88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
NewMoon #86370 nekem mostmeg a 60 2 nap
és akkor mivan? -
Odikeee #86369 Na idefigyelj Hódi Ádámka... látom azt a számot, errre annyit tudok mondani, hogy a fele post free szerverrel kapcsban jöttek... a másik, a sok gyökér haverod oltásai voltak. Ezért egy hulladék ez a fórum. Szarok rá, hogy neked mi a szar... márészt te mondod nekem hogy 8 éves? Miért van az h a sok kis pöcs számtekórán írja ezeket, és mondja annak aki melóhelyről ír...? Szánalmas gyökér vagy Te is, és a pofádba röhögök neked is, hogy amiért ti eddig 4k-t fizettetek havonta, én most ingyen nyomom:D:D és nektek anno a 40-es szint is lassú volt elérni, nekem mostmeg a 60 2 nap...xDD ennyi te szar... -
#86368 Hé postkirály, látod azt a számot a beirasod jobb sarkában? #86367
Mióta is ingyenes az L2 off? Minek írsz be hogyha szutyok a fórum? NCwest a szar, nem az NCsoft, és mi eddig azért fizettünk, hogy meg legyünk kímélve az olyan 8 éves pistikéktől, mint te. Nah most hogy ezt is tisztaztuk, tovabbi kellemes napot. -
Odikeee #86367 De tényleg ez a legszánalmasabb, hogy a nyelvtan miatt néznek le egy embert... egy ilyen szutyok fórumon... te is csak egy szánalmas fasz vagy, mint CSÁPgyökér. Az meg, hogy edddig fizetős volt, és nem sokan írtak ide, mostmeg h ingyenes jönnek az emberek ahoz meg szokjatok hozzá, vagy lehet elhúzni a csába...
Na meg, csak a pofátokba röhögni tudok, hogy Ti eddig mennyi pénzt küöltöttetek el, én meg most ingyen nyomom... és persze h sírtok h nc szar stb, de ém meg azt mondom, [IMG]De tényleg ez a legszánalmasabb, hogy a nyelvtan miatt néznek le egy embert... egy ilyen szutyok fórumon... te is csak egy szánalmas fasz vagy, mint CSÁPgyökér. Az meg, hogy edddig fizetős volt, és nem sokan írtak ide, mostmeg h ingyenes jönnek az emberek ahoz meg szokjatok hozzá, vagy lehet elhúzni a csába...
Na meg, csak a pofátokba röhögni tudok, hogy Ti eddig mennyi pénzt küöltöttetek el, én meg most ingyen nyomom... és persze h sírtok h nc szar stb, de ém meg azt mondom, hogy zsír ncsoftxD -
#86366 <3 l2 drama <3 -
Zarachi #86365 hmm nagyon elakartal agyba kuldeni minket csak nem azert mert a csajod takarodot fujst? :D vagy esetleg anyuci szolt ideje aludni? :P -
#86364 latom rajtam kivul is sokan kedvelnek, gondolom a fantasztikus humorod lehet a kulcs, ahah. -
Vicodine #86363 Figyelj oda a helyesirásodra léccike,mert jön fárao és megmondja majd a magáét, mert ha vki gyorsan ir ugy h nem nézi a billentyüzetet és elüt pár billt akkor le leszel baszva:)itt mindenki orvosira jár ám:) -
Zarachi #86362 mivan baratnod mar nemtud egyedul valaszolni vagy mivan? :D nembaj szefosoknak all a vilag xD -
Vicodine #86361 ha jol van kitoltve az adatlapod(bár lehet ez nagy elvárás egy fogyatékostol),akkor minimum 5 évvel idösebb vagyok töled,szal arrol beszélhetnénk ki a kisgyerek,de nem baj,tudom h ezt tanitják az oviban nem haragszom ám:) -
#86360 Hát C1 óta L2-őzik és Aion-ban 2 hónapig tevékenykedett csak, amíg rá nem jött, hogy mekkora szar. Nem lehet, hogy saját tapasztalatból beszélsz csak éppen fordított felállásban? Nekem elég valószínűnek tűnik. Én evvel lezártam a gyereknapot, nektek már úgy is ágyban ilyenkor a helyetek... -
Vicodine #86359 Jajjj nee,te is azon fikák köé tartozol,akik jonnek itt a nyelvtani dolgokkal, a létezö leg szánalmasabb dolog,amit egy ilyen helyen meglehet emliteni,ezzel mst nagyot mondtál:DDDDD Atya világ mekkora gyökér vagy::DDD -
Zarachi #86358 gyerunk mondjad meg mar majdnem elkezdett erdekelni :D
omg Castoron toltad most nezem :D te mekkora egy szanalmas gyoker lehettel ott? sajna meg igyse tudom kivagy max valami random player aki idejott l2-be nyalni es azt hiszi valaki de erdekes hogy Aion offical forumon vagy barhol semmi erdekes rolad :( nem baj magyarok kozott meg te is lehetsz meno ;) -
#86357 Nyelvtan órára be kellene járni. Jah meg ez is.
-
#86356 Adatlapodon az életkorod, az IQ-d és a lakhelyedet légy szíves megjeleníteni kisgyerek -
Vicodine #86355 Azért a többes szám,mert te meg a nyomorék haverjaidat egy kalap alá veszlek,persze te vagy most már a fö nyomorék mint kiderült:)És kicsit vegyél már vissza az ardcodbol, ez nélkül is elhisszük hogy a tükörképedre recskázol kisgyerek -
#86354 "veletek" Minek ez a királyi többes? Itt csak nekem lehet ekkora arcom...
Lányok ideje visszavonulót fújni. Kezd unalmas lenni. Mióta free az L2 randomok jönnek-mennek. Régen még volt valami tisztelet azok iránt, akik pénzt fektettek egy ilyen kaliberű játékba. Manapság minden high rate lúzert felengednek a szerverekre. Azt hogy miből robbant ki a vita azt leszarom, de ha nekem kezdesz el ugatni ok nélkül és hasonlítgatni akkor jobb lesz ha visszaveszel. -
#86353 most komolyan ki kinek az alregje ? -
Vicodine #86352 Te sanyi,ez a truby gyerek az a truby gyerek,az a régi nyomoronc??:DDD Jajj most esett le ki is ez,pfffffXDDDDDDD -
Vicodine #86351 Látod,pont ez a kérdés fogalmazodott meg bennem veletek kapcsolatban!! -
Zarachi #86350 buszke lehetsz hogy regota forum trollkodsz hova kakiljak most? :D
amugy lehet te mindent jobban latsz a sharinganodal xD amugy meg pont leszarom ki vagy mert meg mindig annyi eszed van mint egy szem zsebpiszoknak :P -
#86349 Fél évet késtél // fél évvel korábban jöttél. -
#86348 Srácok nagy az arc, de nemtom mire...
Grat a CH-khoz Minden Core játékosnak! (és ez nem a random clánosoknak, vagy klánnélkülieknek szól! ) -
Vicodine #86347 Nem kell a cinizmus,nem én kezdtem a baszakodást,tökmind1 miota irkál ide,attol még semmivel sem ér többet mint bárki más,semmivel sincsen több joga,de ahogy elnézem te vmi "elvtársa" lehetsz a truy-bubinak,te vagy a big lenderow,a másik jani...:) -
Lenderow #86346 ő nem jani ő TruBy,de te biztosan szerepeltél valamilyen tehetség kutató műsorban vagy a máunikasoban? -
#86345 Legalább is régebben fórumozok itt, mint ti ketten. -
ErrOrHUN #86344 Gerike vagy csinálod rendesen, vagy nyakon baszlak :D -
Vicodine #86343 Ezt én is kérdezhetném rolad,tán vmi tv star vagy ki az isten?:D Kb ugy tetted fel a kérdést,mintha te lennél a jani. -
#86342 Na nebasszamár! :D -
#86341 Ki a tököm az a vicodine, és Zarachi? -
#86340 Szamárháton érkeztem a városba ;> -
#86339 az attól függ... biciklivel jöttél? -
#86338 Kérlek fáradj beljebb! -
#86337 Sziasztok!
Én az elmegyógyintézetet keresem! Jó helyen járok?
Előre is köszönöm a segi'tséget! -
dolfK #86336 -
Vicodine #86335 Na akkor tisztázzuk a helyzetet:vak vagy és nyomorék,nem tudsz vmit 30ad magaddal,olyanok vagytok mint egy darab sz.r, valaki elmondta, hogy mi hogy van, még azt is, hogy honnan tudja, de te még ott sem voltál képes megtalálni amiröl szó volt, ezért elkezdesz gyerekes szardobálásba, mondhatni egy "én nagyon hülye vagyok" logot akasztottál magadra, és másnak mondod, h takarodjon innen..:D Kicsit vicces vagy, na jó, nem kicsit...XD -
center86 #86334 Mindezt figyelembe véve lehet hogy érdemesebb lett volna átváltanom Bishopra, mert az EE még mindig papírból van és elég könnyen halok. A válaszokért köszi! -
Zarachi #86333 tetszik ahogy probalsz elterelni arrol hogy kozel 50-en nemtudtatok kiszamolni mennyi is az a 1 het amin nincen PA vagy shop illetve vitality toltes mivel elso heten ala natur megy a verseny a one week challange miatt amugy mostmar kivancsiva tettel hogy a clanba van olyan aki tud olvasni? vagy a szefosok kozott senkinek se megy az sajna csak a siras? :D -
#86332 Általánosságban: Az elmúlt 40 hozzászólásban senkinek nincs VIP joga SG-n de nem baj. :D
"sg vip jogra tellik" -
Lenderow #86331 Rég meggyőződtem arról,hogy L2 rossz hatással van a fiatalokra,de most a f2p teljesen megturmixolta az agyukat.