88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• epicfail
    OTT!
  • B52Yami
    4game is having a look at whether you have Lineage 2 installed. This will only take a few seconds…

Itt kéne felraknia?
  • epicfail
    Akkor azt csináld amit leírtam.
    lineage2.comot fejeltsd el. Mindig L2.eu-t írj vagy lineage2.eu-t
  • B52Yami
    Az újjonnan induló serverre szeretnék menni.
  • epicfail
    nm

Igazából nem kell leírás, mert lineáris a quest vonal, ahol leadod, ott felveszed a következőt.
  • VipJoco
    köszönöm
  • epicfail
    http://lwww.l2database.com/lineage-2-drop-database-news/lineage-2-goddess-of-destruction/47-l2-god-new-quests.html

http://www.l2database.ws/2011/10/new-quests-in-god/
  • epicfail
    Eu serveren akarsz játszani vagy ruszki serveren?

Ha EU serveren akkor lineage2.eu-ról (átírányít majd egy másik oldalra) leszeded a 4game cumót ami autómatikusan telepítés után telepíti az L2-t is. Ha kész van akkor felmész az eu.4game.com-ra. Katt a SÁRGA sign in-re majd a play gombra. és elindult.
  • VipJoco
    Valaki tud olyan oldalt ahol le van írva ez a sok új xp-s quest? (Elég, hogy hol kezdődik és mennyi vagy mi a reward) Tudom, hogy létezik egyszer megtaláltam, de nincs meg a link. Nem érdekel, hogy játékon belül is megtalálható, engem netes link érdekel.
  • B52Yami
    Nekem lenne egy noob kérdésem. Szeretnék a ruszki szerveren játszani, eddig lineage2.eu -ról telepítettem a 4game cumót. Hogyan tovább? Lineage2.com ról kell leszednem a játék clienst?
  • kelempac
    Tetszik az "egészséges" önbizalmad.
    Azt tekintve, hogy mennyire jól tudsz közösségbe illeszkedni(pl itt) biztosan tudnál jól irányítani 20 embert vagy többet úgy, hogy nulláról indulva hogy meggyőzöd őket, tartsanak ki melletted míg top klán nem lesztek, és közben még 100+ használható player akar hozzád csatlakozni.
    Hihető..
    Sztem lemegyek futni szép az idő. Hiszem ha megpróbálnám gyorsabban futnék mint usain bolt. De persze nem próbálom meg, csak kocogni fogok, még beégne szegény.
  • biomage
    lol :D
    5 éve játszol és tegnap tudtad megy hogy a hb itemeket nem lehet accountról sem cserélni, kicsit meglepődtem hogy ezt kérdezted :P.
    Megosztok veled egy nagy titkot, most hogy elmegyek az ncwestöl, van 1 feoh wizardom, meg egy Othell Roguem, ez alatt az 1 év alatt :P.
    és most elemezlek kedves kolbász :P
    5 éve játszol, és voltál a redskyban meg más szar klánban "te mondtad még anno" és végül te lettél egy klán tagja amiben, gd előtt 1 aktív tagja volt, a neve juszef, ha én lettem volna a klán főnök 3 éve, már konkurencia lenne a top klánoknak, ne hasonlítsd magamat hozzám egyáltalán nem ismersz, ""nem vagyok olyan jó mint te""
  • cece
    Nem tudom ki a moderátor de tiltsuk már ki innét vagy pedig moderáljuk az üzeneteit.

És válaszul. Lehet igazad van abban hogy nem ez a hely és fórum az ahol ezt a témát meg kellene tárgyalni de akkor neked sincs itt helyed.
    De nagyon érdekel hol olvastál ilyeneket, a hétvégét úgy is történészek társaságában töltöm majd megkérdem az ő véleményüket is.
  • FickDeineStory
    Most viszont abba tényleg igazuk volt, hogy visszaolvashattad volna a fórumot 2-3 oldalra visszamenőleg, hogy miről is van szó. Mert Madness is és én is írtam róla, na meg zarachi és epicfail is rendszeresen kommentelt már az Innova által indított szerverről.

De, a legjobb ha maradsz ahol vagy ugyan az a Lineage 2 mind a kettő, csak az item shopban van különbség.

Én továbbra is szivesen válaszolok a kérdéseidre ha tudok.

Na ideje lesz aludni:D
  • FickDeineStory
    Szerintem is kezd már túl sok lenni, amit magadról gondolsz.

Itt vagy egy éve meg lett a 85 neked mire GD kijött mert volt azóta 8-10 dupla xp event meg egy rakat revita pop, nevit blessing egész nap, még nem jelenti azt, hogy tudsz is annyit a játékról mint mások akik itt vannak.

Amikor én kezdtem én is sok hülyeséget leírtam és sok mindent nem hittem el, hogy úgy van ahogy mondják, de legalább nem állítottam be magamat olyannak aki sokkal okosabb mint ők.

De neked az a képzelgésed, hogy a te egy éveddel már "profi" vagy mikor távolról sem.

Én is játszom itt 5 éve, de egyeltalán nem hívom magamat profinak, mivel sok dologról lemaradtam főleg azért mert nem igazán vagyok hajlandó csalókkal egy klánba játszani, így az Antharas, Valakas, Freya, Beleth vagy Baylor ölések kimaradtak például.

De tanultam néhány olyan dolgot is amit ők nem tudnak vagy kevésbé olyan jól.

Szerintem ezt azért így már a profilod szerinti 30-35 éves korodra be lehetne látni, hogy nem mindenben te vagy a legjobb, speciel az L2-ben nem legalábbis eddig még nem...
  • FickDeineStory
    Ez nem az én szemléletem. De az biztos, hogy a történelem 90% hazugság főleg a távoli múlt.
    De, pont azért nem derülnek ki a dolgok mert az emberek így reagálják le. Attól még, ha nem volt teljesen az a vér valaki amelyik országnak vagy népnek az életét szentelte, még nagyobb hazafi volt mint manapság a legtöbb ember.

Ez amit abba a kommentbe leírtam amire válaszoltál Magyar történészek és tudósok nem rég megjelent eredménye volt.

Nem ez a jó hely arra, hogy ezt megvitassuk, szóval ezt ne folyatassuk legalábbis itt.
  • FickDeineStory
    A játékhoz, hogy official server tudj játszani a Lineage 2 Goddess of Destruction Chapter One Awakening kell.
    Először is a lineage2.com kell regisztrálnod magadat.
    Aztán innen letöltöd a megfelelő klienst
    Ez először egy NCsoft launcher fog behozni. Amit letöltöl telepítel majd elindítasz. Itt kiválasztod a lineage 2-t, aztán a download-ra kattintasz az letöltei neked a klienst ha meg van nyomsz egy play gombot és a megadott regisztrációval fogsz tudni belépni a szerverre.
  • biomage
    szegény ndrush :D
    direkt csináltad mert elhagyott téged? , elképzelem hogy fog ezután imádni téged
  • Odikee
    "Ndrush , segit mindenkinek barmilyen kerdessel fordulhattok hozza
  • Otr
    europai szerveren van magyar klán? kikre mehet a pm ?
  • tomko44
    Na mind1 kicsit reménytelen így majdnem egész nap erre próbáltam megkeresni a megoldást de sajnos mennem kell remélem azért írnak páran hátha tudják a megoldást vagy kliens linket azért köszönöm :(
  • tomko44
    Az a baj hogy írtam, a fórumra konkrétan a World szerverról van szó 3000 ren vannak fenn majdnem és senki nem válaszól a fórumon :S nem segítenél ?
  • kelempac
    Ha off szerverre akarsz menni: töltsd le az ncsoft launchert és onnan frissítsd az l2 kliensedet (a launcherben a lineage2re jobbklikkel kitallózhatod a jelenlegi l2.bin file-t)

Ha free szervernél van ilyen gondod, akkor meg kérdezd meg a gm-et ott, hogy mi az igény.
  • tomko44
    De gyors válasz jézus végre 1 fórum :)
    Az a helyzet hogy próbáltam vagy 5 féle kliensel és mindig ezt írja ki. akkor mi lehet a probléma ? :SS
    Már játszottam vele 1 hetég 1 szeron és behozták ezt a security-s hülyeséget és azóta van ez. Segíts légyszi :S
  • kelempac
    Rossz verziójú klienssel próbálsz csatlakozni, frissítsd le.
  • tomko44
    Amikor rákattintok a szerver nevére akkor írja ezt ki és disconnected.
  • tomko44
    Sziasztok remélem tudtok segíteni mert már nagyon ideges vagyok 3 napja nemtudok gamelni és senki se válaszól a forumon. Szóval az a probléma hogy azt írja ki hogy : Your protocol version is different, please continue. Légyszi segítsetek.
  • kelempac
    menjetek weblapra 4game update kell
  • Zarachi
  • Zarachi
    Info
    tetszik a forum :D
  • biomage
    még nem megy
  • kelempac
    Flash nekem még mindig nem megy.
    Van akinek sikerült bejutni?
  • Predtom0O
    Déltől estig itt vagy a fórumon és nincs 5 perced visszaolvasni?:))))))))
    A másik pedig ha lusta vagy visszaolvasni ne várd el,hogy minden embernek külön külön elmondják ugyan azt.Ez ismét csak mit bizonyít na mit.......?FAIL
  • Frankie87
    Ahogy ők sem az én szememben...

Predtom, valóban, de mivel elég sokat dolgozom, nem tudom mindig nézni a fórumot, és visszaolvasni.
    De látom, most megint csak kapom az oltást, utoljára írtam ide, nem zavarlak Titeket, az én anyámat Király vagy stb... remélem most dagad a májad.

center86 - ha nem gond, és lenne kérdésem akkor írnék akkor neked majd PM-et.

Sziasztok!
  • kelempac
    Lehet kicsit lenézik, de ha normálisan kérdezel/hülyeséget kérdezel ugyan, de nem próbálod magadat pro-nak eladni, kapsz választ általában(de általában csak a sokat ekézett Fick kollégától).
    Ha pedig te kérsz ismeretlenül segítséget ne kezdj el lovagolni azon, hogy milyen stílusban teszik, amíg teszik.

Csak, hogy értsd régi vicc katonáéknál:
    hadnagy a közlegényhez:
    Van tüze fiam?
    Igen haver.
    Milyen dolog ez már én tiszt vagyok, hogy mer így beszélni velem: Na ismételje tisztességesen!
    Nem uram! Sajnos nincs uram.

Itt pedig nem hogy hadnagy nem vagy, de még csak egyenrangú sem a szemükben.

• Predtom0O
    "Ti melyik szerveren játszotok, vagy csak fogtok? Mert úgy vettem ki, mintha új indulna."

Több hete vagy akár hónapja megy a téma ezen a fórumon hogy NCwest ingyenes lesz,elköltözik Amerikába az EU szerver és indítanak új szervert (most már még egyet indítottak),az itt lévő fórumozók másik fele pedig az INNOVA (orosz) cég által indít ÚJ EU szerverekről beszél(t),aminek az indulási idejét nem lehetett tudni.Mindenről tudtál olvasni információkat itt a fórumon és például drága MADNESS barátom le is írta részletesen a 2 szerverrel kapcsolatos alap tudnivalókat.

Ezek után beböfögsz egy ilyen kérdést és pislogsz mint pocok a lisztben "MIÉRT NEM VÁLASZOL ÉRTELMESEN SENKI?". De most már 100%s biztonsággal állíthatom, te igencsak gyengén bebútorozott földi lény vagy és sem olvasni ,sem pedig értelmezni nem tudod az itt leírtakat.
  • center86
    Ha az angollal nincs gond, akkor keress egy klánt, ahol biztosan sok mindent tudnak majd mutatni neked. Ha gond van, akkor válassz a magyar klánok közül. Ennek a játéknak egyedül nem sok értelme van. Ha bármi kérdésed van, privátban írhatsz nyugodtan, és akkor nem lesz teli a fórum olyasmivel, ami némely highpro játékost már zavar. ;)
  • Frankie87
    Nem húztam fel magam, szó sincs erről. Csak rájöttem, hogy felesleges írok ide, mert a kezdőket lenézik. Mindegy lényegtelen, majd idővel rájövök mindenre, csak gondoltam megkérdem itt.
  • biomage
    nincs semmi gond :D, nem nekem kell klikelni rá
  • VipJoco
    Lehet Flash tudatlan, de mégis a te faszságaid vannak elrejtve.