88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Zarachi
    olvasd mar vegig ha mar eddig nem ment alitottal 3 dolgot vit,shop es pa 3-bol 2-re fix valaszt kaptal mert az egyszeru volt masiknal amit keresni kell nemfogom megkeresni neked meg a maradek 40-45 zsebkavicsnak. szoval tudom hogy jo azon ragodni amit keresni kene de masik 2-t meg mindig nemtudtatok osszerakni tudom hogy nehez dolog mivel sg vip jogra tellik de 40-45 ember IQ-ja nemtudja feldolgozni hogy 1 het az 7 napbol all es csak holnap fog letelni az egy het mellete MINDEN SZERDÁN lesz vit toltes hatha ezt se tudtak meg osszeadni ott az egesz napos brainstorm alkalmaval. ha meg netalantan vegyes clanba vagy akkor kene clan nev nehogy veletlen a szefos clanba menjek mert meg en ereznem kellemetlenul magam
  • VipJoco
    Nah akkor tisztázzuk a helyzetet: Állítasz egy dolgot amit bizonyítani nem tudsz és már nem csak engem oltasz hanem olyan 40-45 embert összesen hát csak gratulálni tudok. Magyar klán soha nem érdekelt és most sem fog nem azért beszélek ezekkel az emberekkel mert valamikor is egy klánba fogunk tartozni.

Egy szónak is száz a vége: Eltakarodhatsz a forumról ameddig baromságokat állítasz és igazolni sem tudod magad. Többet nem írok neked szóval egy utolsó hozzászólásban nyugodtan elküldhetsz melegebb égtájakra. pápá
  • Zarachi
    buszkek lehettek hogy vagytok olyan 30-an es egyutt nincsen annyi eszetek mint egy marek kavicsnak :D nem veletlen hogy a magyar clanok a vegyeshez kepest halott clannak szamitanak amugy meg nem artana hogy tovabb keresd mert ottvan de hidd el hogy nemgfogom ujra vegig olvasni a forumot es pontosan megtalaljam a pontos reszt mivel a search kicsit useless veled egyutt de amugy ragodj a viten meg :D masik ketto meg midig a hulyeseged miatt van meg a maradek 29 embernek ott TS-en :P kene egy kis brainstorm hatha sikerulni elinditani a gamet is nektek :D
  • VipJoco
    Csak a kedvedért keresővel gyorsan végignézem azt a 232 hozzászólást és egy helyen volt szó a Vit-ről.

09.12.2011, 13:03 #215
    Dlugi
    Dlugi is offline
    Banned

OMG OMG FULL VIT !

Ha te többet tudnál vagy megtalálnád akkor szólj, elszoktam ismerni hibáim, de ha jogtalanul (értelmi fogyatékosnak, gyökérnek) neveznek nem szoktam annyiban hagyni... (Ha nem találnád meg akkor nem is kell válasz a beírásomra, nem kell a flame)
  • VipJoco
    Te........ Tegnap mikor innova kiírta megtudtam, nem a te hozzászólásod okosított fel csak hogy megnyugodj. Ventrin kb 10-15en vagyunk + TS-en olyan 30-an és senki nem tudta, még a hír ki nem íródott. Bocsáss meg, hogy nem olvasok minden hülye forumot ahol ilyen szerencsétlenek írogatnak naponta 100+150 hozzászólást. Eléget tudok itt nevetni rajtad :D
  • Zarachi
    nemtom pontosan melyik oldalon van mar mert en is ugy talatam meg hogy atneztem a fel forumot es oda volt leriva hogyan fognak menni a dolgok de amugy pl igy mar tudod miert nincsen shop vagy pa meg :P

Trubynak mivel ket szep vakond szeme van :)
  • VipJoco
    Nem akarok vitázni, mert tényleg egy igazi seggfejjel sikerült leállni. De igazán megadhatnád akkor azt a linket ami szerver indulásakor került ki, hogy mikor is lesz vit töltés. Mivel az első link amit beraktál: 13.12.2011 until 13.01.2012 a második pedig: 08.12.2011, 01:16 De ez a szerver indulása, itt szó sincs a vitről legalább is az első pár hozzászólásban és ha nem gond 232 hozzászólást nem olvasok végig hátha valami barom leírta.
  • solyomb
    Néha azért látom őket:)

Az R grades cuccokról nálatok van már valami tapasztalat?
  • TruBy
    Congratulation! You became a retard!
  • pharao
    2 healerrel 5 percenként használtható ...
  • Tüskés
    Nekem a rebirth jobban tetszik a mass recharge-nál, tízpercenként használható party-blessing of Eva.
  • Zarachi
    nem akartam igy irni de muszaj volt mert folbasz agyilag hogy valaki nemkpes a hivatalos honlapon 2 sort elolvasni es utana sir xD mint te is csinaltad de vigasztaljon az a tudat hogy nem csak te voltal ekkora gyoker ezert kenytelenek ki irni
  • VipJoco
    Oké papa azt teszem, csak hogy nyugodtan kipihend magad :D
  • Zarachi
    te szerencsetlen ezeket az infokat azert rakta ki az innova mivel a hozzad hasonlo degeneraltak az elso hozzaszolasokat nem olvastak el es elkezdtek sirni ezert ki raktak hogy a retard trollok akik nemtanultak meg olvasni csak sirni azok is felfogjak hogy mivan. nezd at forumot ott van az elejen elso live het utan lesz shop es pa Vitality toltes meg csak szerdan de latom ugatni tudsz de olvasni meg mindig nem mivel ezt mar tobb mint egy hete ki irtak amikor meg pts server volt szoval ku.... gyorsan huzzal be a sarokba es sird ki a banatodat emomacinak hatha ot erdekli a nyomorod meg a gyokerseged xD
  • VipJoco
    Csak mert jó kedvemben találsz: Elmész te a jó büdös..... Ha nem lennél ilyen szerencsétlen láthatnád mikor írtam be és mikor írta ki innova a hírt te....
  • Zarachi
    Latom siras van de azt te se tudtad felfogni hogy csak is kizarolag '"+!%SZERDAN%!+"' van vit toltes kedvedert linket is adok mert sok hozzad hasonlo ember volt Ahogy ajavascript:DoP('img') Trollok Rínak masik meg ajanlom figyelmedbe ezt a linket itt Gyökereknek áll a világ és kétlábon sajnos nezd meg a live idopont datumat es az elcsuszott masnapra szoval ha egy picit matekozol es rajossz hogy elso heten nincsen shop es pa akkor rajossz hogy 08+7=15 de ha csuszott akkor 09+7=16 es ma csak 13 van igy megtudod azt is hogy miert nincsen shop es pa de sajnos a sok ertelmi fogyatekos ahelyett hogy venne a faradstagot es eolvasna mi a rak van oda irva elso napon a honlapra angolul es nem itt verne a nyalatt akkor nekunk is jobb lenne
  • Lehuzlak
    WTS adena @ Naia/Chronos/Shilen/Magmeld :)
  • pharao
    Viccnek szántam, ironizáltam a nevével :D
  • Odikee
    ?!
  • NewMoon
    LF 80+ healer to exp @ Naia
  • Strahd_
    Thx
  • Skynet85
    Nah ez a beszéd, így kell letenni a névjegyet itt. :D no offense you make my day :D
  • irenicus
    63 wc keres bot pt-t Magmeld-en pm.
  • pharao
    Odikeee mióta 7x Naia hero lettél megnött az arcod?! Nem voltál te ilyen kemény gyerek.

Leírást nem tudok adni, mi ezt PTS-en néztük meg. Talán ha megnézel egy patch note-ot akkor kizárásos alapon az összevont skilleket lehúzod .
  • Predtom0O
    Ez így van pontosan:))))))))))
  • Odikeee
    És ezt Te mondod? Szerintem itt mindenki jót röhögött ezen. Te vagy az aki a jó népet oltja, meg lenézi... persze valóságba kis utálatos emós gyökér vagy, és itt kiéled magad. Suliba meg összevernek minden nap.
  • Skynet85
    Hát szívás... btw kikéne cserélni a banner leírást, mert ideje múlt :)
  • Odikee
    Meg nem is lattal mindent , kepzeld mivan ig a sok privat serveres nyomorultal , ez a free2suck volt a legrosszab dolog ami ezzel a jatekkal tortenhetett.
  • solyomb
    Az ingyenes szó szele szépen idehordta a szemetet...
  • Lenderow
    Mi van takony?csirazik a krumpli?te meg lassan mást érdemelnek a nagy szádat nehogy betomje valaki:)
  • Predtom0O
    juj te kis huncut:))) szeretem mikor a pcwarriorok megmondják a tutit:)))
  • Odikeee
    Neked így válaszolok, mert te megérdemled.
    A névre meg rászarok, hogy mi, lehet csinálok egy Predtom000-t is. Képed letöltöm, és írok minden fórumra annyi baromságot, hogy csak na...xD
  • Predtom0O
    Mi van morci nagyon kemény lettél:))))))))))) De akkor sem én írogatok más neve mögé bújva:)
  • Odikeee
    Mi közöd hozzá mi a nevem hülyegyerek? Menjé azt relogoljál, nehogy lekéss a játékról szánalmas hülye.
  • Strahd_
    valami leirast errol esetleg tudsz linkelni?
  • Predtom0O
    látom még mindig más nevével osztod az észt.... jah és már csak te hiányoztál a retard teamből már a bajtársaid felsorakoztak
  • Odikeee
    JAAAAAJJJ és most mi lesz???? Te jó ég....Nem lesz meg a napi 18 óra játékidőd?? CSÁÁÁP
  • Predtom0O
    Naia ismét megadta magát......
  • epicfail
    EE elveszti a mass rechargot később, talán a party recharge skillje törli, pontosan nem tudom.
  • pharao
    Igen, megnéztük a különbséget. Bishopnál előny: Mass Rez és a purification field. EE-nél előny: Mass recharge és a Mass vitalize. Ezek maradnak meg. Ami más az a faji skillek ,Bishopnál 10 sec-re debuff resist és debuff leszedés (nem vagyok 100% biztos, de mindtha csak poison, bleed meg ilyenek, semmi komolyabb), EE-nél meg asszem +20 futo speed meg +3% c.speed/atk. speed (asszem valami lyen).

P.S.: A mass rez-t minden healer megkapja, de csak 95-ön ha jól emlékszem. Remélem segítettem.