Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mailka: Te meg PVPKSER vagy az tuti mocskos DarkElf.
Valami iszonyat jo volt, fõleg annak tudatában, hogy ryurik fõ botter állat is ott volt. Röviden:
Kimentem FoD ba enemyt keresni SPS en meg is találtam ezt a faszt... 3200mana volt mire meghalt úgy hogy 2 m krit is volt és azért halt meg mert elfogyot a cp poti... na de mondta, hogy viszajön ne fussak el... visszamentem necrora váltottam mert gondoltam ugyis 10 en jön, mert ugy szokta. De kivételesen csak egy bdt hozott, bekapta a feart addig kinyirtam a bdt low volt 1 vortex 2 nuke. Futott a pöcsfej én meg anchor:) és beirtam : If you surived the next 20 sec u win:) egyonlõttem 3 lövés volt iszonyat mit tesz a Superman PVP funkciója.. na mindedj HSben már 8 an jöttek rám és 1 gladi 7kt skillezet belém...
igen tudom , hogy a mindedj nem dj de én igy szeretem.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Behappy volt tuti. De 1ébként ellenség ügyileg sleeperst tudom csak 100%osan. De elvileg HB ugyanaz emg srácokat is ugy láttam beszélni rolatok hogy ellenség. Szerintem hagyuk ezt a témát :)
Excal1bur Leader of Sleepers
kk majd keress meg pls ha leszel .D
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Excal1bur! Amúgy ennyire gyengén áll a szénátok az ostromhétvége sikerei ellenére? Minket hívtok társul az RM ellen??!! Mert a Heartbreakers vagy a Behappy megkeresett minket ezzel az ajánlattal...
Amúgy az egész War-os témáról: lehet azt is sokféleképp csinálni. Úgy is mint a Behappy, akik úgy látszik javarészt az ostrommal letudják a témát, és elik tovább az életüket, úgy is mint az RM, akik nem igazán szarakodnak, hanem lenyomják az embert - de az legalább tiszta ügy, és úgy is mint klántársaid, hogy csak szarakodnak, de eszetlen túlerõ nélkül még a tiszta pk-t se vállalják be... (Azt meg tõlem senki ne várja, hogy bufferrel liluljak a ti kedvetekért, pláne túlerõ ellen...)
79 SE/77 BD Naia
Volt ott egy AOBA-s biznisz is... (amit ha jól emlékszem egy mocskos cheater miatt vesztettel el). Nézd, ne szívd mellre, de a klánodra tényleg jellemzõ a botolás. Az intelligensebbbek klánon kívüli bottal, botcsordaval, néhányak pedig klános karikkal tolják. Ez persze a ti problémátok, de anno én se szívtam mellre, amikor a brotherhood-ra azt mondtak, hogy botos klán - mert az volt. Inkább váltottam, és magammal vittem azokat akik tisztán akartak játszani.
Az adenavásárlás már bonyolultabb dolog. Sajnos nagyon sokan csinálják, és nem olyan feltûnõ mint a botolás. Nem ezt vetem a szemetekre, mert szerintem még keresve sem lehetne olyan klánt találni, amelyikben soha, senki nem vett, vesz adenát... :(
Amúgy meg érdekes, hogy azok, akiktõl anno elvettük Diont mennyire másképp fogták, fogják fel mint ti. Nem küldtek wart, sõt, még ma is jöttek buffot kérni - és aki kér kap is alapon - kaptak is...
79 SE/77 BD Naia
JELENTKEZ BE :D vagy lebontalak :DDD<#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
u.i. ja és föként kézzel játszva nem sétálva.
kb. 40 es szintig minden add amit nem szégyelsz quest meg ajándékba fegyo ruha ss stb.
A mobok csak ugy szarják a potikat, ami buffot ad toppos proféta buffok focus 3 haste 2 dv3 might ww minden mana hp poti szarásig.
Minden mob sokkal több xpt ad és az uj mobok mégtöbbet.
Nem kell megküzdeni egy területért mert vannak szabad helyek.
Meg még sok kicsiket segitö dolog.
Miért? Egyszerü ami nekünk 1,5 év volt ma már 3 hónap alatt meg lehet mert ha nem igy lenne ki az isten kezdene ma játszani? hisz soha nem érhetné utól a többieket! Ezért minden uj terület mint pl a c4 nél ice álabirint sokkal több xpt ad! Ez annyira igaz, hogy botrány lett belõle és egy patch ben nem vicc felére vették ott az xpt, ugyanis egy átlag területhet viszonyitva 6-8x os xp volt. PL 62 es szinten egy ottani mob 1 krit vagy 3P4 ütés volt 18k! xpért ez már high rate:)jol elvoltam ott 4 hétig a necrommal kár, hogy nerfelve lett de még igy is iszonyat durva.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hirtelen felindulásból? mesélj <#vigyor3>#vigyor3>
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
azzal a tõrrel micsinál idõnként azt nemvágom.
Amugy nalunk is csak under attack van.
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Korábban vki azt írta hogy az L2 Vista alatt is megy. Én próbáltam már a 64 bites Vistat és a 64 bites XP-t is, de egyik alatt sem futott a game. Igaz ez kb 2 hónapja volt... Van vmi beállítás, amivel mégis mûködhet Vista alatt? Vagy azóta már 64 bitesen is fut az L2?
Felölem küldjetek ránk wart ... Mi ugyse fogunk mivel 1 war sincs nalunk
symbol of the sniper : Creates a field of force to maxmize Bow Mastery. All toons will be affected in the field of force; the effect will disappear outside the field.
Bow Attack Dmg increases by 10%-15% based on force count, accuracy by 10
and range to attack
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
engem hányszor öltek meg mikor farmoltam...
és mind1 h. 5-en voltak, 20an voltak, vagy csak egyedül, leöltek a francba... mondjuk ez fordítva is igaz :P nagyon sokszor mentem notoékkal pvp-zni :S
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
a lefaps tortenet leiras vegerol sztem meg csak annyi hianyzik hogy: "es igen ma tobb klantarsunk is betoltotte a 12. eletevet" ... :))))
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
DE msot komolyan mit vártok hogy nem lesztek ellenségek amikor elfoglaltok 1 várat a mi oldalunktol? Nem voltam ott azon a siege hétvégén de ha jol emléxem akkor volt giran is amit IA elvileg tényleg nagyob elrontott
Azért vagyunk talán háboruban mert ellenségnek segitetek siegen vagy pl elfoglaltátok Diont .
1ébként sztem Franz helyzete megfog változni nemsokára. Van egy olyan érzésem hogy vki hátbafog támadni minket. IA vagy BH :)
Ti is kezdtek gyarapodni ( LesPenguins klánba joarcok vannak ;P )