Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Kosz, hogy legalabb emberien tudtal valaszolni nem ugy mint valakik. Hm.....
BUEK neked is.
ES HA MAGA BILL GATES KER MEG RA HOGY HIRDESD A FREE L2 SERVERET, AKKOR SE ITT TEDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koci:)
ez az eredeti azaz fizetos, ugy is hivjak hogy official meg ha semmit nem is mond, es aki ide irogat az vagy aa fizetos, eredeti officialon jatszik, vagy nem irogat ide free serveres dlgokat:)
Buek neked is :)
Gondoltam megemlitem itt! De ha jo a magyar szerver(vagy ahol magyarok vagy angolok jatszanak) akkor en meg a haverjaim mennenk oda! Csak ingyenes legyen! Es C00L tarsasag!
Te milyen szerveren jatszotok? C5? Es jo-e az szerver?Van lagg meg ilyenek? Restart milyen gyakran van?<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Mert ha jo az a szerver lehet en is oda megyek jatszani, mert hat megis csak tobb a jatekos meg a magyar is nem?!?!?
Elore is koszi a Helpet!
La2 4ever!!!!
kell hozza egy kis orosz/nemet/angol tudas de a szerver nagyon cool! Ha tobbet akartok tudni kuldjetek E-mailt erre a cimre : [email protected]
Van magyar Clan! Keves a jatekos terjesszetek az oldalt. PLZ!
GYERTEK JACCANI INGYEN!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
ssj3steve még mindig játszik, omg :P
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
PS: resi és jövök :D
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
majdnem összejött de sztem qrwa so pontal nyert:(

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Egyébként hozzáteszem Koreában a GM-ek csak ilyen kisvideók gyártásával foglalkoznak:) Van belõle annyi mint a nyüh...<#hehe>#hehe>
Nah itt a VIDEÓ! Hozzáteszem nekem mindig megakad néha, nemértem miért...mindjárt lejön, és megnézem így is szaggat-e...Jah és a többi GM-es videót jobb oldalt találjátok, a film melett...és asszem lehet még léptetni is <#banplz>#banplz>
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
BOLDOG ÖRÖMÖKBEN TELJES l2-ÕS ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK JÓ SOK ADENÁVAL,PVP-VEL/PK-VAL AMIT JÓ LESZ EZ A NYOMORÉK SZERVER MEGIS KEZDEM 2007-ES KOCKULÁSOMAT!
sanyesz
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
ÉS ez nem minden:):)
7 hero a klánunkban wooooot):
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
2. GRATU Szeke te hero:)
remélem mindenkinek jol telt az estéje, akár buliba, akár máshogy. nekem naggyon jo volt :D
Boldog üj évet mindenkinek és ajánlom, hogy keressen fel mindenki ventrin, ha tud... BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
SUP
LFG
ÉS BUÉK
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amúgy pedig WTB majestic plate/necklace parts
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
BUÉÉK:D
ps:
/target Baccardi //DRINK :P