88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    nem kell, most írta, hogy van neki
  • nagypite
    Vegyél egy számítógépet
  • ErrOrHUN
    jó, de neki nem az apja vesz gépet... :D
  • darkmenx
    nekem van egy i5-om 4,7ghzre oczve van 16gb 1600as ramom meg egy ati 6970em es nem szaggat :(
  • DiamondHeart
    Vegyél egy számítógépet.
  • Tüskés
    Összesen 12 subskill van, lv80-ért is kapsz egyet. És nincs semmi class specific.
  • VipJoco
    Help me! Összesen 9 subskill van? Semmi class speci? Felugró haste, ud ......
  • ErrOrHUN
    Magyar klánok Core-on
  • petekutya
    Sziasztok azt szeretnem kérdezni hogy játszik e valaki eredetin itt https://eu.4game.com/lineage2/play/ ha igen és szívesen felvenne klánba ( orc tyrant ) 61 lvl valamint ( Kamael Soul Breaker ) lvl 44

Tapasztalat meg kevés de fejlődőképes :)

további szép napot mindenkinek
  • pisztácia
    Még mindig eladó lvl 85 Tyrr Warrior. Grand K. volt előtte. Naia-n. Cucca, pénze nincsen.
  • Genesist
    Köszönöm szépen a válaszokat. Azt hiszem, inkább keresek mást, aztán majd remélem javulni fog.
  • BaalKain
    Adena eladó minden szerveren jó áron!
    Pm itt
  • Endaer
    ...és ha még úgy is szar, akkor használd a kurzorbillentyűket a mozgásra.
  • ErrOrHUN
    ALT+P és nem lesz gondod, sajna ez mindenkinek ilyen. Menj heinébe, ott nincs ilyen gond :)
  • Genesist
    Nektek is játszhatatlanul szaggat a városban? Képtelenség mozogni, mert tényleg nagyon durván szaggatva mozog az egész. Mondjuk a grafika teljesen fel van húzva, de bírnia kellene a gépemnek. :(
  • darkmenx
    szerintem teljesen igaza van es valoszinuleg nagyon buszke magara, hogy 2het alatt "kimaxolta" (wtf?) a karakteret egy 100x-es szerveren, egy olyan jatekban amit 3hete ismer holott mar 2003-ban rilizeltek :-(
  • phalanx
  • dom666
    lehet hogy nekem ez így kényelmes?
    lehet hogy venni akarok magamnak egy full bot pt-t?
    lehet keresni akarok neked egy kis pénzt?
    lehet hogy leszarom a véleményed is?
    lehet hogy a saját dolgoddal kellene foglalkoznod?

ha akarsz karit eladni pmezz, ha nem akkor nincs közös témánk!
    kösz
  • nagypite
    "Ha nincs időd/türelmed játszani" akkor használj bot-ot. Ez lineage 2-re kifejetetten igaz ahol 1700 milliárd exp kell 99-hez és a két utolsó szinthez több exp kell mint 97-ig összesen
  • Odikee
    De nekik ez uj , mysticworld nem lehetet karaktert venni :<

ps. KURVA ANYAD CIFU.
  • daemonervosa
  • ErrOrHUN
    ezen évek óta túl vagyunk, ne kezdjük el megint :D
  • kev
    "karaktereket vennek Naia-n..."

Egy karakter attól értékes hogy TE FEJLŐDSZ VELE,és nem azért mert X ft-ot kifizettél érte.Ha nincs időd/türelmed játszani,keress olyan játékot ami nem ennyire időigényes! Egy mások álltal kimaxolt karakterben semilyen örömöd nem lesz.
  • Royalkrisz
    Üdv mindenkinek.Érdeklődnék mi a külömbség van az US és Eu szeró között.Mert egyik spanom szerint a euson van valami lehuzás stb.Az infót köszönöm meg h hol nyomják többen eu v us.
    Köszönöm a választ előre is .
  • dom666
    ÜDV.

karaktereket vennek Naia-n
    minimum lvl 85, leginkább elf nuker/dagger/arhcer érdekel de bár,elég jó ajánlatból lehet üzlet!
    kérlek írjatok konkrét árat, szintet, fajt, melyik kasztól csináltátok melyik awakened kasztot, esetleg ha van sub/noble, és ohogy milyen itemek vannak a karihoz, naked kari is jöhet, nem gond

pm itt
  • dolfK
    Naian.
  • dolfK
    Hamarosan eladóvá válik egy 85-ös GK, 75 napos dynasty cuccokba. Pm árajánlattal akit érdekel.
  • VipJoco
    Eladó lvl 77 +40% DC még 15napig van PA Core szerveren. Forint avagy adena is érdekel. PM offer
  • nagypite
    A szerver az luxemburgi azért se tudnak nagyon csinálni semmit ha valami gáz van legfeljebb restart...
  • Nordakus
    Bartz-ra és Magmeld-re tudok felcsatlakozni
    többire ezt irja: Due to high server traffic, your login attempt has failed, please try again soon
    NCsoft-segitségével letöltöttem az eredetit
  • Nordakus
    https://eu.4game.com/lineage2/install/
    ezért mondtam ezt az orosz dolgot ott van benne fennt hogy (RU) fizikailag a szerver oroszoknál van többi meg amerikában csak a netkapcsolat miatt voltam erre kíváncsi minnél közelebb annál jobb
    firefox-ot használok és nem megbizhatónak mondja ha letölteni akarom.
    gondolom ez is jó a játéknak.
  • darkmenx
    innova eu, orosz? wtf?

inetnum: 109.105.152.0 - 109.105.158.255
    netname: INNOVA
    descr: Innova Infrastructure
    country: LU
    admin-c: INN-RIPE
    tech-c: INN-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: MNT-INNOVA
    source: RIPE # Filtered

kiemeltem a szamodra erdekes reszt
  • NewMoon
    Tökmindegy hogy NCwest vagy innova ping szempontjából mivel mire a "nagy harcok" szintjére eljutsz régen megunod/abbahagyod/bannolnak stb. Mobolni, funolni, lowlvl, pvpre tökjó Ncwest Naia (európai idő) vagy Innova IMO. magyarok hogy holvannak fogalmam sincs.

BTW lf 87+ DD Healer Melee bot partyba Naian!
  • Nordakus
    Sziasztok teljesen új vagyok a Lineage világában abban kérnék segitséget (és ez szerintem több embert is érdekel), hogy melyik szeróra érdemesebb menni nézegettem szervereket Innován kivül mindegyik szerver fizikailag amerikában van elhelyezve ha jol olvastam igy ott lenne a legroszabb ha nagyobb harcokban szeretne részt venni az ember. (innova elvileg orosz igy ha lenne valami ami közelebb van európához annak örülnék..
    arra is kiváncsi lennék, hogy hol vannak magyarok? valami klán ami Innován van vagy van valami más szeró amin kisebb lag+ több magyar van?
    remélem valaki magyarul is fog válaszolni
  • ErrOrHUN
    XXX
  • ErrOrHUN
  • ErrOrHUN

HE IS BACK!!!
  • daemonervosa
    nincs delevel, IMPOSSIBILE
  • ErrOrHUN
    és hallgatjuk mrlvl75Sag/bugaimer anyázását :D
  • darkmenx
    ideje neked is core-ra migralni, aztan osszerakjuk a regi CPt!!!111