Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cece
Én nem szoktam ilyet mondani.
De ezzel a szemlélettel húzz már innét. De még az országból is nagyon messzire. Valahol az államokban biztos jó tanár lenél, kb. ott van hozzád mérhetõ hallgatóság is, akik képesek elhinni ezt a szintet. (mert érteni de fõleg tudni nem fogja).
Annak amit itt leírtál alapja max. egy vicclap belsõ oldalaira lenne megfelelõ tartalom. Javaslom olvas reggelente Blikk-et este meg nézd a ValóVilág, Megasztár kombót L2 helyett.

Srácok ezt is megéltük,egyik fogyatékos oktatja a másikat.Szerintem egyikõtöknek sem kellene élni, nemhogy játszani.
biomage
adok egy jó tanácsot 😄 fogad meg!
Ne játssz az l2vel 😛

és igen indul pár szerver az innován, tele olyan nubbal mit te, aki még az npcsen találja meg még ha kiszúrja a szemét akkor sem.

ara célzok hogy pár hszel alattad írtak az egészrõl de te nem vetted észre -.-

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Frankie87
Lenne két kérdésem. Ti melyik szerveren játszotok, vagy csak fogtok? Mert úgy vettem ki, mintha új indulna.
A másik, hogy mi az az insta?

VipJoco
Haláli nyugodt vagyok mert 6elõtt esélyem nem lenne belépni játékba még ha menne a szerver akkor sem. Az oldal érdekelt a prémium acc miatt, de már arra is van válasz twitter-en.

Fórumba már írják hogy menni fog idõben, nyugodjunk meg.
Továbbá 10 percenként nyitják meg a logint 500 fõnek 😄 Elsõ insta állítólag 80 férõhelyes, ez is egy indok, meg a mobok véges száma, de lesznek GM-ek bent, ha kell segítség, azonnal lehet rájuk írni.
megnéztem az elõbb, de nálam sem jön be az oldal még karbantartást ír ki.

Valami hasonló legalábbis, most Nyugat-Európában annyira divatos lett az Indo-Európai szót használni több európai nép eredetére is (például Olasz, Görög).
De, hogy a Magyarok végülis honnan erednek érdekes módon senki nem tudja megmondani. Többnyire ezért nem is hiszek abba, hogy ez a DNS dolog ennyi idõre visszamenõleg mûködik.
Mindenestre a Magyar vagy európai vagy Perzsa vagy Türk nép. Ami a megszállott Magyar hazafiak szempontjából kellemetlen lehet az az, hogy egy nagy Magyar vezér vagy király sem volt ténylegesen Magyar. Például István is Türk nyelvet beszélt, Árpád állítólagos DNS-ébe is valami 23-50% közötti ázsiait fedeztek fel. Hunyadi János és Mátyás Kun volt szóval õk is Türkök meg állítólag Horthy is az volt mármint Kun.

egyébként nagyobb gond nélkül visszatudnák vezetni a történelmet 15 ezer évvel ezelõttig is, ha Kína és Nyugat-Európa ennek nem tenne keresztbe.

VipJoco
Egy apró kérdés, innova oldalának nem kellene még menni? A szerver gondolom még annyira se üzemel mint az oldal. Munkából nehéz megnézni, de ha valaki kliensel rendelkezõ gép elõtt lenne megnézhetné.

Plz egy linket a letöltéshez ami nem launcher. köszi vidámság!
Predtom0O
Látom van baj bõven.Valaki elmagyarázná jelen pillanatban mi a téma mert nem akarok lemaradni semmirõl,de ezt aki ki tudja gubancolni mirõl folyik a társalgás kérem mondja már el.Jelen pillanatban:innova,NCfos,insta,pvp,népesség,nemzetiség,egy kis töri,DNS, ha valamit kihagytam bocs.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

solyomb
"uralkodni akarok vágy"?

Milyen aspektusból nézzük, hogy egy klán nagy? Hogy sokan vannak?
Manapság már kb semmihez sem kell sok ember, ha nem szeretnéd legalább nüansznyit is megbillenteni valamerre a szerver egyensúlyát, vagy éppen egyensúlytalanságát. A napi raidelésekhez normális esetben 1 party már sok is.

Az elfogadható szintû játékhoz nem csak a pvp részt értettem, az emberek jelentõs része azt sem tudja, hogy egy-egy epicnél, mit hogy kéne csinálni, nem hogy egy 1v1-ben egy party vs partyban stb...

Melyik más népnek megy ez sokkal jobban? Amerikai vagy orosz példa jöhetne maximum, de azért ez számosságát tekintve kicsit más buli, akkora populációból nyilván több jó játékost lehet kitermelni. Magyarok közül is össze lehetne kovácsolni 1-2 partyt amivel a szerver jelentõs részét szét lehetne trollolni, de az is csak arra lenne jó, hogy egy különítményként belépjen valamelyik vezetõ oldalra - vagy szétdualboxozva letoljon pár epicet😄
Frankie87
Mai napon nálunk 14:00-tõl kb 5órás leállás lesz. Egyik szerver sem fog mûködni😞
Ám valaki leírná mi az a stone of destiny?

Frankie87
Köszi szépen.

Tüskés
Arra a 'kaukázusi' DNS-re gondolsz, ami angolból van fordítva, és fehér embert jelent (szemben az ázsiai, afrikai, õshonos amerikai, és ausztráliai embertípussal)?

Idyll

Én ezen nem csodálkoznék annyira. Amit most a Magyar politika vagy pontosabban akit Magyarnak nevez abból a legtöbb egyeltalán nem az. Magyar, Sváb, Kun, Jász, Szláv ezeket mindet Magyarnak jelentik ki.
De eredetileg:
Magyarok leginkább a Kaukázusi emberek DNS-ét hordozák (pl Kurd, Perzsa)

Kun egy Észak-Kína területérõl jövõ Türk nép.

Jászok Tunéziából jöttek ide, Iránt is érintették közben.

Svábok valami féle német népség, de német ismerõsöm csak "strange South-German tribe"-nak hívja õket.

Szlávokból meg fõleg Dél-Szlávok jöttekbe a Török megszálás alatt.

Szóval Kelta-Szkíta-Türk-Arab-Szláv fajok akik akik a történelem során alig fértek megegymással most itt ebben a kis medencében, hogy tennék😊.

Én például Kun vagyok.

köszi a linket!
viselhet igen, csak ugye míg vannak kasztok akik kapnak heavy armorra mastery-t azoknak több lesz a P. def-jük vele. Míg te light-ra kapsz bónuszt tyrant esetében ez p. def, speed és evasion növekedést jelent. Szóval nem érdemes heavy-t viselned.

Ezt õ is megtalálta tuti, õ a fehérre gondolt! 😄
MadnessX

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

frango
Bocs csak megszoktam a válasz gombot😄

epicfail:forgotten temple,nincs bent a kutya

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

pharao
he? Mirõl beszélsz és mi közöm hozzá? <#fejvakaras>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

milyen instában?
frango
Ekkora fost. Szenvedtem itt 1,5 órát az instába és s.art sem ért mert az utolsó boss nincs bent...a láthatatlan falon is alig lehet átmenni...

pharao
Na úgy néz ki, hogy Core lesz az elsõ EU-s szerver neve és December 7.-én kb. 3-4 óra között indul.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

frango
Cruma Towerben már lehet beszélni az npc-kel(legalábbis tegnap tudtam). De egy lo...sz az a quest. Órákat kell várni, hogy történjen valami. Dobtam is el azt a questet. Grideléssel többre megyek...

Odikee
+1 , magyarokkal jatszani csak idokidobas , 95%nak fogalma sincs arrol h mit csinal.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Itt megtalálod õket. A beépített "Q helper" valamiért tartalmazza azokat is, amiket már nem tudsz felvenni....whatever. Shilen szerveren a heine kamalokaban felvehetõ Q bugos. Cruma-ban nem lehet beszélni az NPC-vel. A többi szerveren nem tudom, hogy mi a helyzet. Aki magyar klánt keres, láttam egy HungarianForces nevû klánt.
http://www.iot-s7-8qcnso.l2database.com/lineage-2-drop-database-news/lineage-2-goddess-of-destruction/47-l2-god-new-quests.html

Van beépített questhelper, ott minden questet megtalálsz npc-kel együtt.

Az új questekrõl kérnék egy oldalt ahol össze vannak gyûjtve. köszi
Frankie87
Pls valaki a #86125 válaszoljon. Csak este tudom kipróbálni és érdekelne.
Köszönöm

Strahd_
nevet pls 😊

Strahd_
elfogadhato szinten valo jatek resze nem erdekel... a gondolkodassal meg vannak gondok ez teny... de a remeny.... mindig is erdekesseg volt hogy mas nepek meg tudjak oldani csak nekunk nem sikerul 😉 csak max rovid ideig amig nem jon elo az uralkodni akarok vagy.

quad
sziasztok shilen szerveren keresek magyar guildet pm please! have a nice day 😊

solyomb
Feleslegesen reménykedsz, a magyarok túlnyomó része nem tud elfogadható szinten játszani/ gondolkodni ebben a játékban. Ezt az elmúlt évek már elég jól bebizonyították😊
Frankie87
Üdv!

Tyrant feltud venni heavy armor-t? nyilván akkor nem kap semmi skill pluszt, de egyáltalán tudja viselni?

A kék név pusztán annyit tesz mint eredetileg az az szinte semmi haszna csak kiemeli a neved a többi karakter közül.

A zöld nevû karakterek azokat jelzik akik PK-s emberkéket vadásztak le.

frango
Volt fent 32bites visual c++ és az nem tetszett neki. Uninstalláltam és most megy...

Szedd le "manuálisan" -> google, visual cc++ 2010 download
és szedd le amilyen rendszered van, ha 32 bites akkor x86-ot ha 64 akkor x64-et. Ha felraktad akkor újra indítsd a telepítõt.
Akarod mondani CH.
frango
A 4game csodát mûködésre lehet valahogy bírni? Azt írja nincs fent a Visual C++ 2008/2010. Pedig fent van.

Skynet85
NC westen top 5. a magyar klán és még olvadnak bele egyéb magyar érdekeltségû klánok, akkora a létszám, hogy kényszerûségbõl ally-t kellett létrehozni amíg elnem éri a clan a lvl 6-ot, pályázunk cwh-ra is.

Most még bizkaodó vagyok, aztán meglátjuk mi lesz 1 hónap, félév, 1 év múlva. 😄

Hát,addig a kevés ideig mig megcsináltam a 4ik kasztváltot, illetve moboltunk valamennyit, csak pozitivan tudok nyilatkozni, az uj skillek nagyon faszányosak, végre egy rangerrel is nem csak annyibol áll a fight h stunning shot meg auto attack, hanem azert elég szépen lehet skillezni, a többi classra ez szintén jellemzö,bár h mennyire balanceos a pvp azt igy még nemnagyon lehet megmondani, de skillek azok minden classnál vannak szarásig,sok uj érdekes aproság, hát én tuti visszatérek L2özni😊
Strahd_
en abba remenykedek hogy a magyarok itt osszetartanak majd... tudom hiu remeny

Indul, minden szerveren van ilyen magyar klán 😄
Eu-n indul olyan klán aki casual (soha nem lesz lvl 99) játékosokat is felvesz?

Frankie87
Ilyen szempontból nem tudom.
Anno még valami olyasmi volt, hogy minél több rec pontod volt, annál kevesebb eséllyel droppoltál, ha haltál... de, hogy most ez igaz-e...? Nem tudom

Üdv,
a kérdés az volt hogy designon kívül jelent-e valamit, és erre nem válaszoltál.

Értsd ad-e valami bónuszt, valamire. Gondolok itt pl utolsó krónikában a nevit-es bónusz xp a rectõl függött(legalabbis a cerberuson ahol játszottam, offon nem tudom, de leírás alapján ott is)
A nevem zöld, a recek meg jönnek, de a kérdés mi hasznunk van belõlük.

Strahd_
es gondolom last hit kell.... vagy a legtobb sebzest nekem kell bevinni. Mert lerootoltam, lesilenceltem es sebeztem is de nem zoldult be a nevem 😉

Frankie87
Kék név a RECommed pontokból szerezhetõ. Azt hiszem 275 a max. Minnél több van, annál sötétebb kék a neved. Zöld néved pedig akkor lesz, ha megölsz egy PK-s játékost.