Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
retired Sorcerer @ Spatalos
1., nagyjabol ugyanaz, mint Innovan:
-free
-itt is lesz micro-transaction
2., megtarthatod a karaktered es jatszhatsz tovabb
3., nincs Frost, vagy barmilyen egyeb terv az ugynevezett "csalok" eletenek megnehezitesere
Az ujak meg valaszthatnak: Frost es EUs ping, VAGY ugyanaz a botter eletmod es US ping (ami egyaltalan nem olyan szar mint amilyenrol egyesek sirdogalnak)
the world is mine
the world is mine
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Amennyire én látom, pontosan hogy l2.re terjeszkedik. Szerintem megvették az EU-ban való forgalmazás jogát NcWesttõl, vagy valami hasonló, és mivel az alapjáték ingyenes, ezért elég könnyen terjeszkednek. Talán akik kipróbálták l2.ru-t, többet tudnak.
Idyll
De lesznek fizetõs extrák pl 2x XP és drop gondolom ilyen havi 4-5 euróért illetve buffpetek/potik és társai. Szóval gondolom tökugyanaz lesz mint az l2.ru csak lokalizálva.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
@Petman5
Ezt az "elvbõl nem költök játékra" felfogást nem értem.Ételért,italért,benzinért stb. meg fizetsz? 😄
2. sokan örülnek az új updatenek és ha te is annyit játszottál volna ezzel a játékkal mint itt sokan mások akkor máshogy látnád meg "az l2-õ csúfolását.
3. ha valakik beszélnek egy régmúlt ingyenes magyar l2j szerverrõl még nem azt jelenti,hogy l2j-vel is játszanak most is és egy utolsó jó tanács mielõtt idehánynál vmi szart elolvashatnád a szép banner kép alatti piros szöveget
ui: akkor ne "l2õzzél" ha nem tetszik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Milyen fura, sztem meg pont aki nem IG LNP.s volt, azok ezek... de ez már csak így megy.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
+1 to Yaime!😄
(kamu)Odikeee: ilyen sokból tart regelni egy új nevet? kb. 1 hónapja hajtogatod, de látom nem sikerül eljutni addig. mi lenne ha egyáltalán nem járnál ide inkább és megtarthatod a neved is? (;
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Egy ideje nem Magyarorszagon elek, de azert nem olyan regen. Viszont valami nagyon piszkalja az agyam.. Olvasok par magyar forumot, koztuk ezt is, es azt latom, hogy emberek "am"-mal kezdik a mondataikat. Ez valami uj dolog? Vagy ez mi ez? Valami iszonyat hulyen nez ki, es nemtom hogy kell erteni, hogy kell olvasni. Ha valaki fel tudna vilagositani, szupi lenne... kosz elore is. 😊
Ez áll a hivatalos oldalon.