88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• epicfail
    Halló!

GoD-ban a TW mennyire változott meg? Értem ezalatt, hogy pl TW Badge-et mi alapján kapok? Maradt a Gracia Final-ben megszokott rendszer, hogy 61+ karaktereket kell farmolni? Esetleg nem 61+ hanem 85 a minimum szint?

Köszi
  • dolfK
    Ahogy a játék is, ez a fórum is az egóról szól (lásd előző 86781 hszt). Miért mondana le? hf
  • ErrOrHUN
    van itt infó, csak basznak megkeresni :D
  • Endaer
    Ezt a forumot jo lenne, ha torolnek az SG atyauristenek, mert nincs semmi ertelme. :) Informacio szerzesre alkalmatlan, legalabb felig intellektualis eszmecserere meg vegkepp kizart, hogy valaha is jo volt, szoval azon kivul hogy itt kopdossuk egymast, meg kepeket posztolunk, semmire se jo. Ez a forum "monnyon le"!
  • dolfK
    ahelyett hogy adenat farmolnanak vagy vennenek, itt vitatkoznak... :(
  • bugike
    Na de most komolyan sracok, senkinek nincs adenaja innova core-on?!?!?!
    Ha mindenki akar csak 1 millat ad el nekem, boldogga tettetek az amugy szomoru es ertelmetlen eletemet.

WTB adena/items @ innova core, pm plx

thanks
  • pisztácia
    Te jó ég.... nagyon elvagyok tévedve akkor... az azért nem semmi. Én most a 85-ös szintért küzdök...:S
  • NewMoon
    A legnagyobb botterek 97-es szinten tartanak ha nem tévedek
  • pisztácia
    Jó reggelt!

Olyan kérdésem lenne, hogy van olyan oldal, ahol meglehet nézni, hogy mondjuk Naia-n ki, és mekkora a legnagyobb karakter, hányas a legnagyobb fegyver és egyéb adatokat? Kiváncsi lennék most, pillanatnyilag hányas a legnagyobb karakter:) Én úgy gondolom, hiogy maximum 93-as lehet a legmagasabb, de lehet tévedek. Ha van ennél nagyobb karakter itt, képet tehetne fel, kiváncsi vagyok.

Köszönöm előre is.
  • moonlightsh
    azt hazudták, h magyar idő szerint este 19 után várható :-)
  • Pilutika
    mikor lesz szerver?
  • bugike
    WTB adena/items @ innova core, pm plx

thanks
  • dolfK
    copypastalol
  • NewMoon
    akkor olvass vissza pár hsz-t
  • danny94
    A repair megoldja Ncsoftban a 99%-nál megakadást v az újraindítás utáni elölről kezdődő (0%) töltést?
  • nagypite
    wtb adena és kari naian
  • aalat
    wts adena @naia pm.
  • dolfK
    wts adena @naia pm.
  • NewMoon
    money never sleeps :)
  • ErrOrHUN
    halhatatlan zsidó :D
  • NewMoon
    wts 88 tyrr Dyn heavy 3x 60, Vesper Slasher 300, Immortal jew. 15 ezer
    wts 87 iss Immortal hvy, Vesper dual 300, Immortal jew. 12 ezer

A karik naian vannak.
    PM
  • MeoH #86752
    Sztem meg az szanalmas, aki ilyen RL dologgal jon, pedig goze nincs az emberke eleterol.
  • ErrOrHUN
    hát ha tudnál rólam bármit is, akkor megérteném a RL dolgot, de halvány lila fingod sincs, hogy ki vagyok :) de legalább megpróbáltad BRO
  • ErrOrHUN
    nem értetted meg a lényeget, pedig bíztam benne, hogy a szemléltető példa érthető lesz. nincs kedve az itteni törzsgárdának és sehol máshol sem 25x leírni ugyanazt, mert te lusta vagy esetlegesen használni a keresőt.

kb napi 1 órát keresgéléssel szoktam tölteni(nem L2 és nem 1 infót keresek) és ha nincs infó, akkor kérdezek.
  • Odikee
    Az ember beszel rlrol amikor akkor volt az elso orgazmusa amikor azt hitte kibanoltak , szerencsetlen nyomorult :<
  • pisztácia
    Jó én nem fogok vitatkozni, neked van biztos igatzad. Te soha nem kérdezel, mindig korrektül utánajártsz mindennek. Csak arra lennék kiváncsi, hogy tudsz létezni, ha Te soha nem kérdezel. Nem beszélve arról, hogy mikor kezdted a játékot, akkor soha nem kérdztél a klánba, mindig mindennek Te jártál utána. (Most itt kiv lennék az akkori klántársaidra.)
  • ErrOrHUN
    Rég láttalak, hogy vagy? (ez vagy most te)
  • ErrOrHUN
    Á hello, hogy vagy?
  • ErrOrHUN
    szia, hogy vagy?
  • ErrOrHUN
    hogy vagy?
  • pisztácia
    Mi van ha valaki nem olvas utána, hanem egyből kérdez, mert ad a tapasztaltak véleményére is? Miért baj, ha utánaolvasás előtt valaki fórumon kérdez? Sose értem ezt.
  • bugike
    WTB alot of adena @ innova core, pm asap

thanks
  • darkmenx
    ne alazd mar :(
  • ErrOrHUN
    jól látod, ez egy fórum, nem FAQ :D először utánaolvasok, aztán kérdezek. neked sem kellett volna túl sokat visszaolvasni, elvégre 1,5 hónapja indult az EU server
  • pisztácia
    Ja, azt nem írtam, hogy rendbe van, hogy olvasson utána az ember stb, de hát kérem, ez egy fórum. Ami azért van, hogy ha valakinek kérdése van, feltegye, és aki tud segíteni válaszoljon. Ha mindenki a neten olvasna utána mindenkinek, a fórumon nem sok beszélgetés lenne. Szerintem több a kérdés. Ám más topikon béármikor bármit kérdeznek ezerszer, valaki mindig válaszol értelmese, de itt sokan csak aláznak, ha valaki kérdez. Megértem, hogy sok a pro már itt több év után, de valamikor ő is kezdő volt, és kétlem, hogy mindent kitapasztalt, vagy utána olvasott. Csak ezt már elfelejtik.
  • pisztácia
    Okok, igazad volt. Világos, csak nem annyira olvastam utána.
    Nekem off eddig csak a hivatalos l2 volt, de látom különválás stb. Bocs, ha lassan fogtam fel. köszi mindenkinek.
  • DiamondHeart
    Melyik "off"-ról beszélsz, mert úgy tűnik kicsit fejre állt veled a világ. Tisztázás képp szuecsg leírta a #86730-ban, hogy mi a szitu, de próbáljuk meg mégegyszer.

NC Soft - Naia, Chronos, Shilen, Magmeld, Bartz ( http://www.lineage2.com/en )

Innova - Aria, Core ( https://eu.4game.com/lineage2 )

Két külön cég, külön oldallal., teljesen külön világ a kettő. Premium Innova szerverein van, ErrOrHUN által leírt módon, áron lehet aktiválni. (#86723 & #86727) Innova az oroszok által EU régióban levő Lineage 2 lehetőség. NC Soft amerikai cég, amerikában vannak a szerverek, de Naia-n EU időzóna van és a ping sem halálos. Csak épp belépni nem lehet általában délutánonként, viszont ha egy jó tanácsot elfogadtok, várjatok meg valami teljesen más játékot. :D
  • DiamondHeart
    Itt senki sem tud játszani. Mindenki f*szláma.

Más:

Amúgy az még oké, hogy NCSoft új "üzletpolitikája" miatt teleszemetelték a private szerverek Naia-t mindenféle ... "emberrel" ... de az, hogy már itt is csak ismeretlen neveket látok keringeni, olyan kérdéseket feltéve amit jobb esetben egy 10 éves is meg tudna oldani, az már nekem is sok. Baszki gyerekek, tudjatok már megbirkózni egy telepítéssel, könyörgöm. Pando telepítőnek meg nyomni kell a jó kis NCSoftnál megszokott "forceolást". Ha nem telepíti egyből, próbáljátok meg 5ször, 10szer, 20szor, egyszer csak elkapja és akkor felteszi. Onnan már sima ügy lesz.
  • ErrOrHUN
    ez innova hivatalos oldala :D teljesen legális lásd #86730
  • pisztácia
    ÉS akkor ez most teljesen legális? Nem lehet ebből bajom, csakmert off hivatalos oldalán egy szó nincs erről.
    Az oldalól leszedem azt a 26 megás progit, majd, ha előfizetek automatikusan élni fog a játékba lépéskor?