Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki Shilenrõl?

pharao
Én idõben kiszálltam a buliból.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

"lf bot party @naia😊"

végre egy konstruktív hozzászólás 😄DD
Predtom0O
Mindjárt itt a karácsony áthatja az embereket a szeretet és az összetartás😊
lf bot party @naia😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

LOL mi van itt... Állandóan eszitek egymást 😊

WTS Adena @ Naia,Chronos,Magmeld,Shilen! PM!
Odikee
/facepalm

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

[NST]Cifu
Majd ha megtanulod, hogy a problémákat a moderátori topicban jelented, és nem anyázol ugyanabban a stílusban, mint a troll, akkor esetleg felemelheted a hangodat.

Addig azonban örülj, hogy ennyivel megúsztad.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Odikee
Szoval egy forumon nem lehet trollkodni , de mas nevel irkalni lehet ? Ezekkel a bunteto pontokkal most megmutattad.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

[NST]Cifu
Szépen megkérnék mindenkit, hogy ezt a trollkodást és trolletetést hangyagolja a jövõben.

Kultúrált és békés hangnemú további fórumozást kívánok mindenkinek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Skynet85
Aztat nem itten kell keresni kezítcsokolom ez a 2-es ideg. 😄

Ma is sok információhoz jutottunk lineage2-vel kapcsolatban.
Én nem akarom bántani.Csak kíváncsi lennék egy ilyen tudatlan buta gyerek szüleire,hogy csak simán elfogultak és nem látják a fától az erdõt,vagy már beletörõdtek hogy a jó isten ilyen gyerekkel áldotta meg õket.
Skynet85
Túl spirázod 😄 szólok az itteni ,,értelmiségi kocsma töltelék egyletnek" és 1 liter hp-ért elássák a kertben, náluk! 😄

Mit szólnál hozzá ha te saját magadról tennél ki egy képet neveddel és címeddel.Aztán páran felkerekednénk mint a királyok jeruzsálembe menve és meglátogatjuk édesanyádat, ellátjuk pár nevelési tanáccsal,hogy mit is csinál az ön gyermeknek nevezett élõlénye,mert jó lenne végre jó modorra nevelni ezt a kis fattyút.Mert ha ilyen szép nevelésben volt részed igazán remek szüleid lehetnek.
Odikee
Te kisfigyma szukulet nem eleg , h retardalt szardarab vagy de raadasul az en nevvemel osztod az eszt . Tudom h kurva nagy kiraly vagyok , de most mar kezd egy kicsit iritalni hogy egy tajparaszt kisganej ugat a nevemmel. Szerintem ideje lenne hogy regisztralj magadnak egy nevet , tudom kurva nehez lesz az ertelmi szinteddel de valamelyik kis herevero pajtasodat megkerheted h segitsen ki ezzel , vagy anyukad is segithet ha mar a vilagraszart es ezzel szomorit minket .

Kit érdekel, hogy az itteni sok szenny mit gondol?

Madness a saját képeidre senki nem kiváncsi. Ha otthon ezekre megy a recsi, az magánügyed. Ilyen képeket nézegetsz?
sajnos ez a magyar társadalmat is tükrözi.

kill the converstion

wow (vagy L2? -> tudom, szar poén 😊), ide mindig élmény visszatérni 😊
1 hete követem újra itt a társalgást, azóta nem gyõzöm kivárni a következõ hsz-t, annyira lebilincselõ ez a magasröptû és kulturált eszmecsere 😊
Rajtad csak kacagni lehet.Elszenvedett lelki sérelmeidet nem itt kéne kinyilatkoztatni.Édesanyádnak pedig el kéne vinni orvoshoz mert erõs tévképzeteid vannak.Mibõl gondolod,hogy te idevaló vagy.Az emberek 80%-nak hozzászólásaiból ítélve neked kéne már tovább állni és kicsit átgondolni szánalmas életed,hogy egy forumon más neve alatt írogatsz,mindenki hülyének néz,akkor valójában kinek milyen az agykapacitása?😊)) De nem kétséges hogy "emberi" valódban az IQ-d és a fizikai léted valahová az emberiség söpredéke és egy ganajtúró bogár által görgetett szardarab közé sorolandó.
Mielõtt valaki pofázna... emlék**
Mibõl gondolod h én így teszek?
De tök felesleges, hogy beszélj hozzám, mert mint leírtam egy nulla vagy, szellemileg szerencsétlennek tartalak,. Úgyse érted meg, mert nincs akkor agykapacitásod, hogy megértsed. Ne fárassz, inkább menj a dolgodra...
Régen... és milyen jó is volt az a szerver. Sok szép régi emlák, pl. toi 8-ról, vagy VOS-ról...😄😄
Akkor rólad mi mondható el te szerencsétlen?😊)))) ezt pont nem neked kellett volna írni😊én nem dühöngök attól hogy leírok pár sort nem feszülök a billentyûzetnek mint te és nem ököllel csapkodom a monitort,hogy "igen most nagyon megmondtam".
Régen volt mikor NF beindult mi? 😄
Ennyi fogyatékost, már régen hordott itt össze a szél.

Ha volt is ilyen az legyen boldog. Kivételek mindig vannak...
Valóban, én még free serveren is tudtam pénzt kiszedni, hát akkor offon mi lehetett 😄
solyomb
Ebbõl a logikából kiindulva, páran le is hugyozhatnak téged, mert egy forintot nem fizettek ki a játékra és 7-8 számjegyû összeget kerestek vele, ja és még meg is tanultak játszani.
Ne úgy nézd hogy havi 3-4k HUF, hanem hogy 5 év alatt mennyit költöttél rá... és lehet úgysem nagy pénz, de engem úgy neveltek, hogy becsüljem meg a pénzt. Sose volt gomdom/gondunk, hála égnek, de én a free szervereken is nagyon jól elvoltam...

Lenderow - neked erre annyit mondanék, hogy az internet egy anoním dühöngõ... Elég volt egy hozzászólásod, és az egész emberi létezésed lenézem. egy nagy nulla, hulladék vagy.
Szívembõl szóltál! 😊)
Ezek a trollkodások ugyanúgy megvannak lengyel klánok között is, illetve más nemzeteknél is
Üdv,

komolyan Gather vagy valaki nem tudná kitiltani innen õket?
Miért csak biomagét büntetitek?😊
Összvisz 3 majomról van szó, bár szó mi szó a pro trollok szépen ugrottak az ugranivalóra, szal well played...

Életkorról jut eszembe a klasszikus nóta:
Nem csak a 8 éveseké a vilááááág

Másrész akinek csöpp esze van hiába magyar, nem magyar klánt keres innován sem.

így jártak... élvezték a játékot, és? Megtehették, volt annyi pénzük rá, nem sajnálták. Õk nem cigiztek, nem pizzát rendeltek, hanem havi díjat egy játékhoz, mert 2000-3000 Ft kurva sok pénz havonta 😄DD

2 pizza ára, 3-4 sör stb... vagy egy digitv elõfizetés.

Csak az nem tud havi 2000-3000 Ft-ot nélkülözni aki nem dolgozik...
Inkább az a szánalmas,hogy te még 4k-t sem tudtál összespórolni havonta 1 játékra.Nagyon nagy a pofád szívesen megcsapdosnám,pont az ilyen taknyok arcára simul rá legjobban az öklöm.Még mielõtt írnád,hogy iskolás meg 8 éves stb ne tedd ,mert lehet az apád lehetnék és többet dolgoztam életemben mint a te putris családod összevetve és igen naponta 6órát is játszom és életem is van,de nyugodtan folytathatod az észosztást a többi szánalmas kis társaddal csak megnézném te valójában ki is vagy.Ide tényleg röhögni járok fel csak ilyen hszkeh szoktam beugrani pár sort írni mert te kis barátom irritálóbb vagy mint a 8keres cigányok.
Nem azért, de nem kellene frissíteni a fenti képet meg az alatta lévõ szöveget? 😛
Nincsen semmi, csak anno kicsit nehezebb volt a fejlõdés, és akkor még fizettek is érte... ha ez neked nem világos, hogy mit akarok ezzel írni, kár élned.
És mégis nekem írtál...😄 h lehetsz ennyire hülye? Te is max egy portás lehetsz...
Lassan több magyar van innován mint nf-en volt 😄

duplapost ftw
És mégis ide irogatsz...

EPICFAIL!
TruBy
Bocs, de nekem melóhelyen van fontosabb dolgom is, mint hogy neked irkaljak.

nekem mostmeg a 60 2 nap

és akkor mivan?

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Na idefigyelj Hódi Ádámka... látom azt a számot, errre annyit tudok mondani, hogy a fele post free szerverrel kapcsban jöttek... a másik, a sok gyökér haverod oltásai voltak. Ezért egy hulladék ez a fórum. Szarok rá, hogy neked mi a szar... márészt te mondod nekem hogy 8 éves? Miért van az h a sok kis pöcs számtekórán írja ezeket, és mondja annak aki melóhelyrõl ír...? Szánalmas gyökér vagy Te is, és a pofádba röhögök neked is, hogy amiért ti eddig 4k-t fizettetek havonta, én most ingyen nyomom😄😄 és nektek anno a 40-es szint is lassú volt elérni, nekem mostmeg a 60 2 nap...xDD ennyi te szar...
TruBy
Hé postkirály, látod azt a számot a beirasod jobb sarkában? #86367
Mióta is ingyenes az L2 off? Minek írsz be hogyha szutyok a fórum? NCwest a szar, nem az NCsoft, és mi eddig azért fizettünk, hogy meg legyünk kímélve az olyan 8 éves pistikéktõl, mint te. Nah most hogy ezt is tisztaztuk, tovabbi kellemes napot.

De tényleg ez a legszánalmasabb, hogy a nyelvtan miatt néznek le egy embert... egy ilyen szutyok fórumon... te is csak egy szánalmas fasz vagy, mint CSÁPgyökér. Az meg, hogy edddig fizetõs volt, és nem sokan írtak ide, mostmeg h ingyenes jönnek az emberek ahoz meg szokjatok hozzá, vagy lehet elhúzni a csába...
Na meg, csak a pofátokba röhögni tudok, hogy Ti eddig mennyi pénzt küöltöttetek el, én meg most ingyen nyomom... és persze h sírtok h nc szar stb, de ém meg azt mondom,
Facek
<3 l2 drama <3
hmm nagyon elakartal agyba kuldeni minket csak nem azert mert a csajod takarodot fujst? 😄 vagy esetleg anyuci szolt ideje aludni? 😛

Veni, vidi, vici

darkmenx
latom rajtam kivul is sokan kedvelnek, gondolom a fantasztikus humorod lehet a kulcs, ahah.

Figyelj oda a helyesirásodra léccike,mert jön fárao és megmondja majd a magáét, mert ha vki gyorsan ir ugy h nem nézi a billentyüzetet és elüt pár billt akkor le leszel baszva😊itt mindenki orvosira jár ám😊
mivan baratnod mar nemtud egyedul valaszolni vagy mivan? 😄 nembaj szefosoknak all a vilag xD

Veni, vidi, vici

ha jol van kitoltve az adatlapod(bár lehet ez nagy elvárás egy fogyatékostol),akkor minimum 5 évvel idösebb vagyok töled,szal arrol beszélhetnénk ki a kisgyerek,de nem baj,tudom h ezt tanitják az oviban nem haragszom ám😊