Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Leírást nem tudok adni, mi ezt PTS-en néztük meg. Talán ha megnézel egy patch note-ot akkor kizárásos alapon az összevont skilleket lehúzod .
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
A névre meg rászarok, hogy mi, lehet csinálok egy Predtom000-t is. Képed letöltöm, és írok minden fórumra annyi baromságot, hogy csak na...xD
P.S.: A mass rez-t minden healer megkapja, de csak 95-ön ha jól emlékszem. Remélem segítettem.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Elég kevés embert látok R-ben rohangálni, ennyivel jobbak még a korábbi 84-s setek?
Igen eléggé gáz, engem nem zavar most, EE vagyok 😄
Kisebb szinten nem gáz új kari, de ha 85 felett véletlen pk???????????
kill the converstion
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
May the force serve you well!
Latom ez legalabb sikerult.
haha
Ha meg ugyvan akkor tok mind1, hogy nem 1 kategoria. Akkor tudom mire szamithatok.
Nem mondom, hogy ez rossz mert minden hol ez van. Ugy mondod mintha itt teljesen mas lenne.
De ahogy irtam, nem csak ez volt a problemam. Ezt a kiteleportalast siman elneztem volna a jateknak ha nincs 5 masik problema az elso 10 perben.
A fo problema a pvp megolese azzal, hogy minden halal sok penzbe kerul.
Kb mint eveben csak blobok vannak, akki nem blobban megy az tuti halott..
Lehet adok meg egy eselyt war of the immortalsnak. Ott legalabb nem esik hasra a karakterem 😛
Kulonben nem ertem mi nem teszik a kocsogoknek az ertekelesemben.
Olvastam milyen arrogans faszkalap modjara valaszolnak a kezdoknek. Inkabb orulniuk kene az ujak elovassak, hogy ez egy kalap szar. Elemenekulnek es nem zaklatjak a hulye kerdeseikkel a forumot.
Mindenki nyert!