Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
honnan tudom hogy mennyit ernek a recik ha eladnam õket 😄 ?
lehet nem nagy az ertekuk csak honann tudom meg?
REAL MADRID

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ha meglonek attol te meg bsoezhetsz de o mar nem
ha visszalosz meg mar te sem
gondolom mig lila vagy
amugy gyerekek anno nem volt bsoe a jatekban erdekes mi?
ha egy erosebb elkapott akkor szetkent mit a fost! jo a hasonlat ugye?
tehat nincs utogetem meg raprobalok es bsoe ha nemmegy meg csak funpvp
meghalsz vagy megolsz ennyi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
téliszünetben volt idõm játszani aminek az eredménye egy 46 os sws lett, epidemicbe van felvétel ?! XD
már egy pár haverom belépett /luki,pro, etc../kb 10en kezdtuk el és haladunk szélsebesen. Szoval ha van felvétel akkor megdobtok egy névvel hogy kire kell PMezni ?
Trolling is a art.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
viszont egy újabb segítség kellene 😄
nem hagylak benneteket nyugton! 😊
szóval, kellene valaki aki regisztrálva van és tudna egy kis idõt szakítani arra, hogy kicseréljen egy fegyvert a mammonnál
továbbá stg7-es red soul crystalt keresek, ha van eladó
adok helyette tizeset(zöldet vagy pirosat) vagy adenát vagy valamit😊)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
na már most mire az az 5 fajta elmegy már az is lehet akár 2-3 nap, szóval nem lehet így
amióta van l2 játszom pár hónap kihagyással, mégse lett egy karim se 70-es, pedig volt, hogy hónapokig napi 15 órákat nyomtam, de ebbõl a 15-bõl min 12 piacozással ment el
ezerszer megfogadtam, hogy nem craftolok, nem piacozok
most itt az ideje, hogy játszak is végre, elég volt a szarakodásból 😊
bár ilyen egyszerû lenne, hogy csak eldöntöm, de ha nem tudok szolozni vagy nincs party akkor marad a piac 😄
Lol ne már lesz benne vár foglalás??
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
de ne valami idegen járjon már jól! 😊
A-grades és s-grades darabkák vannak fõleg, Akad 1-2 bw, keshanberk, zubei darab is.
Tallum, Majestic, DC, Nightmare, Tetosian stb., majdnem az összes felsorolt armorhoz van. Alap materiálok is vannak eladók, piaci buy-shopos áron vihetõk vagy megegyezünk.
pm riverdesouza, ha van neked való cucc tuti megegyezünk! 😊
Most meg megyek ünnepelni, mindenkinek egészségére 😄
01110000 01110010 00110000
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Amennyiben van valakinek pm RiverDeSouza a játékban(sieghardt)!
köszi
az a baj a frozen labyrinttel, hogy van 2-3 solo mob a csoportosak között, kevés van nagyon
de az is lehet én jártam rossz helyen
jetiket, gargoylekat, rehpedõ yintzu szerû valamiket láttam csak, mellettük csoportos farkasok vagy gólemek asszem volt csoportos jeti is
most dv-nél próbálkozom, hááát..jobb, mint a semmi, de erõsek és sûrûn vannak
FeketeVipera 77 SS
Talán frozen laby környékén van pár 60 körüli hely ami még jó lehet.
Más nekem se jut eszembe, gratu 61hez! <#eljen>#eljen>
FeketeVipera 77 SS
Frozen labyrint és csak akkor lesz belole sok ha skillezel arra az egy mobra ne skillez😊
Nincs annál jobb hidd el😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Akinek lógok a suedevel privizzen rám, ha bent van és megadom!
Mondjon már valaki valami jó helyet ahol 61-es tõrös tud szólozni! Lehetõleg olyan hely kellene ahol esnek a herb cuccok, mert dv jó lenne csak ott nem esik. Bár tudnám miért!
Tegnap elnéztem Schuttgart környékére, de ott sajna sok a csoportos mob. Amikor találtam ott egy magányos bivalyt kezdtem örülni, de miután neki támadtam(fehér volt) lett belõle vagy 5db, lestunoltak és meghaltam kb. 3mp alatt. 😞
Forsaken plainsen shamant nem tudok ölni a reflect dmg miatt na meg a tigris stunja miatt, a sima orc és a drake már kicsi, az ijász és a captain meg ritka és tigrisek között van.
Cemetery környékén és DC-nél sok még a pks? Bár FG még túl magas nekem.
Remélem majd csak találo valami jó kis helyet. 😊
Esetleg, ha partyba kell 61-es tõrös szólhattok(sand bomb powaa😊!
FeketeVipera 77 SS
Fõleg néhány <#kocsog>#kocsog> aki mindenkit lesbõl leöl, aztán ha összeszedi magát az illetõ(k) mint a villám bsoe<#vigyor5>#vigyor5><#crazya>#crazya>
De egy jólsikerült bosszú után eléggé para lesz karmát ledolgozni -fõleg egyedül (ee everyhelp...) <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez akkor gondolom nem csak a Zriche-re lez igaz, vagy csak Zariche-re??? <#csodalk>#csodalk>
FeketeVipera 77 SS
A rift nem enged be csak partyval és az uj szabályok szerint ha nálad a kard no party...