88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
center86 #86411 valaki Shilenről? -
#86410 Én időben kiszálltam a buliból.
-
Modaa #86409 "lf bot party @naia:)"
végre egy konstruktív hozzászólás :DDD -
#86408 Mindjárt itt a karácsony áthatja az embereket a szeretet és az összetartás:)
lf bot party @naia:) -
Lehuzlak #86407 LOL mi van itt... Állandóan eszitek egymást :)
WTS Adena @ Naia,Chronos,Magmeld,Shilen! PM! -
#86406 /facepalm -
#86405 Majd ha megtanulod, hogy a problémákat a moderátori topicban jelented, és nem anyázol ugyanabban a stílusban, mint a troll, akkor esetleg felemelheted a hangodat.
Addig azonban örülj, hogy ennyivel megúsztad. -
#86404 Szoval egy forumon nem lehet trollkodni , de mas nevel irkalni lehet ? Ezekkel a bunteto pontokkal most megmutattad. -
#86403 Szépen megkérnék mindenkit, hogy ezt a trollkodást és trolletetést hangyagolja a jövőben.
Kultúrált és békés hangnemú további fórumozást kívánok mindenkinek. -
#86402 Aztat nem itten kell keresni kezítcsokolom ez a 2-es ideg. :D -
B52Yami #86401 Ma is sok információhoz jutottunk lineage2-vel kapcsolatban. -
Lenderow #86400 Én nem akarom bántani.Csak kíváncsi lennék egy ilyen tudatlan buta gyerek szüleire,hogy csak simán elfogultak és nem látják a fától az erdőt,vagy már beletörődtek hogy a jó isten ilyen gyerekkel áldotta meg őket. -
#86399 Túl spirázod :D szólok az itteni ,,értelmiségi kocsma töltelék egyletnek" és 1 liter hp-ért elássák a kertben, náluk! :D -
Lenderow #86398 Mit szólnál hozzá ha te saját magadról tennél ki egy képet neveddel és címeddel.Aztán páran felkerekednénk mint a királyok jeruzsálembe menve és meglátogatjuk édesanyádat, ellátjuk pár nevelési tanáccsal,hogy mit is csinál az ön gyermeknek nevezett élőlénye,mert jó lenne végre jó modorra nevelni ezt a kis fattyút.Mert ha ilyen szép nevelésben volt részed igazán remek szüleid lehetnek. -
#86397 Te kisfigyma szukulet nem eleg , h retardalt szardarab vagy de raadasul az en nevvemel osztod az eszt . Tudom h kurva nagy kiraly vagyok , de most mar kezd egy kicsit iritalni hogy egy tajparaszt kisganej ugat a nevemmel. Szerintem ideje lenne hogy regisztralj magadnak egy nevet , tudom kurva nehez lesz az ertelmi szinteddel de valamelyik kis herevero pajtasodat megkerheted h segitsen ki ezzel , vagy anyukad is segithet ha mar a vilagraszart es ezzel szomorit minket . -
Odikeee #86396 Kit érdekel, hogy az itteni sok szenny mit gondol?
Madness a saját képeidre senki nem kiváncsi. Ha otthon ezekre megy a recsi, az magánügyed. Ilyen képeket nézegetsz? -
dolfK #86395 sajnos ez a magyar társadalmat is tükrözi.
-
eloim #86394 wow (vagy L2? -> tudom, szar poén :)), ide mindig élmény visszatérni :)
1 hete követem újra itt a társalgást, azóta nem győzöm kivárni a következő hsz-t, annyira lebilincselő ez a magasröptű és kulturált eszmecsere :) -
Lenderow #86392 Rajtad csak kacagni lehet.Elszenvedett lelki sérelmeidet nem itt kéne kinyilatkoztatni.Édesanyádnak pedig el kéne vinni orvoshoz mert erős tévképzeteid vannak.Miből gondolod,hogy te idevaló vagy.Az emberek 80%-nak hozzászólásaiból ítélve neked kéne már tovább állni és kicsit átgondolni szánalmas életed,hogy egy forumon más neve alatt írogatsz,mindenki hülyének néz,akkor valójában kinek milyen az agykapacitása?:))) De nem kétséges hogy "emberi" valódban az IQ-d és a fizikai léted valahová az emberiség söpredéke és egy ganajtúró bogár által görgetett szardarab közé sorolandó. -
Odikeee #86391 Mielőtt valaki pofázna... emlék** -
Odikeee #86390 Miből gondolod h én így teszek?
De tök felesleges, hogy beszélj hozzám, mert mint leírtam egy nulla vagy, szellemileg szerencsétlennek tartalak,. Úgyse érted meg, mert nincs akkor agykapacitásod, hogy megértsed. Ne fárassz, inkább menj a dolgodra... -
Odikeee #86389 Régen... és milyen jó is volt az a szerver. Sok szép régi emlák, pl. toi 8-ról, vagy VOS-ról...:D:D -
Lenderow #86388 Akkor rólad mi mondható el te szerencsétlen?:))))) ezt pont nem neked kellett volna írni:)én nem dühöngök attól hogy leírok pár sort nem feszülök a billentyűzetnek mint te és nem ököllel csapkodom a monitort,hogy "igen most nagyon megmondtam". -
epicfail #86387 Régen volt mikor NF beindult mi? :D -
Pukkka #86386 Ennyi fogyatékost, már régen hordott itt össze a szél. -
Odikeee #86385 Ha volt is ilyen az legyen boldog. Kivételek mindig vannak... -
epicfail #86384 Valóban, én még free serveren is tudtam pénzt kiszedni, hát akkor offon mi lehetett :D -
#86383 Ebből a logikából kiindulva, páran le is hugyozhatnak téged, mert egy forintot nem fizettek ki a játékra és 7-8 számjegyű összeget kerestek vele, ja és még meg is tanultak játszani. -
Odikeee #86382 Ne úgy nézd hogy havi 3-4k HUF, hanem hogy 5 év alatt mennyit költöttél rá... és lehet úgysem nagy pénz, de engem úgy neveltek, hogy becsüljem meg a pénzt. Sose volt gomdom/gondunk, hála égnek, de én a free szervereken is nagyon jól elvoltam...
Lenderow - neked erre annyit mondanék, hogy az internet egy anoním dühöngő... Elég volt egy hozzászólásod, és az egész emberi létezésed lenézem. egy nagy nulla, hulladék vagy. -
Modaa #86381 Szívemből szóltál! :)) -
epicfail #86380 Ezek a trollkodások ugyanúgy megvannak lengyel klánok között is, illetve más nemzeteknél is -
kelempac #86379 Üdv,
komolyan Gather vagy valaki nem tudná kitiltani innen őket?
Miért csak biomagét büntetitek?:)
Összvisz 3 majomról van szó, bár szó mi szó a pro trollok szépen ugrottak az ugranivalóra, szal well played...
Életkorról jut eszembe a klasszikus nóta:
Nem csak a 8 éveseké a vilááááág
Másrész akinek csöpp esze van hiába magyar, nem magyar klánt keres innován sem. -
epicfail #86378 így jártak... élvezték a játékot, és? Megtehették, volt annyi pénzük rá, nem sajnálták. Ők nem cigiztek, nem pizzát rendeltek, hanem havi díjat egy játékhoz, mert 2000-3000 Ft kurva sok pénz havonta :DDD
2 pizza ára, 3-4 sör stb... vagy egy digitv előfizetés.
Csak az nem tud havi 2000-3000 Ft-ot nélkülözni aki nem dolgozik... -
Lenderow #86377 Inkább az a szánalmas,hogy te még 4k-t sem tudtál összespórolni havonta 1 játékra.Nagyon nagy a pofád szívesen megcsapdosnám,pont az ilyen taknyok arcára simul rá legjobban az öklöm.Még mielőtt írnád,hogy iskolás meg 8 éves stb ne tedd ,mert lehet az apád lehetnék és többet dolgoztam életemben mint a te putris családod összevetve és igen naponta 6órát is játszom és életem is van,de nyugodtan folytathatod az észosztást a többi szánalmas kis társaddal csak megnézném te valójában ki is vagy.Ide tényleg röhögni járok fel csak ilyen hszkeh szoktam beugrani pár sort írni mert te kis barátom irritálóbb vagy mint a 8keres cigányok. -
epicfail #86376 Nem azért, de nem kellene frissíteni a fenti képet meg az alatta lévő szöveget? :P -
Odikeee #86375 Nincsen semmi, csak anno kicsit nehezebb volt a fejlődés, és akkor még fizettek is érte... ha ez neked nem világos, hogy mit akarok ezzel írni, kár élned. -
Odikeee #86374 És mégis nekem írtál...:D h lehetsz ennyire hülye? Te is max egy portás lehetsz... -
epicfail #86373 Lassan több magyar van innován mint nf-en volt :D
duplapost ftw -
epicfail #86372 És mégis ide irogatsz...
EPICFAIL! -
#86371 Bocs, de nekem melóhelyen van fontosabb dolgom is, mint hogy neked irkaljak.