88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
bugike #86692 WTB adena @ innova core pm asap
thx -
#86691 Régen free szerveren így is volt. Én valami hihetetlen mód utálok küldizni l2-be. Nekem már ott is megért 3-4k HUF-ot a küldije. Azért 100k-t nem fizetnék érte, annyit már nem érne meg, na meg a karim se bíznám rá ismeretlenekre...:) -
ErrOrHUN #86690 persze hoyg van, adsz 100k-t meg a user/pass és megcsinálom neked :D -
#86689 Csak arra, hogy l2 történelmében, volt-e lehetőség, hogy valós pénzért lehessen megvenni questet, és ebből adódóan, van-e esély rá, hogym megismétlődik. Semmi másra nem lennék kiváncsi.
Mivel úgy gondolom, Te rég óta játszol, így a válasz számomra a nem. Pedig komolyan örültem volna, na de majd egyszer meglesz a ket küldi.
Esetleg a #86684-re is tudsz választ adni? Más fórumokon néztem, de csak dual daggerről írtak. -
#86688 Valld be, hogy csak egy kis figyelemre vagytal. :) -
#86687 Tudom, hogy meg lehet venni a sub és nobles küldit badge-ért.
Nem azt kérdeztem, hogy konkrétan lesz-e lehetőség, hanem azt, hogy volt.e már rá példa, valamint az eddigi tapasztalatokból, lesz-e rá esély...
Aion számomra egy szemét. -
#86686 Eddig nem volt olyan szolgaltatasa az NCSoftnak, hogy vmelyik kuldetest penzzel kivalthattak a jatekosok. Nem, nem vagyunk az NCSoft alkalmazottai, hogy legyen tudomasunk rola, mik a cég kozeljovore vonatkozo tervei.
A noblesse cim jelenleg remuletesen egyszeruen megszerezheto, ha ez gondot jelent, akkor vard meg az Aion Free-t, mint par elotted szolo. -
#86685 :D bocs a rossz foagalmazásért. -
#86684 És még egy olyan kérdésem is lenne, hogy a spoilosnak a 83-as a Lucky Blow skill csak dual dagger-el műköik? -
#86683 Üdv!
Az érdekelne, hogy ezt a sub illetve Nobles Questet nem lehetett megvenni soha se valós pénzért? Komolyan mondom kifizetnék érte vagy 20k-t. Van esély rá, hogy lesz erre lehetőség? -
FickDeineStory #86682 Érdekes, én nem is találkoztam még L2 inditásakor ezzel a pando valamivel, még is megy a játék, meg update-el is. Ez a pando media booster nem, csak hogy nem jelenik meg az L2 inditása előtt/alatt/közben, de még a háttérben sem fut.
Mondjuk az összes szerver Heavy szóval túlnyomó része a játékosoknak tényleg probléma nélkül játszik a játékkal, tehát valami hiba még is csak nálatok lehet sajna. -
MaRee #86680 Amit a launcher letöltött(magát a játékot) pedig nem engedi sehova másolni, pendrivera rakni, mert hogy you need permission to perform this action, pedig adminként vagyok belépve. -
MaRee #86679 Viccez az egész, komolyan mondom. Tesóm próbálja magának felrakni, és egyszerűen nem tudja megváltoztatni, hogy hova telepítse a játékot a launcher. Propertiesre rányom, aztán az Install locationnál ha browse-ra kattint, bejön, hogy keresse meg az l2.bin fájlt -
#86678 Még egy kérdés: Olyat nem lehet csinálni, h havertól kölcsönkérem pendriven az L2 fájljait, átmásolom a gépemre, majd Ncsoft-ban Updatelem a gamét? -
#86677 Ha nem nálad lenne a hiba akkor hogy tudna másik 10k ember játszani? -
Pilutika #86676 minden létező forumon szidják a rendszert tehát a hiba NEM nálunk van ;) -
MaRee #86675 Ehh na én meguntam, ezt nem lehet telepíteni tényleg, egy rakás szar az egész. Installnál kiírt valami errort és kilépett, aztán végig ahogy próbáltam retry installozni, error, error, error, terror... Rányomtam, hogy cancel install, erre megint leállt előröl letölteni az egészet Szerintem én is megvárom az Aiont. -
MaRee #86674 Most nekem is érdekes a játék, itthagytam a gépet míg felpeccsel, erre haza jövök és írja, hogy indítsam ujra a launchert. Újra indítom, erre előröl elkezdett 7gigát letölteni -
aalat #86673 WTS adena 3b+
Naia
paypal -
#86672 Hali!
Mit lehet az ellen tenni, hogy letöltés/install közben pl 20%-nál ha kikapcsolom a gépet (vagy csak simán kilövöm a feladatkezelőből a Pando-t) akkor ne törölje a L2_Main_0.0.0.0To1.0.0.0.ncpatch fájlt?
2 napja még bekapcsoltam a gépet, és onnan folytatta a letöltést, ahol abbahagyta... Megjegyzem a tegnapi frissítéskor (Pando) az eddig letöltött adatom is elveszett...
Egybe az egészet úgy h nem kapcsolom ki a gépet nem tudom leszedni, mert 40kb/s-el jön...
Megoldás létezik erre?
Előre is köszönöm a választ! -
#86671 Mondjuk ugy, hogy elindult, mikor utoljara probaltad... de azota lehet, hogy mar azt is modositottak, es kell neki a Pando, vagy pedig a kozeljovoben fogjak modositani. :) -
Pilutika #86670 igen ugyan ezt. de az elindul mint ahogy a guild wars is...csak ennél szarakodik a mocskos pando miatt -
#86669 Sok sikert az Aionnal, ami, mellesleg, ugyanezt a launchert használja tudtommal. :) -
Pilutika #86668 már azzal is probálkoztam hogy letöltöm külön ezt a vacak pandot..de semmi változás -
Pilutika #86667 jó nektek...én nem tudok mit tenni. uh lehet bgevárom inkább az aion freet. annál is volt rengeteg nc fail de legalább lehetett játszani -
#86666 Nalam ugy hasit, mint egy honapja. Semmi problema. Majd februarban megint elinditom es mondom mizu. -
Pilutika #86665 hid el aha tudnám nem ide irogatnék hanem játszanék :) nekem egyszerüen nem megy tovább a pando telepités. pedig probáltam már laptopra is ott se -
#86664 Na, szóval próbáljátok sokszor frissíteni, egyszer csak el fog indulni. -
MaRee #86663 Nem tudom mi a gond nálad, én most rakom másik gépre. Launchert letöltöttem, rányomtam hogy install lineage 2. Letöltötte 1 óra alatt, most tölti hozzá 40percig a patcheket és ennyi, lehet nyomni. -
#86662 Na, nekem már működik, nyomogassátok sokszor, hogy update. -
Pilutika #86661 arraol szerintem nem tehetek hogy még telepiteni se akarja ezt a fost. mert feljön a Pando és tök mind1 mire megyek megszakad az egész és a nem kezdődik el a telepítés -
Pilutika #86660 facebookon is azt mondják nem tudnak csatlakozni
-
Pilutika #86659 még mindig nem értem. nem lehetne szakzsargon nélkül? úgy hogy egy halandó is értse -
#86658 Nem csak neked...
Pedig ahogy nézem, már vége a karbantarttásnak, mert jelenleg 2526 player játszik Naia-n. -
#86657 A szakzsargon erre azt mondaná: user primitive error. -
Pilutika #86656 és akkor nekem mért csinálja azt amit, és úgy ahogy, és akkor amikor? -
#86655 persze hogy megy, nezd meg a server checker-t, ebben a pillanatban kb. 10 ezer karakter van belogolva osszesen, szoval... -
Pilutika #86654 1általán tud valaki játszani?? -
Pilutika #86653 sőt letöröltem a játékot és még telepíteni se engedi újra...mert ahogy telepíteném telepiteni a akrj a Pando kurva annyát és ha rámék hogy instal elünik minden ha ki lövöm akkor is és nem megy tovább a telepítés.......... -
Pilutika #86652 nekem is. Grat NCsoft fali......