Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

online sem voltál fél évig 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sámán
Veszel belõle új házat? <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
meglesz, ja ha sikerül eladni akkor lehet elég sokminden befog következni a köv 2 évben:>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Akhi
EZ IGY IGAZ Sondi😊 es sok szerencset a kari eladashoz es az elethez😛 szal holgyeim es uraim WTS 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal Pm Söndör.

Padidiver
ha vissza akarnék jönni? hát nemtom, ellenben igen biztos hogy el kell adnom és el is akarom, aza szikra meg abban a pillanaban el fog múlni amint visszagondolok arra hogy mi is történt játékban az uccsó fél évben.
a playerek sosem fognak változni max a kliens,ennyi....ellenben playerek nélkül nincs játék de bunkók nélkül van élet.

Akhi
es bizti el kell adnod vagyis el akkarod adni?😞 es ha jon egy kis szikra? es es es ha vissza akkarnal jonni?😞

Padidiver
taurin meg a redbullban található:>

Padidiver
igen csak mostmár véglegesen...

Akhi
Nincs mit szivesen segitek kezdoknek, Taurin pedig Giranban talalhato.

Akhi
Akhi nagyon draga vagy koszonom a valaszt😊 tudom noob vagyok de enyire?😊

Akhi
SÕÕNDI csak nem abba hagyod? Kozbe valaszolok magamnak Igen Akhi Bartz server lesz a nyero nyugotan meg csinalhatod a karit amit majd felonek egyszer, a szintek minden faj fel lesz love kiveve a kamael indok: legyen titok mit tud a kari 😛 igy erdekesebb a dolog😊

Padidiver
Sieghardt Serveren eladó egy lvl 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal
Duelistnek van +4 sg dualja, drac set, tat ékszer set, ill a TH nak van egy +3 focusos Bo-ja+70 mill adena és iszonyat sok mati,reci,
egy éve egyetlen egy hétig használtam walkert vele.
[email protected] ha érdekel vagy itt is tudsz írni.

üdv mindenkinek jó játékot!

Akhi
jam ez igy van es mivel tudom hogy bartz van igy akkor mar a kliens is megvan😊 de azert kosz a linket😊 amugy meg azert kerdeztem a servert lenteb valaki irta hogy meg allitgatnak es holnaptol eles, mar 2 pts-n tul vagyok de kosz mindent. Valaki tudja hol találom Taurint?

Endaer
....valamint a PTS eddig tudtommal mindig Bartz neven ment, de mivel minden mas szerver a PTS kliensben down jelolessel lathato, nem nehez egy valaszthato szerverbol kivalasztani melyikre is menj 😄

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
mar elindult, a lentebb kozolt linkekrol begyujtheted a PTS klienst vagy a meglevot updatelheted az updaterrel. Egyelore mindenki lvl1-rol indul, kb.5x-os xp rate van, barmelyik nap varhato hogy fellovik a kezdo karikat 78+ra.

Akhi
Hali info kene (PTS) : mikkor indul a server mert most megy valami bartz ez lesz? kezdo szintek?

köszi a helpet! megvan 😊
FragStaR

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
Nincs hang senkinel tovabba a key securitit sem tudod beallítani amitõl én speciel megörülök amúgy fun

ViolAGyulA
Most én vagyok béna, vagy a kliens szar, de nekem none hang :S

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Endaer
"ct1 pts is up faggots"

CT1 kliens updater

http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék
NEten játszható
hát nemtudom.. próbáltam végigolvasni türelemmel, de nem sikerült 😄
Ha valaki tudna adni egy linket, megköszönném 😊
GamerAdams007
Ah thx, kerestem én message board-on infót de átsiklott rajta a szemem. :S

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Kéne 1 kis segitség : Letöltöttem PTs (elvileg midnent jol csinltam) de amikor beprobálok lépni akkor mindegyik szerver online ami uyge rossz mert nemtom belépni a PTS re. vki plz segitsen😛

Excal1bur Leader of Sleepers

Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy honnan szedhetem le az updater-t?
Ez is megtörtént, megléptem a 76-ot, kép majd csak a cardinálról lesz.
Sorbon PM ment.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

FragStaR

VipJoco
Ha free lenne akkor valszeg a koreai updater lenne, õk pedig valahogy nem ilyen betûkel írnak!

GamerAdams007
Ez PTS vagy free?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szedjük mi is de rohadt lassú, viszont holnaptól megy a server is!!!!<#buck><#banplz>

FragStaR
N1ggrs

BEAST
Miutan a Word-re hivatkozol, ugyan ki fogna rad hogy nyelvesz lennel <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cece
Most jelezzem azt hogy a mondat nyelvtanilag hibás ebben a formában: "Ha érdekel egy kesh akkor összerakom ha még érdekel."?
A Word pl azt mondja rá, hogy : "Ez egy összetett mondat, a jelzett helyen vagy környékén egy vesszõ hiányzik: ,akkor"
A megfelelõ talán a kérdés feltvésekor a következõ lett volna: Ha érdekel egy kesh akkor összerakom, de jelezd itt a fórumon ne dolgozzak hiába.
Vagy a .. verzió után kiakadás helyett csak egy rövid válasz Igen kell/Nem köszi megoldottam.
És mielött rám fogják hogy nyelvész vagyok, kikérem magamnak. Csak Tomihoz csatlakozom az elmaradt vita miatt pont pont pont (már nem merek pontokat tenni)
<#wink>

<#wilting>Semmi vita? Te sem vagy már a régi...

Gordis2k
Azon, hogy idegesitenek a pontok mert miért nem irtad le amit akarsz? Gondolod nem értetem volna meg? Vagy azért mert olyat irtál volna oda ami sértõ?

Szóval ha azt akarod irni, hogy:Ha érdekel egy kesh akkor összerakom ha még érdekel. HÁT írd azt.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer

mindenkiben van egy kicsi ebbol, aztan eljut az alairasomban foglalt igazsagig 😊

MeoH
Igazabol nem is ertem miert es min vitatkoznak...

fuck mmo's..i.,

Facek
Te bun... Bunsen-lámpa!!
A válasz egyszerû: TOP 3<--amíg nem jönnek moderálni 😊
Ebbõl mi lesz megint...

Trixtan
Mivel nem ismerlek igy csak a jóindulat vezérel s csak leírom még egyszer, hogy Te is megértsd Te bun..! < ez vajon mi vagy ki lehet? 😊

"Ha érdekel egy kesh akkor összerakom.."

A ".." - ok amibe belekötétöttél a tárgyhoz csatlakoznak amit felvetettél Te bun..! Nem azt akarják feltételezni, hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, fáradt vagyok vagy éppen lyukas a zoknim hanem azt, hogy összerakom ha pl. még aktuális, ha megfelel, ha kifizeted az árát, ha megkérsz rá, vagy éppen pont ez kell.

Csak reménykedem, hogy nem akarod tovább folytatni az általad gerjesztett kötekedést és szépen megkérlek ne nézzél már mindenkit hülyének Te para...!

mennyi mindenre jók a pontok...

Gordis2k
Az eddigi tapasztalatok alapján IGEN és IGEN.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DarkVen
Az eventel kapcsolatban lenne pár kérdésem: Az event után a Philosopher's stonek megmaradnak, és továbbra is nyithatóak lesznek, vagy eltûnnek?
És event után is õssze lehet-e rakni még stoneokat?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

GibboRamone
<#nyes><#nyes><#nyes>

Dota 2

ooorrrsss
jajaja, en is igy vagyok vele! Akkor valoszinuleg ismerem...

BANNED

Gordis2k
IIGGAAZZÁÁÁÁÁÁNNNN???????????????????? ....... ....... ... .. ... .. ... ...... .. ... ... .. .. .. . .. . .<--- és ne tud meg!!!!

😛

Lvl 79 ---ally cov lvl 80 ally invincibility 30 másodpercre 😊 kár hogy ct1ben már csak klánt buffol az OL igy nem fogom tapasztalni az lvl 80as skillt 1 darabig bár már nekünk is van lvl 79es OLnk HBnek meg 2 van ugyhogy lehet hogy 1 átmegy Onslaughtba 😄

70-es OL mennyit érhet? 😊

LvL 79 Overlord SWS subbal br mlg nem noble. Az OL elég közel van a lvl 80 hoz