Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Most kezdtem el jatszani,van egy 20as orkom,destro lesz.Szeretnék belépni egy magyar klánba.Ha vkit érdekel,az irhatna.
Nem akarsz néhány száz millát nekem ajándékozni? kéne a forgotten bladehez :D meg 1 DC sethez is kéne pénz+ Flaming dragon skullra is (SA nem kell mert azt kapok allytol) ... az én 40 millámbol ez nem lehetséges :(

Excal1bur Leader of Sleepers

ooorrrsss
aaaa koszonom az info-t, tudtam en hogy olvastam ilyent valamikor csak nem emlekeztem pontosan a reszletekre<#vigyor2>

BANNED

ooorrrsss
lawl

BANNED

FragStaR
Ez enyém menõbb <#nevetes1>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

Endaer
grat a krafthoz :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

VipJoco
10 napja 1 tört, de most <#mf1>

hmmm....!

Gordis2k
van

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Skynet85
üdv. van vkinek elado aoba-ja clean?

Töle még 1 frintezzat is kérek ...:D
Tényleg flash neked van frintezzád? :D

pharao
PM Venta XD

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ha vesztek nekem 1 baium ringet akkor elmegyek tanknak hozzátok

molnarpe80
ezért kértem elõre is elnézést :D
ez tényleg igaz, hogy jóban van egy gm-el? :D
mert akkor utalnék a gm számlájára egy kevéske ameriikajiiii dollárt ha netalán véletlenül egy +16 -os angel slayer virítana a tõrösöm kezében amikor bejelentkezem :D

pharao
"tudom elég keményen fut a walker abban az allyban pár embernél"
OMG!!!! A 363 Ally csaki kizárolag legit playerekbõl áll és sztem jól kösd fel a gatyád, mert most megharagítottad õ méltóságát a 63Cmaffia maffiafõnökét, GMOMEGA puszipajtását és az official GM team vezérét, aki Franzon otthon a garázsában összetákolt szervergépen futtatja, azaz MEOH-t!
U.I.: Sztem hamarossan bannolja az accountod, úgyhogy én gyorsan pakolnék...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Régebben én is részese voltam 1-2 raidnek az EE-vel, de sajnos mi olyan noob-ok voltunk még akkor, hogy alig bírtunk bossokat ölni (lehet hogy a 2 COV party dual enemy támadások miatt? :S)... Gratz Tündinek! Dettó te mikor leszel 80-as? :D

molnarpe80
srácok egy kérdés lenne hozzátok
itt van a klánunk az utopia amiben rendesen vannak magyarok is kb a harmada 37-bõl 10-15 és van szép számmal 3rd classos kari is szerintem tovabbi kb 10-15
szükségünk lenne egy jó erõs aktív ally-ra
esetleg a 363-hoz lehet csatlakozni? de mint ismétlem AKTÍV ally
tudom elég keményen fut a walker abban az allyban pár embernél (ha mégsem így lenne elnézéseteket kérem) amivel nincs is baj csak tudjunk együtt elmenni fortress ostromokra meg RB-re meg stb ...
Sok a nukerünk meg DD-k meg EE-k meg bd-k de nincs PP tank meg destro nálunk. szóval ha van rá mód találjunk már ki valamit az együttmûködésre. tõlünk kb reggel 3-4 ig mindig 15/37 felett van az aktív játékosok száma ezek fele 3rd és sub classos.
Ha lenne aki hívna benünket mókázni mi mennénk. ebben nagyon összetartóak vagyunk
Pls pm me itt is meg in game myriell
Köszi :D

Akhi
azzzz a jooooo legalabb a csoresz magyarok is normalis cucot hordhatnak<#awink>

molnarpe80
gratz :D
anyám ez a nem semmi :D

Pont ezt mondtam én is.
2 79es karival simán jó leszek, farmolásra semmi szükség. Bár ha így lesz akkor az adena ára sem lesz vmi magas.

Gordis2k
Kemény, hogy igy kiszoloztad!! Nagyon durva! Látam multkor szoloztál Poléval Sainsbe!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Nézd az az info nem hivatalos! Amit én irtam KURVÁRA HIVATALOS koreai változat ahogy azt irtam is!!!! A koreai szervereken igy van ennyit mondtam. És most a Saját véleményem! Nem üres karakter teljes abszurdum. Mégegyszer mondom amit írtam az a jelenleg MÛKÖDÕ koreai változat.
"Jelenleg nem pontosak a részletek és, hogy van e tiltot szerver amire alapozni tudunk az a koreai szerver group"
Valóban kiderül.

jenu
No akkor mondhatni közkivánatra a tudomásunk szerinti elsõ magyar 80-as kari képe. Még hogy nem lehet profétával jól fejlõdni ^^

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

MeoH
Ez csak fikcio, NCNA meg leirta parszor, NEM ures karit fogsz kapni az uj szerveren. Felesleges ide irni fel es megbizhatatlan infokat, 1 honap es kiderul pontosan mi hogyan merre.

fuck mmo's..i.,

Padidiver
csúnya lesz ha így lesz:D
de én szerintem csak egyszer tudsz transferelni.

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

azirafael
Akkor ezt nem értem.... az adena farmerek fogják a 4 db 80-as karijukat, eladják a felszerelésüket, azt a 3 milliárd adenát eladják dollárért, aztán a csupasz karikkal transzfer másik szerverre. Itt alapban kapnak 4x700 millát azt is eladják aztán megint transzfer... stb.

Végülis nem lesz annyi bot farmer, mert elég traszferelni az eladható adenáért...

Gordis2k
Ez olyan volt mintha én írtam volna!!!!^^

A következõ szolgáltatások elérhetõk december 10 tõl:

Karakter transfer:

Egy karakter áthelyezése egyik szerverõl egy másikra. Jelenleg nem pontosak a részletek és, hogy van e tiltot szerver amire alapozni tudunk az a koreai szerver group. Ezek szerinte nincs tabu szerver ott még arra a szerverre is lehettet költözni ami (nem vicc) 10 napja ment! Teljesen üres karaktert tudsz áttelepíteni az a másik szerveren a a sznitednek megfelelõ segédtõkét kap kb. 40= 20milla 52=50milla 61 =100milla 70= 150milla 75=250milla 78=500milla 80= 700milla a subok nem számitanak csak a legmagasabb szint! Sokan azt mondják nevetséges de szerintem nem 1 farmerek áthozák a lovéd bár ez illegális 2. ha pl amit áthozol 78as 50es subbal 500millád van és az 50es subbal meg farmolhatod a zsetont full cucokba ennyi. ár kb. 3500ft

Karakter leválasztás:

Egy accról egy karaktert átehetsz egy másik accra. Így pl nekem a legbutább accom felosztható lesz van rajta 68as se 74 es prophet 69 es he meg 55-62es törpe.. ezeket akár mindet átehetem másik accra. Ár kb.: 2500ft+acc

Karakter nem változtatás:

Értelem szerûen a kamaelen kivül minden karid férfibõl nõ, nõböl férfivé válhat. ár kb: 1500ft

Karakter név változtatás:

Elkészitesz egy uj karaktert aminek a neve szimpatikus LVL1es szinten majd nem logolsz be 5-10orán át erre a karira rátelepitik az uj karidat ami átveszi annak nevét. ár: kb 2000ft

Ezek a szolgáltatások a koreai rendszer alapján havolnta egyszer vehetõk igénybe. Start Dec 10 az uj kronika elindulásának napján!

ooorrrsss
kocce, valahogy megis meg lehet oldani...bar a karakter elveszik es maceras :( a cuccaimat eladom adenaert, az adenat pedig valos penzre valtom és bedonalok mas serveren......ez a sieghardt mar fel eve is ilyen kihalt volt teon-hoz vagy franz-hoz kepeset^^

BANNED

Igen, de csak olyan karaktert tudsz átküldeni más szerverre, ami nem a tied. Kiválasztasz minden játékban eltöltött nettó 12 hónapért 1 karaktert, akit nem szeretnél látni azon a szerveren, amin te játszol és egy véletlenszerû másikra átküldöd. Innentõl kezdve már csak azon kell reménykedned, nehogy valaki visszaküldje.

Ui: valami character transfert ígértek, de még nincsenek részletek. Az is lehet, hogy olyan kondíciókat támasztanak, amivel amik teljességgel elfogadhatatlanok.

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

jenu
This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ^^

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

ooorrrsss
ugy hallottam lessz karakter transfer, létezik ez? ha jol tudom csak karaktert lehet atkuldeni masik serverre

BANNED

Gordis2k
URAM ISTEN!!! Menyire vérprofi az az EE!!:D:D:D KÉPET AZ ELSÕ 80asról!!!! KÉPET KÉPET KÉPET KÉPET!

FragStaR
Egy kis Raid : 300 Raid grp .
Továbbá ha van Warlock / Bishopod / EE d esetleg live dd (64+ ) és van kedved jönni szólj ! (mindezt persze franz -on)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

TruBy
lol nem rosz GZ! <#wow1>

GamerAdams007
GZ

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)

L2Goku
Tudom . Kössz Frag meg Gordi .. ténleg csak Biost kellet frisiteni:)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Ez valahogy jobb ötletnek tünik :)
GamerAdams007
Gondolom te is tudsz olvasni, de azt írja, hogy a proci drivere nem naprakész. Esetleg ha frissíted? <#vigyor3>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

system mappa tõrlése, és update talán segíthet.
L2Goku

Ehh:( Miért csinálja ezt?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

nekem is ez volt de az Update megoldotta! azóta megy rendesen
L2Goku
Miért kapok folyamatosan Critikal Errort amikor inditom a kamaelt?oO Ujra Raktam fullra a lineage2 öt is. Újra updateltem de semmi. =(

Padidiver
köszi a jókívánságokat,reméljük:>

Kb meddig kell csinálnom karit PTS en, hogy feltolják 78+ ra? vagy ha 1 hét mulva csinálom, akkor is feltolják még? Csak mert ugy néz ki pénteken vagy jöv hét hétfõn lesz ujra aktiv az accom:(

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Sámán
Azért ha nem sikerül eladni is, remélem kijutsz... és hátha majd még visszanézel... <#wave>

FeketeVipera 77 SS

oks Köszönöm az infot
GamerAdams007
Ha PTS-re gondolsz akkor nem. Legalábbis eddig így volt, gondolom mostani is ilyen.

Ahhhh gondolom inaktív accal nem lehet fel menni?:S
Padidiver
attól hogy te nem láttad attól még voltam.
nem de hasonló ha minden jól megy akkor ki tudok menni külföldre dolgozni és ez a rész is szükséges hozzá,de nem csak a pénzrõl van szó.