88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kev
    Kérdés a kockákhoz. Az új Ncsoft szervereken a karakter alapból megkapja a 2x vitality bonust. Az Innova szerveren is ?
  • Predtom0O
    Leállt a szerver,most nem az ön készülékében van a hiba.
  • Odikee
    http://www.l2clanlist.de/naia/

Amugy az szokot segiteni ha vki elolvassa amikor kiirjak , hogy kb 40perces restart varhato .
  • Humy
    Sziasztok! Most kezdenék el az ingyenessége miatt játszani a játékkal de pár perc után kidobott és utánna you have been disconnected stb. Van itt valami server status weblap ahol meg lehet nézni él e a szerver egyáltalán? Vagy rögtön kezdjem magamnál keresni a hibát?
  • Predtom0O
    Nem mind1 ki hol kezd el játszani ez is szar az is szar,mindennek van előnye hátránya.Felesleges írogatni ilyeneket,hogy ide ne menj mert úúúúú nagyon gáz,mindenkinek megvan a saját döntési joga melyik szarba ül bele.
  • Strahd_
    napokat nem kell varni, eddig a legrosszabb hogy 5 percet kellet varni az itemre :)
  • aalat
    en nem tudom miert gondolja mindenki ugy, hogy innovan nem lesz lag...
    az orosz szerverek nagyon szarok, van ott lag boven meg leallas meg ezmegaz.
    De persze kivanom, hogy ne legyen igy az eu szervereken.
  • Skynet85
    Pls aki használta már ezt a zranger nevű csodát dobojon már pm-et nem merem megvenni mert elvileg mint bot kukába való, és inkább csak pvp helper, modom ezt úgy hogy csak fórum bejegyzéseket olvasgatok ill. olvastam pár felhábordott hsz-t, hogy ez nem bot és jött is a válasz az admintól hogy jah valóban nem az. Nekem viszont az kell hogy miközben kódolok szépen a háttérben tegye a dolgát és öljön...
  • celgene32
    Azert pk rendszert jol elbasztak.

Felre klikkeltem pvp-ben es megoltem valakit, erre -720 rep.
    Ha minden jol menne akkor az 310 veled egyszintu mob megolesevel 0 lenne ujra.

Szoval gondoltam ha lud legyen kover, most tartok -420 000 Rep-nel.
    220K szorny es ujra mehet a pve.

• VipJoco
    Nem kell ide no life ember. Tegnap este 7kor írtam be, hogy lehet szedni a klienst. Leszedtem játszottam vele éjfélig meg ma délelött kb 1-1.5órát igaz még csak 46 a kari, de ha van 3-4ember aki együtt megy és van party akkor nem nagy dolog az A grade.
  • Frankie87
    Elkezdtem én is Naia-n. Most komoly 16-os vagyok, tudnátok ajánlani valami jó küldetést, ami sok xp-t, pénzt ad?

Köszi
  • nagypite
    Minden játékban vannak no life emberek akik 24/7-be nyomják és egy hét után ott tartanak ahol egy "átlagos" player egy-két hónap elteltével (ezért szeretik sokan a botokat)
  • Skynet85
    2 kilens:
    1. Nc West, amcsiban 2 új GOD szeró heringezés van ezerrel, de lesz ez még így se.
    2.Innova, Eu GOD szero lesz, jelenleg PTS fázis.

Igen F2P lett sőt Truly FREE! <- ezt a baromságot tolja nc szaft :D
  • Spitz
    Bárki játszhat vele, ingyenes -> free to play lett az l2. Innova PTS is elérhető bárkinek.
  • Skynet85
    Nah meg ott áll talkigon a quest npc mellett és ugye rengeteg quest végeztével kapod a szintet azonnal, lvl 20-ig. Erre ,,pls gm lvl me too or i report you because you are lvling ppls"

Azonban most kicsit lehidaltam, A gradeben villognak adenben jó páran... azért ennek az életére kíváncsi lennék, no offense, nem kezdem a get a life mondókát, de azért ez durva...

• Hikoro
    Letudnátok írni mi is történt, milyen cliensről beszéltek? F2P lett a játék? :)
  • Hunter of Deer
    Innova PTSre barki mehet vagy csak az aki jelentkezett ra es kapott emailt? sry ha noob kerdes volt :)
  • Predtom0O
    Tegnap én is találkoztam HR arcokkal akik az NPC BUFFERT és a GM SHOPOT keresték:)))
  • Spitz
    Hali!
    Akinek innova-n gondja akadna, annak 2 tipp:
    -ha a telepítésnél gond akadna, akkor töröld a microsoft visual c++ 2010-et, aztán telepítheted a 4game launchert, az majd felteszi a neki tetsző verziót.
    -ha fent van a játék, de nem indul, akkor valószínűleg windows xp-t használsz, ami alatt a pts nem működik, live szerókra rendbe lesz az is.
  • pharao
    Én be tudtam lépni gond nélkül, de találkoztam 1-2 emberrel, akiknek valami gáz volt a microsoft visual C++ -al. Kapásból 2 indok, hogy miért éri meg az innova:

1. Alacsony ping, ami healer-ként eléggé létfontosságú :P
    2. Időzóna. Sok sikert a hajnal 2-kor kezdődő siegekhez!
  • Skynet85
    Ezt csak megerősíteni tudom, egyetlen biztos fejelődési lehetőség 20 után a Kama. Azonban vmi azt sugja hamarosan véget ér a hipe, és lecseng ez az őrület. Sok mid és high rates emberke jött át offra, többet ismerek is és már most jó páran vissza is mentek, a számukra jól bevált 2 szint/nap lvl 80 felett, szerókra.
  • Skynet85
    PTS => Public Test Server => Megnézik, hogy adott szerver konfig hogy szerepel élesben, de még se éles mert idővel wipera(minden acc törlésre kerül) kerül a sor. Lényeg, ahogy a nevében is benne van ez egy teszt a live(amikortól is elidul a végleges beállításokkal a szeró) előtt.

Frost=> egy ,,csoda" progi amolyan náci"ztikus" alkalmazás a botterek/cheaterek ellen, valós idejű processz és fájl szkenner, eléggé hatékony megoldás elvileg, én még nem talákoztam vele, de nem is akarok.
  • Zarachi
    Szép javaslat :D csak azért van itt egy kis bibi :)

1, annyira lényegtelen amíg nem live a game
    2, olyan sötét vagy hogy nem tudtál egy szimpla play gombra rányomni amit az oldalon helyeztek el, inkább idejöttél sírni egy kört
    3, ha picit használnád az agyad talán azért csinálják ezt mivel eddig ők nem évekig szedték a havidíjat, nekik is meg kell élni valamiből (megint csak retard vagy :D )
    4, nincsen semmi gond az account rendszerrel csak gondolom neked az is vagy 3 órádba került ;)
    5, ez van :D

amugy meg szerintem majd az emberek eldöntik hova mennének csak a hozzád hasonlók akik annyira buták hogy meg elindítani se képesek egy játékot aztán sírnak egyből ne igazán írják le a véleményük.

amugy meg 0 lagg van jelenleg a PTS serveren ami van akinek számít és itt nem azokra gondolok akik már évek óta dédelgették a karakterüket

ui.: rohadt sötét lehetsz ha nem sikerült elindítani a gamet :D ahh meg valami xD te valami igen retardált ember lehetsz :P
    ja a javaslatod amugy egy nagy
  • FickDeineStory
    Én javaslom mindenkinek, hogy ne menjen Innovára!

Hiába rengeteg itt a játékos (majd lesz új szerver ha kell), vagy kicsit nagyobb a ping, de jobban megéri az NCwest-nél.
    1. Az Innova a játék fórumát nem volt képes normális beüzemelni kb egy hétig.
    2. Az Innova a bétazást sem tudta megszervezni, NEM INDULT EL A KLIENS!
    3. Az item shopja teljes lehúzás (most már biztos, hogy az oroszt egy az egyben átveszi).
    4. Az egész account rendszere egy kalap szar (reméltem, hogy változik az oroszhoz képest, de semmi).
    5. Aki botozni vagy radarozni akar Innovánál az a Frost mellett is megteszi.

Én is érdeklődéssel vártam mit csinál majd itt az Innova, de semmi jót.
    Viszont az NCwest nagyon rákapcsolt.

Aki Chronos-on vagy Naian kezdd és 85 alatti az regisztráljon a "Path to Awakening-re". Akkor dupla XP-t kap.

A tárgyat ami ehhez szükséges a Dimensional Merchant-tól tudjátok kivenni, viszont most a nagy tömeg miatt előfordulhat, hogy erre órakat vagy napokat is várnotok kell.
  • Predtom0O
    A videóban egy Duelist van amit lehet is olvasni a videó címében,a kasztokat meg tudod nézni a lineage2.com oldalon,táblázatban szépen össze van rakva fajonként,de ajánlom a lineage2.pmfun.com oldalt ahol a skillek leírásoktól kezdve sok minden megtalálható egy kezdő számára.

Aki nem játszott még L2vel vagy az új krónikával 1-2 jó tanács illetve észrevétel:
    - kezdő helyet kicsit elméretezték főleg a questek miatt,mert nincs annyi mob a quest helyeken mint ember (300player/mob)
    -a kezdő küldetéseket érdemes megcsinálni a szívás ellenére mivel nagyon jó xp-t,itemeket és adenat adnak
    -jelen pillanatban nem tudom hány új játékos kezdte el NCwestnél ,de iszonyat nagy a káosz mindenhol,szóval aki innova szerveren kezdi el annak sok szerencsét és rengeteg xanaxot kívánok
  • hiperindián
    Hali!
    Leszedtem én is a játékot de nem nagyon vagyok tisztába a kasztokkal,hogy melyik melyik http://www.youtube.com/watch?v=Vd1euwhzKkI&feature=related az érdekelne hogy a videóban milyen kasztal játszanak?
    A választ előre is köszi.:)
  • Vamp17
    Nem Lineage-eztem soha, amit irtal az mit jelent? :) (PTS, frost.. a west gondolom NCWest :) )
  • Vamp17
    Kozben nekem is...:)

az volt a baj, h telepiteskor ugy vette, h nincs telepitve a 2010-es C++ futtatokornyezet, kozben meg de :)

Letoroltem, erre folrakta o es akkor tovabbengedett :)
  • Skynet85
    nekem felment, a pts szeró már online, de engem a frost riaszt szóval maradok westnél...
  • Vamp17
    Szedni lehet, csak telepiteni nem... Nekem legalabbis nem hajlando. (Windows 7 64 bit) az NCsoft-os gond nelkul folment...
  • Skynet85
    Valakinek tapasztalat Shilen szerveren zrangerrel? Jöhet pmben is, nem akarok egy vérbeli legitet se letéríteni a rögös útról.
  • VipJoco
    Lehet szedni EU klienst
  • Otr
    Shilen szerveren magyar klánba csatlakozné. Pm me szijas
  • cece
    A sajtos quest leírását is?
    Én úgy tudtam az olyan mint a Secret Cow Level dióban. És csak akkor tudod megcsinálni ha végigtoltad a játékot.
  • Requuu
    Isendur
  • Strahd_
    koszonom
  • BoneDragon
    Mi van ezzel a szarral? 2 accot is csináltam, de mikor beakarok lépni azt írja hibás jelszó... hát beszarás.
  • Frankie87
    Nyisd meg a térképet, ott van egy olyan gomb h quest. Ott az összes quest benne van, min lvl, kezdő hely stb.
  • Strahd_
    van esetleg valami jo oldal ami osszeszedi a questeket? nem kell hogy leirja szajbaragosan eleg ha megmondja a lvl es hol lehet elkezdeni
  • Modaa
    WTS 1B adena -> Naia