Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
meglesz, ja ha sikerül eladni akkor lehet elég sokminden befog következni a köv 2 évben:>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
a playerek sosem fognak változni max a kliens,ennyi....ellenben playerek nélkül nincs játék de bunkók nélkül van élet.
Duelistnek van +4 sg dualja, drac set, tat ékszer set, ill a TH nak van egy +3 focusos Bo-ja+70 mill adena és iszonyat sok mati,reci,
egy éve egyetlen egy hétig használtam walkert vele.
[email protected] ha érdekel vagy itt is tudsz írni.
üdv mindenkinek jó játékot!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
NEten játszható
Ha valaki tudna adni egy linket, megköszönném 😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Excal1bur Leader of Sleepers
Sorbon PM ment.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Word pl azt mondja rá, hogy : "Ez egy összetett mondat, a jelzett helyen vagy környékén egy vesszõ hiányzik: ,akkor"
A megfelelõ talán a kérdés feltvésekor a következõ lett volna: Ha érdekel egy kesh akkor összerakom, de jelezd itt a fórumon ne dolgozzak hiába.
Vagy a .. verzió után kiakadás helyett csak egy rövid válasz Igen kell/Nem köszi megoldottam.
És mielött rám fogják hogy nyelvész vagyok, kikérem magamnak. Csak Tomihoz csatlakozom az elmaradt vita miatt pont pont pont (már nem merek pontokat tenni)
<#wink>#wink>
Szóval ha azt akarod irni, hogy:Ha érdekel egy kesh akkor összerakom ha még érdekel. HÁT írd azt.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
mindenkiben van egy kicsi ebbol, aztan eljut az alairasomban foglalt igazsagig 😊
"Ha érdekel egy kesh akkor összerakom.."
A ".." - ok amibe belekötétöttél a tárgyhoz csatlakoznak amit felvetettél Te bun..! Nem azt akarják feltételezni, hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, fáradt vagyok vagy éppen lyukas a zoknim hanem azt, hogy összerakom ha pl. még aktuális, ha megfelel, ha kifizeted az árát, ha megkérsz rá, vagy éppen pont ez kell.
Csak reménykedem, hogy nem akarod tovább folytatni az általad gerjesztett kötekedést és szépen megkérlek ne nézzél már mindenkit hülyének Te para...!
mennyi mindenre jók a pontok...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
És event után is õssze lehet-e rakni még stoneokat?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
😛