Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ORCS ARE OVERPOWERD!!!
PLES USE NERFHAMEMR!!!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Miért is vagyunk háborúban?! Mert ez nekem nem világos... Ugyanis a LoD allyából való kilépés után a Thousandsons semleges lett (mitöbb, az ally ideje alatt sem volt hadban veletek).
A Jakudza az allytársunk, ez igaz, de ti akkor is szívóztok, ha közülük egy sincs a közelben... Amúgy, ha jól sejtem, nekik is ti üzentetek hadat, mert amúgy õk is eléggé távol álltak a RM-tõl...
És persze a nyílt pvp-t persze nem szokásotok felvállalni... Az én esetemnél is, miután a necro summont hozott, egybõl leléptek..
Amúgy is érdekes, hogy eléggé sokat látom botolni klántársaidat (felismerem a botot ha látom), vagy ha az ember megkínál egy klán nélküli botot, akkor klántársaid meglehetõsen hamar megjelennek...
Szóval érdekes ez - bár én már, ha jól emlékszem, felvetettem már neked, hogy mibõl futotta a klánodnak a támogatásodra...
79 SE/77 BD Naia
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
-bár tök gáz, h orkor ennél is durvább
-meg, h istenbuff és istenskill nélkül is ilyen 1.8K -t critel loltitan4
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Kedvenc klántérsaid akkor is rászállnak az emberre, ha az nem segíti az elenségeiteket. Múlt hétvégén VoS-ban partyzom egy necroval a klánból, és legfeljebb annyit segítettem, hogy az egyik allytársat (akik amugy nem állnak veletek hadban) felbuffoltam. Ettõl függetlenül klántársaid elkezdtek ránkszállni..
Csak amikor a necronk megidézte a summonját, akkor gyorsan leléptek...
Szóval azért csak érdekes ez...
És persze azért arra vigyáztak, hogy nehogy õk nyomjanak le (volt agro mob is ami elvégezze a piszkos munkát..)
Ezek után azért ne csodálkozzatok, ha az ember egyáltalán nem titkon a RM-nek drukkol... És ha kérnek, kapni is fognak buffokat.
79 SE/77 BD Naia
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Én nem vonom kétségbe, hogy nálatok is lehet magyar partyval fejlõdni. Csak szeretném, ha nem mindig csak az SH és Franz lenne megemlítve az ideérkezõ kezdõknek. Bizony már a Teon is reális altaernatíva lehet, ha valaki magyar klánt keres magának. Szerencsére mostanában érkeznek is új tagok, így már több, mint 15 aktív játékos van a klánban.
Üdv.:
Chear
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
lehet alszok egyet elõtte végre.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
The Life is a Game. Yust play it!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
We began gaming online, and always made status in all games we've ever played under the tag.
We began gaming back on UO, EQ, Diablo and the all the WarCraft/StarCraft series, from Quake to UT. Predominantly we gamed on CounterStrike and was ranked #1 CS LanArena UK clan in the early 90's. We quickly became known in games, and eventually turned our hand to Diablo II. Here we stayed the length of our clan life, achieving status, and beating the season resets / PvP'rs on the Europe server. We met countless fantastic ppl, but sadly real life has owned most of the old core, the few that are left remain ingame or still stay in touch.
Testimony to the clans name has been proved time and time again. Ppl who see the tag still remember us - individuals who haven't seen us for over 10 years or more remember the clan when they see the name. That's proof enough ;)
It's been said many times, LeFAp is not a clan, but more a tight-knit community of friends. We all love gaming, and enjoy the challenge of playing together and achieving one goal.
We have finally found our home on Lineage ][
LeFAp has always done what it' best at, play as a team, as one, together, and no matter how outnumbered, we're never out gunned - standing by each other to the last man. That's how it will stay.
One clan, one way, one blood.
Ezt meg Batman irta még a Lefaps témába(blah) : Im not disbanded clan and i beat exile everywhere is possible. Take Aden and all epic bosses from them, no contest left on teon .
Ezen röhögtem mert én nem pont igy ismerem RM történetét teonon :D bár igaz eddig csak klántársak mesélték . Sanca szerinted igazat mond Bat? :)
ps: jó8 :P
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
végre eccer ijjászon pvpzhettem :D :P
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
The Life is a Game. Yust play it!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
1482 - gshield nelkul
1683 - gshield del
2183 - gshield del + valor ral
7069 - gshield del + hero UD
egyébként a tiszta maxed p.attack/a.speed amit Aimful elért(+3dracbow no augmentation,azthiszem clan might lvl 1, +5str tatto/no dex tatto) 3973/1079
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Téll sanca : Képzeld Lefapsnak végleg annyi :8 Deseis(Einherjar) inactive és a régi klántagok csatlakoztak hozzánk... Elvileg 15 éves története votla klánnak ^^
De irtam hogy 1 íjász 1500dmget lött amikor UD volt rajtam ....
szerintem ezt te se gondoltad gomolyan, amennyiben az ijjász nem spammeli a QHP-t meg CP-t és nem jön be neki a lethal shot esélye sincs egy tank ellen
#63089:
te is nagyon el vagy tévedve, 200 pdef különbség? annál azért picit több <#hehe>#hehe> szerinted +15 szint nem számít? volt már 78-as tankod? szerintem nem
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
ThousandSons klánért nem jönnek klántársak csak ha éppen gankelünk Fatality allyt vagy RM t és ott vagytok.
Szoval : nem azért nyirtuk ki emo t mert megakartuk mutatni hogy mi baromi jok vagyunk 4v1 be hanem azért mert beszolt nekünk