Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
A névvel kapcsban meg így jártam. Majd regelek újat SG-re.
Ám NF-rõl azért nem ismerhetsz Pred, mert ott nem ez volt a nevem. De, ha a név nem ismerõs, akkor te sem ismerted Odikee-t. Ám mindig is IG-s meg LNP-s voltam ott. (persze amíg jóba voltunk) ja meg latentinumbra.😊
ja, ám ha NF újra indulna nem mennék OFF-ra se. Fasza szerver volt nagyon. (TOI 8 volt alegjobb😊)Na mind1, nem nosztalgiázok, jó game-et mindenkinek.
"miért vagytok gyengék? küzdjetek!"
más nick neve alatt jártatod a pofád és még te akarsz kioktatni másokat?! okokokokokok, de én sem ismertelek NFen pedig c1 óta voltam ott
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
War, war never changes.
Másrészt én nagyon sok embert ismertem, mert én is C3 óta ott voltam, de téged nem ismertelek.
Mind1, megyek off-ra, remélem nem pénzkidobás lesz...
ps: ha nfen verted a kis futyid akkor neked tudni kenne h kivagyok mivel mar c3ban ott voltam es ezt a nevet hasznaltam .

the world is mine
Pred, sztem fórumfighter meg stb Te ne nagyon mond. Asszem te is voltál anno NF talin, örülj h a nagy szád miatt ott nem vertek el. Flavia alias CSUVIval egyetemben.
a másik csak azért raktam ki ide is a hirdetést ,mert gondoltam próba cseresznye és nem csak olyan kis faszpörgenttyû forumfighterek olvassák ezt fórumot mint te
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
legutoljára márciusban adtam el egy 85/80/78/78 support karit jó enchantokkal és belepõ szintû s84 cuccal durván 70k hufért, bizony sok idõbe került vevõt találni rá és nagyon sokat kellett engednem az árból mire belement a vásárba..
solyomb: szerintem nagyon jól tetted h ennyiért eladtad. Még féltékeny is vagyok, h ennyibe el tudtad adni😊
És 1k USD pedig pláne nem nagy összes egy karakterért, én tudok olyan angol gyerekröl, aki több tizezer dollárt donateolt be egy totál custom tört szerverre, cserébe halhatatlan vol kb. mellé meg minden haverjának osztogatta a donateolt karikat, mert megtehette.
Ha meg csak egy átlag Amcsi, vagy svéd vagy bármilyen nem 3. világbeli ország fizetéseid nézed, rohadtul nem nagy összeg, más kérdés, hogy ki az aki költ ilyenre és ki nem, de az a helyzet, hogy rengetegen költenek és vesznek karit minden MMO-ban.
Ez meg legtöbbször ilyen, amikor jó pénzért el tudod adni a karidat, nem feltétlen akarod, mert mondjuk van élet, pörög a játék és durva vagy és élvezed, aztán amikor beunod, haldoklik a játék stb, akkor meg már nem biztos hogy megveszik.
Az mondjuk tény, hogy most már jó ha a feléért elmenne
Magyarul: mostmár baszhatja, CSÁP gyerek is...
fuck mmo's..i.,
Sose fogod azt eladni... nem tudom mire számítasz... ezek után amit mûvel NCSOFT szted mit ér az?
Odikee is írta, hogy volt aki ajánlott neki a szaros kariért 1k USD-t... hadd ne higgyem már el.. meg hogy 1,5k-ért el is adta volna... vicc
ám (ha volt tényleg olyan hülye ember aki valóban 1k USD-t adott volna érte, te nem adtad el?😄 jó nagy hülye vagy...<#falbav>#falbav><#taps>#taps>)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
köszönjük a hozzászólásodat
+4 vesper d. dagger 150F
+3 vesper la. set 3x60
+4 aq ring, +3freya neck,+3 Giran guard earing,+3 Aden guard earing, +4 vorpal ring
+4 s shirt cp
230k token,35k fame
170kk adena + items (enchant,transform scrolls,c-b grade weapons, etc)
skills: +10dagger mastery,+10 light armor mastery,+10 quick step,+10 critical damage,+10 boost evasion,+4wisdom,+6assassination+7backstab,+4letha l blow ,+6deadly blow,+4bluff,+7 sand bomb,+6hex,+5ultimate evasion
pm itt
Ki az a mazochista aki NCwest-nél maradna. Ennél kártékonyabb szar managementet képtelenség összehozni.
Emlékezzetek csak a hint answerös mizériára mikor több 1000 acc veszett oda (csak nekem 30+) és ez csak 1 a sok közül!!
Örülök, ha megszabadulhatok tõlük végre.
Röviden, a God-al egyidõben az Innonva free szervereket nyit eu-ban. Mindeközben a Naia szervert átköltöztetik az usaba.
War, war never changes.
Meg könyörgöm, írja le valaki mi van most, mit változtattak, mi lett rosszabb?
A jövõ hónapba szeretnék menni vissza off-ra. Valaki legyen szíves beavatni, mi történt, hogy árulják a karikat. Odikee-is, akitõl mégegyszer elnézést a névért. Csinálok újat.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"RU you get an "awesome" anti-bot protection that scans everything your computer does. Don't think i would want them to know my banking info."
Idyll
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
A: NCsoft West will continue to support Lineage II in all aspects of the business in North America and will retain existing European players. In order to preserve the active Lineage II community, we will be moving the physical location of the European server (Naia) to North America. Any new European players can choose to start new characters on either service.
fasza...
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]