88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#86290 Kb pont annyi lesz. Illetve a statok leszenk picit masok. -
center86 #86289 Arra tudnál választ adni, hogy az EE és Bishop között a faj skilleket leszámítva van e bármiféle különbség? -
#86288 85 fölött is megmarad az összes nuke skill + kap néhány elég táp debuffot és egy igen útálatos "dark push"-t amit akár fehér emberre is nyomhat és kb 5 méterre odébb löki az emberkét + sebez. Nem verném szét a billentyűzetet, ha SoE közben folyamatosan kilöknének a random healerek belőle, vagy belöknének az agro mobok közé... (PTS tapasztalat, csak en voltam a healer :P) -
#86287 "Truly free" -
#86286 Jól hangzik.NCfosnál is csak úgy suhan a gépezet,szombati TW után meghalt minden,tegnap este az NPC szerver rosszalkodott.Tiszta happy mindenhol:)) -
#86285 Egész jó lett az innova szerver resi. Se prémium acc, se vittöltés, és még a shop se megy :D De legalább a damage text kész. -
epicfail #86284 85 után a healernek van nuke skillje, és nem kell átalakulnia inquisitor módba mint anno. Healerek továbbra is durvák lesznek, legalábbis olyn. -
nagypite #86283 Ja ja most a healerek nagyon durvák (dd és heal egy karakterben), de szerintem sokan csalódni fognak mikor 85-ön elvesztik a nuke skilleket -
center86 #86282 Alacsony szinten elég necces, de hosszú-hosszú farmolással sikerülhet. Lvl 69-es leaderem csinált 21K karmát, amiből még 6K maradt! De legalább van miért dolgozni.:) -
#86281 Új armorokról van már valakinek tapasztalata?
Elég kevés embert látok R-ben rohangálni, ennyivel jobbak még a korábbi 84-s setek? -
#86280 hát nálunk az EE csinált +2 PK-t hála a 9K-s magic critnek . Kezdem unni az AOE sebző kamaeleket, akik nemhogy KS-elnek, de meg köcsögösködnek is... Ha nem ad eleg XP-t a mob, akkor nem vesz le a pontokból. A megoldás az lett, hogy lvl 58-on Blazing swamp solo. 2-6 reputation pont/mob. Ez így igen kemény lesz, de le fog menni. -
epicfail #86279 Test serveren picivel gyorsabban jött le, 85ön egy mob -20 volt XDDDD
Igen eléggé gáz, engem nem zavar most, EE vagyok :D -
#86278 Valaki talált már jó megoldást a pk ledolgozásra? Eddig csak arra jutottam, hogy csak szintben lévő mob -1. PK - PK-t ől semmi, kisebb mob nem jó, nagyobb mob sem......
Kisebb szinten nem gáz új kari, de ha 85 felett véletlen pk??????????? -
dolfK #86277 l2netre gondolsz vagy van walker is? -
#86276 -
ErrOrHUN #86275 te 20 perc után felpattantál a bringádra és nem láttunk 1 hétig... :D -
ErrOrHUN #86274
-
Lenderow #86273 Teljesen nyugodtan nyomkodom a billentyűzetet,ennél egy kicsit több kell,hogy legalább a pulzusom megemelkedjen.Az előbb leírtakat tanácsoltam és csak a segítségemet ajánlottam fel.Ha ezt másképp értelmezed az a te saját problémád. -
Dns5000 #86272 hmm erdekes, az atlagosnal tobb a kocsog ebben a topickban :P
-
Dns5000 #86271 Hogy idgesitselek.
Latom ez legalabb sikerult.
haha -
Lenderow #86270 Miért nem takarodsz már innen a jó édes ANYÁDBA?Senki nem kíváncsi egy takony meséjére,senkit nem érdekel.Tegyél egy szívességet még az emberiségnek ahogy pred mondta vegyél egy csákányt baszd fejbe magad vele de csak azután hogy ástál egy szép nagy gödröt,majd ha már benne vagy segítek betemetni OK?(csak hogy érezd a segítőkészséget) -
Dns5000 #86269 Ok, nem egy kategoria a ketto. De szerinted a cikk melyik resze nincs ugy ahogy irtak?
Ha meg ugyvan akkor tok mind1, hogy nem 1 kategoria. Akkor tudom mire szamithatok. -
#86268 DESSSSSSZAAAAAAR! -
Dns5000 #86267 Mar nem azert de minden mmoban ez a grind van. Vagy ez talan mas lenne? Itt nem x mobot kell megolni es vissza menni ?(elso kuldiben ez volt) Swotorban is ez van, de iszonyat jo koritessel.
Nem mondom, hogy ez rossz mert minden hol ez van. Ugy mondod mintha itt teljesen mas lenne. -
Dns5000 #86266 csak szeretned, buzikam :P -
#86265 Mindent ki lehet próbálni és az embernek lehet mindenről véleménye, de az ember véleményalkotás elött jól teszi, ha utánanéz a dolgoknak. Mire önmagától rájön, hogy mi hogyan működik egy játékban, az eltart egy darabig és persze ha a "vén" és "tapasztalt" rókáktól kérdeznek valami alap dolgot 2000millió1edjére, akkor ne várd el, hogy itt mindenki szó nélkül tűrje. A te esetedben speciel látom, hogy sikerül rákeresni mások véleményére a játékról. Sajnálom, hogy egy WoW kontra L2-őt találtál, mert a két játék nem éppen egy kategória... Ami a hasraesést illeti, csak a darkelf férfi fut úgy. Ez egy kóreai MMO, nekik ez tetszik. Az meg hogy akad a géped kezdővárosban, ahol 2-3000 játékos rohangál fel-alá, hát sajnálom. Az új játékosokról annyit, hogy minek törődjünk velük? Nem ismerjük őket, ráadásul spammelnek az "ADENAS PLÍZ" pm-ekkel. Vagyunk elegen, sőt! -
B52Yami #86264 Végülis war of the immortals sokkal izgalmasabb...ami arról szól, hogy szerezd meg instából az adott szintre az itemed (nézz ki ugyanúgy,mint mindenkis más) rakd rá az összes tuningod, majd törd be mert kell a cucc a köv szintre. :D Én nem szidni akarlak, de ha nem tetszik a játék, akkor ne ilyen gyenge érvekkel támaszd alá. Szar a quest? WOW: menj el ide, ölj meg x mobot, menj vissza, majd menj vissza UGYANODA és ölj meg másik mobból x-et. -
#86263 -
Dns5000 #86262 Koszi, jo latni hogy a sok arrogans kocsog kozott van 1-2 ertelems ember is.
De ahogy irtam, nem csak ez volt a problemam. Ezt a kiteleportalast siman elneztem volna a jateknak ha nincs 5 masik problema az elso 10 perben.
A fo problema a pvp megolese azzal, hogy minden halal sok penzbe kerul.
Kb mint eveben csak blobok vannak, akki nem blobban megy az tuti halott..
Lehet adok meg egy eselyt war of the immortalsnak. Ott legalabb nem esik hasra a karakterem :P
Kulonben nem ertem mi nem teszik a kocsogoknek az ertekelesemben.
Olvastam milyen arrogans faszkalap modjara valaszolnak a kezdoknek. Inkabb orulniuk kene az ujak elovassak, hogy ez egy kalap szar. Elemenekulnek es nem zaklatjak a hulye kerdeseikkel a forumot.
Mindenki nyert! -
Requuu #86261 te fogyatékos kretén -
FickDeineStory #86260 az is csoda, hogy betudtál teleportálni, ahogy így leírtad.
kíváncsi vagyok, hogy ha az L2 quest rendszerével nem vagy képes boldogulni akkor a viszonylag több szövegértést szükségeltető wow vagy swtor, hogy megy neked.
Na de egészen biztos, hogy ezek után a WoW vagy az swtor community-je igen hasznos taggal bővül. -
B52Yami #86259 Működő botot honnan lehet szerválni l2.eu-ra? (igen kamion) -
Zarachi #86258 DNS amikor bementel oda kapasbol ahova berakott volt egy NPC megolted a 4 mobot beszerltel a guardal utana shotal olted meg a 4 mobot beszelsz az egyelten masik NPC-el az instaban es megkered hogy rakjon ki es mar kint is vagy :) szerintem nem olyan veszes dolog ez csak ugye NPC-re is kelett volna kattintani es nem egybol quit mert nemrakott ki az insta pedig kesobb az instak direkt kiraknak vagy berak az orrod ele egy teleportot nehogy netudjal mar kimmeni csak 5m-t kene odebb menni de az mar tulzas xD -
Dns5000 #86257 Omg lol.
Wow, swotor, eve, rift ben tobb bugot talatam mert ott erdemes volt legalabb addig elmenni, hogy talaljak.
Kezdem azt hinni, hogy Predtom0Onak igaza volt.
Tiszta hulyesegeket irtak abban a cikben pl, hogy ebben a jatekban vannak segitokesz emberek is.
En csak 2 idiota trollt talatam.
Haha... -
#86256 Tetris-ben nem volt ennyi bug igaz? -
#86255 Viccelsz ,én már lvl60vagyok megkaptam a rotációskapa skillemet is. -
#86254 Megy ez neked :D -
#86253 Jah igen,hogy kellett volna megoldani: mielőtt bementél volna meg kellett volna venned a munkavédelmi előírásoknak megfelelő öltözéket és felszerelést ,utána megkeresed a bányász shoppot ott pedig meg tudod venni a bányászathoz szükséges munka eszközöket.Ha ez mind megvan csak akkor lépj be és ha végeztél a küldetéssel vagy kicsákányozod magad vagy kiásod magad mint egy vakond de erre pedig kell venned egy vakond transform scrollt és azt csak lvl50s karival tudod kiváltani aki már tud búvárkodni. -
#86252 En 20 perc alatt meguntam, tökre igazad van...jah amugy en tudtam gombokkal mozogni -
#86251 Elolvastál egy halom értelmetlen baromságot,de egy questet nem tudsz értelmezni,minden elismerésem a tiéd és köszönjük,hogy levontad a konzekvenciát így most már minden kezdő tudja mire számíthat.
BB