Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy a 2 karakter : Mortee é Ronon!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Elszántak vagyunk, de nincs klánunk, angolul meg nem nagyon tudunk! (ezért olyan klánt keresünk, ahol vannak magyarok 😊 )
lvl 19-en megállunk, kasztváltót még nem csináltuk meg!
Egyikünk de tõrõs, én human tõrõs vagyok!
Excal1bur Leader of Sleepers
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
restartold az adsled vagy torold az osszec kukidat!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Vagy elbaszok vmit
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Freemaillel próbáltam, hajnal 2-kor még kaptam egyt utána egyet sem. Most megpróbáltam yahooval is, arra se küld...
Tud errõl vki vmit? <#gonosz1>#gonosz1>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
de eddig ez a best:
http://img357.imageshack.us/img357/3659/dracpwnnw0.png
Trolling is a art.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
minifocus-os cheapshotos soulbow 😄
2. lépsé ott katt a Create Account gombra
3. lépés tölsd ki értelem szerüen az ürlapot erõsíd meg az e-mailed.
4. katt ide tölsd ki a a korod plusz az email mezõt
5. lépés nézd meg a posta ládád lesz benne egy link katt rá az eldob egy oldara ahol kapsz egy serialt.
6. lépés jeletkezz be plaync az acount menü pont alatt és az add online codenál írd be azt amit kaptál csinálsz egy l2 account vagy választahatod a plaync-et aztán go játszani ha vmi nem megy szolj
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
kösz kipõróbálom a 14 napos verzíót
Ha nem boldogulsz az account-vásárlással, vagy az egyéb átutalásokkal, akkor segítünk.
minifocus-os cheapshotos soulbow 😄
mindent el lehet érni donate nélkül is, csak nem mindegy mennyi idõ alatt. azt meg kiki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki.
ha van kedved szenvedni nogradaben 30-on... én sem szeretek donatelni, de inkább kiadtam 500 ft-ot és 20-on top d-be öltöztem.
az is igaz hogy a száját jártatja mindenki hogy igy meg ugy ennyi idõ alatt mekkora vagyonra lehet szert tenni, de még soha senki nem irta le a mikéntjét, az tabu már, vagy rájössz magadtól vagy lesajnálnak. ha nem tudsz klikkesedni akkor ütheted a mobot is egyedül vakulásig.
akinek meg 60 felett élvezet a szintfarmolás azt csak irigylem, szerintem eszméletlen unalmas még partiban is. 😊
Ha már videó akkor tudom hogy ez off server topik de videónak ez is nagy jó: L2P videjóóó
csak arról szeretnék érdeklõdni, hogy szerintetek melyik a legjobb/hasznosabb/erosebb kaszt?
tudom hogy mindegyik másban.csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.Elõre is köszi
csáó
Vid.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
fegyver pedig a blacksmithnel upgradelheto. Az ss-el sztem is csinyan kene banni, de ahogy nezem mar keso 😊)).
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz