Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt kéne felraknia?
lineage2.comot fejeltsd el. Mindig L2.eu-t írj vagy lineage2.eu-t
Igazából nem kell leírás, mert lineáris a quest vonal, ahol leadod, ott felveszed a következõt.
http://www.l2database.ws/2011/10/new-quests-in-god/
Ha EU serveren akkor lineage2.eu-ról (átírányít majd egy másik oldalra) leszeded a 4game cumót ami autómatikusan telepítés után telepíti az L2-t is. Ha kész van akkor felmész az eu.4game.com-ra. Katt a SÁRGA sign in-re majd a play gombra. és elindult.
Azt tekintve, hogy mennyire jól tudsz közösségbe illeszkedni(pl itt) biztosan tudnál jól irányítani 20 embert vagy többet úgy, hogy nulláról indulva hogy meggyõzöd õket, tartsanak ki melletted míg top klán nem lesztek, és közben még 100+ használható player akar hozzád csatlakozni.
Hihetõ..
Sztem lemegyek futni szép az idõ. Hiszem ha megpróbálnám gyorsabban futnék mint usain bolt. De persze nem próbálom meg, csak kocogni fogok, még beégne szegény.
5 éve játszol és tegnap tudtad megy hogy a hb itemeket nem lehet accountról sem cserélni, kicsit meglepõdtem hogy ezt kérdezted :P.
Megosztok veled egy nagy titkot, most hogy elmegyek az ncwestöl, van 1 feoh wizardom, meg egy Othell Roguem, ez alatt az 1 év alatt :P.
és most elemezlek kedves kolbász :P
5 éve játszol, és voltál a redskyban meg más szar klánban "te mondtad még anno" és végül te lettél egy klán tagja amiben, gd elõtt 1 aktív tagja volt, a neve juszef, ha én lettem volna a klán fõnök 3 éve, már konkurencia lenne a top klánoknak, ne hasonlítsd magamat hozzám egyáltalán nem ismersz, ""nem vagyok olyan jó mint te""
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
És válaszul. Lehet igazad van abban hogy nem ez a hely és fórum az ahol ezt a témát meg kellene tárgyalni de akkor neked sincs itt helyed.
De nagyon érdekel hol olvastál ilyeneket, a hétvégét úgy is történészek társaságában töltöm majd megkérdem az õ véleményüket is.
De, a legjobb ha maradsz ahol vagy ugyan az a Lineage 2 mind a kettõ, csak az item shopban van különbség.
Én továbbra is szivesen válaszolok a kérdéseidre ha tudok.
Na ideje lesz aludni:D
Itt vagy egy éve meg lett a 85 neked mire GD kijött mert volt azóta 8-10 dupla xp event meg egy rakat revita pop, nevit blessing egész nap, még nem jelenti azt, hogy tudsz is annyit a játékról mint mások akik itt vannak.
Amikor én kezdtem én is sok hülyeséget leírtam és sok mindent nem hittem el, hogy úgy van ahogy mondják, de legalább nem állítottam be magamat olyannak aki sokkal okosabb mint õk.
De neked az a képzelgésed, hogy a te egy éveddel már "profi" vagy mikor távolról sem.
Én is játszom itt 5 éve, de egyeltalán nem hívom magamat profinak, mivel sok dologról lemaradtam fõleg azért mert nem igazán vagyok hajlandó csalókkal egy klánba játszani, így az Antharas, Valakas, Freya, Beleth vagy Baylor ölések kimaradtak például.
De tanultam néhány olyan dolgot is amit õk nem tudnak vagy kevésbé olyan jól.
Szerintem ezt azért így már a profilod szerinti 30-35 éves korodra be lehetne látni, hogy nem mindenben te vagy a legjobb, speciel az L2-ben nem legalábbis eddig még nem...
De, pont azért nem derülnek ki a dolgok mert az emberek így reagálják le. Attól még, ha nem volt teljesen az a vér valaki amelyik országnak vagy népnek az életét szentelte, még nagyobb hazafi volt mint manapság a legtöbb ember.
Ez amit abba a kommentbe leírtam amire válaszoltál Magyar történészek és tudósok nem rég megjelent eredménye volt.
Nem ez a jó hely arra, hogy ezt megvitassuk, szóval ezt ne folyatassuk legalábbis itt.
Elõször is a lineage2.com kell regisztrálnod magadat.
Aztán innen letöltöd a megfelelõ klienst
Ez elõször egy NCsoft launcher fog behozni. Amit letöltöl telepítel majd elindítasz. Itt kiválasztod a lineage 2-t, aztán a download-ra kattintasz az letöltei neked a klienst ha meg van nyomsz egy play gombot és a megadott regisztrációval fogsz tudni belépni a szerverre.
direkt csináltad mert elhagyott téged? <#nevetes1>#nevetes1>, elképzelem hogy fog ezután imádni téged <#eplus2>#eplus2>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Ha free szervernél van ilyen gondod, akkor meg kérdezd meg a gm-et ott, hogy mi az igény.
Az a helyzet hogy próbáltam vagy 5 féle kliensel és mindig ezt írja ki. akkor mi lehet a probléma ? :SS
Már játszottam vele 1 hetég 1 szeron és behozták ezt a security-s hülyeséget és azóta van ez. Segíts légyszi :S

Veni, vidi, vici
Van akinek sikerült bejutni?
A másik pedig ha lusta vagy visszaolvasni ne várd el,hogy minden embernek külön külön elmondják ugyan azt.Ez ismét csak mit bizonyít na mit.......?FAIL
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Predtom, valóban, de mivel elég sokat dolgozom, nem tudom mindig nézni a fórumot, és visszaolvasni.
De látom, most megint csak kapom az oltást, utoljára írtam ide, nem zavarlak Titeket, az én anyámat Király vagy stb... remélem most dagad a májad.
center86 - ha nem gond, és lenne kérdésem akkor írnék akkor neked majd PM-et.
Sziasztok!
Ha pedig te kérsz ismeretlenül segítséget ne kezdj el lovagolni azon, hogy milyen stílusban teszik, amíg teszik.
Csak, hogy értsd régi vicc katonáéknál:
hadnagy a közlegényhez:
Van tüze fiam?
Igen haver.
Milyen dolog ez már én tiszt vagyok, hogy mer így beszélni velem: Na ismételje tisztességesen!
Nem uram! Sajnos nincs uram.
Itt pedig nem hogy hadnagy nem vagy, de még csak egyenrangú sem a szemükben.
Több hete vagy akár hónapja megy a téma ezen a fórumon hogy NCwest ingyenes lesz,elköltözik Amerikába az EU szerver és indítanak új szervert (most már még egyet indítottak),az itt lévõ fórumozók másik fele pedig az INNOVA (orosz) cég által indít ÚJ EU szerverekrõl beszél(t),aminek az indulási idejét nem lehetett tudni.Mindenrõl tudtál olvasni információkat itt a fórumon és például drága MADNESS barátom le is írta részletesen a 2 szerverrel kapcsolatos alap tudnivalókat.
Ezek után beböfögsz egy ilyen kérdést és pislogsz mint pocok a lisztben "MIÉRT NEM VÁLASZOL ÉRTELMESEN SENKI?". De most már 100%s biztonsággal állíthatom, te igencsak gyengén bebútorozott földi lény vagy és sem olvasni ,sem pedig értelmezni nem tudod az itt leírtakat.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
a házigizda berakott a bannerbe egy jst ami ezt csinálja, ehhez semmilyen moderátornak nincs köze.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Amúgy van már baráti köröm és nem vágyok másikra.
Ja és válaszoltam a kérdésére, lesz új szerver innován, ha nem tûnt volna fel
Sziasztok!
Jó játékot mindenkinek.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ja mintha tudtam volna errõl bármit is :D, egy tört c3 szeron voltam amin még kraftolni sem lehetett :D, szal a tudásom kicsit hiányos volt, nézd el :)
1-19 ig a falu környékén fejlõdtem, Orc Shamanként hová menjek? Gludioba?" vagy "Hanyra torik a fegyo?" . Szoval ha vki nem tudja mi az a instance nem te vagy a legjobb szemely a kritika megfogalmazasara .
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue