Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mit tud az az acc?
Excal1bur Leader of Sleepers
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Franzon szeretnék adenat venni, 300m-t. ha valakinek van elado pm itt. (itemgardennél olcsobban 80huf/m) Thx.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Összerakni én is tudok kösz inkább megoldom.......... .... .. ......
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Érdekeségképpen volt egy untagged emberke aki egész siege-n egy bizonyos szöveget shoutolt 5 percenkénk ami a 'some bleed, some death' volt... Késöbb jelképpé vált és hero shoutokban is láthattuk XD
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Happy worldnek 35 partya volt CommandChannelbe és még tbb azon kivül, nekünk volt 10(10-20 ember ott se volt belöle) és rmnek 14 vagy 15 . Mi arra mentünk hogy ne vegyék be édent szoval RMel ütt mentünk ellenük. De ugyanugy ellenfelek vagyunk elvileg 😊
Duskclan meg bekaphatja... (Duckclan=Sleepers tagok akik nem akarnak invincibleben lenni de attol még velünk vannak/voltak) szoval elvielg velünk voltak de megtámadtak siege közben 😊
Excal1bur Leader of Sleepers
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
ilyen hol van? (<---- újonc)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
srácok, ez gyakori?😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
A csütörtöki leállást követõen nemcsak a játékidõn növeltek +1 h-t, hanem törölték az összes hero-t.
NCszaft állítása szerint valami be bugolódott és ezt követõen nem azok lettek a hero-k akiknek kelett volna...
GZ all! további infókat L2blah-on találhattok...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Szerintem nem csak a játékja sõtét...
Tul sötét a játékod vid maximumra a gamát!!
És én is igy dyeoznám csak nem minuszlhat intet😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Azt szeretnem megtudni, hogy valyon milyen Dye-ok lennének a legmegfelelobbek Olimpiara Temple knight, es elemental summoner szamara?