Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy innen: http://games.internode.on.net
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ELÕRE IS KÖSZI <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
This upgrade lets you choose a character to receive a special item.
You may only select one character to receive this item. The list below shows all eligible characters on all servers.
Please note that your selection is applied during a maintenance window. It may take up to ten business days before the item appears in game.
Ezt láttátok már? A trial acc managementnél vettem észre a lineage2 honlapon.
Account details -> choose character
Vajon mi lehet? <#merges2>#merges2>
Mammonnál csak fegyót tudsz upgadelni.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://www.gamasutra.com
April 27, 2007
Report: Former NCsoft Staff Suspected Of Lineage III Theft
Korean police officials are investigating a reported theft of video game code taken from Korean-headquartered MMO publisher NCsoft, one of the region's top computer game publishers.
According to a new report by the online edition of major Korean newspaper The Chosun Ilbo, the Seoul Metropolitan Police are currently investigating the theft of source code relating to NCsoft's upcoming PC title Lineage III. According to the report, seven former NCsoft employees are thought to have shown and possibly passed on the code to an unnamed “major” Japanese game company.
The report noted that the seven individuals left the company in February, and subsequently interviewed with the Japanese company. During the interview, police believe that the Lineage III code in question was presented, and possibly copied during the demonstration.
In addition, these same employees are also suspected to have leaked the Lineage III program design via email or portable media last September. The report cites a spokesperson for NCsoft saying the potential damage resulting from the stolen code to be over a billion dollars.
The report also notes that this is the latest in a road of unfortunate events for the MMO publisher following the firing of an unnamed senior game developer for "poor leadership skills," which, according to the newspaper, was later followed by the voluntary departure of most of the the company's 90 person staff.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Valaki segítsen !!!!!
Letöltöttem a Lineage2:Interlude-ot,és nem tudom életre kelteni.
Ha valaki el tudta indítani,írja le légyszi.
Elõre is kösz.
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Offon a bal oldalra teszi.
Megnyertem a ,,hol a hiba a képen,, játékot? 😊
U.i.: a 160as inventory slot is sántít 😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
próbáld ezt a linket hátha segít 😊
De valszeg az én egyik mûszeremmel van a baj, mert másnak nem jelentkezik ez a hiba.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
max 24 slotod lehet ehez 4 könyv kell de nem akármilyen.
1. A 21 es slot giranban lehet venni a blackmarketir of mammonnal
2. A 22 es slot 63-68 as raidbossok némelyikébõl esik 20-30milla piacon
3. A 23 as fõ bossokbol esik(baium-tezza-antaras) 100-140milla z ára
4. A 24 es Hero pontokból vehetõ számszerint 400k olympiai pont kb 2heroságból megvan 1-1,5 milliártd az értéke.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Azután nyomoznék, hogy ez a könyvecske mire való, illetve ha lenne valami link, azt is nagyon megköszönném!
"Ancient Book - Divine Inspiration (Original Language Version)"

Erre hogy jöttél rá? Nem akarok potyára venni még1 modemet, fõleg ha a router rossz. De routert se, ha a modem. Sõt egyiket se, ha a kábelek rosszak :S
Viszont lassan az egészségemre és a lakásra is káros, hogy arra jövök haza meg arra ébredek hogy szakadt a net 😞
The Life is a Game. Yust play it!
Meoh az új értelmezõ kéziszótár <#banplz>#banplz>
-bot: Elsõsorban a termékenyítõ erõt jelképezõ fallikus szimbólum. Jelentésének kettõssége megosztott szerepébõl ered: a védelem, s egyben a büntetés eszköze. • Az egyiptomiak az õszi napéjegyenlõség után ünnepséget tartottak, amelyet a „Nap-bot születésé”-nek neveztek. Hitük szerint a Napnak ebben az idõszakban támogatásra volt szüksége, mivel fénye gyöngült. Ozirisznek, a holtak fejedelmének attribútuma, a tollal díszített bot az ébredezõ lélek jelképe (→Ozirisz/Szarapisz, →toll). • Mezopotámiában már a sumer kortól királyi jelvény a karikával együtt (A király Innin ágyán c. eposz, 11–12). A’ Marduk botjára utaló babilóniai királyi jelvények a hatalom és a méltóság jelképei (→kör). • Ehhez hasonlóan származtatták a görög királyok botjukat Zeusztól. A görög mitológiában megjelenhet varázseszközként (pl. Kirké Odüsszeusz társait egy bottal varázsolja disznóvá: Hom. Od., X. 538; →Odüsszeusz/Ulixes
fuck mmo's..i.,
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dota 2
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Neked sikerült valamit csinálni a fagyásokkal? Az a Factory def. a routeren bejött?