Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
csak a tripla post kedveert:

-sosem volt titok az anilee-story egyetlen reszlete sem
-az eredeti tulajdonosaval, es az utanam kovetkezo tulajjal is mai napig tartom a kapcsolatot, akarcsak CE-vel. Ha masert nem, hat mar az emberi kapcsolatok miatt is jo huzas es jo vetel volt.
-amikor Gordi elment a Nokiahoz igat huzni (es erdekes modon a Nokia nem szerepel Gordi iwiw adatlapjan, de minden mas igen, szoval talan igaz sem volt), es en vivtam ki az amcsiknal hogy kapjon Detto baium gyurut, senki nem utalt erte engem (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor KegHawk meg Alt0id lenyultak vagy 30+ bossekszert, es behuztak a legregebbi ICAs magyar, Sh-akarmi nevu EE bossekszereit, es kisirtam NoSir-nel, hogy potoljak oket a klankeszletbol, akkor se utalt erte senki (igaz, nem is koszontek meg)
-amikor valaki be akart kerulni magyarkent, de kis ket napos karakter volt, es academyt inteztem nekik, senki nem utalt erte (ezt kivetelesen megkoszontek az illetok, megjegyzem, veluk azota is beszelek es egyutt jatszunk)
-utalni akkor kezdtek el engem itt SGn, mikor paran vmi jellegzetesen magyar butthurt emo szar miatt kileptek, es en nem mentem veluk

bulvár-adalék:
-NF-en mindig is utalt az atlagos jatekos, mert en voltam az egyetlen aki pofancsapta a primitiv forumozokat, akiknek pl a netikett maig ismeretlen fogalom, vagy akibol nem volt olyan egyszeru hulyet csinalni (bar ertelemszeruen belolem is lehetett olykor, kar lenne tagadni... aztan amikor bannoltam aki atvert, ujabb "baratokat" szereztem)... ugyanakkor maig van olyan NFes, akivel NFC1 ota jo baratok vagyunk.

NF-en titankodni/gmkedni jo volt, amig az embernek volt turelme a tomeg nyomorahoz.
Offon vett karakterrel jatszani is jo volt, mert nem az szamitott, hogy vetted-e, hanem, hogy hogyan jatszol vele - es abban hoztam a megkivant szintet, ugyhogy innentol kezdve ha kérhetem, akkor csak bõ nyállal, mert úgy szeretem.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
ja, amugy az sps meg nem volt noblesse a megvetelkor, mert a sub sws csak 72 volt, es huzni kellett rajta, amit CatherineEnvy csinalt meg ijasz subon MoSban (jol jott neki egy sws az ijasz sub botozasahoz). :)

Endaer
Cool story... Error, koszi, hogy helyettem irtad le a valosagot.
Annyit hozzatennek, hogy volt egy Endaer nevu PW-m, 68ig felhuztam, es akkor mar az ICA Allyban voltam vele, mikor megvettem az sps-t, amit anno azert tettem, hogy Gordit konnyebben tudjuk feedelni. Bar aki ezt nem tudta eddig, az valszeg sose figyelt, ha meg nem figyelt, akkor most nem tudom minek jar a pofaja.

solyomb
Lehet hogy volt még egy magyar akinek nem támogattad a felvételét, és ezért az enemybe kényszerült, és sûrûn került vízszintes helyzetbe:)
Szép kis történet kb annyi igazságtartalommal, hogy vett egy SPS-t és sokat kellett sws-t játszania.
Alapvetõen valahol felvétel közelében volt, talán csak a szint hiányzott neki. Gondolta rövidre fogja a fejlõdést, és megvett egy noblesse sps-t azzal a "hátsó" szándékkal, hogy Gordiból hero legyen. (lábjegyzet: kb õ volt az egyetlen akit nem támogattam, hogy felvegyenek, a tapasztalat hiánya miatt. Hálistennek gyorsan tanult és rámcáfolt)
Mivel tudott amcsi idõ szerint játszani, ezért valamilyen szinten átvette a magyarok pátyolgatását a klánban.
Abban az idõben nukert csak a legritkább esetben vittek bárhova, és íjász partykat használtunk mindenre, ezért értelemszerûen sws-t játszott. Erõltethette volna, hogy de hát õ SPS, csak mindenki leszarta volna :).
Netán te is benne voltál az allyban, hogy ilyen „jól értesült” vagy?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Skynet85

Te nem tudod ki is Õ.Elmesélek 1 kis történetet.Egyszer volt hol nem volt volt 1x 1 kis szájhõs mindenkinek megmondom hova szarik a légy típusú.Csak azt elfelejtette a kis nyomorék seggszõrzeten maradt betyárkörténk,hogy régen õ nem felhúzott karaktert hanem vett egyet mert be akarta nyalni magát a legnagyobb allyba SH-n de még a klántársai is egy szerencsétlen picsagyümölcsnek tartották és csak sws subbal mehetett bárhová is mert ugye bár herot csináltak a karijából (sps) de még így is olyan degenerált kis fogyatékos senkiházi gyerek,hogy main classban a partyk nem tûrték meg.
Hát röviden ennyi.
Jah és még egy mondat a célzott személyhez: Lehet sok itt a buzi de te vagy az egyetlen köcsög.
TruBy
Korlátolt senki? Mert te ki vagy? darkmeniksz seggnyalója? Te is aztán nagy valaki vagy...

VipJoco
Ha eredeti kerékvágás akkor nem lesz itt senki.

Csak egyet nem értek, miért baszogat itt mindenki mindenkit? Tudom jó magyar szokás anyázni a másikat, de most.....
Végre fellendülne a dolog legalább némi info lenne a forumon erre

pharao
Na aki kicsit ismerkedni akar az új GoD PVP-vel nyugodtan vethet egy pillantást erre a videóra.

P.S.: Remélem mihamarabb elhúznak a szájkaratésok és visszaáll a fórum az eredeti kerékvágásba.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
Öreg? Mondjuk van benne valami, hozzád képest ki nem az? :) A hozzáállásomat pedig -minõ fájdalom!- nem egy olyan kis korlátolt senki fogja érdemben kritizálni, mint te.

TruBy
Szar a hozzászólásod öreg, ennyi

Endaer
Truby es Gordi a kep jobb oldalan, ez mar tuti.

MadnessX
Bizony érdemes nuke augment-re gyúrni és csak utána felrakni az attribut-ot.
Ha sikerül összehozni 2-3 nuke-ot az bizony már top OL kategória.(ilyen passive clarity etc. nem fontos mivel mana burn classok ellen ott a max clarity + life force combo).

Amennyiben nem lenne szerencséd nuke augment-tel rakj fire-t a fegyverre.(Onslaught of Paagrio még ha nem is írja fire-s skill (c) Blah).

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Endaer
Valahogy Darkmenx bannolásáról ez jutott eszembe:

es most lehet engem is ujra leminuszozni, csak hogy ne okozzatok meglepetest :P

nem tudom feltûnt-e, de errõl egyikõtök sem tehet :D

Hunter of Deer
Hali! Dominatornak tudtok ajanlani attribot fegyora? csak mert ugye nincs attribos skillje igy nem tudom mit lenne jo? erdemes vele nuke augmentra gyurni es arra attribozni a fegyot? vagy inkabb valami jo kis passziv skillre es akkor attribbol ami a legolcsobb?
thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

TruBy
Nem tudom feltünt-e de nem csak neki anyazol...

darkmenx
nem tudom, hogy feltunt-e de csak neked anyazok :(

semo1
Pont ezért kérdeztem.Mert akkor jövök.

phalanx
üdv, szerintem közülük nem játszik már senki, én is abbahagytam már egy ideje. Az új EU szerveret majd azért kipróbáljuk, jöhetnél te is <#integet2>

semo1
<#wave>Szia Ilu játszik meg valaki a régiek közül,mint te?

pharao
Én még mindíg úgy olvasom, hogy a topic neve "Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)" és nem Darkmenx funclub. Amíg az adminisztrátornak vagy másoknak nem szúrja a szemét az amit írok és nem élnek a törlés lehetõségével, aminek kérvényezésére joguk van, addig ne mond meg, hogy mit írjak egy közösségi fórumba. Ha a te hozzászólásaidban lenne valami emberség, akkor emberszámba is vennének. Sajna úgylátom ez a világ nagyon elbánt veled és csak itt tudod kiélni magad. Gondolom 10 percenként frissíted az oldalt, nehogy valakinek ne tudj beszolni. Amit te mûvelsz az nem trollkodás, hanem anyázás. Legyél tisztában a különbséggel.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

phalanx
nem tudom mire gondolsz, max valami walker crack lehet ami tõled származott, de azt se tõled kaphattam, hanem valamelyik haverodtól

de ha veszed a fáradtságot és megkeresed ebben a topicban a "publikációdat" akkor elismerem, hogy tévedek

darkmenx
fanboy

fura, hogy akkor meg kisebb volt az arcod mikor az altalam publikalt botokkal keszultel bannoltatni a karijaidat.

phalanx
õ az utolsó 2 hozzászólásával több több hasznos infót osztott meg velünk mint te az elmúlt 3 évben összesen, inkább neked kéne eltakarodnod de ezúttal végleg, köszi

TruBy
Fila táskára gyüjtesz? Hajrá
A másik anyjának szidásában te milyen hasznos állítást találsz?
Most komolyan, ez nem flame, hanem verbal vituperation, hogy tanulj is valamit...

darkmenx
csak az a gond, hogy az en allitasom valos te fosgyerek inkabb anyad hatara irkaljad a baromsagaidat ne ide

pharao
Szépen gyülnek a minuszaid BMX azt már látom. Csak így tovább !
Az lehet, hogy a topic neve Lineage 2 és nem Lineage 1 de lehet, hogy a közösséget érdekli az is, hogy hogyan frissíti a régi Lineage-t NCSzaft. Ez alapján lesz-e majd L3-om, vagy sem.

Itt a trailer meg 1-2 kép.

Ez volt az utolsó offtopic. Aki akar, járjon utánna.

darkmenx
csak sajnos az a baj, hogy eltevesztetted a topikot.

pharao
Ez mi? Ez mi? Ez mi? Nem csak az L2 fejlõdik. Régebben rebezsgették a híreket, hogy lelövik a Lineage (1) szervereket, erre most bejelentik a G Star-on a nagy visszatérést? Kicsit hajaz a DIO 3-ra bár az eredeti Lineage is hasonlított a DIO1-2-re...

Lineage Eternal

plusz infó

Tudja már vki h mikortól lesz szeró?
És hogy mi a neve a botnak ami fut majd rajta?

a szaga is olyan... :D

darkmenx
pancelos dmx bacsi mindenhol porog bro

solyomb
Itt is pörög a Tank Tábornok?:)
darkmenx
azert nem lehet ram spawnolni, mert spawnkillelem az enemyt, tudod valaki megnyeri a jatekokat neked ;>

blablabla... te vagy az egyetlen, akire sosem lehet spawnolni, mert mindig halott vagy :D

darkmenx
tegyuk hozza, hogy skilled se :D

kétlem, arra sincs idõm, hogy BF3azzak :D

solyomb
Errorhán, te is csinálsz egy warlockkillert ezen a csodaszerveren?:)
jobb adni, mint kapni... :D

darkmenx
SHADOWEYES7 2 db büntetõpontot adott neked.

:(((

Hagyd a kis csacsit, hisz erre a kommentre gyúrt már 3 hónapja.
Elmúltál 20 hip hip hurrá!

darkmenx
anyad uzeni hogy kipallott a mehe a poshadtgecitol amit az ukran kamionosok spricceltek bele az m0 korgyuru mellett

pharao
Félreértés azért ne essék, nem vagyok hater, se nem Troll. Én is megyek XPzni!( Hála, hogy nem NCWest, mert náluk még ingyen sem játszanék :S ) Csak az ember az én koromban már hosszútávra nem tervez ...

pharao
Hello! Örülök, hogy így összefújja a szemetet a szél! Én elõre látom a fényes jövõt! Legitek és botterek kézen fogják egymást és elindulnak az új L2 világába, hogy majd együtt tünnyenek el a süllyesztõben. Kíváncsi vagyok, hogy az elsõ 1-2 hónapig tartó hype után mennyien maradnak. Gogo lvl 99! Már nincs is olyan messze, igaz fiúk?

Gordis2k
Alapvetõen akinek hondája van instant invite...olyan öreg vagyok már, hogy ez nekem good old days...kávéhoz meg far far away kell elutaznotok... egészen az öreg UK be.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Ohh Happy day!

solyomb
Fausttal? Akkor gondolom alap, hogy HC-ba pörgetik:D