Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ijaszok kozul melyik a nyero, mert en egy elfet szeretnek majd inditani, velemenyek?
Jah és van egy tippem, hogy ez azelõtt történt, hogy berakták volna GPRS-t a zarichébe.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Egy kérdés te mennyit húztál kézzel a karidon? És mikorra fáradtál el?
HA elég sok buffscrollja van!
HA elég sok ghp/qhp/gcp/elixirje van!
HA a clánja/allyja védi a seggét!
HA a herók többsége az õ oldalán áll!
HA egy kóbor tõrös nem szúrja hátba!
HA botból hamarabb veszi észre a közeledõt! vagy egy party az elõtte lévõ szobában xp-zik és szól neki!
HA van rá 6 napja hogy éjjel és nappal tolja!
Különben NEM!
És az uj updattel ez meg fog változni, mert ha meglövi valaki akkor nem tud elBsoezni!
A Francon meg azt vágom, hogy nincs hero. De úgy látszik 1 tökös magasszintû tõrös sem, nah azt nem gondoltam volna 😞
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Franzon 3 nap alatt egy 64-es bármilyen tõrösbõl 75-öt varázsol a kis szépség...ezt tapasztalatból állítom...😊 úgyhogy River jó lesz belehúzni...😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
ez nem prophet az orkok csak aoe buffokkal rendelkeznek kivetel a soul shield
ha igen:
WC kizarolag partybuffer, 56 utan szinte mindig kap partit elmeletileg
pvp ben 2-3 skillre hagyatkozhat a fo-fo-fo skillje a steel essence(life drain) ha szukseges a sleep, szerencses esetben a stun.(ha van ido akkor az egetes mert az eleg perverz csak lassu kb 1.5k / 15 secs nem lehet leszedni)
harcoskent is jo , egy torrel a kezeben soul cry bekapcsolva nagyon szepen sebez!
78 on megkapja az alombuffot ami jelenleg az egyik legjobb buf fa gameban . nincs neki soul guardja (ami megdobna a pdefet iszonyat ertekkel)
az OL nem tud partybuffot adni, tehat ha akar 1 dd is klanon kivuli mar nem fog szeretni. ha makker vagy es felhuznak 76+ ra (77 tol szep az elet csak hogy tudd) akkor viszont egy olyan kari lesz belole ami egyszeruen overtap! iszonyat teruleti debuffok, silencem root, sleep, wind shackle, es meg sok sok nagyon kellemetlen debuff, SOUL GUARD ami megdobja a pdefet nagyon!!! szinten megvan a steel essence ami a wc nel, de o 78 on olyan tap buffot kap ami sokkal nagyobb m attackot ad neki a sajat empowerrol nem is beszelve.
nagyon nehez felhuzni az overlordot, sokak belebuknak meg ic ben is sokan belebuktak egyszeruen iszonyat szopas es kesz legalisan 1 ol sem huzodott fel sem ic ben sem azon kivul ez nem titok.
78 on a jatek leges leges legerosebb karaktere de ahhoz ke 1 darab ÉV jatekido es joparszaz milla adena
a jutalmad az hog egy olyan karit kapsz ami full buffba barkit megol 1 v 1 ben
es ez nem vicc ez teny
ha freen jaccol akkor meg tokmindegy mert 1 ora alatt 78 as vagy
es ol-al kivalasztott emberekre nem is lehet buffolni?
OL meg Ally buffos,viszont OL 70+ fölött dúúrva viszont WC majdnem ugyanaz mint a Prophet.WC-vel többet fogsz partyzni az tuti de OL-t meg minden pvp-re siegre viszik persze csak magas szinten
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
És jah, azért találnék krait akin jól áll, ha nem is Vipi lenne az <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Gondolom ha eljutsz a végéig vagy nemtom akkor kapsz ilyet.
elsõsorban szemrevaló vagy hajbavaló/fejrevaló reci érdekel 😊
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
River: szivesen 😊
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Jah és köszönöm szépen a suedet azoknak akik kisegítettek!<#worship>#worship>
FeketeVipera 77 SS
amennyiben valaki kitud segíteni pm riverdesouza
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
A Gamestarban most van egy 14 napos próbaverzió a LineageII - Oath of Blood-ról. Feltelepítettem, plaync-be beregisztráltam( nem kellett volna?😊 ) Kell hozzá egy 20 karaktebõl álló kód, de csak 16 van(ennyi van ráírva a gamestar CD-tokra) A játék elindításakor kér egy ID és egy PWD kódot. Ide mit kell beírni? Elõre is KÖSZ!
Excal1bur Leader of Sleepers
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Azon kivül olyan lineage2-õt vettem amihez ajándéba adtak 2 havi ingyen játékot...csak nem tok vele játszani az idõ meg ketyeg...
letöröltem a régit, és fent van az új....
de bocs nem vágom, hogy van már accom a plaync-n kivan választva a lineage 2 és tovább mi van?
Már bocs, hogy fársztalak...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tudna nekem vki segiteni mert vettem egy lineage 2 eredeti játékot, mindent megcsináltam de nem tok be loggolni...
Néztem a host file-jét és üres ide nem kéne neki ip cím vagy vmi?
FeketeVipera 77 SS
sajnos tenyleg annyiba kerulnek azok a bp k, a mj helmet recik miatt!
na meg a dc sem olcso ugye.
eleg lutri a belavtas, sokan csak partokat kapnak a draga kollekcioert, es utana meg 60% a kraft is szoval eleg gaz..
ajanlom hogy add el oket es donatelj meg egy kis lovet ha nem eleg a penzed.
I
I
V
Its Goku!
Miért nem SonGoku ha már nem nagyon L2-õzöl?<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Régen hallottalak ventrin gyere föl egyszer-kétszer beszélgetni és nekedis Kellemes Ünnepeket
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.