Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Azt hiszem csöppet nagyon elvagy tévedve,hogy mit is lehet kapni az orosz item shopban úgyhogy ideje rendet rakni a fejekben mi várható most.
Innova EU szerver(ek):
December elején indul GoD update-el ingyenes,azonban pontos idõpontot én még nem tudok.(orosz ismerõsök szerint dec. 14). Valószínûleg szerver helyileg is Oroszországban lesz,úgyhogy azzal a ping-el számoljatok.
Csábító lehet új embereknek akik eddig free szerveren játszottak,és szeretnének egy teljesen új official szerveren lvl 1-rõl kezdeni több ezer emberrel.Alap rate 1x(no dual box) azonban premium accountal ez 2x lesz(dual box).Egyik óriási hátránya az "epic"
itemshop,illetve a tré kliens fordítás. Innova itemshop
Íme a "semmi elõnyt" biztosító itemshop(árak rubelben vannak) ahol ajánlom figyelmetekbe a destruction ews-t(Chest Latusa) illetve az anakim scrollt tartalmazó(chest allegro) dobozokat.Aki játszott h5 krónikával offon,az tudja hogy ez a scroll tette tönkre valójában a pvpt.
Mielõtt elfelejtem,Innova szerverek rendelkeznek csodás Frost-tal(anti hack rootkit),ami lazán auto bannol ha talál a gépeden walkert,rangert,illetve ha netalán ilyen nemû oldalt látogattál és benne maradt böngészõd elõzményeiben.(Ranger-el ugyanúgy lehet botozni,auto targetolni etc. Frost mellett is,csak tudni kell hogyan ;)
NCsoft szerver(ek):
November 23.-a óta teljesen ingyenes lett és nov 30.-án GoD-ra átáll.(reméljük:D). EU szervert(Naiát) az Innovával történt megegyezésük miatt áthelyezték Amerikába,aminek természetesen mi kurvára örültünk,hiszen így élvezhetjük a régmúlt sieghardt pingjét(1 sec-es delay van nálam) Battleping-el azonban tökéletes(timezone maradt a régi különben már én sem játszanék itt).
Megszámlálhatatlan NCsoft fail után "csábító" lehet azoknak akik nem szeretnének 0-ról kezdeni,és egybõl november 30-án 85.100%-ról indítani és kipróbálni ezt az L2 2.0-át.Ajánlom azoknak is,akik rendelkeznek valamilyen ismerõssel offon mivel tudják segíteni felszereléssel,power level-el vagy esetleg helybõl 83+ -os karakterrel(nekem is van pár) a régi havert.
Itt is ugye bevezették az item shoppot,azonban eddig csak a web shoppot lehet látni teljes pompájában.(Webshop ). Az ingame shop-ról még nincs meg a teljes lista,csak egy töredéke(november 30-án derül ki mi is lesz konkrétan).
Ingame Shop
Nincs Frost hanem maradt a "jól bevált" Gameguard.(szart sem ér:D)
Úgyhogy itt bizony maradt minden a régi Ranger ügyileg.(nincs tudomásom egyenlõre új védelmi rendszerrõl).
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Isten miért szórta tele a földet olyanokkal mint te,így is eléggé szennyezett:(
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Szánalmas vagy ember<#mf1>#mf1><#falbav>#falbav>
Ézrésem szerint ilyen lehetsz... xDD

ixpertekhez kérdés: Innovás csoda bot védelemre van/volt vmi megoldás nagyanyaórszágban ?
Leépültem???? ha te mondod az tuti, fõleg azt sem tudom ki vagy de nem is érdekel.Csók a családnak!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
SirAlo szerintem te inkább a Hello Kitty kalandjaival próbálkozz,ezt a játékot nem erõltetném a helyedben.
Frankie87 te is inkább valami HR szervert keress, nem tenne a lelkivilágodnak jót egy off szerver és fõleg azért, már most meghaladja az agykapacitásodat a dolog.
MAsik lehetoseg az Innova, ami szinten ingyenes, ok uzemeltetik a ruszki szervereket is. Varhatoan decemberben indulnak a szerok. 1x rate es egy kliens/gep. Ha premium accod fizetsz (~7euro) akkor 2 kliens es 2x rate.
Mind2nel lesz itemshop, ahol mindenfele sapkat meg egyeb szarsagot lehet venni, de semmi olyat igazabol, ami eszement elonyt jelentene.
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Érdekelne hogy a chronos szerverre érdemes e maradni ha magyarokat keresnék vagy a 30adikai indulással mindenki átcsoportosul az europai szerverre.Pár napja kezdtük a chronoson még kis szinten vagyunk.
SirAlo: Semmi sem lehetetlen. De ha fel sem teszed a jatekot tuti nem éred el a max szintet <#sniffles>#sniffles>.
Frankie87:
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Olvastam hogy nálunk decembertõl lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa.
A játékban véletlenül eltüntettem alulról a skill bar-t hogyan tudom visszahozni?:D
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Melyik szerveren jatszotok hol vagytok Chronos vagy Naia?
haha
Én csak azt nem értettem meg sosem (és most ne vedd magra légyszives), hogy jönnek az emberek, azzal a szöveggel, hogy "huh tök fasza az életem, nincs idõm semmire", stb. akkor minek pocsékolja azt a drága szabadidejét egy MMO-ra? Kb. 1000 féle képen el lehet "baszni" azt az idõt anélkül, hogy bárki is nyavalyogna, hogy grindelni kell mint egy no lifer, és nem kell másoknak hallgatni, hogy mekkora kocka amiért több idõt öl a játékba napi szinten.
Nekem majdnem 3 évembe telt az egyik karim felhúznom offon 85-re, de mégis élveztem a játékot. Sokat PVP-ztem, jól éreztem magam másokkal ventrin, stb. Én úgy vettem észre, hogy aki az egyik napról a másikra akar 85 lenni, az sosem élvezi igazán a játékot és még annál hamarabb is beleun mintha hetekig farmolna.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Kb semmi ertelme botozni mar. lassu xp, szar drop, akkor meg minek?
Csak azert, hogy egy forumon lehessen irni, oh, en nem hugyozok uvegbe... meg hogy wow.. nem bannoltak a karim, sooot egy dc shiled is volt az inventoryban reggel.
Hat nemtom, en inkabb jatszom azt a 2 orat, beszelgetek ventrin emberekkel, netalan pvp-zek. Felhuzni egy karit 85-re ma mar semmi.. es nem bot kell hozza.
1. üvegbe pisálsz, elfelejtesz olyan apró cseprõ dolgokat mint munka, élet, család, barátok és alapvetõ emberi szükségletek
2. botozól
Persze ha a ,,vasárnapi l2" is megfelelõ, akkor legyen az ember legit, sõt ha azt veszük mennyit egyszerûsödött a szintezés pl c4 óta, akkor egy munkanélküli, vagy otthon tespedõ egyetmista, már már kisebb erõfeszítéssel is letud tenni vmit az asztalra. Azonban én még ennyit se akarok áldaozni és csak játszani akarok ismétlem JÁTSZANI napi 1 max 2 órát abba nem fér bele a hentelés vagy is de, csak épp 3 év mire vmire való karit összerak az ember biztos jó a pvp lvl 60-on is de még se az igazi...
Végûl kis személyeskedés. Nem vettem magamra amit írtál, de picit okszimoronnal tartom amit megfogalmaztál nyomorék aki botozik ?? ok lehet csalónak nevezeni, köcsögnek, legit önérzetét sárba tiprónak egy alapos pkzás után, de nyomoréknak ?:) azért mert van eszem és nem ülök napi 6 ban a gép elõt egy hegyolaldt kibérelve hát nem tom de modom no offense csak nem értem az összefüggést :D
Trolling is a art.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
<17:32:35>17:32:35> -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
<17:32:41>17:32:41> -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
<17:32:52>17:32:52> -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
Trolling is a art.
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Kíváncsi leszek hány szerver lesz de feltételezem nem a török francia német szerveren akar játszani itt a többség.
Ja és egyébként Endaer tényleg ICA tag volt már a PW el is mert emlékszem hogy MOS ba XP -ztünk. Az az EE meg akinek lenyúlták a boss ékszereit a két jómadár Shaere/Szekijoe volt (Aki még Diniz tõl kapta a baium ot de ez már más tészta)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Odike a top player, mikor a jatek mar reg a halott szakaszba kerult mikor elkezdtel offon jatszani, es alig voltak a szervereken ahhoz kepest, amikor meg mi eltuk a fenykorunkat...
2007-2009 Ecoteq IT
Elcoteq és a nokia
És én emléxem mi volt és nemis szoktam elfelejteni a barátokat...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ps: imadom onert es cqt torokra venni , ja nem mivel en top player vagyok nem random sws .
En attol vagyok csodalatos, hogy sosem ugy teszem a dolgaim, ahogyan ti elkepzelitek, es megis elerem a celom. Ti azt hiszitek, nem akartok utanozni, kozben utaltok, amiert nem tudtok utanozni. Sajnos tudok rajtatok nevetni, igy egyelore nem fenyeget semmilyen veszely a ti iranyotokbol.
Az meg, hogy Odi beszel egy egesz ally leszopasarol, egyszeruen epic. :)