Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csatter Fasutal nyomja a Hello Kitty online-t. Már lvl 3-as Pony Managerek!

darkmenx
ugyeacsatterisjon?

Az lényegtelen. A lényeg, hogy gordishun illetve mailkaevo csapatába lehessek, mert kell az ingyen kávé! Amúgy is komolytalanrequ te nem látod át a játékban lévõ PvP bonyolultságát!!

de kiazapukkka?
Már nem játszom, de majd meglátjuk, ahogy a munka engedi.

darkmenx
ahahhaha

te is jossz vissza free-re jatszani? (vagy most is tolod epp)

Vegyetek egy Hondát, az már fél siker%%!

daemonervosa
AKKOR MINDEN VÁGYAM TELJESÜLNE +"!+

Trolling is a art.

darkmenx
REMELEM BEVESZ MINKET A GORDISHUN A KLANJABA!!!1111

daemonervosa
lol, azt hittem valami mûködõképes ötlet ;>

Trolling is a art.

Endaer
Szuper bot protectnek meg nem nevezte senki elotted, szoval nagyon udvarias vagy vele... 😊 Lassuk mas oldalrol: ez egy program ami az egesz geped atnezi, A-tól Z-ig. HA talal/felismer/ vmilyen bot progit a gepen, akkor bizony meg leszel baszva az accountoddal egyutt. Ha vmi sajat kis progid van, amit nem ismer fel, akkor mehet a botozas tovabb. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MadnessX
Soon

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Satisfactory
Elvileg már decemberben nem lesznek heroitok. Szóval egy hónapon belül már lehet h indul is.

retired Sorcerer @ Spatalos

MadnessX
szuper rootkit

daemonervosa
Ez a Frost valami szuper bot protect?

Trolling is a art.

Endaer
ez igazan vicces lesz... jelenleg nincs info arrol, hogy NCWest szeretne barmit is valtoztatni a botozassal kapcsolatban, semmi riadalmat kelto hir egy Frost-szeru szarrol, még a vegen azzal probalnak versenykepesek maradni, hogy:
1., nagyjabol ugyanaz, mint Innovan:
-free
-itt is lesz micro-transaction
2., megtarthatod a karaktered es jatszhatsz tovabb
3., nincs Frost, vagy barmilyen egyeb terv az ugynevezett "csalok" eletenek megnehezitesere

Az ujak meg valaszthatnak: Frost es EUs ping, VAGY ugyanaz a botter eletmod es US ping (ami egyaltalan nem olyan szar mint amilyenrol egyesek sirdogalnak)

jaja arra en is kivancsi volnek 😊

the world is mine

VipJoco
Valami ilyesmire számítottunk, már csak a nagy kérdés: Mikor?

varhato volt hogy olyasmi lesz mint az orosz, voltam rajta egy darabig es kb pont ilyesmi rendszer volt ott is.

the world is mine

MadnessX

Renjike
nope

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

semo1
Arról van infó,hogy EU-ban mikor indul?

Tüskés
Hasonlókról hallottam én is, de láthatóan Petman barátunkat nem érdekelték a részletek.

Amennyire én látom, pontosan hogy l2.re terjeszkedik. Szerintem megvették az EU-ban való forgalmazás jogát NcWesttõl, vagy valami hasonló, és mivel az alapjáték ingyenes, ezért elég könnyen terjeszkednek. Talán akik kipróbálták l2.ru-t, többet tudnak.

Idyll

FragStaR
Walker radar Superman és társai biztos nem lesz egy jó darabig. Saját "házi" készítésû védelme lesz (Frost) ami ha jól tudom minden játékost valós idõben monitoroz és ha valami vicces dologot vél felfedezni egybõl jelez és rádugrik 1-2 GM. Továbbá ha jól sejtem itt is életben lesz az egy ip-rõl maximum 2 kliens/karakter dolog. Persze nem nagyon vagyok tisztában a jelenlegi helyzettel offon de ha jól tudom már ott sem nagyon lehet botozni nem? 😊
De lesznek fizetõs extrák pl 2x XP és drop gondolom ilyen havi 4-5 euróért illetve buffpetek/potik és társai. Szóval gondolom tökugyanaz lesz mint az l2.ru csak lokalizálva.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

daemonervosa
ha lesz, lehet visszatekintek én is kicsit mókázni 😛

Trolling is a art.

Skynet85
+1 most important question rly!

és vajon mûködõ bot lesz-e <#gonosz1>

FragStaR
Lehet tudni hány szerver indul? Vagy körvonalazódik már valami terv, hogy mégis hány embert érdekel a dolog? Ahogy nézem elég komolyan veszik lefordítják törökre németre franciára és lengyelre is szóval elég magabiztosnak tûnnek. Tuti kipróbálom majd már csak a móka kedvéért is.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

MadnessX
perfect answer from Renjike.

@Petman5

Ezt az "elvbõl nem költök játékra" felfogást nem értem.Ételért,italért,benzinért stb. meg fizetsz? 😄

Renjike
1. Amit linkeltek neked szerót te nagyon okos az ingyenes lesz csak olvasni kéne tudnod szóval "a nem költök l2-õre" elvedet baszhatod is a kukába
2. sokan örülnek az új updatenek és ha te is annyit játszottál volna ezzel a játékkal mint itt sokan mások akkor máshogy látnád meg "az l2-õ csúfolását.
3. ha valakik beszélnek egy régmúlt ingyenes magyar l2j szerverrõl még nem azt jelenti,hogy l2j-vel is játszanak most is és egy utolsó jó tanács mielõtt idehánynál vmi szart elolvashatnád a szép banner kép alatti piros szöveget

ui: akkor ne "l2õzzél" ha nem tetszik

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Semmi egyedi nem lesz már az L2õben..ugyan úgy, mint az Aionban, meg WoW-ban az emberkék felett jelzi a sebzést...Az l2 egyedisége veszik el szerintem😞
Tüskés
Örültem a szerencsének.

Idyll

kizárt dolog... Szerintem ez a Lineage2 megcsúfolása, inkább elmennék akkor már Aionozni, mint egy gyenge lineage2-ös változatával játszak...Ugyan azok a skillek, köv updateben szerintem már repülni is lehet. Amúgy én nem officiál szerverre gondoltam, az kicsit drága, én meg elvbõl nem költök játékra, fõleg nem ennyit. Láttam, hogy itt jó sokáig szó volt a régi NF-rõl(Inqu foreverxD), gondoltam hátha vannak itt l2j-sek is, akik találtak valami "rejtett gyöngyszem" szerót😊
Tüskés
Valaki tud egy normális szervert, ami mondjuk gracia final-epiloge vagy freya? high fiveot nem viszi a gépem már, interlude meg unalmas. Mostanában eszméletlen nehéz még tûrhetõ szervert is találni, és kifogytam az ötletekbõl azért írok ide,sry:S
Próbálta már vki h 90 napnál tovább inaktív karinak küldött re-invitet az event miatt? Ha 30 napos tc-vel meg a reinvite kóddal aktiválom a karit akkor vajon nála lesz a dyn fegyó szerdán?

Kit érdekel....? Hisz csak egy retardált vagyok...
Milyen fura, sztem meg pont aki nem IG LNP.s volt, azok ezek... de ez már csak így megy.
solyomb
Ilidian Te vagy az?!😄
Voyager5
+1
Endaer
persze hogy retardált, hiszen LNPs volt. 😊

Predtom0O
az élet soha nem olyan egyszerû

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
szegeny csak retardalt , ezert nem sikerul neki :<

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

MadnessX
Egész jó politikus lenne belõled olyan jól mellébeszélsz,és egy szimpla kérdést sem tudsz megválaszolni.

+1 to Yaime!😄

Lullaby
õsi román szokás, és elég idegesítõ.

(kamu)Odikeee: ilyen sokból tart regelni egy új nevet? kb. 1 hónapja hajtogatod, de látom nem sikerül eljutni addig. mi lenne ha egyáltalán nem járnál ide inkább és megtarthatod a neved is? (;

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Senki nem mondta h sztár voltam... csak h jó volt. Odikee nem tudom mire írod h pred sem ismert... mikor meg se mondtam hogy ki volt a karim ott... de biztos nem ismer mikor meg 1 klánba is voltam vele... és hallgattam a csáp-jait.
Offtopic....

Egy ideje nem Magyarorszagon elek, de azert nem olyan regen. Viszont valami nagyon piszkalja az agyam.. Olvasok par magyar forumot, koztuk ezt is, es azt latom, hogy emberek "am"-mal kezdik a mondataikat. Ez valami uj dolog? Vagy ez mi ez? Valami iszonyat hulyen nez ki, es nemtom hogy kell erteni, hogy kell olvasni. Ha valaki fel tudna vilagositani, szupi lenne... kosz elore is. 😊

Voyager5
Lassan mar engem is erdekel. 😄
MadnessX
"As the Darkest Days of Autumn impend... Lineage II arises".

Ez áll a hivatalos oldalon.

MadnessX
Most már csak az a kérdés melyik sztár játékos voltál ezen az NF-en,mivel ahogy nézem predtom sem emlékszik rád.

Nem tudja véletlen vki h mikorra várható kb az innovás váltás?