Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-sosem volt titok az anilee-story egyetlen reszlete sem
-az eredeti tulajdonosaval, es az utanam kovetkezo tulajjal is mai napig tartom a kapcsolatot, akarcsak CE-vel. Ha masert nem, hat mar az emberi kapcsolatok miatt is jo huzas es jo vetel volt.
-amikor Gordi elment a Nokiahoz igat huzni (es erdekes modon a Nokia nem szerepel Gordi iwiw adatlapjan, de minden mas igen, szoval talan igaz sem volt), es en vivtam ki az amcsiknal hogy kapjon Detto baium gyurut, senki nem utalt erte engem (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor KegHawk meg Alt0id lenyultak vagy 30+ bossekszert, es behuztak a legregebbi ICAs magyar, Sh-akarmi nevu EE bossekszereit, es kisirtam NoSir-nel, hogy potoljak oket a klankeszletbol, akkor se utalt erte senki (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor valaki be akart kerulni magyarkent, de kis ket napos karakter volt, es academyt inteztem nekik, senki nem utalt erte (ezt kivetelesen megkoszontek az illetok, megjegyzem, veluk azota is beszelek es egyutt jatszunk)
-utalni akkor kezdtek el engem itt SGn, mikor paran vmi jellegzetesen magyar butthurt emo szar miatt kileptek, es en nem mentem veluk
bulvár-adalék:
-NF-en mindig is utalt az atlagos jatekos, mert en voltam az egyetlen aki pofancsapta a primitiv forumozokat, akiknek pl a netikett maig ismeretlen fogalom, vagy akibol nem volt olyan egyszeru hulyet csinalni (bar ertelemszeruen belolem is lehetett olykor, kar lenne tagadni... aztan amikor bannoltam aki atvert, ujabb "baratokat" szereztem)... ugyanakkor maig van olyan NFes, akivel NFC1 ota jo baratok vagyunk.
NF-en titankodni/gmkedni jo volt, amig az embernek volt turelme a tomeg nyomorahoz.
Offon vett karakterrel jatszani is jo volt, mert nem az szamitott, hogy vetted-e, hanem, hogy hogyan jatszol vele - es abban hoztam a megkivant szintet, ugyhogy innentol kezdve ha kérhetem, akkor csak bõ nyállal, mert úgy szeretem.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Annyit hozzatennek, hogy volt egy Endaer nevu PW-m, 68ig felhuztam, es akkor mar az ICA Allyban voltam vele, mikor megvettem az sps-t, amit anno azert tettem, hogy Gordit konnyebben tudjuk feedelni. Bar aki ezt nem tudta eddig, az valszeg sose figyelt, ha meg nem figyelt, akkor most nem tudom minek jar a pofaja.
Alapvetõen valahol felvétel közelében volt, talán csak a szint hiányzott neki. Gondolta rövidre fogja a fejlõdést, és megvett egy noblesse sps-t azzal a "hátsó" szándékkal, hogy Gordiból hero legyen. (lábjegyzet: kb õ volt az egyetlen akit nem támogattam, hogy felvegyenek, a tapasztalat hiánya miatt. Hálistennek gyorsan tanult és rámcáfolt)
Mivel tudott amcsi idõ szerint játszani, ezért valamilyen szinten átvette a magyarok pátyolgatását a klánban.
Abban az idõben nukert csak a legritkább esetben vittek bárhova, és íjász partykat használtunk mindenre, ezért értelemszerûen sws-t játszott. Erõltethette volna, hogy de hát õ SPS, csak mindenki leszarta volna :).
Netán te is benne voltál az allyban, hogy ilyen „jól értesült” vagy?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hát röviden ennyi.
Jah és még egy mondat a célzott személyhez: Lehet sok itt a buzi de te vagy az egyetlen köcsög.
Csak egyet nem értek, miért baszogat itt mindenki mindenkit? Tudom jó magyar szokás anyázni a másikat, de most.....
Végre fellendülne a dolog legalább némi info lenne a forumon erre
P.S.: Remélem mihamarabb elhúznak a szájkaratésok és visszaáll a fórum az eredeti kerékvágásba.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ha sikerül összehozni 2-3 nuke-ot az bizony már top OL kategória.(ilyen passive clarity etc. nem fontos mivel mana burn classok ellen ott a max clarity + life force combo).
Amennyiben nem lenne szerencséd nuke augment-tel rakj fire-t a fegyverre.(Onslaught of Paagrio még ha nem is írja fire-s skill (c) Blah).
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
es most lehet engem is ujra leminuszozni, csak hogy ne okozzatok meglepetest :P
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
de ha veszed a fáradtságot és megkeresed ebben a topicban a "publikációdat" akkor elismerem, hogy tévedek
fura, hogy akkor meg kisebb volt az arcod mikor az altalam publikalt botokkal keszultel bannoltatni a karijaidat.
A másik anyjának szidásában te milyen hasznos állítást találsz?
Most komolyan, ez nem flame, hanem verbal vituperation, hogy tanulj is valamit...
Az lehet, hogy a topic neve Lineage 2 és nem Lineage 1 de lehet, hogy a közösséget érdekli az is, hogy hogyan frissíti a régi Lineage-t NCSzaft. Ez alapján lesz-e majd L3-om, vagy sem.
Itt a trailer meg 1-2 kép.
Ez volt az utolsó offtopic. Aki akar, járjon utánna.
Lineage Eternal
plusz infó
És hogy mi a neve a botnak ami fut majd rajta?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)