88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#86651 De nekem még ezt a pando-t se kezdi el letölteni...:S egyből hibaüzenet:
Error Code: 0 (UnknownError):
Pando must be installed in order to update this game.
Remélem a karbantartás után már menni fog... -
Pilutika #86650 ennel a nem mukodo telepithetettlen Pando rendszernel biztos jobban mukodott... -
ErrOrHUN #86649 működni működött(mikor hogy) ami volt, de hogy jó nem volt, az biztos :D -
Pilutika #86648 kiba nagy NCsogt fail...mert el egy jol mukodo rendszert igy elkuni... -
MaRee #86647 Hát nálam valami csoda történt, meguntam a telepítgetést és kiléptem az egészből, aztán most elindítottam, és lehet játszani :D -
Pilutika #86646 sikerult telepiteni?? vagy van egyaltalan valami megoldasa ennek a dolognak? -
MaRee #86645 Nemtom, most reggel is elkezdtem, 1 óra alatt 3%, nemtom mi a franc van vele :S Ráadásul úgy belassul közben a gép, hogy semmit nem lehet csinálni közben. -
#86644 hm, en is pont ma este szedtem le, felrakta gyorsan, par perc alatt megvolt az egesz, szerintem valami nem ok nalad. viszont miutan elinditottam, rajottem, hogy az ido csak megszepitette az emlekeket.. ugyhogy ment is a kukaba egybol - pedig meg a mai napig megvan a fejemben a fomenu zeneje:) -
MaRee #86643 Ja, jó gyorsan szedte le, én is most töltöttem. Viszont az install negyed órája 1%-on van, ez mindig ilyen lassú? Jönnék vissza nosztalgiázni :) -
#86642 Nézte vajon valamelyik fogyatékos majom a mai napi Server Maintenance híreket?
http://www.lineage2.com/en/news/maintenance/server-maintenance-1-18-2012.php
Kiemelném a következő sorokat:
The Pando Media Booster program has been added to the Lineage II installation. This is a safe program that greatly improves download speeds from the NCsoft Launcher to players' Lineage II installations on computers around the world. Pando is a mandatory part of the Lineage II installation.
Ha ennek a telepítése megoldhatatlan akadályokat jelent: user primitive error. -
#86641 ja értem -
#86640 :D -
#86639 ez mindig csak egy becsült idő -
#86638 #86623 -
#86637 A KARBANTARTÁS szó melyik részét nem érted? -
#86636 továbbra sem lép be, de később jelenik meg a hiba üzenet.. nálatok mi a helyzet? -
#86635 :D -
Pilutika #86634 letöröltem az egész játékot....telepiteni akarom launcherről erre jön a pado........... és megszakad az egélsz...mi -
Pilutika #86633 aion meg a gW az elindul csak ennél szarakodik. -
Pilutika #86632 igen én is ezt mondom.mindig ezzel a szar pandoval ki erroroz
-
#86631 akkor nálad nem stimmel valami -
Pilutika #86630 de már a launcherből se enged tovább ha arra megyek hogy telepítem ha arra hogy nem erroral megáll az egész -
#86629 NCfosnál karbantartás van azért nem lehet belépni. -
munsterrugby #86628 http://www.pando.com/what
What's Pando?
Pando is a free file sharing software that makes downloading, streaming and sharing large media files fast, easy and fun. Need to email large attachments, IM a folder, or publish your downloadable videos to the Web? Meet Pando.
Google is your friend, motherfucker. -
Pilutika #86627 akár mit csinálok nem enged tovább a játékhoz -
#86626 The Pando Media Booster program has been added to the Lineage II installation. This is a safe program that greatly improves download speeds from the NCsoft Launcher to players' Lineage II installations on computers around the world. Pando is a mandatory part of the Lineage II installation. -
Pilutika #86625 vagy csak nekem dobja ki? -
Pilutika #86624 mi a franc ez a Pando Network..amit telepíteni akar inditásnál?..ha ki nyomom akkor nem megy tovább ha telepíteni akarom akkor se megy tovább..mi a franc ez? -
#86623 Vagyis 20:00-ig. -
#86622 Karbantartás van minden szerveren. Kb 18:00-ig. -
#86621 köszönöm, remélem jó lesz -
ErrOrHUN #86620 ha jól tudom, ott most valami event van, és teltházasak a serverek, próbálgasd csak tovább -
#86619 Üdv!
Láttam hogy ingyenes lett az L2, gondoltam beregelek, letöltöm a klienst és elkezdek újra játszani, de sajnos nem enged be, you have been disconnected from the server... (http://login.lineage2.com/-n be tudok jelentkezni)
Valami ötlet esetleg? Legalább valami hibakódot dobna ki, de igy elég nehéz elindulni, előre is köszönöm -
#86618 Teljesen igazad van! Ezt is ugy szeretem benned, hogy meg mindig minden alkalommal van mit tanulnom toled! :) -
ErrOrHUN #86617 azért mert te anno megtanultad tőlem, hogy nem a sarokba kell pisálni, hanem a szobanövényre, még nem kell lenézni a másikat. ezek komoly dolgok, mint ahogy neked is az volt, hogy megértsd, kakával nem dobálunk, mert a pincében alszol. emlékszel még a hosszú éjszakáidra a pincében kb 18 éves korodig? na ugye, hogy nem jó... :D -
#86616 Szerinted akinek ilyen neve van, annak van feny a szobajaban, ami a novenyeknek kell? :) -
ErrOrHUN #86615 hát ez az! mondtam, hogy a szobanövényekre kell... amatőr -
#86614 decsak a sarokba szoktam hugyozni :( -
ErrOrHUN #86613 az sosem gáz, de te még mindig nem vagy szobatiszta és az gáz... -
#86612 szerinted gaz ha 24evesen a szuleim tartanak el?!?!?