugi(lvl75 Sagittarius)... -
#88055 itt az ideje nagyban gondolkodni, legyen magyar ally -
Ba zsa #88054 Igen, én is azt látom, hogy valami változás van folyamatban a Lineage 2 magyar közösségén belül, már látom az alagút végét!! Szerintem végre jó lehetőségünk van egy nagy magyar klán létrehozására, mit szólsz hozzá??? -
ErrOrHUN #88053 Nagyon szívesen, örülök, hogy mi lehetünk a fény a sötétségben! Bármennyire is halott ez a játék, a világosság mindig győzedelmeskedni fog a sötétség felett!!!!!!!444444négy (hiába posztolgatja dmx a lowskill, lowquality videóit) -
Ba zsa #88052 Pukki már rávezetett, de nagyon rendes vagy, hogy felajánlottad a segítséget! -
#88051 sya
irj 1 levelet a [email protected] es elkuldom a kazyt.
pussz -
ErrOrHUN #88050 Neked viszont sajnos nem jött össze, segítsünk? -
Pukkka #88049 Ne keseregj azért. Lehetsz még olyan okos mint én. -
Ba zsa #88048 Ügyesen rájöttél a turpisságra, nekem egyedül tuti nem sikerült volna! -
Pukkka #88047 Szerintem te most szivatni próbálsz. Nem szép dolog =( -
#88046 Meg a mikroba is benyomhatod. -
Pukkka #88045 AZt lejátsza a winamp?