Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az elég beteg
és mit tud az az acc?

Néhány embernek sok pénze van : Sagara felajánlotta Limonak hogy 4000 dollárért megveszi az accaountját 😛 ahh vki az enyémért is ajánlhatna ennyit 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

GibboRamone
Na haragudj! De ez kiegetett!<#vigyor2>

Dota 2

De kényes itt vki...

Endaer
ha nem fordult meg vagy 20 szerveren, egyiken sem, volt vegyesen kulfoldi is meg magyar is, offmod meg L2J is. Beszeld meg vele batran, Õ jobban tudja merre jart 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
ha fojtatás akkor az elejére kell a ... ha a végén van anyit tesz ... és oda bármit gondolhatok pl: Ha kell öszerakok egyet te pöcs. Szal nem szeretem... mAilka barátomtol tanultam el.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Cobra.
Bocsi a <#lama> kérdést, de nem tud valaki egy listát a GK árakról? Vagy legalább, hogy változott-e valamit a kezdõvárosok GK ára C4 után?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ooorrrsss
nem akarom itt a free servereket reklamozni de Halottvagy nem l2gold-rol jott?

BANNED

MeoH
Hat Fraget kell elerni, mert o tud bevenni akademiaba. Szoval Frag ebreszto!!

fuck mmo's..i.,

Endaer
MeoH, jelenleg 20-22 a ket playa, de orarol orara fejlodnek 😊 rajuk pm-ezel? vagy ha adsz egy nevet, megkerem oket irjanak 😊 (Franz-on nemtom mi a neved 😊 )

Cobra.
Legjobban akkor jársz, ha online rendeled meg az aktiváló kulcsot is. A fizetéshez dombornyomott hitelkártya vagy online vásárláshoz használható folyószámla kell.

sziasztok! érdekel ez a lineage2 és azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megvenni mert sehol nem találom...lécci linkeljetek be vmit...

DarkVen
Az event nemigazán jött be (38mackósapka/0fegyver) ígyhát
Franzon szeretnék adenat venni, 300m-t. ha valakinek van elado pm itt. (itemgardennél olcsobban 80huf/m) Thx.

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

MeoH
Akademiat szeretnenek akko megkeresuk oket.

fuck mmo's..i.,

Endaer
Franzon elindult ket uj remenyseg, pvp maniasok, szoval ha vmelyik magyar csapat lat benne fantaziat, karolja fel Empik-et (hawkeye wannabe) es Halottvagy-ot (plainswalker wannabe). Elore is kosz 😊

Trixtan
.. = a pontok a szöveg folytatását jelzik amit Te leirtál. .

Gordis2k
azt nem tudom mit pontogsz............

Összerakni én is tudok kösz inkább megoldom.......... .... .. ......

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Trixtan
Ha érdekel egy kesh akkor összerakom..

Gordis2k
Frazon vennék 1 b-s kardot pénz nem számit csak félár alatt legyen!!

Gordis2k
És az,hogy: Fogalmam sincs mit mondtál... de telyesen egyetértek😊

ooorrrsss
looooooool
would u like send me a picture in e-mail? 😄😄😄

BANNED

pharao
Én sajna a magam részére 5 mp-es videókat készítette, ráadásul 3 fps-el, ezért esetleg majd joci csinál vid-et ha sikerül neki... bah ma este giran... Spartaaaa ftw.
Érdekeségképpen volt egy untagged emberke aki egész siege-n egy bizonyos szöveget shoutolt 5 percenkénk ami a 'some bleed, some death' volt... Késöbb jelképpé vált és hero shoutokban is láthattuk XD

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Flash csinált videot elivleg 😛
Happy worldnek 35 partya volt CommandChannelbe és még tbb azon kivül, nekünk volt 10(10-20 ember ott se volt belöle) és rmnek 14 vagy 15 . Mi arra mentünk hogy ne vegyék be édent szoval RMel ütt mentünk ellenük. De ugyanugy ellenfelek vagyunk elvileg 😊
Duskclan meg bekaphatja... (Duckclan=Sleepers tagok akik nem akarnak invincibleben lenni de attol még velünk vannak/voltak) szoval elvielg velünk voltak de megtámadtak siege közben 😊

Excal1bur Leader of Sleepers

Mi történt Franzon??? RM allyra lépett HB-vel, Sleepersel, OnSlaught-al, Dusk-al????? Legalábbis siegen együtt ostromolták HW-öt! Excal1bur infót pls <#buck>

helyesbítek, nem az ismerõsöm, hanem a bbk-m nyerte ezeket.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Köszi, amugy itt is azt irja, hogy mennyire nincs szerencsénk, és hogy azért adja ezeket, hogy hátha ez segít 😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Cobra.
Mondjuk elég hülye quest, mert ha egyetlen találtod sincs, akkor jobb ajándékokat szokott osztogatni, mintha nyernél. Mindenesetre grat, ez szerintem kb akkora mázli, mint a most lefutott questbõl az A-s fegyver.

bingon nyerte ismerõsöm ezeket. Ez egy quest, ahol össze kellett gyüjteni 10 vagy 100 warehouse keeper's medalt, ha 100 al játszol, nagyobb esélyel nyerhetsz,(egyszer játszottunk 10 el, akkor nyertünk keményen 1 db crafted leathert). Most haverom játszott 100 al, és ezt kapta😛

Broafka
én nem tom, nekem nem volt ilyen, deee, ez amúgy micsoda? :$
ilyen hol van? (<---- újonc)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

srácok, ez gyakori?😊

FragStaR
Örörkzöld ^^ Ha meghalgatom mindig jobb kedvem lesz buyadena.mp3

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
Remélem már lelépet a szemét!!!! Mert lepékázom az tuti Cukipofa bannolásáért!!!!

B@lu
mostmar csak fel kene rantani hip hop 80 ra! ...subostul...

MeoH
Mar vannak, reggel visszakaptak. Es GMomega is bennt volt o.O

fuck mmo's..i.,

pharao
Franzon nincsenek e hónapban hero-k...
A csütörtöki leállást követõen nemcsak a játékidõn növeltek +1 h-t, hanem törölték az összes hero-t.
NCszaft állítása szerint valami be bugolódott és ezt követõen nem azok lettek a hero-k akiknek kelett volna...
GZ all! további infókat L2blah-on találhattok...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

DE MÉRT???Nem is vagyunk gecook csak segíteni akartam😛

Szerintem nem csak a játékja sõtét...
solyomb
ES-re wit,dex,con
Gordis2k
Ezek mekkora gecok😊)😊 ne is foglalkoz velük....

Tul sötét a játékod vid maximumra a gamát!!

És én is igy dyeoznám csak nem minuszlhat intet😊

GamerAdams007
Látják, csak leszarják. <#hehe>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nyomj entert
Fekabandi
sziasztok..lenne egy kerdesem..a a lineage 2 ben a chatban amit irok nem latjak a többiek..mit tegyek?

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Tüskés
Én a summonert +MEN+WIT+CON-ra dye-oznám.

Idyll

Gordis2k
Nuker.

TruBy
hali all
Azt szeretnem megtudni, hogy valyon milyen Dye-ok lennének a legmegfelelobbek Olimpiara Temple knight, es elemental summoner szamara?

Mert jobb pvp-re. Grat Akhi!!!

Skynet85
Gratu AKHI a herosághoz.😊

GAthersw
Miért cáf, én csak írtam, hogy létezik 4xes crit is 😛

01110000 01110010 00110000

TruBy
Gratu, de miert pont a staffot? <#banplz>

Törölt felhasználó
GRATU AKHIIIIIIIIIIIII<#taps><#taps><#eljen>
meszitibi
Grat Akhi <#taps>