Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
végre egy konstruktív hozzászólás 😄DD
lf bot party @naia😊
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
WTS Adena @ Naia,Chronos,Magmeld,Shilen! PM!
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Addig azonban örülj, hogy ennyivel megúsztad.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Kultúrált és békés hangnemú további fórumozást kívánok mindenkinek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Madness a saját képeidre senki nem kiváncsi. Ha otthon ezekre megy a recsi, az magánügyed. Ilyen képeket nézegetsz?

kill the converstion
1 hete követem újra itt a társalgást, azóta nem gyõzöm kivárni a következõ hsz-t, annyira lebilincselõ ez a magasröptû és kulturált eszmecsere 😊
De tök felesleges, hogy beszélj hozzám, mert mint leírtam egy nulla vagy, szellemileg szerencsétlennek tartalak,. Úgyse érted meg, mert nincs akkor agykapacitásod, hogy megértsed. Ne fárassz, inkább menj a dolgodra...
Lenderow - neked erre annyit mondanék, hogy az internet egy anoním dühöngõ... Elég volt egy hozzászólásod, és az egész emberi létezésed lenézem. egy nagy nulla, hulladék vagy.
komolyan Gather vagy valaki nem tudná kitiltani innen õket?
Miért csak biomagét büntetitek?😊
Összvisz 3 majomról van szó, bár szó mi szó a pro trollok szépen ugrottak az ugranivalóra, szal well played...
Életkorról jut eszembe a klasszikus nóta:
Nem csak a 8 éveseké a vilááááág
Másrész akinek csöpp esze van hiába magyar, nem magyar klánt keres innován sem.
2 pizza ára, 3-4 sör stb... vagy egy digitv elõfizetés.
Csak az nem tud havi 2000-3000 Ft-ot nélkülözni aki nem dolgozik...
duplapost ftw
EPICFAIL!
és akkor mivan?
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Mióta is ingyenes az L2 off? Minek írsz be hogyha szutyok a fórum? NCwest a szar, nem az NCsoft, és mi eddig azért fizettünk, hogy meg legyünk kímélve az olyan 8 éves pistikéktõl, mint te. Nah most hogy ezt is tisztaztuk, tovabbi kellemes napot.
Na meg, csak a pofátokba röhögni tudok, hogy Ti eddig mennyi pénzt küöltöttetek el, én meg most ingyen nyomom... és persze h sírtok h nc szar stb, de ém meg azt mondom,
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici