Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el jatszani,van egy 20as orkom,destro lesz.Szeretnék belépni egy magyar klánba.Ha vkit érdekel,az irhatna.
Excal1bur Leader of Sleepers
BANNED
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tényleg flash neked van frintezzád? :D
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ez tényleg igaz, hogy jóban van egy gm-el? :D
mert akkor utalnék a gm számlájára egy kevéske ameriikajiiii dollárt ha netalán véletlenül egy +16 -os angel slayer virítana a tõrösöm kezében amikor bejelentkezem :D
OMG!!!! A 363 Ally csaki kizárolag legit playerekbõl áll és sztem jól kösd fel a gatyád, mert most megharagítottad õ méltóságát a 63Cmaffia maffiafõnökét, GMOMEGA puszipajtását és az official GM team vezérét, aki Franzon otthon a garázsában összetákolt szervergépen futtatja, azaz MEOH-t!
U.I.: Sztem hamarossan bannolja az accountod, úgyhogy én gyorsan pakolnék...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
itt van a klánunk az utopia amiben rendesen vannak magyarok is kb a harmada 37-bõl 10-15 és van szép számmal 3rd classos kari is szerintem tovabbi kb 10-15
szükségünk lenne egy jó erõs aktív ally-ra
esetleg a 363-hoz lehet csatlakozni? de mint ismétlem AKTÍV ally
tudom elég keményen fut a walker abban az allyban pár embernél (ha mégsem így lenne elnézéseteket kérem) amivel nincs is baj csak tudjunk együtt elmenni fortress ostromokra meg RB-re meg stb ...
Sok a nukerünk meg DD-k meg EE-k meg bd-k de nincs PP tank meg destro nálunk. szóval ha van rá mód találjunk már ki valamit az együttmûködésre. tõlünk kb reggel 3-4 ig mindig 15/37 felett van az aktív játékosok száma ezek fele 3rd és sub classos.
Ha lenne aki hívna benünket mókázni mi mennénk. ebben nagyon összetartóak vagyunk
Pls pm me itt is meg in game myriell
Köszi :D
2 79es karival simán jó leszek, farmolásra semmi szükség. Bár ha így lesz akkor az adena ára sem lesz vmi magas.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Jelenleg nem pontosak a részletek és, hogy van e tiltot szerver amire alapozni tudunk az a koreai szerver group"
Valóban kiderül.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
fuck mmo's..i.,
de én szerintem csak egyszer tudsz transferelni.
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Végülis nem lesz annyi bot farmer, mert elég traszferelni az eladható adenáért...
A következõ szolgáltatások elérhetõk december 10 tõl:
Karakter transfer:
Egy karakter áthelyezése egyik szerverõl egy másikra. Jelenleg nem pontosak a részletek és, hogy van e tiltot szerver amire alapozni tudunk az a koreai szerver group. Ezek szerinte nincs tabu szerver ott még arra a szerverre is lehettet költözni ami (nem vicc) 10 napja ment! Teljesen üres karaktert tudsz áttelepíteni az a másik szerveren a a sznitednek megfelelõ segédtõkét kap kb. 40= 20milla 52=50milla 61 =100milla 70= 150milla 75=250milla 78=500milla 80= 700milla a subok nem számitanak csak a legmagasabb szint! Sokan azt mondják nevetséges de szerintem nem 1 farmerek áthozák a lovéd bár ez illegális 2. ha pl amit áthozol 78as 50es subbal 500millád van és az 50es subbal meg farmolhatod a zsetont full cucokba ennyi. ár kb. 3500ft
Karakter leválasztás:
Egy accról egy karaktert átehetsz egy másik accra. Így pl nekem a legbutább accom felosztható lesz van rajta 68as se 74 es prophet 69 es he meg 55-62es törpe.. ezeket akár mindet átehetem másik accra. Ár kb.: 2500ft+acc
Karakter nem változtatás:
Értelem szerûen a kamaelen kivül minden karid férfibõl nõ, nõböl férfivé válhat. ár kb: 1500ft
Karakter név változtatás:
Elkészitesz egy uj karaktert aminek a neve szimpatikus LVL1es szinten majd nem logolsz be 5-10orán át erre a karira rátelepitik az uj karidat ami átveszi annak nevét. ár: kb 2000ft
Ezek a szolgáltatások a koreai rendszer alapján havolnta egyszer vehetõk igénybe. Start Dec 10 az uj kronika elindulásának napján!
BANNED
Ui: valami character transfert ígértek, de még nincsenek részletek. Az is lehet, hogy olyan kondíciókat támasztanak, amivel amik teljességgel elfogadhatatlanok.
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
BANNED
Továbbá ha van Warlock / Bishopod / EE d esetleg live dd (64+ ) és van kedved jönni szólj ! (mindezt persze franz -on)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ehh:( Miért csinálja ezt?
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
FeketeVipera 77 SS
nem de hasonló ha minden jól megy akkor ki tudok menni külföldre dolgozni és ez a rész is szükséges hozzá,de nem csak a pénzrõl van szó.