Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
Multkor Youtubon láttam 1 videot aminek vmi olyasmi volta címe hogy Hunally Vs Catalyst és 1 10 perces pvp video
Excal1bur Leader of Sleepers
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az az L2es klippekbõl összevágás még tetszene is, de Dollyhoz aztán nagyon nem passzol <#buck>#buck><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
BUÉK!!!!!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
BUÉK !!!!!
itt az ujévi ajándék :
http://usteam.hu/pictures/flash/pics/caramelldansen.swf
Trolling is a art.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

FeketeVipera 77 SS
Remélem legalább ennyi örömünk lesz a következõben is😊
Pár poénos évbúcsúztató versikét idéznék ha nem bánjátok:
"Elsején amikor kialszanak a fények, a detoxikálóban kezdõdik az élet!
Kómás tekintetek, a fejek zöldek-kékek, kívánok most nektek Boldog Új Évet!"
"Kívánok az új évre 12 hónap egésztséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és 31536000 másodperc sexet! BÚÉK!"
ui.: és emellé szúrjatok be egy kis L2 t😊
DE majd modnogatom hogy: erõs vagyok,nem játszom,megyek buliba
erõs vagyok, nem játszom, megyek buliba
<#hehe>#hehe>
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK 😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Buli kettesben lesz itthon Szyllel, õ WOW én L2
Na jó. Meg egyéb nem online játékok...

FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Én is azt fogok árulni.
barátnõm se megy sehova most, úgyhogy elleszünk idén is 😊)
valószínû nekem lesz lineage is, de igérem sürgõsen felkeresek majd egy orvost
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
nézd meg nekem mim van 😄 kölcsön armor meg egy alap B dual 😛 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
ZER0 😄DD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
LF 48 hours L2 group.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)