88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85970 Ezt én is mondhatnám. Engem se érdekel ki vagy, és valóban, azért is tart itt az ország mert mindenki rászarik a másikra, ahelyett, hogy segítene. De még mindig nem tudom, hogy miért vagyok buta, értetlen... mert valamit kérdezek? Vagy te sose kérdezel mindig mindent tudsz? -
#85969 -
#85968 Akkor ezt megbeszéltük.Ami pedig frenkie87-t illeti nem igazán tudom kivagy de pont nem is érdekel nagyon ügyes vagy hogy államvizsgáztál,de akkor sem kezdő hanem egy buta értetlen ember vagy mint sajnos ebben az országban sokan mások ezért tartunk itt,de ez egy másik fórum másik vita tárgya lenne.A pszichológia tanárom mondta anno "A tudatlan embernek adj segítséget,a buta embernek meg egy tölcsér fagyit". -
#85967 Hidd el, még közelében sincs az atomra szedésnek, az igazi trollok még a barlangban pihennek - na jó 1 már legalább előjött:) -
Vicodine #85966 Seemi bajom a szavak jelentésének értelmezésével:) Igen, valóban eléggé kezdö srácnak tünik a gyerek itt ezekben a berkekben, de attol,m ég h idejön infokat gyöjetni, és az mások szemében "faszság", meg értelmezési zavarokkal küzd bizonyos szavak jelentése kapcsán, az nem jelenti azt, legalább is szerintem, hogy atomjaira kell szedni a srácot. Szerintem is atom baromságokat mondott, de azért olyat, amivel a hangnemet kiérdemelte volna(bár nem olvastam el minden hozzászolást, mert fizikailag fájt már helyenként..:D) ,és ez az, ami miatt kinyilvánitottam nem tetszésemet, ennyi. De te legalább tudsz értelmesen is beszélni, nem ugy mint itt páran, akiknek kb. a legnagyobb mellveregetésük az, amikor kijelentik, hogy bizony itt sunyulni meg lapulni kell, hogy majd az itt forumozok esetleg talán talán...majd befogadják, és netán még válaszolnak is neki egyszer, ha majd kiérdemelte a nagy "Ő"-k tiszteletét, pedig azok a bizonyos emberek ugyanolyan vendégek itt, mint mindannyiunk. Semmi más nem kurt fel agyilag -
#85965 "nem az baj h vki kezdő hanem még arra sem hajlandó h vminek utánaolvasson és legalább összeszedett szavak mondatba rendezett halmazát értelmes kérdésbe foglalja"
Na most ne fárasszál már, hogy neked ez a bajod... Te nyelvtan tanár vagy mi? A fórumon hol érdekel, hogy mi mennyire van helyen megfogalmazva... most Steam-en, meg a többi helyen ékezetet se használok, akkor már idióta barom lennék? Mikor az államvizsgám 4-es lett? Nem akarok ezzel felvágni,l de ne legyél már ekkora gyökér, hogy ha valaki kicsit magyartalanul ír egy fórumra, akkor az már csak egy hülye lehet. AZ hogy a való életbe is ilyen vagy... hát engem nem érdekel, nem rám tartozik, de azért legyél már tisztelettel mások felé...
És akkor még ide írnám le, hogy pláne nem várnám el ezt a szöveget egy olyan embertől, akit NF-en azzal az őrületbe lehetett kergetni, hogy, ha valaki kimondta azt a szót, hogy CSÁP!, hisz az a te szüleményed...
Ennyit, akartam írni, remélem megváltozik itt kicsit a fórum, és ha jön valaki aki kérdez, és neked az szánalmas hülyének is tűnik, mert hogy hogy semmit se tud, akkor lehetne neki segítségül válaszolni... hidd el, megköszönné... -
#85964 Igaz, a bot kérdést én írtam le rosszul, azért elnézést kértem, hiszem itt a boxra gondoltam...
De már ezért is kaptam az oltást...
Másrészt, aki 10 órát játszott, honnan kéne tudnia hogy csak 1X-es szerverek lesznek?? Nem mindenki játszik 10 éve.. erre van a fórum.. segítsük a másikat, de a sok antiszociális ember akik itt írnak, erre nem képes, csak leszúr mindenkit... -
#85963 Na akkor kezdjük... idejöttem és ezt meg mertem kérdezni...
Üdv!
Olvastam hogy nálunk decembertől lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa.
Ebben először mi volt az a retardált kérdés?
Erre jött a válasz:
Frankie87 te is inkább valami HR szervert keress, nem tenne a lelkivilágodnak jót egy off szerver és főleg azért, már most meghaladja az agykapacitásodat a dolog.
A köv:
ahha oké, amiért ilyen értelmes kérdéseket tettél fel most már látom milyen intelligens is vagy valójában, és szerintem ne mondj többet azzal csak rontasz a saját helyzeteden, előtte olvassál még egy picit aztán kérdezz.
Leépültem???? ha te mondod az tuti, főleg azt sem tudom ki vagy de nem is érdekel.Csók a családnak!
Ezek miért annyira szánalmas kérdések? Idejöttem és feltettem azokat a dolgokat amiket nem tudtam...:S és te ilyen válaszokat adsz... és akkor nekem akarsz írni egy olyan levelet, hogy én vagyok retardált, meg kapom a kioktatást, hogy én hogy merek kérdezni itt.. hisz itt van pár balfasz, akik már oltogatják itt egymást több éve... és hogy ide aki új, és kérdez, az el lesz küldve a kurva annyába, hisz hogy is mer ide írni... ráadásul nem akarlak megbántani, de amiket rólad írtak itt PM-ben az több mint szánalmas... úgy tűnik más se bírja itt a nagy pofádat. Bagolyfejű gyerekről nem mondok inkább semmit, mert az neki minden napos hogy a régi ismerőseit oltja... hát sajnálom a képzeletbeli haverjait is, meg a családját mert ritka nagy gyökér.
Másrészt... én jól neveltnek tartom magam, azért tartok még mindig itt, mert nem tűröm, hogy ha valaki normálisan egy fórumon feltesz egy kérdést, ami ide tartozik akkor csak oktalanul lehordják... ha nem válaszolnak még elfogadom tovább lépek... na de olvassatok már vissza... hogy ezeken kívül is miket írtak. Nem sírok, de ez nem normális, és nem nyugszom bele.
Ennyit akartam mondani, bocs a rossz fogalmazásért, de sok a meló.... -
#85962 Te neked a szidás fogalmával kicsit problémák vannak na mind1 nem is érdekel túlzottan ez a része.Engem inkább dühít az emberi butaság magas fokú érzete minthogy vki vulgáris és kicsit degradáló hozzászólásokat ír.Nekem alapvetően az volt a bajom a kérdéseivel ha már megkérdezted,hogy nem az baj h vki kezdő hanem még arra sem hajlandó h vminek utánaolvasson és legalább összeszedett szavak mondatba rendezett halmazát értelmes kérdésbe foglalja.Én sem kiabálok a vakvilágba ha új szót hallok de értelmét még fel sem fogtam mint pl frankie87 szerint a BOT szó egyenlő a KLIENS szóval és igen én a "való életben" is szeretek "trollkodni" nem csak a számítógépem mögé bújva. -
Vicodine #85961 Ajánlom figyelmedbe a 85943as postot. Nem állok senki pártján, de ezt a nyomrék bagoly fejü pélo matyit nem szidod, egy másik gyereket meg a buta hozzászolásai miatt szidsz, miközben a bagolynak fényévekkel retardáltabb és igénytelenebb beszólásai vannak! -
#85960 Valaki bírja a kritikát és a beszólásokat,de te az a kategória vagy aki mindenen elsírja magát.Pár dolgot magyarázz meg ha képes vagy rá:1.nem értem miért kell személyeskedni az hogy nekem kik a barátaim és anyámék hogy neveltek ahhoz neked semmi közöd sincsen,2. lehet kis gyökér vagyok ahogy te mondod vagy nyomi és lehet képeket kitenni azzal a címszóval hogy tuti így nézel ki meg a többi ökörség amit összehordtál de szerintem a szíved mélyén te is tudod,hogy az itt felsorolt becsmérlő szavak valójában téged tükröznek.3. pedig nem tudom kivagy de nagyon tudod osztani az észt a kis szobád sarkából monitor mögött ülve miközben a te buta megszólalásaidon szörnyülködik az itt lévő emberek nagy része ,nem tartod magad szánalmasnak?? -
#85959 Ej-ej jönnek a "lemmingek"! Ha így folytatódik lassan ismét megalakul a dioni pilvax... -
#85958 Eddig kimaradtam a szappanoperából, jó volt csak kivűlről csodálni ezt a brainstormingot, de itt te vagy akinek köze sincs az élethez. Abban egyetértek veled, hogy egy fórumon nem az ott eltöltött idő az ami alapján eldől ki a kakas a szemétdombon. Azonban ide jössz, kérdezel, egy olyan noob számára is megmosolyogtatót, mint én. Ezután erre kapsz egy számodra bántó, itteni fórumos körökben lightos választ, majd kapsz normális választ, de ezután még midíg te vagy az, akinek nem tetszik a rendszer. A klaszikusok is megmodnták ,,ellehet menni". Nem az a bajom, hogy kérdezel, és igen sok itt a magát félisteni státuszban látó ember, de ettől még ne te szartad a spanyol viaszt ráadásúl a kérdeid 50%-ra ott a GG és no offense.de a maradék 50% meg egetrengető marhaság... -
#85957 -
#85956 Van eladó Noblesse EE 80 - Adventurer 81 @ Naia szerveren. 55 vitality nyaloka S80 szettek, tezza + adena. PM akit érdekel. -
highdrift #85955 Vagy esetleg segítőkész magyar Clan ? :) -
#85954 Na végre egy értelmes ember... sok beteg között. Tisztelet a kivételnek.
Pár ember itt olyan szinten el van távedve, hogy csak nevetni tudok rajta. Igazi fórumhuszárok, itt éli ki az életét, hogy másnak nem segít, csak szapulja, és ő a hülye, hogy hogy mert ide írni... Kinek képzelik ezek magukat? Tisztelet meg stb-ket ír... meg hogy sok idő után is csak oltják egymást... hát barátom erre büszke lehetsz, mert neked nincsenek barátaid, vagy azok is kis idióták mint te. Szól Csápgyökérnek, meg a bagolyfejű Endaer-nek. Ez egy piszkos fórum, ahol mindenki egyenrangú, és nem a Maffia. Mert amiről beszélsz max ott van.
Szánalmas kis nyomi gyerekek... ha meg idősebbek akkor szomorú hogy ilyen hülyék vagytok, de majd jkérjétek számon szüleitektől... vagy m ár lemondtak rólatok ők is...
-
Vicodine #85953 Ez egy forum vaze, itt nem kell a tisztelet, ide nem haverkodni jön az ember, ilyen szarrágo Endaer féle nyáktestüek azt hiszik övék a topic, és nekik kell befogadni itt bárkit is, pedig ez nem igy van, de sajna mindenhol sok az ilyen lapostetü mint ezek, szarni rá azt annyi.Nehogy már egy forumra ugy kelljen az embernek befogadtatnia magát....XDD Vicc vaze és szánalom tenger -
highdrift #85952 egy teljesen új gamer keresne egy magyart aki segítene nekem játszani :)
most kezdeném el mert nagyon tetszik :) aki úgy érzi van ideje rám kicsit az írjon üzit :) köszi !!
Line][age Facebook Fanpage (HUN) -
epicfail #85951 Fórum már pár napja megy.
http://forum.4game.com/forum.php
-
#85950 na ezt felírom, ez egy jeles nap, végre egyetértünk valamiben :) -
#85949 hahaha +1! Én is posztolok itt egy ideje, de még nem sikerült kivívnom a tiszteletet.
Fick: tl;dr ... Najó hozok popcornt és nekilátok, legalább meglesz az esti programom! ;) -
#85948 +1 :) -
FickDeineStory #85947 legalább míg az újoncok olvasnak addig csendben vannak:). -
FickDeineStory #85946 Fölösleges belemenni ezekbe a vitákba csak, ezek itt rutinos rókák, könnyen bohócot csinálnak belőle, főleg ha adod alájuk a lovat.
Inkább azt írd le, hogy mi az amiben még segítségre szorulsz, ha tudok segítek. -
#85945 a jó öreg Mr. Wall of Text :) -
FickDeineStory #85944 Annyit tennék méghozzá, hogy:
Innova:
Ahogy tudom az Innova azt hírdeti, hogy dupla drop és dupla adena is jár a premium account. De ezeket kivették már (NCsoft nem tartotta egyelőnek a többi régió 1x dropjával szemben, ezért közbe avatkoztak).
Gamestar.hu arról írt, hogy az Innova szerverek januártól jönnek, ami valószínű hiszen, nem volt béta teszt még illetve a fórum sem működik (amit te írtál Madness az valószínű a 14. orosz szerver beindulásának dátuma, a napokban lehet szavazni a szerver nevéről)
Arról viszont konkrét hír nincs milyen item shop-ot használ az Innova majd Európa szerte, van rá esély, hogy egy az egyben az orosz item shop-ot, de mivel, ahogy sokszor fórumokon olvashatjuk az orosz item shop-ért túlzottan nem rajonganak az európaiak kivéve a Premium Account megoldást.
Ami miatt jó lehet az Innovánal:
1. Szerverek közel vannak tehát kisebb a lagg.
2. Esetlegesen magyar nyelvű szerver is lehet (elég játékos esetén)
3. Ha mindenképpen szempont az, hogy szerver indulástól a 0-ról kezdd mindenkivel együtt (hozzá teszem a rutinos játékosok akik sokat is játszanak így is újra az elitbe kerülnek).
4. Az Innova tényleg érdekelt abban, hogy a játékhoz minél több embert csábítson és ráadásul folyamatosan éveken keresztül, mivel az Innova csak szolgáltató.
Ami miatt rossz lehet az Innovánál:
1. Az item shop teljesen korlátlan tehát előfordulhatnak olyan emberek akik havonta több tízezer forint körüli összegeket is a játékra költenek ezzel az orosz item shop-ot figyelembe véve ténylegesen jobbak tudnak lenni attól aki semmiért nem fizet. (jó példa erre a Madness által említett tárgyak Anakim scroll, Destruction scroll).
2. Ha premium account nélkül játszik valaki, azt nem veszikbe általában a premiumosok a partyba mivel akkor az ő bonuszaik is csökkenek.
3. A kliens fordítás ha tényleg ilyen marad, akkor az elég haszna vehetetlen lesz!
4. Itt ha dual box-ot akarsz mindenképpen fizetned kell.
5. A Frost tényleg jobb mint a Game Guard, de képes azért hülyeségekre és ez sem tökéletes.
NCwest:
Nem csak ingyenes November 23-tól, de dupla XP is van.
Ami miatt jó lehet az NCwestnél:
1. Sok tapasztalt játékos aki segítheti az új játékosokat.
2. Ha az item shop ilyen lesz mint amit eddig láttunk belőle, az akkor tényleg nagy előny azoknak akik nem tudnak túl sokat fizetni vagy egyeltalán nem tudnak fizetni a játékért.
3. Nem kell a dual box-ért fizetni.
4. Hamarabb eltudsz kezdeni játszani (ha ez szempont valakinek).
5. Nem kell teljesen 0-ról kezdeni (jelenlegi és visszaterő játékosoknál lehet ez szempont).
6. A piac kialakult, tehát könnyebben hozzá lehet jutni a tárgyakhoz.
7. A GM-ek és CM-ek segítőkészebbek mint az Innovánál (legalábbis erről is lehet hallani).
8. Valószínű lesznek új szerverek itt is szóval itt is lehet a 0-ról kezdeni másokkal egy időben.
9. NCsoft által készült kliens fordítás.
Amiért rossz lehet az NCwestnél:
1. A szerverek az USA-ba vannak ami miatt sok lehet a lagg.
2. Az új szerverek már USA időzóna szerint indulnak valószínűleg.
3. A botokat és farmereket ugyan már egész jól bannolja az NCsoft, de a PVP csalást (ranger) használókkal szemben, nincsenek túl jó eredményei (hozzá teszem bejelntették, hogy hasonlóan fognak eljárni velük mint ahogy a botokkal, de ebből mikor lesz valami még kérdés).
4. Sok játékos már 6-7 éve itt játszik, tehát egy jó darabig biztos lehetetlen beérni őket, a játék tapasztalatukat (főleg aki nagyon sokat játszik) nehéz lehet.
5. Találkoztunk már azzal, hogy amerikai törvények miatt a nem USA lakosságú játékosok hátrányban részesültek.
6. A játék marketing nem erőssége az NCwest-nek, ami esetleg több éves távlatba jelenthet problémát, viszont így mint F2P ez egyeltalán nem biztos.
Mind a két szolgáltató követett már el hatalmas hibákat szóval emiatt nem érdemes megítélni hol jobb játszani. Mivel a fórumról szinte mindenki az NCwestnnél játszik, így az ő hibáikat ismerjük legjobban, de aki figyelemmel kíséri az Innovát vagy ott játszik az tudja, hogy ott is vannak hatalmas bakik. -
#85943 Attól, hogy megtisztelsz minket jelenléteddel, még nem kell barátságosnak lennünk veled, sem tisztelnünk, főleg, hogy még nem szolgáltál rá. Ha bemész egy közösségbe, először lapítassz, mint a szar a fűben, figyelsz, ha megszólalsz, udvariasan kérdezel, és helyes magyar nyelvtant használva, mert ugye, mégiscsak az anyanyelvedről van szó. Aztán ha nem szimpatikus a fogadtatás, mi csak bátorítani tudunk, hogy menj el, és keresd meg a neked megfelelő társaságot. Mi itt nem szeretjük egymást, ezzel szemben gyakran minden szarnak lehordjuk egymást, pedig már egy ideje ismerjük is egymást. Téged, mint egy új jövevényt, ember számba se veszünk, és ha ez nem tetszik, nem fogunk ettől rosszul aludni.
Megfelelő választ kaptál arra, miért is alakult így a bemutatkozásod? -
munsterrugby #85942 Nagyra értékelem a tippet, köszönöm! :) -
#85941 Attól, hogy mindenkinek beszólsz a fórumon, még nem leszel nagyfiú...
menjél ki a napra:D -
#85940 Az hogy veszel egy karaktert nem azt jelenti hogy agyat is kapsz hozzá. -
#85939 mi 101% legitek vagyunk , de a helyedben nem engednem h a ranger felulirja a bp dlljet es alternativ portot hasznalnek bpn. -
munsterrugby #85938 Ez valóban lehet egy megoldás, engem inkább az foglalkoztat, van-e más lehetőség is? Általam elfogadható, egyébként elég szegény igényekről tanúbizonyságot tevő válaszok:
1., Igen, mégpedig így: <hasznos információ helye>
2., Nem.
Előre is köszönöm. :) -
#85937 Ugy, hogy nem hasznalod... -
munsterrugby #85936 Azt meg tudja mondani valaki, hogyan a battleping+zranger hogy működik együtt? -
highdrift #85935 Magyar Line][Age Facebook Fan Page
Ha van facebook od LIKE !! -
#85934 Nem beszélve arról, hogy fel se mered vállalni a korod, és kisfiamozol... ezt meg ki kérem magamnak....
Bocs, hogy ide mertem írni... de a fontos infót megkaptam, Jocotól megveszem a karit, és ennyi.
Ám te meg megkérdezhetnéd a szüleidtől, miért nem tanítottak meg egy kis illemtanra. vagy lehet a napközibe még lenne rá idő...
-
#85933 Ok, az én hibás fogalmazásomért elnézést kérek, de kioktatást nem kérnék... utóbbi szólt Lenderow-nak. Azt hiszem, Te se vagy tökéletes, és nem tudom mit szólnál hozzá, hogy amihez nem értesz, akkor segítség helyett ilyen szöveget mondanak mint amit te írtál nekem... Azért egy fórumról ne ítéljünk már meg egy embert... -
#85932 Amire te gondolsz szerintem az a "box". Ha az embernek több karaktere van, (pl.: van egy harcosod és van még egy buffered amivel csak azért játszol, hogy normálisan tudj fejlődni a harcossal) akkor azt mondjuk rá, hogy a buffered egy "box karakter". Ha már így felvilágosodtam, akkor elmondom, hogy minden ember 1 gépen csak 1 karakterrel játszhat. Ha prémium accountra fizetsz elő, (ami 2-3 ezer forint) akkor 2 karaktert is be tudsz hozni 1 gépről.
U.I.: A legtöbb MMO-ban hasonlók a szakzsargonok. Javaslom a félreértések elkerülése végett nézz körbe a neten. -
Lenderow #85931 Te kisfiam a magyar nyelv egyszerűségével éljek,nem kezdő hanem BUTA vagy.Ha fogalmazási zavaraid vannak akkor pedig nem az itt lévő embereket kéne szapulni,hanem édesanyádtól vagy édesapádtól megkérdezni miért nem járattak iskolába, mert 1-4. osztályokban tanítják a fogalmazást.De soha nem lenne késő elkezdeni.