Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf offmod koraban volt jo hely de jo magyar szokas szerint valtaniuk kelett 😊

the world is mine

Odikee
ennyi pred sem ismer.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Elkezdem mert tetszik l2, és amúgy se vagyok nagy PVP-s. Meg hát már nem sulizok, így annyi idõm úgyse lenne játszani. Mondhatni opnly fun-ból kezdem majd újra el.

A névvel kapcsban meg így jártam. Majd regelek újat SG-re.

Ám NF-rõl azért nem ismerhetsz Pred, mert ott nem ez volt a nevem. De, ha a név nem ismerõs, akkor te sem ismerted Odikee-t. Ám mindig is IG-s meg LNP-s voltam ott. (persze amíg jóba voltunk) ja meg latentinumbra.😊

ja, ám ha NF újra indulna nem mennék OFF-ra se. Fasza szerver volt nagyon. (TOI 8 volt alegjobb😊)Na mind1, nem nosztalgiázok, jó game-et mindenkinek.
Predtom0O
és miért nem vertek meg?? hm talán mert gyengék vagytok?ott voltam de egy kis pélóarcú nem jött oda
"miért vagytok gyengék? küzdjetek!"
más nick neve alatt jártatod a pofád és még te akarsz kioktatni másokat?! okokokokokok, de én sem ismertelek NFen pedig c1 óta voltam ott

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
Ebbol latszik mennyi eszed van , ha most kezded el akkor mar varni kene inovara nem ? Talan lenne vmi eslyed egy uj serveren .

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

MadnessX

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

döglött lóra felülni...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

darth devil
Ha elfogynak az érvek akkor jön az agresszió? 😄 Elkúrtad, pénzkidobás lesz.

War, war never changes.

Ha NF-en te is voltál akkor te is verted ott a fütyidet nem?
Másrészt én nagyon sok embert ismertem, mert én is C3 óta ott voltam, de téged nem ismertelek.
Mind1, megyek off-ra, remélem nem pénzkidobás lesz...

Odikee
Pont az ilyen nyomorultak tartanak vissza , csak h lassak hogy ok hova nem tudnak sosem eljutni .

ps: ha nfen verted a kis futyid akkor neked tudni kenne h kivagyok mivel mar c3ban ott voltam es ezt a nevet hasznaltam .

XDD

the world is mine

jó, és mi tart vissza? Ám kiv lennék milyen tõr az.

Pred, sztem fórumfighter meg stb Te ne nagyon mond. Asszem te is voltál anno NF talin, örülj h a nagy szád miatt ott nem vertek el. Flavia alias CSUVIval egyetemben.
VipJoco
Meoh-nak teljesen igaza van, Free szerveren is lehet pénzt csinálni még ma is L2-ben. Persze magyar embereknek elég kicsi összegért lehet elpasszolni cuccokat, de én most huztam ki 30ezret 1-2free szerveres itembõl. Ha nem magyarnak adom el akkor olyan 80-100ezer lett volna kb. igaz lehet 1-2hónapba telt volna az eladás. De ugye ez csak item volt, karakter pedig többet ér fõleg Offon.

Predtom0O
neked bizony trágya van a fejedben
a másik csak azért raktam ki ide is a hirdetést ,mert gondoltam próba cseresznye és nem csak olyan kis faszpörgenttyû forumfighterek olvassák ezt fórumot mint te

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
tõrömet* csak neked random forum warrior, aki meg mindig az en nevemmel irogat . fcking impressive nigga.

toromot? Az micsoda?
Odikee
csak a toromot tudnam eladni tobb mint 70kert 😄

phalanx
csak összehasonlítás végett:
legutoljára márciusban adtam el egy 85/80/78/78 support karit jó enchantokkal és belepõ szintû s84 cuccal durván 70k hufért, bizony sok idõbe került vevõt találni rá és nagyon sokat kellett engednem az árból mire belement a vásárba..

Jó értem én ezt is. lehet csak nekem tûnt olyan sok pénznek, és tudom hogy vannak persze elvetemültek, akik jól keresnek stb és nekik megér ennyit. Magán ügyük, én csak azt mondom, hogy szomorú hogy ilyenek vannak.
solyomb: szerintem nagyon jól tetted h ennyiért eladtad. Még féltékeny is vagyok, h ennyibe el tudtad adni😊
Ne magadból indulj ki, 1k USD azért nem olyan hatalmas pénz még magyar országon se, egy jobbfajta fizetés aztán csá. Aki meg esetleg ennyit keres, annak nem feltétlen opció, hogy eladja azt a karit ennyiért amivel mondjuk évek óta játszik, fejlesztgeti, és még jól is szórakozik fele.
És 1k USD pedig pláne nem nagy összes egy karakterért, én tudok olyan angol gyerekröl, aki több tizezer dollárt donateolt be egy totál custom tört szerverre, cserébe halhatatlan vol kb. mellé meg minden haverjának osztogatta a donateolt karikat, mert megtehette.
Ha meg csak egy átlag Amcsi, vagy svéd vagy bármilyen nem 3. világbeli ország fizetéseid nézed, rohadtul nem nagy összeg, más kérdés, hogy ki az aki költ ilyenre és ki nem, de az a helyzet, hogy rengetegen költenek és vesznek karit minden MMO-ban.

Ez meg legtöbbször ilyen, amikor jó pénzért el tudod adni a karidat, nem feltétlen akarod, mert mondjuk van élet, pörög a játék és durva vagy és élvezed, aztán amikor beunod, haldoklik a játék stb, akkor meg már nem biztos hogy megveszik.
solyomb
Nem akarlak elkeseríteni, de az aláírásomban szereplõ karik 1k usd felett mentek el😞

Az mondjuk tény, hogy most már jó ha a feléért elmenne
Kurvára képébe vagyok, és röhelyesnek tartom hogy van ember aki 1k USD-ért nem ad el egy szerencsétlen karaktert... Ez csak egy játék, az meg valós pénz, ami nem kevés... másik dolog, hogy lehet h volt olyan szerencsétlen kocka, akinek ért volna annyit az a kari, de most semmit se ér... és ez a lényeg.
Magyarul: mostmár baszhatja, CSÁP gyerek is...
MeoH
Odikee karija siman ert 1,5K$ anno, es hidd el kulfoldiek adnak annyit 1 kariert. Sot, meg nagyobb free szerveren is el lehetett adni karit. Ne magyar szinten gondolkozz. Ha pedig nem vagy kepben, kussolj. Csak most szepen lezuhantak az arak. Bar abban igazad van, hogy most eladni nem lesz egyszeru jo aron.

fuck mmo's..i.,

CSÁP!

Sose fogod azt eladni... nem tudom mire számítasz... ezek után amit mûvel NCSOFT szted mit ér az?

Odikee is írta, hogy volt aki ajánlott neki a szaros kariért 1k USD-t... hadd ne higgyem már el.. meg hogy 1,5k-ért el is adta volna... vicc
ám (ha volt tényleg olyan hülye ember aki valóban 1k USD-t adott volna érte, te nem adtad el?😄 jó nagy hülye vagy...<#falbav><#taps>)
pedig igaza van 😊 1 évvel ezelõtt is kb lehetetlen volt eladni a karikat, pláne magyar piacon.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Predtom0O
elsõre is nagyon vicces volt de most már megdöglök a röhögéstõl
köszönjük a hozzászólásodat

Endaer
ok, inkabb csak 3k huf 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Predtom0O
WTS 85GH/76BD

+4 vesper d. dagger 150F
+3 vesper la. set 3x60
+4 aq ring, +3freya neck,+3 Giran guard earing,+3 Aden guard earing, +4 vorpal ring
+4 s shirt cp
230k token,35k fame
170kk adena + items (enchant,transform scrolls,c-b grade weapons, etc)

skills: +10dagger mastery,+10 light armor mastery,+10 quick step,+10 critical damage,+10 boost evasion,+4wisdom,+6assassination+7backstab,+4letha l blow ,+6deadly blow,+4bluff,+7 sand bomb,+6hex,+5ultimate evasion

pm itt

Sztem egybõl össze is vonhatják a két szervert.
Ki az a mazochista aki NCwest-nél maradna. Ennél kártékonyabb szar managementet képtelenség összehozni.
Emlékezzetek csak a hint answerös mizériára mikor több 1000 acc veszett oda (csak nekem 30+) és ez csak 1 a sok közül!!
Örülök, ha megszabadulhatok tõlük végre.

darth devil
Nem érted, kapsz egy halom dyna fegyót, a hülyének is megéri. 😄

Röviden, a God-al egyidõben az Innonva free szervereket nyit eu-ban. Mindeközben a Naia szervert átköltöztetik az usaba.

War, war never changes.

Mi az h ftp lesz lassan?
Meg könyörgöm, írja le valaki mi van most, mit változtattak, mi lett rosszabb?
A jövõ hónapba szeretnék menni vissza off-ra. Valaki legyen szíves beavatni, mi történt, hogy árulják a karikat. Odikee-is, akitõl mégegyszer elnézést a névért. Csinálok újat.
Mi értelme befizetni a játékot ha elvileg ftp lesz hamarosan?

Miután most ha befizet valaki MINDKÉT szerveren kap Dynasty fegyvert az ember, így lesz olyan 6-7 fölösleges Dynasty fegyverem Naia szerveren a következõ karbantartásnál,amit cserélnék Chronoson lévõkre. Ha bárkit érdekelne az ajánlat PM itt, vagy Chronoson Typho0n .
Endaer
5k huf eleg fair? 😊

Predtom0O
WTS Lv85GH pm itt

Endaer
ha nincs rajta SA akkor nem szamit mit adnak, kuka... 😊

GAthersw
Ez komoly, hogy mindenki kapni fog egy random Dynasty fegyót? 😮

01110000 01110010 00110000

Mit csinált?
Odikee
Hat nem tudom , volt mar ra 1k usd egy par honapja 1,5k usdert akkor megvaltam volna tole , most ezutan amit nc csinalt otletem sincs

solyomb
Nyilván nem magyar pénztárcára méretezve, de mennyiért lehetne eladni most a karid - cuccok nélkül-?
Odikee
nekem is csak egy jobb !

Predtom0O
lv85 GH eladóóóóóó

Lullaby
jahm, csak ez már mos, fõz, takarít is

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Tüskés
Idézem egy klántársamat:
"RU you get an "awesome" anti-bot protection that scans everything your computer does. Don't think i would want them to know my banking info."

Idyll

solyomb
A ranger a control továbbfejlesztett verziója?
F2P 😄

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

Q: I heard that Innova will be the new official service provider for Lineage II in Europe when Goddess of Destruction launches. What does that mean for me?
A: NCsoft West will continue to support Lineage II in all aspects of the business in North America and will retain existing European players. In order to preserve the active Lineage II community, we will be moving the physical location of the European server (Naia) to North America. Any new European players can choose to start new characters on either service.

fasza...

MadnessX

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Odikee
BOTS MUST DIE

Lullaby
A bot életben tartotta a piacot, a ranger elbaszta a PvP-t...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good