88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Frankie87
    Én arra gondoltam, hogy egyszerre hány karakterrel lehet bent lenni. Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg. Azt se tudom mi az a bot...
    Mi annak a neve mikor több karakterrel vagyok bent?

De ez esetben akkor igazad volt, és én írtam le tévesen, csak nem tudom a pontos megnevezéseket... ezért írtam, hogy kezdő vagyok még, ezért kértem volna segítséget...
  • Predtom0O
    Lehet nem is magyar csak google fordítót használja.
  • pharao
    "Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?". Bocsánat, ha félreértettem ezt az igen jól megfogalmazott mondatot. Valaki fordítsa már le nekem magyarra.
  • Frankie87
    Te se lehetsz valami nagy észkombájn, mert én egy szóval nem kérdeztem, hogy lehet botozni? Olvasni lehet, de megérteni amit írnak az neked már nehézkes ahogy látom...
  • pharao
    Segítek. Official (eredeti) szerver szorzó meglepően 1X-es!!!
    Hihetetlen, hogy minden "retail like" szerver offra akar hasonlítani és az, hogy 5-10-100*-os a szerver az azt jelenti, hogy a hivatalos szerveren kapott XP-t szorzod (Nem lehetsz valami nagy észkombájn). Vitality, meg a többibe ne mennyünk bele. Más dolog, hogy fingod sincs semmiről és kapásból "10 óra játéktapasztalat" után az a kérdésed, hogy lehet-e botozni. Neked szabad! Javaslom az OG-t, mert abban szépek a textúrák.

U.I.: Tanulj meg fogalmazni és akkor lehet, hogy válaszolnak neked és nem hurrognak le.
  • Modaa
    Jó de mivel a hivatalos szeróra akarsz menni, azért gondolhattad volna hogy 5x szorzókkal megy. :P
  • Predtom0O
    Nehéz az élet!
  • Frankie87
    Pl, aki kb 10 órát játszott a játékkal, az honnan tudhatná, vagy honnan kéne tudnia, hogy hányas szerverek lesznek....
    Vannak kezdők is, és őket kéne segíteni... de itt ez nem divat, hát ez van...
  • Lullaby
    Vannak emberek akik ignorálják az idióta kérdéseket (és akkor jön a hiszti, hogy jaj miért nem válaszol senki), és van Pred aki kerek-perec elmondja hogy hülye vagy (és nagyon jól teszi).
  • Voyager5
    Látom Pred rohadtul belegázolt a lelkivilágodba.

Az volt faszság a kérdésedben, hogy idézem: "hány rate-es szerverek lesznek"

valamint szerinted ez a mondat így értelmes? :
    "Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is."

De szerintem nyugodtan lapozzál már tovább. Mastah Madness megválaszolta az összes kérdésedet.
  • VipJoco
    Van Naia szerveren valamennyi adenám, 100-150milla kb + 1-2cucc. Ha valakinek kell pm
  • Frankie87
    "Üdv!

Olvastam hogy nálunk decembertől lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
    Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa. "

Ezt írtam... végülis a kérdés ugyan az volt... és ez akkor nem volt értelmes... oks
  • VipJoco
    Várj 2-3hetet elindul az Innova EU szerver és oda.

Látom Predtom megy ez neked, csak így tovább :D
  • Saccard
    Rendben köszönöm, annyi kérdésem lenne már csak h akár privátban elküld egy tapasztalt játékos nekem egy ingame nevet esetleg amin megkereshetem? Illetve milyen szerveren vagyunk magyarok a legtöbben? Vagy hova érdemes menni?
  • Predtom0O
    De azért érdemes rászánni a játékra havi 1-2 ezer forintot a gyorsabb fejlődés érdekében persze
  • Predtom0O
    Vannak akik értelmeset kérdeznek és vannak olyanok mint te....
  • Frankie87
    Látom azért tudsz te is kedves lenni. Nem lenne jobb, ha így menne a fórum?
  • Predtom0O
    nem és ha magyar klánra gondolsz az nincs csak aktív magyar játékosok vannak
  • Saccard
    És valóban nem kerül nagy hátrányba aki nem fizet? Van magyar csapat aki még aktív?
  • Predtom0O
    már most is free ,az új patch pedig nov 30-án jön
  • Saccard
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Mint láttam jön új "patch" és h truly free lesz a játék. Jól értettem?
  • Frankie87
    Köszi a korrekt leírást.
  • MadnessX
    Ha esetleg nem menne az Innova itemshop-os link akkor itt az eredeti: Klikk ide

• MadnessX
    "Mind2nel lesz itemshop, ahol mindenfele sapkat meg egyeb szarsagot lehet venni, de semmi olyat igazabol, ami eszement elonyt jelentene."

Azt hiszem csöppet nagyon elvagy tévedve,hogy mit is lehet kapni az orosz item shopban úgyhogy ideje rendet rakni a fejekben mi várható most.

Innova EU szerver(ek):

December elején indul GoD update-el ingyenes,azonban pontos időpontot én még nem tudok.(orosz ismerősök szerint dec. 14). Valószínűleg szerver helyileg is Oroszországban lesz,úgyhogy azzal a ping-el számoljatok.

Csábító lehet új embereknek akik eddig free szerveren játszottak,és szeretnének egy teljesen új official szerveren lvl 1-ről kezdeni több ezer emberrel.Alap rate 1x(no dual box) azonban premium accountal ez 2x lesz(dual box).Egyik óriási hátránya az "epic"
    itemshop,illetve a tré kliens fordítás. Innova itemshop
    Íme a "semmi előnyt" biztosító itemshop(árak rubelben vannak) ahol ajánlom figyelmetekbe a destruction ews-t(Chest Latusa) illetve az anakim scrollt tartalmazó(chest allegro) dobozokat.Aki játszott h5 krónikával offon,az tudja hogy ez a scroll tette tönkre valójában a pvpt.

Mielőtt elfelejtem,Innova szerverek rendelkeznek csodás Frost-tal(anti hack rootkit),ami lazán auto bannol ha talál a gépeden walkert,rangert,illetve ha netalán ilyen nemű oldalt látogattál és benne maradt böngésződ előzményeiben.(Ranger-el ugyanúgy lehet botozni,auto targetolni etc. Frost mellett is,csak tudni kell hogyan ;)

NCsoft szerver(ek):

November 23.-a óta teljesen ingyenes lett és nov 30.-án GoD-ra átáll.(reméljük:D). EU szervert(Naiát) az Innovával történt megegyezésük miatt áthelyezték Amerikába,aminek természetesen mi kurvára örültünk,hiszen így élvezhetjük a régmúlt sieghardt pingjét(1 sec-es delay van nálam) Battleping-el azonban tökéletes(timezone maradt a régi különben már én sem játszanék itt).

Megszámlálhatatlan NCsoft fail után "csábító" lehet azoknak akik nem szeretnének 0-ról kezdeni,és egyből november 30-án 85.100%-ról indítani és kipróbálni ezt az L2 2.0-át.Ajánlom azoknak is,akik rendelkeznek valamilyen ismerőssel offon mivel tudják segíteni felszereléssel,power level-el vagy esetleg helyből 83+ -os karakterrel(nekem is van pár) a régi havert.

Itt is ugye bevezették az item shoppot,azonban eddig csak a web shoppot lehet látni teljes pompájában.(Webshop ). Az ingame shop-ról még nincs meg a teljes lista,csak egy töredéke(november 30-án derül ki mi is lesz konkrétan).
    Ingame Shop

Nincs Frost hanem maradt a "jól bevált" Gameguard.(szart sem ér:D)
    Úgyhogy itt bizony maradt minden a régi Ranger ügyileg.(nincs tudomásom egyenlőre új védelmi rendszerről).
  • Predtom0O
    Neked bizony trágyalé van a fejedben.A kezdőket itt senki nem szólja le csak az idiótákat.De egyben igazad van erősen antiszociális vagyok de ez legyen magánügy ha kérhetem és igen ez volt régen a diákigazolvány képem köszönöm hogy megtaláltad.
    Isten miért szórta tele a földet olyanokkal mint te,így is eléggé szennyezett:(
  • Frankie87
    De tényleg jó fórum ez... akárki jön és kérdez az hülye, stb... és lenézi a kezdőket... Magát meg nem tudom kinek tartja. Te ennyire antiszociális ember vagy? Fogadjunk csak fekete cuccod van, hosszú zselézett hajad, és a 14 éves korod ellenére utálod a világot és az életed... mert tuti így van. Leugatsz mindenkit, utána meg írsz egy normálisan megfogalmazott levelet, és elküldöd a végén... és utána kivered a fütyit, vagy rajzolsz egy piros vonalat a csuklódra...

Szánalmas vagy ember
    Ézrésem szerint ilyen lehetsz... xDD

• Skynet85
    Mekkora, Xanax! előtte és utánna, bemutató hely lehetene ez a fórum :D

ixpertekhez kérdés: Innovás csoda bot védelemre van/volt vmi megoldás nagyanyaórszágban ?
  • Predtom0O
    ahha oké, amiért ilyen értelmes kérdéseket tettél fel most már látom milyen intelligens is vagy valójában, és szerintem ne mondj többet azzal csak rontasz a saját helyzeteden, előtte olvassál még egy picit aztán kérdezz.
    Leépültem???? ha te mondod az tuti, főleg azt sem tudom ki vagy de nem is érdekel.Csók a családnak!
  • Skynet85
  • Frankie87
    ...ha neked volt elég agykapacitásod, még ha évek alatt is, akkor nekem csípőből menni fog...és inkább neked nem kéne már tovább erőltetned ezt a játékot, mert rendesen leépültél... elég ha annyit mondok hogy "csáp" ?
  • Endaer
    Csak keményen, férfiasan!
  • Predtom0O
    Mi a retek van itt, megtámadták a forumot a fogyosok?
    SirAlo szerintem te inkább a Hello Kitty kalandjaival próbálkozz,ezt a játékot nem erőltetném a helyedben.
    Frankie87 te is inkább valami HR szervert keress, nem tenne a lelkivilágodnak jót egy off szerver és főleg azért, már most meghaladja az agykapacitásodat a dolog.
  • MeoH #85898
    A regi EU szerver mar ingyenes, de atkerulnek USba, es az NCWEst uzemeltetti oket. A regi karik megmaradnak, semmi nem valtozik, csak mashol lesz. Ott annyi klienst futattsz amennyit akarsz, es termeszetesen 1x rate. En ott tutti nemkezdenem nullarol...
    MAsik lehetoseg az Innova, ami szinten ingyenes, ok uzemeltetik a ruszki szervereket is. Varhatoan decemberben indulnak a szerok. 1x rate es egy kliens/gep. Ha premium accod fizetsz (~7euro) akkor 2 kliens es 2x rate.
    Mind2nel lesz itemshop, ahol mindenfele sapkat meg egyeb szarsagot lehet venni, de semmi olyat igazabol, ami eszement elonyt jelentene.
  • Bender86
    Még annyi kérdésem lenne, hogy menny kliensel lehet max bentlenni 1v 2?
  • Frankie87
    Most akkor mikortól lesz ingyenes EU-s szerver? mert én oda szeretnék majd menni. Valamint hány szorosak lesznek?
  • MeoH #85895
    Mivel mind2 szerver atkerul az USAba, kerdes mennyien folytatjak az "Eu" szerveren. En a helyetekben megvarnam az Innova szervereit, ugyanazt adja, csak kicsit varni kell. Masik nagy elonye, hogy teljesen uj szerverek lesznek.
  • Bender86
    Üdv
    Érdekelne hogy a chronos szerverre érdemes e maradni ha magyarokat keresnék vagy a 30adikai indulással mindenki átcsoportosul az europai szerverre.Pár napja kezdtük a chronoson még kis szinten vagyunk.
  • pharao
    Vegeta22 : Options menü ->Audio/System fül -> Initialize gomb.
    SirAlo: Semmi sem lehetetlen. De ha fel sem teszed a jatekot tuti nem éred el a max szintet .
    Frankie87:

• SirAlo
    hi, ki akartam probalni ezt a jatekot mivel ingyenes lett , be is raktam tolteni de amikor olvastam hogy ugyanez megy ittis mint a Silkroadba megy/ment (reg jatszottam): botolas nelkul lehetetlen felvinni egy karaktert el is ment a kedvem a jatektol, le is allitottam a letoltest, tenyleg ez a helyzet itt is ?
  • Frankie87
    Üdv!

Olvastam hogy nálunk decembertől lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
    Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa.