Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FragStaR
ha hozzam kerülne a zariche magamhozvenném a rakat buff scrollom (vagy ch buff is radmegy) és lemennék riftelni ot kezdjem velem vmit.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

xt198
lemegy egy magasszintû tõrös party, és legyalulják mint a szart 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

phalanx
bsz gather 😊

Facek
Kb 2 napja történt. És nem hiszem h forge of the godsba olyan sokan le tudnak jutni utána 😄
udv!

Ijaszok kozul melyik a nyero, mert en egy elfet szeretnek majd inditani, velemenyek?
Szekijoe
max 3 nap HA végig tudod xp-zni! Sieghardon ne álmodozz ilyenrõl.
Jah és van egy tippem, hogy ez azelõtt történt, hogy berakták volna GPRS-t a zarichébe.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Tapasztalat!

Egy kérdés te mennyit húztál kézzel a karidon? És mikorra fáradtál el?

Szekijoe
HA elég jó gépe van!
HA elég sok buffscrollja van!
HA elég sok ghp/qhp/gcp/elixirje van!
HA a clánja/allyja védi a seggét!
HA a herók többsége az õ oldalán áll!
HA egy kóbor tõrös nem szúrja hátba!
HA botból hamarabb veszi észre a közeledõt! vagy egy party az elõtte lévõ szobában xp-zik és szól neki!
HA van rá 6 napja hogy éjjel és nappal tolja!

Különben NEM!

És az uj updattel ez meg fog változni, mert ha meglövi valaki akkor nem tud elBsoezni!
A Francon meg azt vágom, hogy nincs hero. De úgy látszik 1 tökös magasszintû tõrös sem, nah azt nem gondoltam volna 😞

Nethyrrea
hmmm....BD-bõl mennyi idõ alatt csinál ilyet? xD ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
<#confused>

TruBy
Egyébként rájöttünk mire jó egy Zariche...
Franzon 3 nap alatt egy 64-es bármilyen tõrösbõl 75-öt varázsol a kis szépség...ezt tapasztalatból állítom...😊 úgyhogy River jó lesz belehúzni...😊

TruBy
Szeki ezt honnan vetted az OL-el kapcsolatban? 😄D

Gordis2k
Csak hogy értsd ha tökös kocka vagy és birod mind egy állat félisten leszel 70+on és isten 77+on ennyi😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
Csak hogy értsd wc = szeretnek keresnek, ol = rimánkodsz hogy kapj partyt vagy buffot esetleg szolózol egyedül végig.

xt198
gl hf 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Köszi szépen, ez kielégítõ válasz volt! 😊 Akkor OL-nál maradok.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

B@lu
mit nem lehet abban megerteni hogy az csak klantarsakat buffol.
ez nem prophet az orkok csak aoe buffokkal rendelkeznek kivetel a soul shield

B@lu
ez az official server?
ha igen:
WC kizarolag partybuffer, 56 utan szinte mindig kap partit elmeletileg
pvp ben 2-3 skillre hagyatkozhat a fo-fo-fo skillje a steel essence(life drain) ha szukseges a sleep, szerencses esetben a stun.(ha van ido akkor az egetes mert az eleg perverz csak lassu kb 1.5k / 15 secs nem lehet leszedni)
harcoskent is jo , egy torrel a kezeben soul cry bekapcsolva nagyon szepen sebez!
78 on megkapja az alombuffot ami jelenleg az egyik legjobb buf fa gameban . nincs neki soul guardja (ami megdobna a pdefet iszonyat ertekkel)
az OL nem tud partybuffot adni, tehat ha akar 1 dd is klanon kivuli mar nem fog szeretni. ha makker vagy es felhuznak 76+ ra (77 tol szep az elet csak hogy tudd) akkor viszont egy olyan kari lesz belole ami egyszeruen overtap! iszonyat teruleti debuffok, silencem root, sleep, wind shackle, es meg sok sok nagyon kellemetlen debuff, SOUL GUARD ami megdobja a pdefet nagyon!!! szinten megvan a steel essence ami a wc nel, de o 78 on olyan tap buffot kap ami sokkal nagyobb m attackot ad neki a sajat empowerrol nem is beszelve.
nagyon nehez felhuzni az overlordot, sokak belebuknak meg ic ben is sokan belebuktak egyszeruen iszonyat szopas es kesz legalisan 1 ol sem huzodott fel sem ic ben sem azon kivul ez nem titok.
78 on a jatek leges leges legerosebb karaktere de ahhoz ke 1 darab ÉV jatekido es joparszaz milla adena
a jutalmad az hog egy olyan karit kapsz ami full buffba barkit megol 1 v 1 ben
es ez nem vicc ez teny

ha freen jaccol akkor meg tokmindegy mert 1 ora alatt 78 as vagy

ezek szerint az ol-t reszesited elonyben.
es ol-al kivalasztott emberekre nem is lehet buffolni?

Padidiver
Nézd Warcryer az tuti party buffer csakis!
OL meg Ally buffos,viszont OL 70+ fölött dúúrva viszont WC majdnem ugyanaz mint a Prophet.WC-vel többet fogsz partyzni az tuti de OL-t meg minden pvp-re siegre viszik persze csak magas szinten

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

de ha sieg van, vagy boss, akkor altalaban partyban vagyunk, nem kulon-kulon. ha nem vagy klanban, akkor bukta van az overlorddal a Buffokkal? kesobb lehet classot modositani? melyik erosebb pvp es bossolo?

GamerAdams007
hát egy klánba vagytok, úgy partyzol vele, akkor igen, buffolhatod

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sracok! Szerintetek mit valasszak maasodik classnak az orc shamanomn k? azt olvastam, hogy a warcryer partyharcos, mig a dominator klanvari. szerintetek melyik iranyba fejlodjek tovabb? melyik az elonyosebb kari, mennyiben ter el egymastol a ketto? a klanbufferrel lehet partytagokat is buffolni?

Sámán
Ice Queen akrámi tippem nekem is volt <#hehe>
És jah, azért találnék krait akin jól áll, ha nem is Vipi lenne az <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
Valószínûleg Ice queen kastélyban frozen labyrinth ban csak mi voltunk ott 6x-en és bennt ugyanazok a mobok voltak mint kinn annyi különbséggel hogy mindegyiknek 8-szoros hpja volt és ful social mindegyik és egy csoportba volt 15 ilyen aranyoska....
Gondolom ha eljutsz a végéig vagy nemtom akkor kapsz ilyet.

gPROject
common craft reciket vennék, ha van valakinek eladó
elsõsorban szemrevaló vagy hajbavaló/fejrevaló reci érdekel 😊

gPROject
ez delfnek nem áll jól 😛
Ephedranak(remélem jól írom, bár magyarul könnyebb lenne😄) talán 😊

VipJoco
Ez nem az! Ez vanami Ice Queen akarmi <#buck>

Izé, ahogy elküldtem a postot már leesett, hogy honnan ismerõs. Az Ice Queen dob ilyet, ha jól láttam egy fórum postban valahol.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Ez nem az akadémia tiara?

River: szivesen 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

gPROject
Nem tudja valaki hogyha leszedetem az sa-t a fegyverrõl akkor visszakapom a kristályt is vagy csak a fegyvert kapom meg sa nélkül?

Jah és köszönöm szépen a suedet azoknak akik kisegítettek!<#worship>

Sámán
Ilyet honnan lehet szerezni??? <#wow2><#kerdes><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
Nincs véletlen valakinek 800db felesleges suede-je kölcsön? Esetleg adok helyette más materiált ami kell vagy pár nap és visszaadom.
amennyiben valaki kitud segíteni pm riverdesouza

laths
plaync-n rnyomsz h add game,oda beirod a 16 karakteres serialt,kitoltod,es azt mondod neki h hazsnalja ugyanazt a pw-t mint a plaync accod. utnána egybõl be tudsz loggolni a játékba

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Ioles
Sziasztok!
A Gamestarban most van egy 14 napos próbaverzió a LineageII - Oath of Blood-ról. Feltelepítettem, plaync-be beregisztráltam( nem kellett volna?😊 ) Kell hozzá egy 20 karaktebõl álló kód, de csak 16 van(ennyi van ráírva a gamestar CD-tokra) A játék elindításakor kér egy ID és egy PWD kódot. Ide mit kell beírni? Elõre is KÖSZ!

Nekem is volt hasonló problémám(az L2 acc megcsinálása után) A host fileodban csak 1 sornak kell lennie ami 127....... nem tom mi , van rá esély hogy az elõzõ priv szerver vmit átirt rajta

Excal1bur Leader of Sleepers

Nethyrrea
vagy esetleg a billing plant nem csináltad meg vagy ilyesmi. nemtom, nekem újraaktiválni egyszerûbb volt ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GamerAdams007
Nemhiszem, hogy ketyeg... valszeg nem adtad hozzá az acchoz a kódot, ezért nem tudsz játszani, így nem is megy az idõ belõle.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Persze....régen játszottam free szerveren is
Azon kivül olyan lineage2-õt vettem amihez ajándéba adtak 2 havi ingyen játékot...csak nem tok vele játszani az idõ meg ketyeg...
Nethyrrea
és ugye tisztában vagy azzal is hogy ezért havonta fizetni kell?

Thx...
letöröltem a régit, és fent van az új....
de bocs nem vágom, hogy van már accom a plaync-n kivan választva a lineage 2 és tovább mi van?
Már bocs, hogy fársztalak...
Cobra.
Nem kell semmi, ezért official. Ha votl fent free szerveres verzió, akkor azt elõbb töröld le, utána rakd fel a C5-öt. Lineage2.com-on elõbb kell regisztrálni egy PlyNC accountot, majd azon belül egy L2 acc-ot. Tûzfalon ne felejtsd el engedélyezni a játékot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok
Tudna nekem vki segiteni mert vettem egy lineage 2 eredeti játékot, mindent megcsináltam de nem tok be loggolni...
Néztem a host file-jét és üres ide nem kéne neki ip cím vagy vmi?
Sámán
Aktuális Sieghardti árakat (vagy éppen az 2-3 nappal ezelõttieket, de azért láthatóan gyakran frissítik) -de akármelyik szerver piacát beállíthatod <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
L2WH ah market opcioba nezted az arakat akkor az ep paktualis siehardt piaci arakat mutatja
sajnos tenyleg annyiba kerulnek azok a bp k, a mj helmet recik miatt!
na meg a dc sem olcso ugye.
eleg lutri a belavtas, sokan csak partokat kapnak a draga kollekcioert, es utana meg 60% a kraft is szoval eleg gaz..
ajanlom hogy add el oket es donatelj meg egy kis lovet ha nem eleg a penzed.

I
I
V

Padidiver
OOOMMMGGG!
Its Goku!
Miért nem SonGoku ha már nem nagyon L2-õzöl?<#vigyor><#nyes><#banplz>
Régen hallottalak ventrin gyere föl egyszer-kétszer beszélgetni és nekedis Kellemes Ünnepeket

ok, köszi az infót
L2Goku
Kicsit Megkesve de boldog karacsonyt , s kellemes unepeket kivanok mindenkinek. (31. iken ovatosan az Alcoholal!!!!Sok baleset van!)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
nem

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)