Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Funszerkó(gondolom free) piszkosúl el van tolva de azért fan nem rossz az a lényeg úgyis a közösség és a játék élvezet. De attol még az gyakorlatilag a telyesen másik játék hidd el. Mint a kártyában a póker és a römi ugyan azzal a kártyával játszák mégist telyesen más mert mások a szabályok!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Bie: végül nem tudtam abbahagyni :D Nem Sleepersel van abajom hanem magával a játékkal
Emotion meg azért tette viccessé mert jo volt nézni azokat a shoutok VoS ba arrol hogy mien kissebséghez tartozok és még sok jo dolog ... :D
nem is szolok semmit neki :P csak a legelsö beszolásánál amikor azt hitte hogy bot vagyok + szidta a klánomat akkor. Nekem is jo neki is jo :p
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
- kapsz 1et ha megcsinaltad a 3rd class transfert
- noblessek tudnak venni gate passokbol
- kastelybol is jon
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
book of giantsot meg asszem csak vártulaj klánoktól lehet? nembiztos.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
És azt mire tudom hasznalni?
Elõre is köszi!!!
Celebrimbor
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
---
gordi: mért ülnék le?????? tovább ölöm ez nem sleep hogy egy ütés után feltámad
egyépként ijjal a Khavatari az erõs... mivel nagy a p atk ja es a str-je alpból és hp ja is van egész erõs tud lenni...
am egyik ismim azt mondta hogy neki kedves össze állítás a shillien templar ijjal nem értettem elõször de miután a destrom bekapott tõle egy lighting strikot és utána lõtte rám a több k-s sebzést megértettem...
Sajnálom, hogy így döntöttél... :( Viszont megértelek. Persze talán az is elég lenne, ha egyszerûen otthagynád a sleepers-t, ha ennyire nem szórakoztató velük a játék...
Adena-t pedig nem kötelezõ venni, én sem tettem. Csak találnod kell megfelelõ partyt a minimális shottal való fejlõdéshez...
Amúgy Emotion-rõl: nem tudom mit írt, viszont ne feledd, mi hívtunk közénk többször is... Te nem jöttél, és vágtál válogatott sértéseket az akkori klánunkhoz...
Én sajnálom, hogy így alakult, pedig jobb lett volna, ha a szerver magyarsága inkább összetart egymás utálata helyett...
79 SE/77 BD Naia
Nos, a Franzon valóban nincs aktív magyar klán, viszont a Thousandsonsban van vagy 10 magyar... Szóval mi is tudunk együtt partyzni, ha akaraunk... És a klánban vannak 30 körüli magyarok is, szóval az új tagok is hamar találnának partyt, ha egy kicsit belehúznak - és ebben is tudunk valamennyit segíteni...
79 SE/77 BD Naia
Mi újság veletek? :)^^
79 SE/77 BD Naia
Nem is arról van szó, hogy a 76-os lenypmja a 63-ast, hanem arról, hogy a tanknak egy vele azonos szintû íjász ellen sincs esélye. Ugyanis az íjászok a tõrösökhöz hasonló gyakorisággal ütnek criticalt, mivel L2-ben a critical rate egy önálló, nem a támadás és védelem arányán alapuló tényezõ...
Miközben az íjak a legnagyobb sebzésû fegyverek is egyben... Emellett az íjásznak még aktív támadó skilljei is vannak...
79 SE/77 BD Naia
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Hide and fear, Cobra Commander is here !
egyébként meg kiraly tank a BD egy uber healerel a hata mogott :))
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
u.i.: A paralyzis meg hát tudod annyira nem ûber, csak gondolj bele ölöd a mobot elnyomod a parát és? Leülsz regenerálodni? Mert kb azt tudod tenni és nézni milyen szép a mob ami felébredés után tökönrug:)
u.i.2.: nem 9 hanem akár 300+emberre is hat egyszerre ennyiben jobb.
u.i.3.: És az COV ugyan über de nem is a legerõsebb bufja a WC nek(DC) mert az uj bufja (CoM) még komolyabb a +30% matac +20% c speed miatt.
Idézem: "szerintem elobb tanulj meg akar egy magyar szot is leirni helyesen utana oltsal pls :("
... mostantól minden következmény nélkül szekálhatlak, köszi ez felemelõ érzés:)
én is alá írom hogy a legjobb buff de akkoris a wc halott ha nincs rajta.. és nem tudja magára rakni....
jah és zasadától nemkell félni: összes boss ékszer,+7 draconic,lv 80+fullbuff
darkilidianba(AW) olympián 3800 at lõtt :D
Elõre is köszike
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Bár nem ismerlek, le merem fogadni, hogy nem fogod bírni megállni, és nekem is visszafeleselsz, melyre a fenti megállapításom szintén tökéletesen érvényes lesz. Ezzel csak azt fogod bizonyítani nekünk, hogy nem veszed észre, mikor kell bölcsen hallgatni.
Sosem allitottam hogy pvp-ben barmit is erne szegeny bd.
Eleve a rovid tancok miatt is alkalmatlan erre,szetbuffolt es enchantolt playerek ellen pedig szinte zero esellyel skillezel. <#sir>#sir>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
63as szinten 1 76+os archer ( zasada) benyomom UD t "zasada hit you for 1300dmg " 1ébként meg normálba kaptam már 10 ezres sebzést is zasadatól (UD nélkül)
természetesen mind a 2szer volt rajtam deflect arrow és majesty , a szintem meg tökmind1 mert nem lesz már sokkal több pdefem és az UD asszem minden szinten ugyanaz a pdef.
Dye : nekem nicns semmi felrakva és nem véletlenül : nem akarok -con vesziteni de stret és dexet se ... de majd 78 as szinten csinálok 1 +4str -4 cont :p
BD az poén 1 kaszt , partyface.....
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Velemenyem szerint semmi baj sincs a bd-vel,sot az egyik legelvezetesebb harcos kaszt.
De azert tanknak es verhetetlennek titulalni eros tulzas.Eleve ha dyeozni akarod,kompromisszumokat kell kotnod hogy hpt,dexet,vagy str-et csokkentesz/pedig mind3 kell/.En ugyan +dex-cont pakoltam ra,es teny hogy pl egy 4es dual keshaval tallum heavyben alig latszik olyan gyors,de piciket ut.(gladiet meg sem kozeliti a sebzese)Raadasul nincs sok hp/cpje,igy alapvetoen support fighter.Ne tevesszen meg az ud skill sem,attol nem lesz valaki tank hogy 15mp-ig birja az utlegelest.Proszald majd ki Imperial Tombot,vagy egy katakombat egyedul es rajossz mirol beszelek.
Ennek ellenere csak ajanlani tudom.Nelkulozhetetlen egy jo harcos partyba.Hex,arrest,power break mind mind nagyszeru skillek.A tancai miatt pedig imadjak a tarsai!
(ja es meg lehet kovezni,nem off-os tapasztalatokrol beszelek,mindenesetre gyanitom hogy kozel hasonlo lehet ott is)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"