Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezzel a szemlélettel húzz már innét. De még az országból is nagyon messzire. Valahol az államokban biztos jó tanár lenél, kb. ott van hozzád mérhetõ hallgatóság is, akik képesek elhinni ezt a szintet. (mert érteni de fõleg tudni nem fogja).
Annak amit itt leírtál alapja max. egy vicclap belsõ oldalaira lenne megfelelõ tartalom. Javaslom olvas reggelente Blikk-et este meg nézd a ValóVilág, Megasztár kombót L2 helyett.
Ne játssz az l2vel 😛
és igen indul pár szerver az innován, tele olyan nubbal mit te, aki még az npcsen találja meg még ha kiszúrja a szemét akkor sem.
ara célzok hogy pár hszel alattad írtak az egészrõl de te nem vetted észre -.-
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A másik, hogy mi az az insta?
Továbbá 10 percenként nyitják meg a logint 500 fõnek 😄 Elsõ insta állítólag 80 férõhelyes, ez is egy indok, meg a mobok véges száma, de lesznek GM-ek bent, ha kell segítség, azonnal lehet rájuk írni.
De, hogy a Magyarok végülis honnan erednek érdekes módon senki nem tudja megmondani. Többnyire ezért nem is hiszek abba, hogy ez a DNS dolog ennyi idõre visszamenõleg mûködik.
Mindenestre a Magyar vagy európai vagy Perzsa vagy Türk nép. Ami a megszállott Magyar hazafiak szempontjából kellemetlen lehet az az, hogy egy nagy Magyar vezér vagy király sem volt ténylegesen Magyar. Például István is Türk nyelvet beszélt, Árpád állítólagos DNS-ébe is valami 23-50% közötti ázsiait fedeztek fel. Hunyadi János és Mátyás Kun volt szóval õk is Türkök meg állítólag Horthy is az volt mármint Kun.
egyébként nagyobb gond nélkül visszatudnák vezetni a történelmet 15 ezer évvel ezelõttig is, ha Kína és Nyugat-Európa ennek nem tenne keresztbe.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Milyen aspektusból nézzük, hogy egy klán nagy? Hogy sokan vannak?
Manapság már kb semmihez sem kell sok ember, ha nem szeretnéd legalább nüansznyit is megbillenteni valamerre a szerver egyensúlyát, vagy éppen egyensúlytalanságát. A napi raidelésekhez normális esetben 1 party már sok is.
Az elfogadható szintû játékhoz nem csak a pvp részt értettem, az emberek jelentõs része azt sem tudja, hogy egy-egy epicnél, mit hogy kéne csinálni, nem hogy egy 1v1-ben egy party vs partyban stb...
Melyik más népnek megy ez sokkal jobban? Amerikai vagy orosz példa jöhetne maximum, de azért ez számosságát tekintve kicsit más buli, akkora populációból nyilván több jó játékost lehet kitermelni. Magyarok közül is össze lehetne kovácsolni 1-2 partyt amivel a szerver jelentõs részét szét lehetne trollolni, de az is csak arra lenne jó, hogy egy különítményként belépjen valamelyik vezetõ oldalra - vagy szétdualboxozva letoljon pár epicet😄
Ám valaki leírná mi az a stone of destiny?
Idyll
De eredetileg:
Magyarok leginkább a Kaukázusi emberek DNS-ét hordozák (pl Kurd, Perzsa)
Kun egy Észak-Kína területérõl jövõ Türk nép.
Jászok Tunéziából jöttek ide, Iránt is érintették közben.
Svábok valami féle német népség, de német ismerõsöm csak "strange South-German tribe"-nak hívja õket.
Szlávokból meg fõleg Dél-Szlávok jöttekbe a Török megszálás alatt.
Szóval Kelta-Szkíta-Türk-Arab-Szláv fajok akik akik a történelem során alig fértek megegymással most itt ebben a kis medencében, hogy tennék😊.
Én például Kun vagyok.
epicfail:forgotten temple,nincs bent a kutya
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
http://www.iot-s7-8qcnso.l2database.com/lineage-2-drop-database-news/lineage-2-goddess-of-destruction/47-l2-god-new-quests.html
Tyrant feltud venni heavy armor-t? nyilván akkor nem kap semmi skill pluszt, de egyáltalán tudja viselni?
A zöld nevû karakterek azokat jelzik akik PK-s emberkéket vadásztak le.
és szedd le amilyen rendszered van, ha 32 bites akkor x86-ot ha 64 akkor x64-et. Ha felraktad akkor újra indítsd a telepítõt.
Most még bizkaodó vagyok, aztán meglátjuk mi lesz 1 hónap, félév, 1 év múlva. 😄
Anno még valami olyasmi volt, hogy minél több rec pontod volt, annál kevesebb eséllyel droppoltál, ha haltál... de, hogy most ez igaz-e...? Nem tudom
a kérdés az volt hogy designon kívül jelent-e valamit, és erre nem válaszoltál.
Értsd ad-e valami bónuszt, valamire. Gondolok itt pl utolsó krónikában a nevit-es bónusz xp a rectõl függött(legalabbis a cerberuson ahol játszottam, offon nem tudom, de leírás alapján ott is)
A nevem zöld, a recek meg jönnek, de a kérdés mi hasznunk van belõlük.