Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
omg Castoron toltad most nezem 😄 te mekkora egy szanalmas gyoker lehettel ott? sajna meg igyse tudom kivagy max valami random player aki idejott l2-be nyalni es azt hiszi valaki de erdekes hogy Aion offical forumon vagy barhol semmi erdekes rolad 😞 nem baj magyarok kozott meg te is lehetsz meno 😉
Veni, vidi, vici

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Lányok ideje visszavonulót fújni. Kezd unalmas lenni. Mióta free az L2 randomok jönnek-mennek. Régen még volt valami tisztelet azok iránt, akik pénzt fektettek egy ilyen kaliberû játékba. Manapság minden high rate lúzert felengednek a szerverekre. <#szomoru2>#szomoru2> Azt hogy mibõl robbant ki a vita azt leszarom, de ha nekem kezdesz el ugatni ok nélkül és hasonlítgatni akkor jobb lesz ha visszaveszel.
amugy lehet te mindent jobban latsz a sharinganodal xD amugy meg pont leszarom ki vagy mert meg mindig annyi eszed van mint egy szem zsebpiszoknak 😛
Veni, vidi, vici
Grat a CH-khoz Minden Core játékosnak! (és ez nem a random clánosoknak, vagy klánnélkülieknek szól! ) <#vigyor2>#vigyor2>
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Én az elmegyógyintézetet keresem! Jó helyen járok?
Elõre is köszönöm a segi'tséget!
Trolling is a art.

kill the converstion
Veni, vidi, vici
"sg vip jogra tellik"

Veni, vidi, vici
Egy szónak is száz a vége: Eltakarodhatsz a forumról ameddig baromságokat állítasz és igazolni sem tudod magad. Többet nem írok neked szóval egy utolsó hozzászólásban nyugodtan elküldhetsz melegebb égtájakra. pápá
Veni, vidi, vici
09.12.2011, 13:03 #215
Dlugi
Dlugi is offline
Banned
OMG OMG FULL VIT !
Ha te többet tudnál vagy megtalálnád akkor szólj, elszoktam ismerni hibáim, de ha jogtalanul (értelmi fogyatékosnak, gyökérnek) neveznek nem szoktam annyiban hagyni... (Ha nem találnád meg akkor nem is kell válasz a beírásomra, nem kell a flame)
Trubynak mivel ket szep vakond szeme van 😊Veni, vidi, vici
Idyll
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici

Veni, vidi, vici
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia