Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Predtom0O
Valaki bírja a kritikát és a beszólásokat,de te az a kategória vagy aki mindenen elsírja magát.Pár dolgot magyarázz meg ha képes vagy rá:1.nem értem miért kell személyeskedni az hogy nekem kik a barátaim és anyámék hogy neveltek ahhoz neked semmi közöd sincsen,2. lehet kis gyökér vagyok ahogy te mondod vagy nyomi és lehet képeket kitenni azzal a címszóval hogy tuti így nézel ki meg a többi ökörség amit összehordtál de szerintem a szíved mélyén te is tudod,hogy az itt felsorolt becsmérlõ szavak valójában téged tükröznek.3. pedig nem tudom kivagy de nagyon tudod osztani az észt a kis szobád sarkából monitor mögött ülve miközben a te buta megszólalásaidon szörnyülködik az itt lévõ emberek nagy része ,nem tartod magad szánalmasnak??

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

solyomb
Ej-ej jönnek a "lemmingek"! Ha így folytatódik lassan ismét megalakul a dioni pilvax...
Skynet85
Eddig kimaradtam a szappanoperából, jó volt csak kivûlrõl csodálni ezt a brainstormingot, de itt te vagy akinek köze sincs az élethez. Abban egyetértek veled, hogy egy fórumon nem az ott eltöltött idõ az ami alapján eldõl ki a kakas a szemétdombon. Azonban ide jössz, kérdezel, egy olyan noob számára is megmosolyogtatót, mint én. Ezután erre kapsz egy számodra bántó, itteni fórumos körökben lightos választ, majd kapsz normális választ, de ezután még midíg te vagy az, akinek nem tetszik a rendszer. A klaszikusok is megmodnták ,,ellehet menni". Nem az a bajom, hogy kérdezel, és igen sok itt a magát félisteni státuszban látó ember, de ettõl még ne te szartad a spanyol viaszt ráadásúl a kérdeid 50%-ra ott a GG és no offense.de a maradék 50% meg egetrengetõ marhaság...

Skynet85

pharao
Van eladó Noblesse EE 80 - Adventurer 81 @ Naia szerveren. 55 vitality nyaloka S80 szettek, tezza + adena. PM akit érdekel.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Vagy esetleg segítõkész magyar Clan ? 😊
Frankie87
Na végre egy értelmes ember... sok beteg között. Tisztelet a kivételnek.
Pár ember itt olyan szinten el van távedve, hogy csak nevetni tudok rajta. Igazi fórumhuszárok, itt éli ki az életét, hogy másnak nem segít, csak szapulja, és õ a hülye, hogy hogy mert ide írni... Kinek képzelik ezek magukat? Tisztelet meg stb-ket ír... meg hogy sok idõ után is csak oltják egymást... hát barátom erre büszke lehetsz, mert neked nincsenek barátaid, vagy azok is kis idióták mint te. Szól Csápgyökérnek, meg a bagolyfejû Endaer-nek. Ez egy piszkos fórum, ahol mindenki egyenrangú, és nem a Maffia. Mert amirõl beszélsz max ott van.
Szánalmas kis nyomi gyerekek... ha meg idõsebbek akkor szomorú hogy ilyen hülyék vagytok, de majd jkérjétek számon szüleitektõl... vagy m ár lemondtak rólatok õk is...

Ez egy forum vaze, itt nem kell a tisztelet, ide nem haverkodni jön az ember, ilyen szarrágo Endaer féle nyáktestüek azt hiszik övék a topic, és nekik kell befogadni itt bárkit is, pedig ez nem igy van, de sajna mindenhol sok az ilyen lapostetü mint ezek, szarni rá azt annyi.Nehogy már egy forumra ugy kelljen az embernek befogadtatnia magát....XDD Vicc vaze és szánalom tenger
egy teljesen új gamer keresne egy magyart aki segítene nekem játszani 😊
most kezdeném el mert nagyon tetszik 😊 aki úgy érzi van ideje rám kicsit az írjon üzit 😊 köszi !!

Line][age Facebook Fanpage (HUN)
Fórum már pár napja megy.

http://forum.4game.com/forum.php

Endaer
na ezt felírom, ez egy jeles nap, végre egyetértünk valamiben 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

pharao
hahaha +1! Én is posztolok itt egy ideje, de még nem sikerült kivívnom a tiszteletet. <#sir>

Fick: tl;dr ... Najó hozok popcornt és nekilátok, legalább meglesz az esti programom! 😉

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
+1 😊

legalább míg az újoncok olvasnak addig csendben vannak😊.

Fölösleges belemenni ezekbe a vitákba csak, ezek itt rutinos rókák, könnyen bohócot csinálnak belõle, fõleg ha adod alájuk a lovat.

Inkább azt írd le, hogy mi az amiben még segítségre szorulsz, ha tudok segítek.

Endaer
a jó öreg Mr. Wall of Text 😊

Annyit tennék méghozzá, hogy:

Innova:
Ahogy tudom az Innova azt hírdeti, hogy dupla drop és dupla adena is jár a premium account. De ezeket kivették már (NCsoft nem tartotta egyelõnek a többi régió 1x dropjával szemben, ezért közbe avatkoztak).
Gamestar.hu arról írt, hogy az Innova szerverek januártól jönnek, ami valószínû hiszen, nem volt béta teszt még illetve a fórum sem mûködik (amit te írtál Madness az valószínû a 14. orosz szerver beindulásának dátuma, a napokban lehet szavazni a szerver nevérõl)

Arról viszont konkrét hír nincs milyen item shop-ot használ az Innova majd Európa szerte, van rá esély, hogy egy az egyben az orosz item shop-ot, de mivel, ahogy sokszor fórumokon olvashatjuk az orosz item shop-ért túlzottan nem rajonganak az európaiak kivéve a Premium Account megoldást.

Ami miatt jó lehet az Innovánal:
1. Szerverek közel vannak tehát kisebb a lagg.
2. Esetlegesen magyar nyelvû szerver is lehet (elég játékos esetén)
3. Ha mindenképpen szempont az, hogy szerver indulástól a 0-ról kezdd mindenkivel együtt (hozzá teszem a rutinos játékosok akik sokat is játszanak így is újra az elitbe kerülnek).
4. Az Innova tényleg érdekelt abban, hogy a játékhoz minél több embert csábítson és ráadásul folyamatosan éveken keresztül, mivel az Innova csak szolgáltató.

Ami miatt rossz lehet az Innovánál:
1. Az item shop teljesen korlátlan tehát elõfordulhatnak olyan emberek akik havonta több tízezer forint körüli összegeket is a játékra költenek ezzel az orosz item shop-ot figyelembe véve ténylegesen jobbak tudnak lenni attól aki semmiért nem fizet. (jó példa erre a Madness által említett tárgyak Anakim scroll, Destruction scroll).
2. Ha premium account nélkül játszik valaki, azt nem veszikbe általában a premiumosok a partyba mivel akkor az õ bonuszaik is csökkenek.
3. A kliens fordítás ha tényleg ilyen marad, akkor az elég haszna vehetetlen lesz!
4. Itt ha dual box-ot akarsz mindenképpen fizetned kell.
5. A Frost tényleg jobb mint a Game Guard, de képes azért hülyeségekre és ez sem tökéletes.

NCwest:
Nem csak ingyenes November 23-tól, de dupla XP is van.

Ami miatt jó lehet az NCwestnél:
1. Sok tapasztalt játékos aki segítheti az új játékosokat.
2. Ha az item shop ilyen lesz mint amit eddig láttunk belõle, az akkor tényleg nagy elõny azoknak akik nem tudnak túl sokat fizetni vagy egyeltalán nem tudnak fizetni a játékért.
3. Nem kell a dual box-ért fizetni.
4. Hamarabb eltudsz kezdeni játszani (ha ez szempont valakinek).
5. Nem kell teljesen 0-ról kezdeni (jelenlegi és visszaterõ játékosoknál lehet ez szempont).
6. A piac kialakult, tehát könnyebben hozzá lehet jutni a tárgyakhoz.
7. A GM-ek és CM-ek segítõkészebbek mint az Innovánál (legalábbis errõl is lehet hallani).
8. Valószínû lesznek új szerverek itt is szóval itt is lehet a 0-ról kezdeni másokkal egy idõben.
9. NCsoft által készült kliens fordítás.

Amiért rossz lehet az NCwestnél:
1. A szerverek az USA-ba vannak ami miatt sok lehet a lagg.
2. Az új szerverek már USA idõzóna szerint indulnak valószínûleg.
3. A botokat és farmereket ugyan már egész jól bannolja az NCsoft, de a PVP csalást (ranger) használókkal szemben, nincsenek túl jó eredményei (hozzá teszem bejelntették, hogy hasonlóan fognak eljárni velük mint ahogy a botokkal, de ebbõl mikor lesz valami még kérdés).
4. Sok játékos már 6-7 éve itt játszik, tehát egy jó darabig biztos lehetetlen beérni õket, a játék tapasztalatukat (fõleg aki nagyon sokat játszik) nehéz lehet.
5. Találkoztunk már azzal, hogy amerikai törvények miatt a nem USA lakosságú játékosok hátrányban részesültek.
6. A játék marketing nem erõssége az NCwest-nek, ami esetleg több éves távlatba jelenthet problémát, viszont így mint F2P ez egyeltalán nem biztos.

Mind a két szolgáltató követett már el hatalmas hibákat szóval emiatt nem érdemes megítélni hol jobb játszani. Mivel a fórumról szinte mindenki az NCwestnnél játszik, így az õ hibáikat ismerjük legjobban, de aki figyelemmel kíséri az Innovát vagy ott játszik az tudja, hogy ott is vannak hatalmas bakik.

Endaer
Attól, hogy megtisztelsz minket jelenléteddel, még nem kell barátságosnak lennünk veled, sem tisztelnünk, fõleg, hogy még nem szolgáltál rá. Ha bemész egy közösségbe, elõször lapítassz, mint a szar a fûben, figyelsz, ha megszólalsz, udvariasan kérdezel, és helyes magyar nyelvtant használva, mert ugye, mégiscsak az anyanyelvedrõl van szó. Aztán ha nem szimpatikus a fogadtatás, mi csak bátorítani tudunk, hogy menj el, és keresd meg a neked megfelelõ társaságot. Mi itt nem szeretjük egymást, ezzel szemben gyakran minden szarnak lehordjuk egymást, pedig már egy ideje ismerjük is egymást. Téged, mint egy új jövevényt, ember számba se veszünk, és ha ez nem tetszik, nem fogunk ettõl rosszul aludni.

Megfelelõ választ kaptál arra, miért is alakult így a bemutatkozásod?

Nagyra értékelem a tippet, köszönöm! 😊
Frankie87
Attól, hogy mindenkinek beszólsz a fórumon, még nem leszel nagyfiú...
menjél ki a napra😄

Predtom0O
Az hogy veszel egy karaktert nem azt jelenti hogy agyat is kapsz hozzá.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
mi 101% legitek vagyunk , de a helyedben nem engednem h a ranger felulirja a bp dlljet es alternativ portot hasznalnek bpn.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Ez valóban lehet egy megoldás, engem inkább az foglalkoztat, van-e más lehetõség is? Általam elfogadható, egyébként elég szegény igényekrõl tanúbizonyságot tevõ válaszok:
1., Igen, mégpedig így: <hasznos információ helye>
2., Nem.

Elõre is köszönöm. 😊
MeoH
Ugy, hogy nem hasznalod...

fuck mmo's..i.,

Azt meg tudja mondani valaki, hogyan a battleping+zranger hogy mûködik együtt?
Magyar Line][age Facebook Fan Page

Ha van facebook od LIKE !!
Frankie87
Nem beszélve arról, hogy fel se mered vállalni a korod, és kisfiamozol... ezt meg ki kérem magamnak....

Bocs, hogy ide mertem írni... de a fontos infót megkaptam, Jocotól megveszem a karit, és ennyi.
Ám te meg megkérdezhetnéd a szüleidtõl, miért nem tanítottak meg egy kis illemtanra. vagy lehet a napközibe még lenne rá idõ...

Frankie87
Ok, az én hibás fogalmazásomért elnézést kérek, de kioktatást nem kérnék... utóbbi szólt Lenderow-nak. Azt hiszem, Te se vagy tökéletes, és nem tudom mit szólnál hozzá, hogy amihez nem értesz, akkor segítség helyett ilyen szöveget mondanak mint amit te írtál nekem... Azért egy fórumról ne ítéljünk már meg egy embert...

pharao
Amire te gondolsz szerintem az a "box". Ha az embernek több karaktere van, (pl.: van egy harcosod és van még egy buffered amivel csak azért játszol, hogy normálisan tudj fejlõdni a harcossal) akkor azt mondjuk rá, hogy a buffered egy "box karakter". Ha már így felvilágosodtam, akkor elmondom, hogy minden ember 1 gépen csak 1 karakterrel játszhat. Ha prémium accountra fizetsz elõ, (ami 2-3 ezer forint) akkor 2 karaktert is be tudsz hozni 1 géprõl.

U.I.: A legtöbb MMO-ban hasonlók a szakzsargonok. Javaslom a félreértések elkerülése végett nézz körbe a neten.

Te kisfiam a magyar nyelv egyszerûségével éljek,nem kezdõ hanem BUTA vagy.Ha fogalmazási zavaraid vannak akkor pedig nem az itt lévõ embereket kéne szapulni,hanem édesanyádtól vagy édesapádtól megkérdezni miért nem járattak iskolába, mert 1-4. osztályokban tanítják a fogalmazást.De soha nem lenne késõ elkezdeni.
Frankie87
Én arra gondoltam, hogy egyszerre hány karakterrel lehet bent lenni. Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg. Azt se tudom mi az a bot...
Mi annak a neve mikor több karakterrel vagyok bent?

De ez esetben akkor igazad volt, és én írtam le tévesen, csak nem tudom a pontos megnevezéseket... ezért írtam, hogy kezdõ vagyok még, ezért kértem volna segítséget...

Predtom0O
Lehet nem is magyar csak google fordítót használja.

pharao
"Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?". Bocsánat, ha félreértettem ezt az igen jól megfogalmazott mondatot. Valaki fordítsa már le nekem magyarra.

Frankie87
Te se lehetsz valami nagy észkombájn, mert én egy szóval nem kérdeztem, hogy lehet botozni? Olvasni lehet, de megérteni amit írnak az neked már nehézkes ahogy látom...

pharao
Segítek. Official (eredeti) szerver szorzó meglepõen 1X-es!!! <#guluszem1>
Hihetetlen, hogy minden "retail like" szerver offra akar hasonlítani és az, hogy 5-10-100*-os a szerver az azt jelenti, hogy a hivatalos szerveren kapott XP-t szorzod (Nem lehetsz valami nagy észkombájn). Vitality, meg a többibe ne mennyünk bele. Más dolog, hogy fingod sincs semmirõl és kapásból "10 óra játéktapasztalat" után az a kérdésed, hogy lehet-e botozni. Neked szabad! Javaslom az OG-t, mert abban szépek a textúrák.

U.I.: Tanulj meg fogalmazni és akkor lehet, hogy válaszolnak neked és nem hurrognak le.

Jó de mivel a hivatalos szeróra akarsz menni, azért gondolhattad volna hogy 5x szorzókkal megy. 😛
Predtom0O
Nehéz az élet!

Frankie87
Pl, aki kb 10 órát játszott a játékkal, az honnan tudhatná, vagy honnan kéne tudnia, hogy hányas szerverek lesznek....
Vannak kezdõk is, és õket kéne segíteni... de itt ez nem divat, hát ez van...

Lullaby
Vannak emberek akik ignorálják az idióta kérdéseket (és akkor jön a hiszti, hogy jaj miért nem válaszol senki), és van Pred aki kerek-perec elmondja hogy hülye vagy (és nagyon jól teszi).

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Voyager5
Látom Pred rohadtul belegázolt a lelkivilágodba.

Az volt faszság a kérdésedben, hogy idézem: "hány rate-es szerverek lesznek"

valamint szerinted ez a mondat így értelmes? :
"Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is."

De szerintem nyugodtan lapozzál már tovább. Mastah Madness megválaszolta az összes kérdésedet.
VipJoco
Van Naia szerveren valamennyi adenám, 100-150milla kb + 1-2cucc. Ha valakinek kell pm

Frankie87
"Üdv!

Olvastam hogy nálunk decembertõl lesz ingyenes az L2. Olyan kérdésem lenne, hogy hány rate-es szerverek lesznek, és hogy ott hány bottal lehet majd játszani?
Olyan kérdésem is lenne, hogy, ha van eladó karakteretek akkor vennék is. tyrant kéne a legjobban. Jöhetnek az ajánlatok itt, nem kell PM, más is láthassa. "

Ezt írtam... végülis a kérdés ugyan az volt... és ez akkor nem volt értelmes... oks

VipJoco
Várj 2-3hetet elindul az Innova EU szerver és oda.

Látom Predtom megy ez neked, csak így tovább 😄

Saccard
Rendben köszönöm, annyi kérdésem lenne már csak h akár privátban elküld egy tapasztalt játékos nekem egy ingame nevet esetleg amin megkereshetem? Illetve milyen szerveren vagyunk magyarok a legtöbben? Vagy hova érdemes menni?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Predtom0O
De azért érdemes rászánni a játékra havi 1-2 ezer forintot a gyorsabb fejlõdés érdekében persze

Predtom0O
Vannak akik értelmeset kérdeznek és vannak olyanok mint te....

Frankie87
Látom azért tudsz te is kedves lenni. Nem lenne jobb, ha így menne a fórum?

Predtom0O
nem és ha magyar klánra gondolsz az nincs csak aktív magyar játékosok vannak

Saccard
És valóban nem kerül nagy hátrányba aki nem fizet? Van magyar csapat aki még aktív?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Predtom0O
már most is free ,az új patch pedig nov 30-án jön