Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Thx

Skynet85
Nah ez a beszéd, így kell letenni a névjegyet itt. 😄 no offense you make my day 😄

63 wc keres bot pt-t Magmeld-en pm.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

pharao
Odikeee mióta 7x Naia hero lettél megnött az arcod?! Nem voltál te ilyen kemény gyerek.

Leírást nem tudok adni, mi ezt PTS-en néztük meg. Talán ha megnézel egy patch note-ot akkor kizárásos alapon az összevont skilleket lehúzod .

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Predtom0O
Ez így van pontosan😊)))))))))

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

És ezt Te mondod? Szerintem itt mindenki jót röhögött ezen. Te vagy az aki a jó népet oltja, meg lenézi... persze valóságba kis utálatos emós gyökér vagy, és itt kiéled magad. Suliba meg összevernek minden nap.
Skynet85
Hát szívás... btw kikéne cserélni a banner leírást, mert ideje múlt 😊

Odikee
Meg nem is lattal mindent , kepzeld mivan ig a sok privat serveres nyomorultal , ez a free2suck volt a legrosszab dolog ami ezzel a jatekkal tortenhetett.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

solyomb
Az ingyenes szó szele szépen idehordta a szemetet...
Mi van takony?csirazik a krumpli?te meg lassan mást érdemelnek a nagy szádat nehogy betomje valaki😊
Predtom0O
juj te kis huncut😊)) szeretem mikor a pcwarriorok megmondják a tutit😊))

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Neked így válaszolok, mert te megérdemled.
A névre meg rászarok, hogy mi, lehet csinálok egy Predtom000-t is. Képed letöltöm, és írok minden fórumra annyi baromságot, hogy csak na...xD
Predtom0O
Mi van morci nagyon kemény lettél😊)))))))))) De akkor sem én írogatok más neve mögé bújva😊

Mi közöd hozzá mi a nevem hülyegyerek? Menjé azt relogoljál, nehogy lekéss a játékról szánalmas hülye.
Strahd_
valami leirast errol esetleg tudsz linkelni?

Predtom0O
látom még mindig más nevével osztod az észt.... jah és már csak te hiányoztál a retard teambõl már a bajtársaid felsorakoztak

JAAAAAJJJ és most mi lesz???? Te jó ég....Nem lesz meg a napi 18 óra játékidõd?? CSÁÁÁP
Predtom0O
Naia ismét megadta magát......

EE elveszti a mass rechargot késõbb, talán a party recharge skillje törli, pontosan nem tudom.
pharao
Igen, megnéztük a különbséget. Bishopnál elõny: Mass Rez és a purification field. EE-nél elõny: Mass recharge és a Mass vitalize. Ezek maradnak meg. Ami más az a faji skillek ,Bishopnál 10 sec-re debuff resist és debuff leszedés (nem vagyok 100% biztos, de mindtha csak poison, bleed meg ilyenek, semmi komolyabb), EE-nél meg asszem +20 futo speed meg +3% c.speed/atk. speed (asszem valami lyen).

P.S.: A mass rez-t minden healer megkapja, de csak 95-ön ha jól emlékszem. Remélem segítettem.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
Kb pont annyi lesz. Illetve a statok leszenk picit masok.

fuck mmo's..i.,

Arra tudnál választ adni, hogy az EE és Bishop között a faj skilleket leszámítva van e bármiféle különbség?

pharao
85 fölött is megmarad az összes nuke skill + kap néhány elég táp debuffot és egy igen útálatos "dark push"-t amit akár fehér emberre is nyomhat és kb 5 méterre odébb löki az emberkét + sebez. Nem verném szét a billentyûzetet, ha SoE közben folyamatosan kilöknének a random healerek belõle, vagy belöknének az agro mobok közé... (PTS tapasztalat, csak en voltam a healer 😛)

Voyager5
"Truly free"
Predtom0O
Jól hangzik.NCfosnál is csak úgy suhan a gépezet,szombati TW után meghalt minden,tegnap este az NPC szerver rosszalkodott.Tiszta happy mindenhol😊)

VipJoco
Egész jó lett az innova szerver resi. Se prémium acc, se vittöltés, és még a shop se megy 😄 De legalább a damage text kész.

85 után a healernek van nuke skillje, és nem kell átalakulnia inquisitor módba mint anno. Healerek továbbra is durvák lesznek, legalábbis olyn.
Ja ja most a healerek nagyon durvák (dd és heal egy karakterben), de szerintem sokan csalódni fognak mikor 85-ön elvesztik a nuke skilleket

Alacsony szinten elég necces, de hosszú-hosszú farmolással sikerülhet. Lvl 69-es leaderem csinált 21K karmát, amibõl még 6K maradt! De legalább van miért dolgozni.😊

solyomb
Új armorokról van már valakinek tapasztalata?
Elég kevés embert látok R-ben rohangálni, ennyivel jobbak még a korábbi 84-s setek?
pharao
hát nálunk az EE csinált +2 PK-t hála a 9K-s magic critnek . Kezdem unni az AOE sebzõ kamaeleket, akik nemhogy KS-elnek, de meg köcsögösködnek is... Ha nem ad eleg XP-t a mob, akkor nem vesz le a pontokból. A megoldás az lett, hogy lvl 58-on Blazing swamp solo. 2-6 reputation pont/mob. Ez így igen kemény lesz, de le fog menni.

Test serveren picivel gyorsabban jött le, 85ön egy mob -20 volt XDDDD
Igen eléggé gáz, engem nem zavar most, EE vagyok 😄
VipJoco
Valaki talált már jó megoldást a pk ledolgozásra? Eddig csak arra jutottam, hogy csak szintben lévõ mob -1. PK - PK-t õl semmi, kisebb mob nem jó, nagyobb mob sem......

Kisebb szinten nem gáz új kari, de ha 85 felett véletlen pk???????????

l2netre gondolsz vagy van walker is?

kill the converstion

Skynet85

te 20 perc után felpattantál a bringádra és nem láttunk 1 hétig... 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

<#taps><#taps><#taps>

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Teljesen nyugodtan nyomkodom a billentyûzetet,ennél egy kicsit több kell,hogy legalább a pulzusom megemelkedjen.Az elõbb leírtakat tanácsoltam és csak a segítségemet ajánlottam fel.Ha ezt másképp értelmezed az a te saját problémád.
hmm erdekes, az atlagosnal tobb a kocsog ebben a topickban 😛

May the force serve you well!

Hogy idgesitselek.
Latom ez legalabb sikerult.
haha

Miért nem takarodsz már innen a jó édes ANYÁDBA?Senki nem kíváncsi egy takony meséjére,senkit nem érdekel.Tegyél egy szívességet még az emberiségnek ahogy pred mondta vegyél egy csákányt baszd fejbe magad vele de csak azután hogy ástál egy szép nagy gödröt,majd ha már benne vagy segítek betemetni OK?(csak hogy érezd a segítõkészséget)
Ok, nem egy kategoria a ketto. De szerinted a cikk melyik resze nincs ugy ahogy irtak?
Ha meg ugyvan akkor tok mind1, hogy nem 1 kategoria. Akkor tudom mire szamithatok.

Skynet85
DESSSSSSZAAAAAAR!

Mar nem azert de minden mmoban ez a grind van. Vagy ez talan mas lenne? Itt nem x mobot kell megolni es vissza menni ?(elso kuldiben ez volt) Swotorban is ez van, de iszonyat jo koritessel.
Nem mondom, hogy ez rossz mert minden hol ez van. Ugy mondod mintha itt teljesen mas lenne.

csak szeretned, buzikam 😛

pharao
Mindent ki lehet próbálni és az embernek lehet mindenrõl véleménye, de az ember véleményalkotás elött jól teszi, ha utánanéz a dolgoknak. Mire önmagától rájön, hogy mi hogyan mûködik egy játékban, az eltart egy darabig és persze ha a "vén" és "tapasztalt" rókáktól kérdeznek valami alap dolgot 2000millió1edjére, akkor ne várd el, hogy itt mindenki szó nélkül tûrje. A te esetedben speciel látom, hogy sikerül rákeresni mások véleményére a játékról. Sajnálom, hogy egy WoW kontra L2-õt találtál, mert a két játék nem éppen egy kategória... Ami a hasraesést illeti, csak a darkelf férfi fut úgy. Ez egy kóreai MMO, nekik ez tetszik. Az meg hogy akad a géped kezdõvárosban, ahol 2-3000 játékos rohangál fel-alá, hát sajnálom. Az új játékosokról annyit, hogy minek törõdjünk velük? Nem ismerjük õket, ráadásul spammelnek az "ADENAS PLÍZ" pm-ekkel. Vagyunk elegen, sõt! <#felkialtas>

Végülis war of the immortals sokkal izgalmasabb...ami arról szól, hogy szerezd meg instából az adott szintre az itemed (nézz ki ugyanúgy,mint mindenkis más) rakd rá az összes tuningod, majd törd be mert kell a cucc a köv szintre. 😄 Én nem szidni akarlak, de ha nem tetszik a játék, akkor ne ilyen gyenge érvekkel támaszd alá. Szar a quest? WOW: menj el ide, ölj meg x mobot, menj vissza, majd menj vissza UGYANODA és ölj meg másik mobból x-et.
phalanx

Koszi, jo latni hogy a sok arrogans kocsog kozott van 1-2 ertelems ember is.
De ahogy irtam, nem csak ez volt a problemam. Ezt a kiteleportalast siman elneztem volna a jateknak ha nincs 5 masik problema az elso 10 perben.
A fo problema a pvp megolese azzal, hogy minden halal sok penzbe kerul.
Kb mint eveben csak blobok vannak, akki nem blobban megy az tuti halott..
Lehet adok meg egy eselyt war of the immortalsnak. Ott legalabb nem esik hasra a karakterem 😛
Kulonben nem ertem mi nem teszik a kocsogoknek az ertekelesemben.
Olvastam milyen arrogans faszkalap modjara valaszolnak a kezdoknek. Inkabb orulniuk kene az ujak elovassak, hogy ez egy kalap szar. Elemenekulnek es nem zaklatjak a hulye kerdeseikkel a forumot.
Mindenki nyert!

te fogyatékos kretén