88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• aalat
    csak hogy 3 post legyen egymas utan :D

14.7 giga.. elneztem az elobb :D
  • Midas
    asszem ki volt irva hogy a god mar csak launcherel lesz elerheto.
  • aalat
    es valoszinu csak 1 gigat kellett volna varnod meg, mert a 2 gigas patch filet - amit akkor toltesz le, ha h5 klienst updatelsz - letorli az upgrade utan...
  • aalat
    erdekes, az enyem 14 giga ^^
  • sanyicks
    az a fos launher max 900k/seccel töltötte, de nagyrészt 300 alatt. Majd elérte a 100%-ot, és ment tovább... 15 giga letöltésnél abbahagytam (11,5 giga lenne a játék).
  • aalat
    az a fos launcher 5mb/sec sebesseggel toltotte le a klienst, szerintem nem olyan szar :P
  • N4gato
    Sry...kicsit ideges voltam...van ilyen néha....de amúgy semmi bajom veled vagy akárkivel a forumon meg egyszer sry
  • sanyicks
    Lehet már valahonnan tölteni a fullos GoD klienst ami nem ez a fos ncsoft launcher?
  • Predtom0O
    sok rajongó:)
  • NewMoon
    Sajtos quest lesz GoD ba? :-O
  • Voyager5
    Jó lenne bro', de ma éjjel meló van :/
  • Odikee
    Mi tortent itt vmi paraszt forradalom ?!
  • N4gato
    akkor ahogy látom marad olyan szar mint eddig volt...és ugyanilyen buzik fognak vele tovabb jaccani mint te...igaz.predtomo faszom..szídd ki ezta faszte...
  • celgene32
    Jol gondolom, hogy azert nem lehet belepni mert karbantartas van ?
  • Predtom0O
    nem,igen,nem,nem
    nemigen

minden kérdés megválaszolva
  • N4gato
    Jah és mégegy, hogy most is csak 2-3 gombot kell hasznalni az egész játék során, vagy most már aze kell benne majd egy kicsit gondolkodni is meik skillt használjuk..és hiaba mondjatok, hogy "hüje low" mert más mmo játékokkal ellentétben az l2 skillsora tényleg max 6 skillre épül ha pvp van..és 3-ra ha fejlődsz...
  • N4gato
    Most eza gods of valami elejétől kezdve más lesz mint az eddigi megszokott, vagy csak 85-után látunk eltérő dolgokat...
    arra gondolok, hogy uj cuccok no grade,d-grade stb..meg normalis kasztbalance lesze.."körbeverés", új skillek akár már lv 10-nél..stb...
  • solyomb
    Vedd a szárnyaid alá nyugodtan, kell hogy valaki majd reportolja az embereket, ha te leteszed a lantot:)
  • Predtom0O
    Féltékeny vagy madboj?
  • MadnessX
    Mastah Eagle várunk Naián ma karbantartás után,ne csak Pred-del romantikázz telefonon 40 percet! :(
  • Voyager5
    "Szóval, mit is kéne tisztelni egy szerény képességű, igénytelen fórumozón?"

Hogy 4-esre államvizsgázott.
  • Chear
    Bocs, jogos a pont. ;)
  • MadnessX
    "minken"

PREDTOM ALERT
  • Chear
    Most erre mit mondjak? :D

Party nélkül BD-vel esélye legfeljebb a mobok ellen van. Party nélkül S-grade elérése után fejlődni sem fog túl gyorsan. Post-jai alapján nem látom esélyét, hogy valaha megtanulja mit kéne csinálnia pvp-ben. Szerinted ezzel a kezdéssel ki fog Neki segíteni a Naia-n?
  • Chear
    Ritkán szólalok meg a fórumon, mert magam sem szeretem túlzottan az itt uralkodó stílust, de Te megérdemelsz néhány szót. Ugyan nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy válaszoljak:

"Na most ne fárasszál már, hogy neked ez a bajod... Te nyelvtan tanár vagy mi? A fórumon hol érdekel, hogy mi mennyire van helyen megfogalmazva... most Steam-en, meg a többi helyen ékezetet se használok, akkor már idióta barom lennék?"

- Nem, de szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Gondolkozz el azon, hogy minken miért érdekelne, hogy választ kapj, ha annyira sem méltatsz minket, hogy értelmesen kérdezz?

"Mikor az államvizsgám 4-es lett? Nem akarok ezzel felvágni,l de ne legyél már ekkora gyökér, hogy ha valaki kicsit magyartalanul ír egy fórumra, akkor az már csak egy hülye lehet."

- Nem, csak igénytelen és ez minősíti az államvizsgádat kibocsátó intézményt is.

"AZ hogy a való életbe is ilyen vagy... hát engem nem érdekel, nem rám tartozik, de azért legyél már tisztelettel mások felé..."

- Az alapvető tisztelet ugyan kijár minden ismeretlennek, de azt magad dobtad el, amikor minden utánajárás nélkül kezdtél el kérdezősködni. Szóval, mit is kéne tisztelni egy szerény képességű, igénytelen fórumozón?
  • FickDeineStory
    Melyik szerveren kezdtél el játszani? Vagy esetleg megvárod az új Shilen szervert?

Ha még nem kezdtél el a karaktert akkor javaslom a Naia-t válaszd. A Shilen szerver ugyan új lesz, de az idő beállításai Amerikai idő szerint vannak, tehát ha lesz egy olyan klánod aki rendszeresen jár maj Castle Siege-re, Clan Hall War-ra és Territory War-ra akkor azok rend szerint olyan hajnali 2:00 óra körül kezdődnek. Kivéve a vasárnap délutáni siege-t ami 22:00 körül kezdődik majd.

Ráadásul aki még ennyire kezdő mint te, valószínű többet tanulhat és gyorsabban fejlődhet egy már múltal is rendelkező szerveren mint a Naia, ráadásul ugye a legtöbb magyarul beszélő játékos is itt van (ez akkor lehet fontos a számodra, ha az angol nem megy túl jól).
  • aalat
    van egy ingyenes cucc, leatrix latency fix-nek hivjak.
    a battlrpingrol meg annyit, hogy 5 dollar havonta... nemtom, szerintem az nem penz havi szinten ;/
  • Frankie87
    Köszi mindenkinek a tanácsokat.
    Szerintem akkor egy Bladedancert kezdek, mert tetszik a darkelf karakter.
  • pharao
    GoD Fegyverek!

GoD Armorok!

Akiknek ez kimaradt.
  • FickDeineStory
    Legyél Sword Singer vagy Blade Dancer. Ők tudnak harcolni, de nem azok az igazi harcosok az elsőnek Song-jai a másodiknak Dance-k vannak ezek party buffok két percenként újra kell őket használni. Holnaptól elvileg már mindkét kaszt Rhytm-eket használ ami 1 song + 1 dance kombó lesz.

Nem az első sorban harcolnak mint mondjuk a Titan, hanem csak róluk assist-olnak és két percenként újra felrakják a partyra a buffokat. PvP-ben több mindent is csinálnak, de azt majd idővel megtanulod.

Szerintem ezek a kasztok jók lesznek neked kezdésre, 85-ös szinten a Stone of Destiny (bár új kariknak lehet nem jár) skillel majd képes lesz a kasztod megváltoztatására ha úgy érzed nem tetszik neked.
  • Predtom0O
    +1
  • dayvan
    sziasztok! nem tud valaki egy crackelt Battlepinget? vagy egy hasonlo ingyenes programot amivel csokkenteni tudom a pingemet?
  • kisspepe
    Sziasztok!

Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy ha holnap letöltöm az új klienst, ha kijön, akkor az jó lesz az Európai szerverekhez is, vagy csak az NCsoft szervereihez?
  • solyomb
    Ne hagyd ki hogy a két stunja miatt folyamatos veszélyt jelent mindenki számára, akihez egyszer közel tud férkőzni.
  • MadnessX
    "Milyen karaktert ajánlotok elkezdeni?"

- Spoilos törpe.

"Olyan kellene amivel azért jól tudok fejlődni, és van is esélyem más játékos ellen."

- Kiváló karakter fejlődésre (xpzni),illetve a piac kezelésére.
    Spoil bomb skill-je képes ellenségeid páncélját lerobbantani így keresett pvp karakter!
  • Lullaby
    Én olyat ajánlok neked, hogy inkább ne játssz. Félek, hogy ha valaki neadjisten megöl (legyen akár az egy mob), a végén ráuszítod az orosz maffiát mint a kis haverodat itt is, és akkor jujuj ):
  • Frankie87
    Milyen karaktert ajánlotok elkezdeni? Olyan kellene amivel azért jól tudok fejlődni, és van is esélyem más játékos ellen. Az mindenképp feltétel, hogy harcost szeretnék.

Remélem értelmes kérdés volt, és a megfogalmazással se volt gond...
  • Predtom0O
    Ha holnap elindul, ezt NCfosnál sohasem lehet biztosan tudni.... De reméljük a legjobbakat.
  • pharao
    Azért vagy értetlen, mert már megkaptad a választ a kérdésedre és még mindíg azon hőbörögsz, hogy mások miket írnak be. Sztem lépjünk ezen tovább. Addig él ez a fórum, amíg van aki önti az olajat a tűzre... Holnap ilyenkor már megy NCWest fantasztikus GoD-ja. Akkor lesz majd valami értelmes beszédtéma is.
  • Skynet85