Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Csinálj egy listát "ezt szeretném hallani a videókban cimmel".

Mailka: Te meg PVPKSER vagy az tuti mocskos DarkElf.

Valami iszonyat jo volt, fõleg annak tudatában, hogy ryurik fõ botter állat is ott volt. Röviden:

Kimentem FoD ba enemyt keresni SPS en meg is találtam ezt a faszt... 3200mana volt mire meghalt úgy hogy 2 m krit is volt és azért halt meg mert elfogyot a cp poti... na de mondta, hogy viszajön ne fussak el... visszamentem necrora váltottam mert gondoltam ugyis 10 en jön, mert ugy szokta. De kivételesen csak egy bdt hozott, bekapta a feart addig kinyirtam a bdt low volt 1 vortex 2 nuke. Futott a pöcsfej én meg anchor:) és beirtam : If you surived the next 20 sec u win:) egyonlõttem 3 lövés volt iszonyat mit tesz a Superman PVP funkciója.. na mindedj HSben már 8 an jöttek rám és 1 gladi 7kt skillezet belém...

igen tudom , hogy a mindedj nem dj de én igy szeretem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
sps pvp?:) +10 for the sagittarius OMG :P csak viccelek :D kurva jóóóvolt:DDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

hát jó de legalább ne ilyen gagyi poprock :S

xt198
lol xD

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Nem tudom én ilyenre nem figyelek, de csak, hogy tudd a nagy boxolok is ugyan azt a zenét használják néha évtizedekig!! Lehet neki is ez a terve ez lesz a névjegye. Biztos ami biztos feltettelek a kapd be listámra;)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Minden videója alatt ez a zene megy?

Gordis2k
Ja elõre szólok aki lovagol az and-en az automatikusan bekaphatja köszi.

Gordis2k
Bocsi Sorbi de szerintem kurvajó volt és igazán pazar SPS pvp ezért belinkelem bocsi.

PVP 3 vs 10

Akhi
Huncsuzlee jelenkez vetel fontos!

Akhi
aden korul meg ivory korul nezd meg (aden korul 45-48 herbes,ivory korul 45-47 herbes,ivory folot 50-54 herbes

Tudtok ajánlani valami franko fejlodos hejet ? katakombaton kivul 47es jo eros torp vagyok:)

Looooser
akkor vissza teszem a C!-et és keresek vmi 1x-es ratest...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

AoBA t a klántárs a törpjérõl szedte le.
Behappy volt tuti. De 1ébként ellenség ügyileg sleeperst tudom csak 100%osan. De elvileg HB ugyanaz emg srácokat is ugy láttam beszélni rolatok hogy ellenség. Szerintem hagyuk ezt a témát :)

Excal1bur Leader of Sleepers

mAilkaEVO3
tuti rányomtál a belépés gombra?:DDDDDDDDDDDDDDD

kk majd keress meg pls ha leszel .D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Gordis2k
MAILKA nem lép be ez a fasz MSN, amugy melózok jaja holnap után reggel 6 ig. A videó asszem fent van a warefare oldalán sanca.

Koszi az infot. Erre a videora tudsz linket adni? Nem tulsagosan vagyok otthon a hivatalos oldalakon.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
a bdmet vittem tovább, bár elég nagy gondot okozott hogy a betört A grades dualomat valahogy helyettesítsem (volt egy szar B grades dualom amit még quit elõtt vettem csak úgy sebtibe), asszem aztán végülis a 75-ös kvesztbõl lett dual keshem megint. meg páran icbõl jófejek voltak és maje armor darabokat tulképp ingyért odaadtak (dropból). a többit meg kölcsönpénzbõl oldottam meg amit ss krafttal visszakerestem jó lassan.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sziasztok! :)

Excal1bur! Amúgy ennyire gyengén áll a szénátok az ostromhétvége sikerei ellenére? Minket hívtok társul az RM ellen??!! Mert a Heartbreakers vagy a Behappy megkeresett minket ezzel az ajánlattal...
Amúgy az egész War-os témáról: lehet azt is sokféleképp csinálni. Úgy is mint a Behappy, akik úgy látszik javarészt az ostrommal letudják a témát, és elik tovább az életüket, úgy is mint az RM, akik nem igazán szarakodnak, hanem lenyomják az embert - de az legalább tiszta ügy, és úgy is mint klántársaid, hogy csak szarakodnak, de eszetlen túlerõ nélkül még a tiszta pk-t se vállalják be... (Azt meg tõlem senki ne várja, hogy bufferrel liluljak a ti kedvetekért, pláne túlerõ ellen...)

79 SE/77 BD Naia

Szia! :)

Volt ott egy AOBA-s biznisz is... (amit ha jól emlékszem egy mocskos cheater miatt vesztettel el). Nézd, ne szívd mellre, de a klánodra tényleg jellemzõ a botolás. Az intelligensebbbek klánon kívüli bottal, botcsordaval, néhányak pedig klános karikkal tolják. Ez persze a ti problémátok, de anno én se szívtam mellre, amikor a brotherhood-ra azt mondtak, hogy botos klán - mert az volt. Inkább váltottam, és magammal vittem azokat akik tisztán akartak játszani.
Az adenavásárlás már bonyolultabb dolog. Sajnos nagyon sokan csinálják, és nem olyan feltûnõ mint a botolás. Nem ezt vetem a szemetekre, mert szerintem még keresve sem lehetne olyan klánt találni, amelyikben soha, senki nem vett, vesz adenát... :(
Amúgy meg érdekes, hogy azok, akiktõl anno elvettük Diont mennyire másképp fogták, fogják fel mint ti. Nem küldtek wart, sõt, még ma is jöttek buffot kérni - és aki kér kap is alapon - kaptak is...

79 SE/77 BD Naia

mAilkaEVO3
O.o MSN mijap*cs*mnek van? vagy melózol?
JELENTKEZ BE :D vagy lebontalak :DDD<#boxer><#mf1><#mf1><#mf2>

BEAST
:OOO

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gordis2k
A törpe nem egy über DD kaszt de kereken 30 nap alatt 61 es lett a kicsike és nem 24\7 ben messze nem és az esetek 30% ban telyesen buffer healer nélkül Hahopihe már nagylány és nagyon ügyi krafter.

u.i. ja és föként kézzel játszva nem sétálva.

Gordis2k
Nézük csak:

kb. 40 es szintig minden add amit nem szégyelsz quest meg ajándékba fegyo ruha ss stb.
A mobok csak ugy szarják a potikat, ami buffot ad toppos proféta buffok focus 3 haste 2 dv3 might ww minden mana hp poti szarásig.
Minden mob sokkal több xpt ad és az uj mobok mégtöbbet.
Nem kell megküzdeni egy területért mert vannak szabad helyek.
Meg még sok kicsiket segitö dolog.
Miért? Egyszerü ami nekünk 1,5 év volt ma már 3 hónap alatt meg lehet mert ha nem igy lenne ki az isten kezdene ma játszani? hisz soha nem érhetné utól a többieket! Ezért minden uj terület mint pl a c4 nél ice álabirint sokkal több xpt ad! Ez annyira igaz, hogy botrány lett belõle és egy patch ben nem vicc felére vették ott az xpt, ugyanis egy átlag területhet viszonyitva 6-8x os xp volt. PL 62 es szinten egy ottani mob 1 krit vagy 3P4 ütés volt 18k! xpért ez már high rate:)jol elvoltam ott 4 hétig a necrommal kár, hogy nerfelve lett de még igy is iszonyat durva.

Sirch
Nem lett könnyebb, csak top cuccal sétálva valahogy elillannak a gondok-bajok...

BEAST
3-5 nap :OO ... Mi valtozott hogy ilyen konnyu lett? =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Looooser
az a sok quest miatt van? vagy inkább a botok?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Az tényleg a régi zsép idõ ma 3-5 nap egy lvl40es kari kasztváltóval!

BEAST
Lynxszel beszelgettunk mindenfelerol es valamiert szoba jott az l2 , jottek a szep emlekek , siegek meg nagy pvp stb ... mire en majdnem aktivaltam az accomat, de meg idoben eszembejutott hogy preludeban honapokig vergodtem mire eljutottam a 2. kasztvaltoig :DDD

phalanx
gyorsabban lehet fejlõdni <#buck>

hirtelen felindulásból? mesélj <#vigyor3>

FragStaR
risk haste s tõr nagyobb aspeed x % hp alatt így ha azzal nyomja el a frenzy t zealtot (aspeed alapu skilleket) hamarabb tudja õket újból használni.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

BEAST
Tenyleg Nethy, te amikor nagyvisszatertel a regi BD-t vitted tovabb vagy valami ujat? :D ... bar inkabb ugy kerdeznem mennyiben valtozott a fejlodes azota hogy nem igazan jatszok (C1 XD)

Nethyrrea
nah, izé szóval azt akartam írni hogy ennek a destronak csak egy baiumja van és annyi az egész, mégis milyeneket üt :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
öhh...egy baium (tudva hogy orkor nyakig van tömve mindennel) ilyen criteket.....hukk...

azzal a tõrrel micsinál idõnként azt nemvágom.

BEAST
Hirtelen felindulasbol majdnem befizettem az accomat, de aztan megsem :D lvl0rol xd

Giru
Senki se irta, hogy wart akarunk kuldeni. En csak azt nem ertem, ha ti se kuldotok, akkor miert van az allando baszogatas. ennyi :)
Amugy nalunk is csak under attack van.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

mijen procid van ? amd v intel? amdhez van ijen cpuoptimizer nevu csodaprogram... azt tedd fel mindnekepp utana nem szokott problema lenni, intelhez nem tudom van e ijen, de bizta lesz

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Halihó mindenkinek!

Korábban vki azt írta hogy az L2 Vista alatt is megy. Én próbáltam már a 64 bites Vistat és a 64 bites XP-t is, de egyik alatt sem futott a game. Igaz ez kb 2 hónapja volt... Van vmi beállítás, amivel mégis mûködhet Vista alatt? Vagy azóta már 64 bitesen is fut az L2?
5letem nincs hogy kapott e bannt de 5-6 nappal ezelött elbucsuzott és kilépett a klánbol ... Lehet hogy vki azt hitte erre hogy bann de lehet hogy tényleg bannt kapott. Életembe 2szer láttam a srácot .
Felölem küldjetek ránk wart ... Mi ugyse fogunk mivel 1 war sincs nalunk

Gordis2k
Egyszer mondtam már igazat! Vagy legalábbis azt hiszem, ja nem csak azt hazudtam , hogy egyszer már mondtam igazat. Ellenben: a kivétel erõsiti a szabályt

symbol of the sniper : Creates a field of force to maxmize Bow Mastery. All toons will be affected in the field of force; the effect will disappear outside the field.
Bow Attack Dmg increases by 10%-15% based on force count, accuracy by 10
and range to attack

Facek
Rád nem könnyû azt mondani h igazat mondassz de ha ezuttal igen, akkor megkoszonném. :D
Gordis2k
Kicsit felfordult a gyomrom...

Giru
Semmi nincs benne szerintem se, ha war van. De nincs!

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

xt198
ez alap

engem hányszor öltek meg mikor farmoltam...
és mind1 h. 5-en voltak, 20an voltak, vagy csak egyedül, leöltek a francba... mondjuk ez fordítva is igaz :P nagyon sokszor mentem notoékkal pvp-zni :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Giru
Bie, erre csak annyi, hogy Smoky (ha nem igy irta a nevet sorry) bannolva lett botozasert. Es ezt az infot sleeperses klantag mondta.

Sztem semmi rossz nincs benne ha az ellesnéegt baszogatod hisz azért ellenség :D engem is szoktak szivatni

Giru
Ez iiiigy van :D De ettol mi meg nem kezdek el baszogatni semilyen "ellenseges" klantagot, csakazert mert õ épp egyedül expel valahol, mi meg 5en megyunk partyzni valahova. És szerintem itt a kulonbseg....

en erre aztmondom fejetlenseg barhol elofordul.. nalunk is :))) el is buktuk a varat, de ijen a jatek :))

a lefaps tortenet leiras vegerol sztem meg csak annyi hianyzik hogy: "es igen ma tobb klantarsunk is betoltotte a 12. eletevet" ... :))))

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Én éppen a multkori gludio siegre gondoltam " ellenség segitése" cimen.
DE msot komolyan mit vártok hogy nem lesztek ellenségek amikor elfoglaltok 1 várat a mi oldalunktol? Nem voltam ott azon a siege hétvégén de ha jol emléxem akkor volt giran is amit IA elvileg tényleg nagyob elrontott

Giru
Jakudzanak valoban azert ment war, mert egy jobban szervezett siege kapcsan a mi allynknak sikerult elfoglalni Diont. De nem az ellenségnek segítettunk, hanem azert reggeltunk, hogy magunknak foglaljunk várat. De ott se õk kezdemenyeztek a haborut, hanem az IA-nak nem tetszett, hogy elbalfaszkodtak a siege-et. Arrol meg nem mi tehetunk, hogy nalatok fejetlenseg volt, de ugylatszik ezert is a masik klan a hibas.

5letem sincs hogy a Great sword mibõl jött még anno de a BW heavy set aza volt leaderé volt aki abbahagyta a játékot . Az hogy adtak nekem ien cuccokat nem feltétlenül utal arra hogy veszik az adenat mindannyian . Biztos van köztük aki veszi . ( mint minden klánba van)
Azért vagyunk talán háboruban mert ellenségnek segitetek siegen vagy pl elfoglaltátok Diont .
1ébként sztem Franz helyzete megfog változni nemsokára. Van egy olyan érzésem hogy vki hátbafog támadni minket. IA vagy BH :)
Ti is kezdtek gyarapodni ( LesPenguins klánba joarcok vannak ;P )