88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dns5000
    Ok, fel ora boven eleg volt ebbol a jatekbol ...
    Nem tetszett mar a leiras sem, de azert gondoltam csak megnezem.
    Grafix egesz jo. Aztan, hogy az fps lesik neha nagyon az mar nem annyira. Swotor sokkal jobban ment. Okay...
    Attol meg majdnem hanyatt estem ahogy a karaterem majdnem orra esik.
    Nem lehet gombokkal mozogni??? Okay...
    Elso kuldi a barlangba. Kinyirok mindenkit, mennek vissza. Hol a bejarat? 10x korberohanok sehol. Hmm teleport scroll kene vissza menni? Es ha veletlenul kifogysz akkor ott maradsz orokre az instaban?:P Biztos tok egyszeru megoldas miutan valaki elmodja, meg ha elovasol egy 500oldalas manualt jatek elott. De ezek nekul is menni kene.

Na ez igy osszesegeben mar tenyleg sok.
  • MadnessX
  • Dns5000
    link
    Na en ez a leirast talatam a neten. Nem tudom mennyire regen keszult.
    Most is ez a helyzet vagy azota volt valtozas?
  • hiperindián
    Már írtam korábban de nem kaptam választ.Amikor elinditom a játékot bedob egy LineageII crash report nevü ablakot,amibe ez van:

2011.12.11 21:08:55
    CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4400 @ 2.00GHz @ 2000 MHz 2046MB RAM
    Video : ATI Radeon HD 4800 Series (678)
    PosCode : LS1(415) 0:0:0 2/0 [467]

UD3DRenderDevice::Unlock <- UViewport::Unlock <- UWindowsViewport::Unlock <- ViewportLock1 <- Precaching <- UGameEngine::Draw <- GRenDev = 7c790000 <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Exception:
    Code [EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION]
    Address [0x7736AB86]
    Offset From Base [0x5736AB86]

• Strahd_
  • darkmenx
    igazabol a jatek megjelenese ota van a retail kliensben "virus".

a rootkit amit az nc anticheatnek hiv te pedig gameguardkent ismerhetsz, nyilvan amit linkeltel threadet az faszsag de gondolom a sok tulkepzett IT-mester itt a forumon A-Zig ismeri a GG osszes funkciojat, igy meg sem kerdojelezodott senkiben, hogy trollkodjon-e veled vagy butasagokat irkaljon ide, ahah.
  • Odikee
    r u mad BRO?!
  • tomko44
    sziasztok én a kristályokról szeretnék kérdezni hogy mire használhatók illetve mivel lesz jobb : Dark Crystal stb.stb..
    A tatto nak mi a lényege ?
  • Madmano
    Köszönöm.
  • Vicodine
    Ez az oldal pont azert lenne elvileg, h aki semmit sem tud, vagy esetleg valami ujat szeretne megtudni, az itt felteheti kérdését,és elbeszélgethet rüla, mert ezen az oldalon szeretne normális válaszokat kapni a kérdéseire, de sajna itt forditva müködik minden, ugyanis jönnek az igénytelen szarrágok, akik azt hiszik, h mindent máshol kell megtudni, pedig ennek az oldalnak is pont ez a célja, de még is, ha itt kérdezel, pár nyomorék szerint hülye kérdést, akkor a nagy prok szemében csak kiscsira leszel, pedig pont ök a kis szarrágok, akik azzal az erövel mig leugatnak, akár egy normális választ is adhatnának, de hát magyarország, mi igy szeretünk...Na mind1, szoval szard le öket, igénytelen jószágok ezek
  • Madmano
    Jól van,szóljatok le egy kérdésért!!!!!ahogy írtam,rákerestem,mielőtt felraknám.Ezt találtam.Megkérdeztem.1-2 normális választ kaptam rá.Megértettem.De aki nem tud normálisan válaszolni,nézni,hogy kaptam választ sőt,még írtam is,hogy "bocs,hogy megkérdeztem",nah az a retardált.Ha csak ilyet tudsz,inkább hallgass.
  • Killeraa
    Mentort szeretnék igényelni a Naia-n. Jelentkező ? :)
  • Odikee
    R U A WIZARD RETARD?!
  • hiperindián
    Hali!
    Valaki tudna segiteni?Elinditom a játékot és bedob egy olyan ablakot hogy LineageII crash report.

Ez van beleírva....

2011.12.10 22:32:30
    CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4400 @ 2.00GHz @ 2000 MHz 2046MB RAM
    Video : ATI Radeon HD 4800 Series (678)
    PosCode : LS1(415) 0:0:0 2/0 [467]

UD3DRenderDevice::Unlock <- UViewport::Unlock <- UWindowsViewport::Unlock <- ViewportLock1 <- Precaching <- UGameEngine::Draw <- GRenDev = 7c790000 <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Exception:
    Code [EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION]
    Address [0x773CAB86]
    Offset From Base [0x573CAB86]

• Requuu
    Hát igen sajnos van az L2 ben vírus, már 2003 óta fertőzött az én és még pár cimborám gépe is. És a legroszabb, hogy kihat a való életre is. Sokszor vettük észre magunkat azon, hogy nem mentünk be iskolába/dolgozni, vagy hogy indokolatlanul sok időt töltünk miatta a gép előtt. Sőt olyan is fordult, de persze csak kevésszer hogy szidalmakat szórtunk egymás vagy épp felebarátain nyakára...de hát van ilyen. Valamit valamiért.
  • Madmano
    Jól van,na.Bocs,hogy megkérdeztem.
  • Predtom0O
    NE NE NE NE KÉRLEK NE EZ MÁR FÁJ!!!!!4......
  • Modaa
    Hetek óta ez a legjobb fórum, ha csak szimplán röhögni akarok egy jót. :DD
    A F2P bejelentése óta ide özönlenek az emberek idiótábbnál idiótább kérdéseikkel.
    De most én is felteszek egy kérdést, akinek nem inge, ne vegye magára: ha arra se tudsz rájönni (vagy kiguglizni) hogy hogyan kell elindítani/feltelepíteni a játékot, akkor hogy a faszba akarsz egyáltalán bármit is elérni ebben a gameben?
  • MadnessX
  • Belton
  • Madmano
    Kérdésem van Hozzátok.Gondolkodtam,felrakom a Lineage2 nevű játékot.Kicsit körbelestem,mert az ilyen keleti játékokban,volt szerencsém már vírushoz jutni.Egy ilyen oldalt találtam,ahol a téma indító,ha jól értelmezem a rizsát,felrakott egy képet,ami egy állítólagos L2 vírus.Nekem a KIS2012 nem jelzett rá.Mondjuk,ha csak így benyom egy Fórumra egy vírusos képet,akkor elég gyökér a muki.Szóval,ha valaki megnézné,hogy tényleg van-e kehe ebben az oldalban,illetve az ott lévő képben,itt a link:esetleg vírus!!!!!!Meg hogy mennyire "veszélyeztetett" ez a játék,ha a hivatalos oldalról szedek le mindent?Várom a véleményeket.
  • FickDeineStory
    Arra, mondtam, hogy hiába mondják áttörhetetlennek a Frost védelmét, már megoldottad a bot problémádat.

Egyébként van elég pénzem, hogy eltartsam magamat. Attól még, hogy valaki dolgozik lehet legit. Nekem sem jelentett soha munka mellett problémát játszani.

Probléma nem azzal van aki a szabad ideje nagy részét azzal tölti amit szeretni csinálni, legyen az a Lineage 2, a biciklizés, a főzés vagy bármi.
    A probléma azzal van aki látja, hogy valaki valamiben eredményt ér el és attól ő jobb akar lenni sőt mindenhol mindenkinél jobb akar lenni és ezért kezd el csalni illetve a másikat provokálni, mert irigyli.

De ebbe ne menjünk bele.
    Amúgy is dicséretnek szántam amit írtam nem provokálásnak.
  • Predtom0O
    köszönjük emese
  • nagypite
    Annak ellenére, hogy sokat könnyítettek az elején a lvl 99-et a többség bot-tal fogja elérni, aki nem botozik és van élete az feladja 70 körül
  • darkmenx
    majd szolok en is anyadnak, hogy tartson el es akkor jatszom egesz nap bot nelkul, mmmmmkay?
  • FickDeineStory
    :) "Az ember krízis helyzetben képes a leginkább teljesíteni" - mondják a Mayák.

Okosabb attól a Magyar elme, hogy egy program megállítsa:).
  • MeoH #86224
    Bassza meg, reggel fel antnestet lemeszaroltam :)
  • darkmenx
    inkabb gyere lineage2.eu-ra :( (van bot.)
  • darth devil
    shilen
  • Endaer
    ahogy elneztem, ha eleg jol kezeled az ugyet, 2-3 nap alatt feltolhatod 85-rol 86ra magad, csak eleget kell Harnak's Underground Ruins-ban vagy esetleg Teredorban olni (en ezt a ket uj helyet emelném ki, de biztosan nem csak itt van jo xp). A summoner minden eddiginel erosebb, es party recharge-olni is tud, szoval nem lesz nehez partit kapnod vele. :)
  • epicfail
    Mapon jelzi hol van vannak. Antból cask az jó ami fent van, ant nestben lévők nem dobják az itemet.
  • Predtom0O
    már 85-től él
  • solyomb
    mennyi idő most 85-ről 86ra ugrasztani valakit? Gondolom a 4 class csak onnantól él...
  • Strahd_
    Nem tudjatok veletlenul hogy a sub kuldi valtozott e ebben az uj verzioban?

nem tudja valaki hogy melyik "jobb" a gladiator 4. classa vagy a TH 4. classa ha jo dpst szeretnek?
  • VipJoco
    Gyere ventrire és megtudod. :D Amúgy ant soldier és ant warrior captain vagy hogy van írva a nevük.
  • MeoH #86215
    Mi francot kell olni a Monster Uprising Quest ben? 2fajta jaguar es 2 fela Antot kell zuzni, de az antok nekem szart sem dobnak.
  • FickDeineStory
    Szerintem ok nélkül tajtékzol itt semmi olyat nem mondtam, ami valakire is sértő lenne.
    Többek között az itt megszólaló tudósoktól vettem amit mondtam. Például László Gyula is felszólal benne, ha történeszekkel találkozol mutasd meg nekik ezt az oldalt. Én is kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak róla, ez ahogy látod is egy Magyar párti oldal.

Engem meg azokat akik fel vállalják, hogy Kunok (vagy legalábbis többnyire) gyűlölhetsz meg van hozzá a jogod, de hidd el jobban szeretem én ezt országot mit egy telivér Magyar és jobban fáj nekem, hogy így látom ezt az országot mint sokan mások.
    De pont az ilyen reakciók miatt hárítom így ezt a dolgot.

Azt, hogy történeszek mit szóltak hozzá kérlek privátba írd meg.
  • FickDeineStory
    Te hülye, a Koreaiknál még, úgy volt, hogy egy account-on át lehet adni a HB potikat.
    Sőt itt is át lehet, miután meg kérdeztem utánna már kaptam a választ hogyan.
    Nem csodálkozom azon, hogy van egy másik karid, meg akkor sem ha most csak hazudsz.
    1 nap alatt fel lehet most valakit rántani lvl 1-ről 85-re.

Azt inkább had ne soroljam, hogy te milyen hülyeségeket mondtál. A screenshot-ok megvannak.

Nem hiába mindenki a "strange person" ként emlegetett a hátad mögött, ma a klán egész nap azon röhögött meg tegnap is milyen topikokat nyitottál itt az SG-n.

"A paradicsom miért zöltség?"

"Milyen takarítogépet vegyek?"

Srácok mindenkinek ajánlom nézze meg Shiela Biomage profilját milyen topikokat nyitott meg és a hozzá fűzött kommentjeit én tegnap két óran keresztül röhögtem rajta.

Irígy kedhetsz arra, hogy én melyik klánokban játszottam stb, de ez senkit nem érdekel, az emberek csak röhögnek rajtad.

PvP-vel is mindig játszottad a nagy fiút, de sokszor volt hogy órákig a városba rohangált összevissza dupla xp alatt mert nem mertél kimenni XP-zni, miután mindig megfeküdtél.

Az jó ha az embernek sok az önbizalma, de ez téged egyenesen hülyévé tett.

Én továbbá nem szégyellem ha hibázom, vagy hülyeséget kérdek, vissza olvashatsz mennyi hülyeséget írtam le ide.

De én legalább tanultam belőlük, amíg te csak egyre hülyébb leszel.
  • B52Yami
    Az internet explorer csodája :) (fixed)
  • B52Yami
    Jah , csak nálam nem látszik az a kibaszott gomb xD