Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
http://eu.lineage2.com/interlude/eu
kev
Karakter neve : Kekszakall - öö..nem Dark Elf mágus..)
Server : Franz (euro)
Lineage2 - Interlude :
http://www.gamershell.com/download_18458.shtml
Nekem olyan gondom van, hogy csináltam trial accountot l2-re fel is enged vele a játékba de csak bartz online a többi szerver off bartzon meg kb összefutottam 3 emberrel, giránba senki sincs 😞(
Ha valaki tudja a választ, hogy ez miért van az pls írja le elõre is köszi!
Excal1bur Leader of Sleepers
A tanknak, (de fõleg a partynak partynak) meg ugye nem árt, ha történjen bármi, az összes mob õt üti<#buck>#buck><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egy 66os spoilos doomban healthes DLEvel megfelelo pp se buffab merre tud jol xpzni ill olni?
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
(14 napos trial van most, az európaiaknak.)
A Franz (euro) - szerveren kezdtem, ha elõfizetek, valszeg ott is fogom tolni tovább.
AC2-nek: ha valaki megtámad egy szörnyet (illetve aggro moboknál elég a közelébe menni), akkro minden támadással nõ az agression értéke feléd. Partyban viszont aki többet sebez rá, az több agressziópontot ad a mobnak, így át fog állni a mob a támadással a másikra. A magas sebzést bevivõ karakterek meg általában nem nagyon bírják az ütlegelést, szóval az agressionnal magadon kel tartanod a mobot, mert beléd jóval kevesebbet sebez.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Szerintetekek mien fegot vegyek c-gradeba 2kezes bluntot vagy polarmot ? gondolom az 1kezes blunt és pajzs parositás nem a legjobb az evansionak vagy ?
Ne félj nethy már van és hogy ne legyen a pvp statod olyan gyér te leszel a bd aki jön velem😛
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Gratula!
Ha valakit érdekel, hogy milyen PVP-s képeségekkel bír söndi az vessen egy pillantást erre!
Komolyan mondom én félek tõled <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
most kb egy hét pvp szal pm me ha láttok catát vagy nh-t sieghardton!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
The Life is a Game. Yust play it!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
The Life is a Game. Yust play it!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
High Rade
Csak azért postolok, hogy itt is megköszönjem neki!
Köszi szépen MEOH!
Meik a legkisebb Life stone ? és meik a legjobb ?
Thx.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512