Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L2Goku
Na jo Funbol inditok egy bot partyt 😄 kivancsi vagyok 2 het alat mekorak lesznek 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

malter
jaja lecsiptem öket én is elég brutál😊
mAilkaEVO3
Apád tökét 😛 én ismerek egy über BDt 😛 😛 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Akhi
EZ a video fun volt😊) nagyon jo!Neked pedig Grat Sondi!

14 napos Lineage 2 official, trial reg. itt :

http://eu.lineage2.com/interlude/eu

kev

Karakter neve : Kekszakall - öö..nem Dark Elf mágus..)
Server : Franz (euro)
Na végre sikerült köszi az infot 😊

Töltsd le a lineage2 Interlude-ot. Szerintem te a test szerverhez való játékot szedted le.

Lineage2 - Interlude :

http://www.gamershell.com/download_18458.shtml
Sirch
Ez eléggé PTS gyanús.
A tesztszerverre élesítetted a trialt szerintem.

Hi all!

Nekem olyan gondom van, hogy csináltam trial accountot l2-re fel is enged vele a játékba de csak bartz online a többi szerver off bartzon meg kb összefutottam 3 emberrel, giránba senki sincs 😞(
Ha valaki tudja a választ, hogy ez miért van az pls írja le elõre is köszi!

Akkor kitanulom, mert így már látom értelmét. Egyébként elég sokat sokat szoktunk partyzni a haverjaimmal és egyenlõre még nincs is más tank a csapatban.

raid boss partyba már 20as szinttõl hivnak

Excal1bur Leader of Sleepers

SOkat segit a szronyek megtartásában az is ha te is csinálsz vmi jo sebzést szoval DD tank vagy... 1ébként tankokat csak magas szinten szoktak hivni partyba vagy raid bossra mert 1 archer simán lehet tank xD

Sámán
"Tankoknak" alapskill! Azért jó ha minél erõsebb, mert ha pl rádhealelnek az összes mob leugrik rólad -a healerre, vagy üt a dd 1-2 nagyobb krittet és rá <#hehe>
A tanknak, (de fõleg a partynak partynak) meg ugye nem árt, ha történjen bármi, az összes mob õt üti<#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Beast farm, es tudja spoilolni a maj meg dc helmet reciket😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hunter of Deer
Hali!
Egy 66os spoilos doomban healthes DLEvel megfelelo pp se buffab merre tud jol xpzni ill olni?
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Erotikus,neked mi a kasztod 1általán?
Másfél év játék után (tört szervereken), lehet hogy áttérek én is az Officialra. Elegem van a tört, nemmûködõ, bugos stb. "free" szerverekbõl.

(14 napos trial van most, az európaiaknak.)

A Franz (euro) - szerveren kezdtem, ha elõfizetek, valszeg ott is fogom tolni tovább.

Sirch
C5 óta van kétkezes blunt fegyó harcosok számára.

Cobra.
Erotikusnak: mi vagy? 2 kezes blunt tudtommal csak varázslóbotként létezik, szóval ha nem varázsló vagy, akkor azt felejtsd el. Ha törpe vagy ork vagy, akkor meg ne aggódj az evasion miatt, még Tempered Mithril Setben se nagyon fogod kikerülni a támadásokat 😊
AC2-nek: ha valaki megtámad egy szörnyet (illetve aggro moboknál elég a közelébe menni), akkro minden támadással nõ az agression értéke feléd. Partyban viszont aki többet sebez rá, az több agressziópontot ad a mobnak, így át fog állni a mob a támadással a másikra. A magas sebzést bevivõ karakterek meg általában nem nagyon bírják az ütlegelést, szóval az agressionnal magadon kel tartanod a mobot, mert beléd jóval kevesebbet sebez.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sirch
Az erõsségtõl függ, mennyire tudod magadon tartani a szörnyeket.

ZsuzS
az enyém is gyér ^^

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

GRAT!!!

Nemrég kezdtem el nyomni a gammát és lenne egy kérdésem. lvl 30-as human knight vok és van az agression nevû képesség. Szvsz a következõt jelenti: arra ösztönzi az ellenfelet h támadjon. Mennyivel tud ez a skill többet 1-es szinten, mint 5-ön? Csak a power értéke növekszik, de ennek az erõssége miben mutatkozik meg? És ráadásul olyan drága mint a heavy armor mastery...

Halli!
Szerintetekek mien fegot vegyek c-gradeba 2kezes bluntot vagy polarmot ? gondolom az 1kezes blunt és pajzs parositás nem a legjobb az evansionak vagy ?

Padidiver
Köszi mindenkinek!
Ne félj nethy már van és hogy ne legyen a pvp statod olyan gyér te leszel a bd aki jön velem😛

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

A Teon-on újra próbálunk egy mûködõképes magyar klánt összehozni. 6-8 aktív tag részvétele már alakul. Akit esetleg érdekelne a lehetõség az irjon privit, vagy ingame keresse Kormika-t, vagy Shienis-t.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

pharao
LOOOOL Söndi OWWWWWNAGE!
Gratula!
Ha valakit érdekel, hogy milyen PVP-s képeségekkel bír söndi az vessen egy pillantást erre!
Komolyan mondom én félek tõled <#idiota><#banplz>!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Nethyrrea
frapsot telepíts fel 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Gratula

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gordis2k
GRATULÁLOK AZ ÜBER OWNAGE 78 AS GLADIDHOZ!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

B@lu
hanyas vagy te diszno? 😊

Padidiver
Ding vazz....
most kb egy hét pvp szal pm me ha láttok catát vagy nh-t sieghardton!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Facek
én láttam már top-gradeset is , bónusz amit kapott nagyon szar, de tök jó sötétkékenvillámosan világít
ZsuzS
én úgy tudtam a high és a top ad csak fény effektet. és én még cska kéken világítóval találkoztam

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ÉN mid gradet raktam fel de semmi glow és keményen ad 20 manat😛 vmi aktive/passiv skilles kene pl para vagy ally rez

pharao
Tarka-barkát ki ne hagyd!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Facek
és libafoszõd nincs ? <#mf2>
<#wilting>

The Life is a Game. Yust play it!

Gordis2k
kék zöld sérga fehér piros cikcak zip zup sráf srof tel elektro bugi és szanaszét. Asszem ennyi.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

milyen glow lehetosegek vannak?

The Life is a Game. Yust play it!

ZsuzS
bocs én láttam lvl46-os kavicsot is 😊 az kisebb mint 54 <#hehe>

FragStaR
Dark Elf tõrös --> bölcs <#eljen>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

LoL értem 😄 köszi

A weapon grade befolyásolás elég nagy köcsögség mert pl én 76ig biztos damascust fogok használni mivel ez a legmagasabb focosuos fegyo s grade ig

Mindegy hogy a life stone no/mid/high/special grade, csak a fegyo glow lehetosegeinek eselyeit befolyasolja. A statsokat csak a life stone szintje es a weapon gradeje befolyasolja.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

54
High Rade
pharao
Hála MEOH-nak update történt az avataromban 😄 ...
Csak azért postolok, hogy itt is megköszönjem neki!
Köszi szépen MEOH!

Üdv
Meik a legkisebb Life stone ? és meik a legjobb ?
Thx.

xt198
haha 😄 ha az icások nem bántanak, akkor az már rossz nem lehet 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Figyej ha rámhalgattok a kensibe mentek bár oda tudomásom szerint kell aplikáció,he minden kötél szakad akkor jöhettek hozánk is😊 de mi csak egy kosáral vagyunk kb egyenlõek....szal akinálunk van annak anyia bonus hogy van klánjele meg clanchatje es az ICA-sok nem basznak pofán ha rosszat csinálsz 😊